Forum Romania Inedit
Romania Inedit - Resursa ta de Fun
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Inedit | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA INEDIT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
CosminaCSM pe Simpatie.ro
Femeie
23 ani
Bucuresti
cauta Barbat
23 - 39 ani
Forum Romania Inedit / Filme Documentare / Trădare şi trădători (Betrayal) - Viasat History rip Moderat de 80Inanna, Silva, bronson
Autor
Mesaj Pagini: 1
calincalin
Moderator

Din: Cluj-Napoca
Inregistrat: acum 16 ani
Trădare şi trădători
Titlu original: Betrayal
Canada, 2003, 8 episoade



"Acest serial examinează trădarea pe culmile sale şi prezintă interviuri dramatice în exclusivitate cu unele dintre personajele-cheie ale acestor evenimente, care îşi spun povestea pentru prima dată: Karl şi Hana Koecher, despre care se crede că au folosit sexul ca metodă de infiltrare în CIA, devenind cei mai de succes agenţi KGB din istorie, Mordechai Vanunu, pentru unii eroul israelian al mişcării anti-nucleare, pentru alţii unul dintre cei mai urâţi trădători ai Israelului, dr Gerald Bull, omul de ştiinţă canadian care a lucrat la "supertunul" lui Saddam Hussein până când a fost asasinat în împrejurări misterioase, neelucidate încă, şi Oswald Mosley, carismaticul lider al Uniunii Fasciste Britanice din timpul celui de-al Doilea Război Mondial, care a plănuit o lovitură de stat nazistă până când Churchill a ordonat arestarea sa."

Episodul 1:
Karl Koecher: Străin pe pământ străin

46min13s, 440MB
Video: 1229kbps, 640x480(4/3) at 25fps, x264 codec
Audio: 128kbps, 48KHz, 2channels, MP3 codec
Matroska container
Subtitrare permanenta in limba romana.



"El a fost un lingvist talentat, un savant genial şi un maestru al spionajului. Ea a fost o seducătoare frumuseţe blondă, învăluită în blănuri şi diamante. Karl Koecher este singurul spion din blocul sovietic despre care se ştie sigur că a reuşit să se infiltreze în CIA. Cei doi duceau o viaţă sexuală secretă, schimbând parteneri şi participând la orgii la Washington şi New York şi adunând secrete de stat de la militarii americani cu care-şi împărţeau aşternutul. Acest episod conţine interviuri exclusive cu Karl şi Hana Koecher, cu Vladimir Krucikov, fostul şef al KGB, şi cu Alexandr Sokolov, fostul şef al contraspionajului sovietic, care ne spun o poveste fascinantă a secretelor şi trădării?"



Links: 2x150MB + 1x140MB


Episodul 2:
Mordechai Vanunu: Spionul nuclear al Israelului

46min13s, 449MB
Video: 1228kbps, 640x480(4/3) at 25fps, x264 codec
Audio: 128kbps, 48KHz, 2channels, MP3 codec
Matroska container
Subtitrare permanenta in limba romana.



"Mordechai Vanunu este considerat un erou de activiştii contra armelor nucleare din toată lumea şi un trădător de majoritatea israelienilor. Fost tehnician într-o bază nucleară israeliană ultrasecretă, Vanunu a dezvăluit lumii detalii despre programul nuclear israelian. Când secretul lor cel mai bine păzit a fost dezvăluit în faţa lumii întregi, oficialii israelieni au apelat la Mossad, legendarul serviciu secret israelian. Vanunu a fost acuzat de trădare şi spionaj într-unul dintre cele mai bizare şi secrete procese din istoria Israelului. A fost Mordechai Vanunu un trădător fără scrupule care a vândut secretele patriei sale pentru câştigul personal sau un erou care a dezvăluit cel mai letal program militar al Israelului de dragul păcii mondiale?"



Links: 2x150MB + 1x149MB


Episodul 3:
Oswald Mosley: Fuhrerul englez

46min12s, 449MB
Video: 1229kbps, 640x480(4/3) at 25fps, x264 codec
Audio: 128kbps, 48KHz, 2channels, MP3 codec
Matroska container
Subtitratre permanenta in limba romana



"Sir Oswald Mosley a fost liderul Uniunii Fasciste Britanice din Londra anilor '30. Mosley naviga cu uşurinţă printre cei mai bogaţi şi puternici oameni din Anglia. Era un donjuan incurabil şi aventurile sale amoroase erau bârfite de toată protipendada londoneză. A stat pe podium la Roma alături de Mussolini. Hitler a fost oaspete la nunta sa de la Berlin. Purta cizme naziste şi folosea salutul fascist. Orator carismatic, Mosley atrăgea mii de adepţi fanatici la cele mai mari mitinguri politice din Anglia. Dar a fost oare Sir Oswald Mosley un trădător? Povestea sa, o poveste despre sex şi trădare, dezvăluie un colţ dezgustător al istoriei britanice ascuns timp de decenii şi abia acum adus la lumină."



Links: 2x150Mb + 1x149MB


Episodul 4:
Gerald Bull: Pact cu diavolul

46min13s, 449MB
Video: 1229kbps, 640x480(4/3) at 25fps, x264 codec
Audio: 128kbps, 48KHz, 2channels, MP3 codec
Matroska container
Subtitratre permanenta in limba romana



"Dr Gerald Vincent Bull a fost unul dintre cei mai reputaţi experţi în balistică şi armament din lume, până când corpul său neînsufleţit a fost descoperit în faţa uşii apartamentului său din Bruxelles. Înainte de a fi asasinat, acest om de ştiinţă canadian a fost angajat de guvernul lui Saddam Hussein pentru a construi o extraordinară piesă de artilerie poreclită "supertunul". Asasinarea sa este un mister neelucidat până în ziua de azi. Pentru prima oară, ofiţeri de informaţii care au avut legătură cu acest caz, inclusiv şeful spionajului lui Saddam Hussein, ies la lumină pentru a lămuri teoriile contradictorii care înconjoară moartea lui Gerald Bull. A fost oare mâna Mossadului - legendarul serviciu secret israelian, hotărât să elimine o armă distrugătoare care ar fi putut declanşa Armaghedonul - sau a fost vorba de un complot american de asasinare a unui rebel aflat pe cale să-şi dezvăluie secretele către lumea întreagă?"



Links: 2x150Mb + 1x149MB


Episodul 5:
Edwin Wilson: Patriot sau terorist?

50min, 449MB
Video: 1153kbps, 640x480(4/3) at 25fps, x264 codec
Audio: 128kbps, CBR, 48KHz, 2channels, MP3 codec
matroska container



"A fost un fel de Marele Gatsby, versiunea de la Washington. La ferma sa de 2.500 de acri, Edwin făcea grătare după-amiaza şi dădea petreceri elegante seara pentru senatori, congresmeni, amirali, generali şi ofiţeri CIA. Întotdeauna zbura la clasa I, avea un apartament la Geneva, o căsuţă de vânătoare în Anglia şi o vilă pe malul mării în Libia. Afacerile sale din Libia l-au făcut multimilionar şi după ce a fost arestat, a spus că acestea au făcut parte dintr-o operaţiune secretă a CIA. L-a trădat oare guvernul american, transformându-l în ţap ispăşitor pentru tacticile lor îndoielnice de spionaj? Sau a fost cu adevărat Wilson un terorist mercenar?"



Links: 2x150MB + 1x149MB


Episodul 6:
Aldrich Ames: Spion ca noi

49min59s, 449MB
Video: 1126kbps, 640x480 at 25 fps, x264 codec
Audio: 128kbps, CBR, 48KHz, 2channels, MP3 codec
Matorska conatainer



"Aldrich Ames a fost, probabil, cea mai distructivă cârtiţă din istoria CIA. În 1985, el a închis de unul singur "ochi"? şi "urechile" CIA din URSS, divulgându-le ruşilor numele tuturor celor care lucrau pentru SUA pe teritoriul URSS. Cel puţin 10 agenţi au fost executaţi şi mulţi alţii au primit ani grei de detenţie în gulagul sovietic. În schimbul loialităţii sale, KGB i-a plătit lui Ames 2,7 milioane de dolari şi îi mai promisese 1,9 milioane. În acest episod, încercăm să răspundem la întrebările arzătoare care frământă pe toată lumea. De ce şi-a trădat Ames patria şi colegii din Agenţie? Şi de ce nu l-a oprit CIA mai devreme?"



Links: 2x150MB + 1x149MB


Episodul 7:
Jonathan Jay Pollard: Ţapul ispăşitor

49min59s, 449MB
Video: 1126kbps, 640x480(4/3) at 25fps, x264 codec
Audio: 128kbps, CBR, 48KHz, 2channels, MP3 codec
Matroska container



"Timp de aproape un an şi jumătate, Jonathan Jay Pollard, un analist evreu din cadrul serviciului de informaţii al Marinei americane, a divulgat informaţii confidenţiale Israelului. Printre altele, informaţiile s-au referit şi la locaţia fabricilor de arme chimice din Irak şi la legăturile saudiţilor cu teroriştii - menţionându-l inclusiv pe Osama Bin Laden, cu mulţi ani înainte de Războiul din Golf şi de 11 septembrie. Conform oficialilor americani, acţiunile lui Pollard au generat una dintre cele mai grave scurgeri de informaţii din istoria spionajului american, fapt pentru care Pollard a fost condamnat la închisoare pe viaţă. Dar stă oare Pollard după gratii pentru a plăti pentru o îngrozitoare crimă?"



Links: 2x150MB + 1x149MB


Episodul 8:
George Blake: Maestrul vicleniei

49min57s, 448MB
Video: 1162kbps, 640x400 at 25fps, x264 codec
Audio: 112kbps, ABR, 44.1KHz, 2channels, MP3 codec
Matroska container



"Alături de Kim Philby, infamul "spion de la Cambridge", George Blake va deveni cel mai periculos agent dublu care a lucrat vreodată la MI6. Blake a divulgat numele tuturor agenţilor britanici din spatele Cortinei de Fier şi detaliile Tunelului de la Berlin, o operaţiune comună CIA-MI6 care permitea criptografilor CIA să asculte liniile telefonice militare şi diplomatice care treceau prin tunelul către Berlinul de Est. În cele din urmă, Blake a fost descoperit şi a fost condamnat pentru trădare. Astăzi, la 35 de ani după îndrăzneaţa sa evadare din închisoare după numai 6 ani din 42 ai condamnării, la vârsta de 83 de ani, el rămâne un exilat britanic cu grad de colonel în serviciul secret rusesc şi lucrează la sediul central al KGB din Moscova, la o aruncătură de băţ de Piaţa Roşie."



Links: 2x150MB + 1x148MB


Modificat de calincalin (acum 14 ani)


_______________________________________
"Cunoaşteţi adevărul, şi adevărul vă va face liberi." (Ioan 8.32)

pus acum 14 ani
   
dantm
Membru Gold

Inregistrat: acum 17 ani
Un mirror please, ca fbx nu merge deloc!

pus acum 14 ani
   
calincalin
Moderator

Din: Cluj-Napoca
Inregistrat: acum 16 ani
dantm, esti din tara, incerca sa-ti faci un cont pe filebox, si vezi dupa aceea. Daca nici asa nu-ti merge, mai urca Inanna, cand are timp pe RS, sau maharet cand termin seria. Mai sunt inca 4 episoade de difuzat pana luni.

_______________________________________
"Cunoaşteţi adevărul, şi adevărul vă va face liberi." (Ioan 8.32)

pus acum 14 ani
   
dantm
Membru Gold

Inregistrat: acum 17 ani
Da sunt in tara(RDS). Mersi de intentie, dar nu-mi merge nici cu cont nici fara. Foarte rar, total accidental, daca am o noapte alba si-mi amintesc sa incerc sa descarc, e posibil ca pe la 3 dimineata sa duc la bun sfarsit un fisier, in rest se blocheaza la diferite procente!

pus acum 14 ani
   
maharet
Moderator

Inregistrat: acum 17 ani
eu nu pun mirror-uri decat in momentul in care am seria completa..din cate am inteles de seria asta se va ocupa Inanna , eu ma voi ocupa de restul , in momentul in care sunt complete , nu mai devreme...

_______________________________________
Zilnic, cel mai interesant P.M. este răsplătit cu un BNUS special

DO NOT PM ME, MOST LIKELY I WON'T ANSWER.DO NOT REQUEST
REUPLOADS OF MY PREVIOUS UPLOADS, BUT IF YOU STILL HAVE
THEM, FEEL FREE TO MAKE AS MANY MIRRORS AS YOU LIKE.


 
    [mp3=https://www.youtube.com/watch?v=azJTTI4vk7g]

              Citiţi regulile/Read The Rules 
             SYANTMpS

pus acum 14 ani
   
80Inanna
Moderator

Din: Mitologie
Inregistrat: acum 18 ani
Tocmai discut cu maharet. Intenţia mea era dacă pot ajuta, nu ţin neapărat să urc eu.
Nu am descărcat încă niciun fişier, de la niciun episod, însă intenţionez. Azi nici mie filebox nu-mi merge deloc, nici cu cont, nici fără, îmi zice 8 ore la o arhivă şi se blochează imediat. Poate în cursul săptămânii filebox o să fie mai puţin solicitat şi o să pot descărca.


_______________________________________
Verificati toate linkurile înainte de a descărca!  UNELE sunt expirate.
Cataloage FILME românești și TEATRU românesc.
Eu pot descărca de pe: mediafire, zippyshare, uptobox, mega.
NU pot descărca de pe: depositfiles, uploaded, turbobit, letitbit.

pus acum 14 ani
   
dantm
Membru Gold

Inregistrat: acum 17 ani
Deci nu "sufar" singur vizavi de blocare download de pe fbx!

pus acum 14 ani
   
astigelu
Membru Puf

Inregistrat: acum 15 ani
Te rog verifica la primul episod nu reusesc nicicum sa iau partea a doua, imi da tot eroare cum ca nu ar mai fi pe server. Multumesc

pus acum 14 ani
   
calincalin
Moderator

Din: Cluj-Napoca
Inregistrat: acum 16 ani
astigelu, cand ajung acasa o sa-l urc din nou daca nu isi revine . Si de acum am sa trec pe RS chiar daca pentru mine e mai putin convenabil. Vad ca FB are din ce in ce mai multe probleme si deja ma dispera.

Si-a revenit! Merge si link-ul 2 din primul post

Modificat de calincalin (acum 14 ani)


_______________________________________
"Cunoaşteţi adevărul, şi adevărul vă va face liberi." (Ioan 8.32)

pus acum 14 ani
   
dantm
Membru Gold

Inregistrat: acum 17 ani
Cine si-a revenit? linkul? Ca conexiunea cu fbx nu!

pus acum 14 ani
   
astigelu
Membru Puf

Inregistrat: acum 15 ani
Da din pacate asa e, cand ajunge contorul la 0 si dai start download, nu se face conexiunea cu filebox, da tot eroare. Partea 1 si 3 ale Ep.1 le pot lua fara probleme.

Modificat de astigelu (acum 14 ani)


pus acum 14 ani
   
80Inanna
Moderator

Din: Mitologie
Inregistrat: acum 18 ani
Mulţumesc ! 

Linkuri pe Rapidshare

Din păcate toate linkurile au expirat din lipsă de cerere. Dacă cineva cere, cei ce au descărcat sunt rugaţi să-l ajute reuploadând.

Episodul 1:
Karl Koecher: Străin pe pământ străin
5 arhive: 4 x 100000 + 66031 kB

Episodul 2:
Mordechai Vanunu: Spionul nuclear al Israelului
5 arhive: 4 x 100000 + 75467 kB

Episodul 3:
Oswald Mosley: Fuhrerul englez
5 arhive: 4 x 100000 + 756856 kB

Episodul 4:
Gerald Bull: Pact cu diavolul
5 arhive: 4 x 100000 + 75466 kB

Episodul 5:
Edwin Wilson: Patriot sau terorist?
5 arhive: 4 x 100000 + 75667 kB

Episodul 6:
Aldrich Ames: Spion ca noi
5 arhive: 4 x 100000 + 75457 kB

Episodul 7:
Jonathan Jay Pollard: Ţapul ispăşitor
5 arhive: 4 x 100000 + 75427 kB

Episodul 8:
George Blake: Maestrul vicleniei
5 arhive: 4 x 100000 + 74555 kB

Modificat de 80Inanna (acum 14 ani)


_______________________________________
Verificati toate linkurile înainte de a descărca!  UNELE sunt expirate.
Cataloage FILME românești și TEATRU românesc.
Eu pot descărca de pe: mediafire, zippyshare, uptobox, mega.
NU pot descărca de pe: depositfiles, uploaded, turbobit, letitbit.

pus acum 14 ani
   
dantm
Membru Gold

Inregistrat: acum 17 ani
Muchas Gracias, off de cand astept momentul acesta!   

pus acum 14 ani
   
astigelu
Membru Puf

Inregistrat: acum 15 ani
Multumesc mult, am inceput downloadul

pus acum 14 ani
   
calincalin
Moderator

Din: Cluj-Napoca
Inregistrat: acum 16 ani
Din pacate Viasat au oprit difuzarea celorlalte 4 episoade, momentan. Cand vor aparea, voi continua  cu noi capturi.

_______________________________________
"Cunoaşteţi adevărul, şi adevărul vă va face liberi." (Ioan 8.32)

pus acum 14 ani
   
bineee
VETERAN

Din: tr-un colţ de Rai
Inregistrat: acum 15 ani
Oh, vai, vai,  să ne fi spus cumva prea multe?! 

_______________________________________
Cele bune să se adune, cele rele să se spele!

Documentare subtitrate în limba română: Natură: Amber Time Machine; Ants: Nature's Secret Power; Borneo's Pygmy Elephants; King Koala; The Himalayas; Vampire of Abyss; Preistorie: Dino Autopsy; Hominizi: Skull Wars: The Missing Link; The Link; Antichitate: Quest for the Lost Civilisation; Mayan Doomsday Prophecy; Cultură: Shostakovich against Stalin; Dezvoltare personală: Tale of 2 Brains; Living Luminaries; Yogis of Tibet; Mind & Matter Meet; Nurture & Human Development; Naturism: Top Secret Water; Paranormal: Dedublarea astrală; NDE: Aux Frontieres de la Mort; Şamanii şi Ayahuasca; Ecologie: Who Killed the Electric Car? Altele: Stasi, poporul sub control; Show: BellyDance Live from Hollywood; etc.

Re-Up transfer.ro  Momo (86);
Fileserve: Povestea lui UNU; Universul Ştiut; Comedii (sub.RO): Hopscotch (80); Le Grand blond avec une chaussure noire (72); Le retour du grand blond (74); Les malheurs d'Alfred (72); La moutarde me monte au nez (74); Je suis timide, mais je me soigne (78); Les Fugitifs (86); La doublure (06);



pus acum 14 ani
   
80Inanna
Moderator

Din: Mitologie
Inregistrat: acum 18 ani
În sfârşit, am găsit puţin timp să văd episoadele. Interesant cum unii nu se jenează să eticheteze drept „trădători” pe cei care nu sunt altceva decât adversarii lor.

_______________________________________
Verificati toate linkurile înainte de a descărca!  UNELE sunt expirate.
Cataloage FILME românești și TEATRU românesc.
Eu pot descărca de pe: mediafire, zippyshare, uptobox, mega.
NU pot descărca de pe: depositfiles, uploaded, turbobit, letitbit.

pus acum 14 ani
   
calincalin
Moderator

Din: Cluj-Napoca
Inregistrat: acum 16 ani
In sfarsit am posibilitatea sa continui seria.

Uploadat ep 5


_______________________________________
"Cunoaşteţi adevărul, şi adevărul vă va face liberi." (Ioan 8.32)

pus acum 14 ani
   
calincalin
Moderator

Din: Cluj-Napoca
Inregistrat: acum 16 ani
Urcat Ep. 6

_______________________________________
"Cunoaşteţi adevărul, şi adevărul vă va face liberi." (Ioan 8.32)

pus acum 14 ani
   
ducipal1st
VETERAN

Din: Haldea
Inregistrat: acum 17 ani
Multumesc.

pus acum 14 ani
   
plumber
Moderator

Inregistrat: acum 16 ani
Bine că s-a terminat toată seria. Mulţumesc!

Stima...

Modificat de plumber (acum 14 ani)


pus acum 14 ani
   
bineee
VETERAN

Din: tr-un colţ de Rai
Inregistrat: acum 15 ani
Încă odată mulţumiri pentru tot! Avem ce privi de Sărbători!

Modificat de bineee (acum 14 ani)


_______________________________________
Cele bune să se adune, cele rele să se spele!

Documentare subtitrate în limba română: Natură: Amber Time Machine; Ants: Nature's Secret Power; Borneo's Pygmy Elephants; King Koala; The Himalayas; Vampire of Abyss; Preistorie: Dino Autopsy; Hominizi: Skull Wars: The Missing Link; The Link; Antichitate: Quest for the Lost Civilisation; Mayan Doomsday Prophecy; Cultură: Shostakovich against Stalin; Dezvoltare personală: Tale of 2 Brains; Living Luminaries; Yogis of Tibet; Mind & Matter Meet; Nurture & Human Development; Naturism: Top Secret Water; Paranormal: Dedublarea astrală; NDE: Aux Frontieres de la Mort; Şamanii şi Ayahuasca; Ecologie: Who Killed the Electric Car? Altele: Stasi, poporul sub control; Show: BellyDance Live from Hollywood; etc.

Re-Up transfer.ro  Momo (86);
Fileserve: Povestea lui UNU; Universul Ştiut; Comedii (sub.RO): Hopscotch (80); Le Grand blond avec une chaussure noire (72); Le retour du grand blond (74); Les malheurs d'Alfred (72); La moutarde me monte au nez (74); Je suis timide, mais je me soigne (78); Les Fugitifs (86); La doublure (06);



pus acum 14 ani
   
calincalin
Moderator

Din: Cluj-Napoca
Inregistrat: acum 16 ani
Adaugat episodul 7

_______________________________________
"Cunoaşteţi adevărul, şi adevărul vă va face liberi." (Ioan 8.32)

pus acum 14 ani
   
calincalin
Moderator

Din: Cluj-Napoca
Inregistrat: acum 16 ani
Adaugat episodul 8. Ultimul episod.

_______________________________________
"Cunoaşteţi adevărul, şi adevărul vă va face liberi." (Ioan 8.32)

pus acum 14 ani
   
apmihai
Membru Junior

Inregistrat: acum 18 ani
Super! Multumesc mult 
PS - FBX merge beton, RS sucks!


pus acum 14 ani
   
vajra.dakini
Membru Junior

Inregistrat: acum 14 ani
O serie de top, multumesc!

pus acum 14 ani
   
videanu
Membru Gold

Inregistrat: acum 17 ani
Mulţumesc mult pentru documentar şi pentru postarea lui pe Filebox ! Sărbători Fericite !

pus acum 14 ani
   
cganea1973
Membru Puf

Inregistrat: acum 14 ani
Linkuri expirate la Trădare şi trădători (Betrayal) - Viasat History rip:

Rog a avea amabilitatea de a posta alte linkuri pt. a putea vedea documentarul integral! Multumesc anticipat!


pus acum 14 ani
   
calincalin
Moderator

Din: Cluj-Napoca
Inregistrat: acum 16 ani
cganea1973, pana luni sau marti cel tarziu, o sa inlocuiesc link-urile expirate.

_______________________________________
"Cunoaşteţi adevărul, şi adevărul vă va face liberi." (Ioan 8.32)

pus acum 13 ani
   
cganea1973
Membru Puf

Inregistrat: acum 14 ani
multumesc!

pus acum 13 ani
   
adiruse
VETERAN

Inregistrat: acum 16 ani
This file has been removed from the server, because the file has not been accessed in a long time.

_______________________________________


pus acum 13 ani
   
calincalin
Moderator

Din: Cluj-Napoca
Inregistrat: acum 16 ani
reuploadat epiosadele 7, 8 pe filebox.
1. 3. 4. 6 sunt complete
2, 5 le voi completa maine

Episoadele nu au nici o legatura intre ele , se pot viziona independent.


_______________________________________
"Cunoaşteţi adevărul, şi adevărul vă va face liberi." (Ioan 8.32)

pus acum 13 ani
   
calincalin
Moderator

Din: Cluj-Napoca
Inregistrat: acum 16 ani
Am repostat arhiva stearsa de la episodul 2

_______________________________________
"Cunoaşteţi adevărul, şi adevărul vă va face liberi." (Ioan 8.32)

pus acum 13 ani
   
cganea1973
Membru Puf

Inregistrat: acum 14 ani
calincalin, multumesc pt. amabilitate, 2 si 7 merg, nu insa si 8 (cel putin prima arhiva - unable to connect). daca mai poti face ceva... multam anticipat!

P.S. intr-un final, dupa vreo 10 incercari, am luat si ep. 8. e o.k. acum!!!

Modificat de cganea1973 (acum 13 ani)


pus acum 13 ani
   
calincalin
Moderator

Din: Cluj-Napoca
Inregistrat: acum 16 ani
Atentie, cine vrea sa mai descarce acest documentar, e timpul. Majoritatea arhivelor expira in 5 zile.

_______________________________________
"Cunoaşteţi adevărul, şi adevărul vă va face liberi." (Ioan 8.32)

pus acum 13 ani
   
ursuss
Membru Puf

Din: Albundol
Inregistrat: acum 16 ani
salut.
episodul 5, fila 2 :  Fisierul este temporar indisponibil. Va rugam reveniti.
de aseara acelasi mesaj.
sper sa fie vinovat doar filebox si nu fisierul.


pus acum 13 ani
   
calincalin
Moderator

Din: Cluj-Napoca
Inregistrat: acum 16 ani
o sa-l reuploadez daca nu isi revine pana maine.

_______________________________________
"Cunoaşteţi adevărul, şi adevărul vă va face liberi." (Ioan 8.32)

pus acum 13 ani
   
calincalin
Moderator

Din: Cluj-Napoca
Inregistrat: acum 16 ani
am inlocuit arhiva 2 din episodul 5.

_______________________________________
"Cunoaşteţi adevărul, şi adevărul vă va face liberi." (Ioan 8.32)

pus acum 13 ani
   
calincalin
Moderator

Din: Cluj-Napoca
Inregistrat: acum 16 ani
am repostat la episodul 7 partea a 3-a lipsa si partile 2,3 la episodul 8

_______________________________________
"Cunoaşteţi adevărul, şi adevărul vă va face liberi." (Ioan 8.32)

pus acum 12 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la