Forum Romania Inedit
Romania Inedit - Resursa ta de Fun
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Inedit | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA INEDIT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
micky_miha pe Simpatie.ro
Femeie
23 ani
Bucuresti
cauta Barbat
23 - 43 ani
Forum Romania Inedit / Filme Documentare / [Discovery Channel] Seria Atlasul Corpului Uman Moderat de 80Inanna, Silva, bronson
Autor
Mesaj Pagini: 1
akydia
MEMBRU DE BAZA

Inregistrat: acum 15 ani
Seria Atlasul Corpului Uman - Discovery Channel (sub. RO)



Aceasta serie de exceptie, te invita intr-o fascinanta calatorie, in care vei afla in detaliu, multitudinea de sisteme care participa la functionarea perfecta a organismului uman. Utilizand programe de grafica moderne si spectaculoase tehnici de film, cele 13 episoade ne dezvaluie secretele celei mai sofisticate masinarii din lume: corpul uman. Aventureaza-te in interiorul corpului pentru a descoperi miracolele ce se petrec in fiecare zi in pielea noastra, in scheletul nostru, in muschii nostrii, pana la creier si bataile inimii care fac ca totul sa functioneze permanent.
      In aceasta serie afla de ce : tremuram atunci cand ne este frig si de ce transpiram atunci cand ne este prea cald; Ne creste o noua piele in fiecare luna; Avem nevoie de creier pentru a controla toate gandurile si miscarile; Ne bazam pe uimitorii muschi atunci cand facem miscari acrobatice; Avem o armata de globule in sange care ne protejeaza de boli; Avem nevoie de o dieta echilibrata pentru ca trupurile noastre sa functioneze corect.

--------------------------------------------------------------

DVD 1 - Realitatea vizuala / Auzul



Info tehnic:
DvD Video 1Disc
Audio - Limba Engleza
Subtitrare - Limba Romana
Formatul imaginii: 4:3 / Pal / WideScreen / FF
Sunet: DTS Dolby Digital 5.1 Surround, PCM Stereo
Durata film: 60 minute
Clasificare CNC: AG (audienta generala, fara restrictii parentale)


REALITATEA VIZUALA
       Ochiul uman poate surclasa si cele mai bune camere de filmat, totusi poate fi usor pacalit de o simpla iluzie optica. Familiarizeaza-te cu diferitele parti ale incredibilei noastre camere - corneea, irisul si pupila - si descopera cum procesam imaginile, folosindu-ne de cornuri si bastonase pentru a distinge contrastul si culoarea.

AUZUL
       Urechea este singurul organ al simtului care intruneste doua functii distincte: ne permite auzul si ne mentine echilibrul, incepand cu timpanul si melcul - miezul auditiv al urechii - pana la canalele semicirculare ce controleaza balansul. Descopera de ce auzul si urechea ta muzicala pot fi mai dezvoltate decat ale celorlalti - si cum iti poti da seama.



Pass: akydia

--------------------------------------------------------------


DVD 2 - Sistemul imunitar / Ceasul biologic



Info tehnic:
DvD Video 1Disc
Audio - Limba Engleza
Subtitrare - Limba Romana
Formatul imaginii: 4:3 / Pal / WideScreen / FF
Sunet: DTS Dolby Digital 5.1 Surround, PCM Stereo
Durata film: 60 minute
Clasificare CNC: AG (audienta generala, fara restrictii parentale)

SISTEMUL IMUNITAR
    Aceasta serie poarta privitorii intr-o calatorie prin corpul uman. In orice clipa, in corpul nostru se mobilizeaza o armata microscopica de celule cu roluri specializate. Aceasta armata impiedica atacatorii, distrug invadatorii si chiar repara stricaciunile. Traiul in secolul XXI pare usor, dar fara aceasta armata invizibila nu am supravietui dincolo de perioada prunciei.

CEASUL BIOLOGIC
    Inlauntrul fiecaruia dintre noi exista un puternic ceas biologic, un sistem stravechi de mesageri chimici care ne afecteaza in sute de feluri diferite. Hormonii sunt cei care ne vin in ajutor in caz de stres sau pericol. Tot ei sunt cei care ne controleaza fiecare secunda in fiecare zi – transmitand mesaje pentru a porni la razboi sau a face dragoste.


Pass: akydia

--------------------------------------------------------------


DVD 3 - Mecanismul hranirii / Gustul si mirosul



Info tehnic:
DvD Video 1Disc
Audio - Limba Engleza
Subtitrare - Limba Romana
Formatul imaginii: 4:3 / Pal / WideScreen / FF
Sunet: DTS Dolby Digital 5.1 Surround, PCM Stereo
Durata film: 60 minute
Clasificare CNC: AG (audienta generala, fara restrictii parentale)

Director: Peter Macpherson
Producator: Stuart Cater

MECANISMUL HRANIRII
         Facem o calatorie prin canalul digestiv, pentru a afla ce se intampla cu alimentele. Incepem cu dintii, care au forta necesara pentru a le marunti, apoi facem o plimbare cu "trenul salivei". Urmarim atacurile date de acizi in stomac, descompunerea ulterioara a alimentelor si absorbtia lor in intenstinul subtire, pana la stadiul final, cand resturile sunt eliminate sub forma de reziduuri solide. Inainte de a incheia aceasta calatorie, trecem insa pe la fabrica de substante chimice numita "ficat", ajungem la rinichi si vedem ce se intampla cu glanda suprarenala.

GUSTUL SI MIROSUL
        Fa o calatorie prin sistemul olfactiv pentru a afla de ce mirosul si gustul depind una de alta irevocabil. Ia parte la o degustare a vinului, unde receptorii limbii si ai nasului ajuta vizitatorii sa deosebeasca multitudinea de arome. Descopera cum cel mai nesemnificativ miros poate da nastere unei amintiri puternice si poate duce la intelegerea efectelor febrei puternice si a altor alergii.



Pass: akydia

-----------------------------------------------------------------

DVD 4 - Creierul uman/ Sexualitatea



CREIERUL UMAN
Controleaza fiecare miscare a noastra, cele 14 miliarde de celule ale sale conecteaza o retea de o complexitate aproape infinita, care ne permite sa invatam din momentul in care ne nastem. Este caminul tuturor gandurilor omenirii si al constiintei noastre. Creierul uman este varful evolutiei, singurul obiect constient de propria existenta. Prin intermediul acestui episod din Atlasul Corpului Uman, vom descoperi impreuna secretele mintii noastre pe masura ce vom explora creierul uman.

SEXUALITATEA
Sexualitatea este un aspect cheie al "umanitatii" fiintei umane. Faptul ca oamenii gandesc, simt, cred, se intreaba, iau decizii - ii diferentiaza de animale. Spre deosebire de acestea, sexualitatea umana este o latura complexa a personalitatii fiecaruia dintre noi, care se bazeaza pe educatie, pe experientele fiecaruia, si nu in ultimul rand pe mediul social si familial in care s-a format fiecare persoana. Acest episod din Atlasul Corpului Uman prezinta sexualitatea ca o parte integranta a omului si arata ca este necesara o pregatire corespunzatoare pentru a intampina corect, fara a cauza diferite conflicte.



Pass: akydia

------------------------------------------------------------

DVD 5 - Pielea/ Muschii si oasele



PIELEA Urmarim cum creste cel mai mare organ al corpului - pielea. Aflam mai multe despre pigmentii pielii, actiunea bronzanta a soarelui si tesutul adipos subcutanat. Cum functioneaza glandele sudoripare. Ce anume stabileste cum ne creste - sau cum nu ne creste - parul, in ce sens putem spune ca unghiile sunt o categorie speciala de par. Si cum functioneaza terminatiile noastre nervoase, pentru a ne crea minunatul simt tactil.
MUSCHI SI OASE Adauga 206 oase la 656 de muschi si obtii una din cele mai uimitoare masinarii de pe pamant - corpul uman. Dar cum se imbina si potrivesc toate aceste componente? Invata cum muschii si oasele lucreaza intr-un tandem pentru a permite halterofililor sa suporte greutati nemaipomenite si acrobatilor sa isi execute manevrele cu cea mai mare delicatete.


Pass :akydia

Modificat de akydia (acum 14 ani)


_______________________________________
Dedic totul unui mic inger!

pus acum 14 ani
   
kappa
Membru Gold

Inregistrat: acum 16 ani
Error
You want to download the following file:
| 200000 KB

This file can only be downloaded by becoming a Premium member
NUMAI ASA SE POATE DESCARCA ???!!   Mare pacat ca sunt puse pe rapidshare !!! (pt privilegiati , cei care au cont pe rapidshare )

Modificat de kappa (acum 14 ani)


pus acum 14 ani
   
bineee
VETERAN

Din: tr-un colţ de Rai
Inregistrat: acum 15 ani
Nu e pe link-uri premium! Dă răspunsul acesta pt că e oră de vârf şi e mare înghesuială pe acel site de stocare. Sub citatul tău mai scrie:

"There are no more download slots available for free users right now. If you don't want to become a premium member, you might want to try again later."

Adică spune că nu sunt sloturi libere pt free-downloaderi şi te roagă să încerci mai târziu.

Dacă era pe cont Premium, nici nu te lăsa să intri! Adică nu mai punea imaginea cu speedometer, ci punea din start "Error" cu menţiunea că e pt cont Premium.
_______________________________________________________________________

@akydia
În măsura în care vor avea timp disponibil de upload, cred că sunt destui care te vor ajuta!
Mulţumesc foarte mult!

Voisem să cumpăr colecţia originală, de la magazin, dar cred că nici n-a apărut bine şi a şi dispărut! Am mai văzut 1-2 DVD-uri disparate (din păcate nu ce mă interesa), dar doar în prima sau a doua zi!
Upload-ul tău e binevenit!
_______________________________________________________________________

Văd că box-set-ul a apărut din nou la vânzare pe Internet, dar în magazine, nu l-am mai văzut!

Modificat de bineee (acum 14 ani)


_______________________________________
Cele bune să se adune, cele rele să se spele!

Documentare subtitrate în limba română: Natură: Amber Time Machine; Ants: Nature's Secret Power; Borneo's Pygmy Elephants; King Koala; The Himalayas; Vampire of Abyss; Preistorie: Dino Autopsy; Hominizi: Skull Wars: The Missing Link; The Link; Antichitate: Quest for the Lost Civilisation; Mayan Doomsday Prophecy; Cultură: Shostakovich against Stalin; Dezvoltare personală: Tale of 2 Brains; Living Luminaries; Yogis of Tibet; Mind & Matter Meet; Nurture & Human Development; Naturism: Top Secret Water; Paranormal: Dedublarea astrală; NDE: Aux Frontieres de la Mort; Şamanii şi Ayahuasca; Ecologie: Who Killed the Electric Car? Altele: Stasi, poporul sub control; Show: BellyDance Live from Hollywood; etc.

Re-Up transfer.ro  Momo (86);
Fileserve: Povestea lui UNU; Universul Ştiut; Comedii (sub.RO): Hopscotch (80); Le Grand blond avec une chaussure noire (72); Le retour du grand blond (74); Les malheurs d'Alfred (72); La moutarde me monte au nez (74); Je suis timide, mais je me soigne (78); Les Fugitifs (86); La doublure (06);



pus acum 14 ani
   
calincalin
Moderator

Din: Cluj-Napoca
Inregistrat: acum 16 ani
Incercati sa folositi JDownoader.Exista un tutorial la "Tutoriale" care va arata cum sa-l folositi, cu toate ca nu e asa de greu. Cu el, de obicei, gasiti si sloturi libere + cei care au internet de la Romtelecom pe LAN vor beneficia dupa setarea programului si de intreruperea automata a legaturii la internet si implicit schimbarea IP-ului ceea ce va reduce timpii dintre doua download-uri(la maxim 2min).Cu el puteti downloada aproape de pe orice host. E foarte buna metoda.Ii bag link-urile de download si nu mai am treaba.

_______________________________________
"Cunoaşteţi adevărul, şi adevărul vă va face liberi." (Ioan 8.32)

pus acum 14 ani
   
akydia
MEMBRU DE BAZA

Inregistrat: acum 15 ani
Asa este, sunt puse pentru download normal. Daca poate/vrea cineva sa le urce in alta parte, e OK din partea mea...
In curand le voi pune si pe celelalte pe care le am   


_______________________________________
Dedic totul unui mic inger!

pus acum 14 ani
   
neluvet
Membru Puf

Inregistrat: acum 17 ani
Unde sunt linkurile de download pentru DVD3?
Please...............


pus acum 14 ani
   
akydia
MEMBRU DE BAZA

Inregistrat: acum 15 ani

neluvet a scris:

Unde sunt linkurile de download pentru DVD3?
Please...............


Le voi posta curand...scuze 
Mai am 2 sau 3 DVD-uri din aceasta colectie, pe masura ce timpul imi va permite, le voi urca pe toate 


_______________________________________
Dedic totul unui mic inger!

pus acum 14 ani
   
akydia
MEMBRU DE BAZA

Inregistrat: acum 15 ani

bineee a scris:



@akydia
În măsura în care vor avea timp disponibil de upload, cred că sunt destui care te vor ajuta!
Mulţumesc foarte mult!

Voisem să cumpăr colecţia originală, de la magazin, dar cred că nici n-a apărut bine şi a şi dispărut! Am mai văzut 1-2 DVD-uri disparate (din păcate nu ce mă interesa), dar doar în prima sau a doua zi!
Upload-ul tău e binevenit!
_______________________________________________________________________

Văd că box-set-ul a apărut din nou la vânzare pe Internet, dar în magazine, nu l-am mai văzut!


Cu multa placere!
Mie imi lipseste numai unul din colectie. Le voi posta pe toate pe care le am (cu scuzele de rigoare pentru mareeea intarziere).
Acum fac imagine la DVD3 si maine la pranz vor fi puse linkurile.

Incerc tot maine sa fac si sa pun si DVD 4. Cel de-al cincilea marti va fi pus.
Sper sa reusim sa facem rost si de cel care imi lispseste mie, sa avem colectia completa 


_______________________________________
Dedic totul unui mic inger!

pus acum 14 ani
   
akydia
MEMBRU DE BAZA

Inregistrat: acum 15 ani
Am pus linkurile si pentru DVD 3, 4 si 5 

Modificat de akydia (acum 14 ani)


_______________________________________
Dedic totul unui mic inger!

pus acum 14 ani
   
bineee
VETERAN

Din: tr-un colţ de Rai
Inregistrat: acum 15 ani
Mulţumiri pentru reluare şi continuare! 

Modificat de bineee (acum 14 ani)


_______________________________________
Cele bune să se adune, cele rele să se spele!

Documentare subtitrate în limba română: Natură: Amber Time Machine; Ants: Nature's Secret Power; Borneo's Pygmy Elephants; King Koala; The Himalayas; Vampire of Abyss; Preistorie: Dino Autopsy; Hominizi: Skull Wars: The Missing Link; The Link; Antichitate: Quest for the Lost Civilisation; Mayan Doomsday Prophecy; Cultură: Shostakovich against Stalin; Dezvoltare personală: Tale of 2 Brains; Living Luminaries; Yogis of Tibet; Mind & Matter Meet; Nurture & Human Development; Naturism: Top Secret Water; Paranormal: Dedublarea astrală; NDE: Aux Frontieres de la Mort; Şamanii şi Ayahuasca; Ecologie: Who Killed the Electric Car? Altele: Stasi, poporul sub control; Show: BellyDance Live from Hollywood; etc.

Re-Up transfer.ro  Momo (86);
Fileserve: Povestea lui UNU; Universul Ştiut; Comedii (sub.RO): Hopscotch (80); Le Grand blond avec une chaussure noire (72); Le retour du grand blond (74); Les malheurs d'Alfred (72); La moutarde me monte au nez (74); Je suis timide, mais je me soigne (78); Les Fugitifs (86); La doublure (06);



pus acum 14 ani
   
akydia
MEMBRU DE BAZA

Inregistrat: acum 15 ani
Eu am pus acum tot ce am, daca cineva are si DVD 6 este rugat sa posteze 

_______________________________________
Dedic totul unui mic inger!

pus acum 14 ani
   
guardpsg
Membru Puf

Inregistrat: acum 16 ani
La dezarhivare DVD 5 cere si arhiva 10 si sunt numai 09 arhive.Multumesc pentru celelalte seriale.

pus acum 14 ani
   
Lucian.Dumi
Membru Gold

Din: Montreal
Inregistrat: acum 17 ani
guardpsg a scris:
La dezarhivare DVD 5 cere si arhiva 10 si sunt numai 09 arhive.Multumesc pentru celelalte seriale.

ARE DREPTATE !!! Multumesc si ...salutari din M...


_______________________________________
Jimmi Hendrix
Era cel mai grozav chitarist al vremii si n-avea nevoie de alta semnatura...NICI...

pus acum 14 ani
   
popescu eugen
Membru Junior

Inregistrat: acum 14 ani
DVD original are 6 parti,aici sunt comprimate toate 6 in 5 sau lipseste una(inima) ?Daca da ,se poate posta? Multumesc.
COLECTIA ATLASUL CORPULUI UMAN
    Atlasul Corpului uman 1 - Pielea, Muschii si oasele
    Atlasul Corpului uman 2 - Inima, Suflul vietii, In pantece
    Atlasul Corpului uman 3 - Mecanismul hranirii, Mirosul si gustul
    Atlasul Corpului uman 4 - Ceasul biologic, Sistemul imunitar
    Atlasul Corpului uman 5 - Realitatea vizuala, Auzul
    Atlasul corpului uman 6 - Creierul uman, Sexualitatea


pus acum 14 ani
   
danemil
Membru Puf

Inregistrat: acum 13 ani
Va rog mult, daca se poate, sa repostati arhva nr. 7 de la DVD nr. 2  Sistemul imunitar / Ceasul biologic




arhiva care nu se poate deschide, din cauza unor probleme de copyright ?!, restul partilor merg.

Multumesc mult


pus acum 13 ani
   
popescu eugen
Membru Junior

Inregistrat: acum 14 ani
Discovery Channel- Seria Atlasul Corpului Uman
La dezarhivare DVD 5 cere si arhiva 10 si sunt numai 09 arhive.Multumesc pentru celelalte seriale.Stiu ca nu e o cerere noua dar as aprecia mult daca s-ar rezolva aceasta problema,documentarele fiind foarte interesane.


pus acum 13 ani
   
popescu eugen
Membru Junior

Inregistrat: acum 14 ani
Discovery Channel- Seria Atlasul Corpului Uman
La dezarhivare DVD 5 cere si arhiva 10 si sunt numai 09 arhive.Multumesc pentru celelalte seriale.Stiu ca nu e o cerere noua dar as aprecia mult daca s-ar rezolva aceasta problema,documentarele fiind foarte interesante.MULTUMESC.


pus acum 13 ani
   
caprioara1975
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 16 ani
Atlasul Uman (1) - Rosub


DVD 1 - Realitatea vizuala / Auzul

REALITATEA VIZUALA

Ochiul uman poate surclasa si cele mai bune camere de filmat, totusi poate fi usor pacalit de o simpla iluzie optica. Familiarizeaza-te cu diferitele parti ale incredibilei noastre camere - corneea, irisul si pupila - si descopera cum procesam imaginile, folosindu-ne de cornuri si bastonase pentru a distinge contrastul si culoarea.

AUZUL

Urechea este singurul organ al simtului care intruneste doua functii distincte: ne permite auzul si ne mentine echilibrul, incepand cu timpanul si melcul - miezul auditiv al urechii - pana la canalele semicirculare ce controleaza balansul. Descopera de ce auzul si urechea ta muzicala pot fi mai dezvoltate decat ale celorlalti - si cum iti poti da seama.

Info tehnic:

Audio - Limba Engleza
Subtitrare - Limba Romana
Formatul imaginii: 4:3 / Pal / WideScreen / FF
Sunet: DTS Dolby Digital 5.1 Surround, PCM Stereo

Download:
- Atlas_corp_1.part3.rar - Atlas_corp_1.part2.rar - Atlas_corp_1.part1.rar

Pass:

romaniainedit


Atlasul uman (2) - Rosub


DVD 2 - Creierul uman / Sexualitatea

CREIERUL UMAN

Controleaza fiecare miscare a noastra, cele 14 miliarde de celule ale sale conecteaza o retea de o complexitate aproape infinita, care ne permite sa invatam din momentul in care ne nastem. Este caminul tuturor gandurilor omenirii si al constiintei noastre. Creierul uman este varful evolutiei, singurul obiect constient de propria existenta. Prin intermediul acestui episod din Atlasul Corpului Uman, vom descoperi impreuna secretele mintii noastre pe masura ce vom explora creierul uman.

SEXUALITATEA

Sexualitatea este un aspect cheie al "umanitatii" fiintei umane. Faptul ca oamenii gandesc, simt, cred, se intreaba, iau decizii - ii diferentiaza de animale. Spre deosebire de acestea, sexualitatea umana este o latura complexa a personalitatii fiecaruia dintre noi, care se bazeaza pe educatie, pe experientele fiecaruia, si nu in ultimul rand pe mediul social si familial in care s-a format fiecare persoana. Acest episod din Atlasul Corpului Uman prezinta sexualitatea ca o parte integranta a omului si arata ca este necesara o pregatire corespunzatoare pentru a intampina corect, fara a cauza diferite conflicte.

Info tehnic:

Audio - Limba Engleza
Subtitrare - Limba Romana
Formatul imaginii: 4:3 / Pal / WideScreen / FF
Sunet: DTS Dolby Digital 5.1 Surround, PCM Stereo

Download:
- Atlas_corp2.part2.rar - Atlas_corp2.part1.rar

Pass:

romaniainedit

Modificat de caprioara1975 (acum 13 ani)


_______________________________________
,,Numai cei slabi sunt cruzi. Blândeţea este a celor puternici.”
  Leo Roskin

pus acum 13 ani
   
navystarrr
Membru Puf

Inregistrat: acum 13 ani
Nu s-a rezolvat nimic observ, cu arhiva nr.7 de la DVD-ul 2... Cum putem sa facem rost de ea ?Multumesc anticipat

pus acum 13 ani
   
bstefan1
Membru Puf

Inregistrat: acum 13 ani
nu se mai actualizeaza nimic ?

pus acum 13 ani
   
lleumass
Membru Junior

Inregistrat: acum 14 ani
Se poate reposta?

Multumesc


pus acum 12 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la