Forum Romania Inedit
Romania Inedit - Resursa ta de Fun
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Inedit | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA INEDIT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
ramona23 pe Simpatie.ro
Femeie
24 ani
Bucuresti
cauta Barbat
24 - 52 ani
Forum Romania Inedit / Filme Documentare / Vanatorii de nazisti (Nazi Hunters) - Viasat History rip Moderat de 80Inanna, Silva, bronson
Autor
Mesaj Pagini: 1
calincalin
Moderator

Din: Cluj-Napoca
Inregistrat: acum 16 ani
Vanatorii de nazisti
Nazi Hunters
Viasat History(TV-rip)
Anglia, 2009
subtitrare in limba romana direct pe film



"Vânătorii de nazişti i-au hăituit pe unii dintre cei mai detestaţi oameni de pe pământ, criminalii de război nazişti. Uneori au făcut-o cu cele mai nobile scopuri, alteori în feluri care, dezvăluite, i-ar oripila chiar şi pe propriii lor susţinători. Crimele celor urmăriţi fuseseră oribile şi, pentru ele, aceştia trebuiau să plătească. Mulţi erau pregătiţi să-i urmărească pe făptaşi până când se va fi făcut dreptate? de la Churchill la SAS, de la strategii care au plănuit debarcarea din Normandia până la Mossad. Aceste poveşti despre hăituire şi despre lupta pentru echilibrarea balanţei justiţiei sunt pline de dramă şi tragedie."

Episodul 1: Hunting the Nazi Rocket Scientists
51min32s, 449MB
Video: 1113kbps, 720x416 at 25fps, x264 codec
Audio: 128kbps, ABR, 48KHz, 2channels, MP3 codec
Matroska container



"În anii 1930-1940, cercetători germani geniali au lucrat pentru regimul nazist, creând racheta balistică V2. Când s-a încheiat războiul, SUA au căutat cu disperare să pună mâna pe aceşti savanţi şi să se folosească de competenţele lor, căci nevoia de superioritate militară depăşea orice preocupare de a-i condamna pe aceşti criminali. Munca lor din timpul războiului ascundea un secret întunecat: sute de oameni au murit construind racheta V2."

Links: 2x150MB + 1x149MB


Episodul 2: The Hunt for Martin Bormann
51min13s, 449Mb
Video: 1120kbps, 720x416 at 25fps, x264 codec
Audio: 128kbps, ABR, 48KHz, 2channels, MP3 codec
Matroska container



"Martin Bormann îi era indispensabil lui Hitler. Bormann l-a îmbogăţit pe Hitler şi al Treilea Reich prin planuri de extorcare aproape transparente, cum erau fondurile lui Hitler pentru industria germană. Tot el a venit cu ideea ca imaginea lui Hitler de pe timbrele poştale să fie protejată de drepturi de autor, îmbogăţindu-şi astfel führerul. A devenit atât de apropiat de Hitler şi de liderii militari germani, încât Hitler a exclamat o dată: "Ca să câştig războiul, am nevoie de Bormann !". Şi mai sinistră a fost implicarea lui Bormann în asigurarea desfăşurării "Soluţiei finale". Himmler îl înştiinţa pe Bormann despre exterminarea evreilor. Bormann, doctorul lui Hitler, Stumpfegger, şi Artur Axmann (şeful Tineretului Nazist) au părăsit împreună buncărul din Berlin după sinuciderea lui Hitler pe 30 aprilie 1945. După ce Axmann i-a lăsat la gara Lehrter, Bormann şi Stumpfegger au dispărut. Aşa a început una dintre cele mai lungi căutări a naziştilor din istorie."

Links:

Episodul 3: Justice: SAS Style
49min25s, 449MB
Video: 1167kbps, 720x400 at 25fps, x264 codec
Audio: 128kbps, ABR, 48KHz, 2channels, MP3 codec
Matroska container



"Ţintele: foşti ofiţeri ai Gestapoului din estul Franţei, Hans-Dietrich Ernst şi Heinrich Neuchtschwanger. Aceştia au ucis 31 de soldaţi SAS prinşi în timpul unei misiuni secrete, operaţiunea Loyton. O altă ţintă a fost maleficul dr Rohde, care a executat patru spioane prin injecţie letală.

Echipa SAS de Investigare a Crimelor de Război, condusă de maiorul Eric Alistair "Bill" Barkworth, i-a urmărit în secret pe aceşti ofiţeri ai Gestapoului. Se spune că SAS preferă "să-şi vâneze vulpea pe furiş", şi exact aşa au procedat."


Episodul 4: Peiper: The Murederer of Malmedy
49min41s, 449MB
Video: 1160kbps, 720x416 at 25fps, x264 codec
Audio: 128kbps, ABR, 48KHz, 2channels, MP3 codec
Matroska container



"În ianuarie 1945, Joachim Peiper şi banda lui de criminali SS au atras soldaţii batalionului 285 de artilerie al SUA pe un teren în apropiere de Malmedy, unde i-au împuşcat. Şi alte masacre ale soldaţilor americani au fost puse pe seama lui Peiper. Naziştii săi au fost judecaţi într-un mod brutal, anchetatorii fiind acuzaţi de agresarea inculpaţilor şi de smulgerea unor mărturii false. Deşi toţi au fost găsiţi vinovaţi, atât de ferm a fost în SUA protestul împotriva metodelor acuzării, încât niciunul n-a fost condamnat la moarte. În schimb, au fost condamnaţi la închisoare. Peiper şi-a ispăşit pedeapsa şi a părăsit închisoarea în 1956."


Episodul 5: Death Camp Kommandant
46min00s, 451MB
Video: 1269kbps, 720x400 at 25fps, x264 codec
Audio: 128kbps, ABR, 48KHz, 2channels, MP3 codec
Subtitrare inclusa in container: srt. Si pentru cei care vreau sa traduca primele 3 , pusa si separat in arhiva.
Matroska container



" Franz Stangl a fost comandantul nazist al lagărelor morţii de la Treblinka şi Sobibor din Polonia. A fost răspunzător de exterminarea a aproximativ 900.000 de bărbaţi, femei şi copii. La sfârşitul războiului, a fugit în Italia, unde s-a alăturat unui grup de informatori organizat de oficiali ai Vaticanului. De acolo, a dispărut.
Supravieţuitorul holocaustului Simon Wiesenthal a finanţat din propriii bani urmărirea lui Stangl. Wiesenthal i-a dat de urmă în Brazilia. Stangl a fost extrădat în Germania de Vest, unde a fost judecat pentru moartea a 900.000 de oameni. Fostul comandant nazist a recunoscut crimele, dar a susţinut că-şi făcea doar datoria."


Episodul e de pe net(cu greu am dat de el) insa in aceasta versiune este cu vreo 4 min mai scurt ca si cea difuzata pe Viasat - sunt taiate fazele mai dure(gropi comune, cadvre). Am luat traducerea de pe versiunea viasat(a mea fara sonor) si am sincronizat-o pentru acesta versiune. De fapt am rescris-o manual ,pentru ca versiunea ripuita de mine era hard. Castigul e ca episodul e complet , nu lipsesc minutele pierdute de mine la inceput in prima versiune.

Episodul 6: The "Good" Nazi?
50min13s, 449MB
Video: 1148kbps, 720x416 at 25fps, x264 codec
Audio: 128kbps, ABR, 48KHz, 2channels, MP3 codec
Matroska container



"Albert Speer a fost arhitectul principal al lui Hitler, iar crimele lui includeau folosirea şi organizarea muncii silnice în lagărele morţii şi prelungirea războiului prin eforturile sale fanatice de a dezvolta maşinăria de război nazistă. A fost vânat de Strategic Bombing Survey SUA, care avea autorizaţie de la cel mai înalt nivel să nu-l lase pe Speer pe mâna anchetatorilor ONU. Speer a fost interogat intens şi le-a dat americanilor informaţii detaliate despre eficienţa bombardamentelor SUA. Apoi a fost dat pe mâna ONU, unde, printr-o mişcare care i-a şocat pe ceilalţi inculpaţi, Speer şi-a recunoscut multe dintre crime. Acest aparent act de remuşcare i-a determinat pe judecători să-l condamne la închisoare, nu la moarte. După ce a fost eliberat din închisoare în 1966, Speer s-a promovat drept "nazistul bun", singurul care şi-a recunoscut greşelile. Totuşi, mai târziu, a început să se laude cu viaţa lui de nazist de frunte."


Episodul 7: The Angel of Death
49min41s, 450MB
Video: 1163kbps, 720x416 at 25fps, x264 codec
Audio: 128kbps, ABR, 48KHz, 2channels, MP3 codec
Matroska container



"După război, ofiţerul SS şi medicul Joseph Mengele, care aexperimentat pe adulţi şi copii în lagărele de concentrare de la Auschwitz, a devenit unul dintre cei mai vânaţi criminali de război nazişti. Simon Wiesenthal, Comisia Crimelor de Război a ONU, până şi Mossadul au fost pe urmele lui. Dar nimeni n-a reuşit să-l prindă. Wiesenthal n-a avut resurse suficiente. Anchetatorii oficiali au făcut greşeli, lăsându-l de două ori să le scape printre degete. Şi în acea vreme, Mossadul a preferat să se concentreze pe prinderea lui Adolf Eichmann."


Episodul 8: The Jewish Avengers
51min35s, 450MB
Video: 1115kbps, 720x416 at 25fps, x264 codec
Audio: 128kbps, ABR, 48KHz, 2channels, MP3 codec
Matroska container



"Dupa razboi, un grup de evrei numiti "Razbunatorii" au fost ingroziti de numarul mare de nazisti cu mainile patate de sange carora li s-a permis sa-si reia viata normala. Acestia au decis sa-i vaneze pe nazisti.
Printre cei tintiti de ei se afla avocatul Wilhelm Stuckart, autorul Legilor de la Nürnberg, a carui sarcina fusese de a gasi o justificare legala a "Solutiei finale". Altii au fost Aleksander Laak, raspunzator de moartea a 100.000 de evrei in Estonia, si Otto Abetz, fost ambasador al Germaniei in Franta, din ordinul caruia fusesera deportati in lagare de concentrare multi evrei
francezi. La un moment dat, Razbunatorii au avut drept tinta sase milioane de nemti, doar pentru ca erau nemti."


Episodul 9: Killing Reinhardt Heydrich
49min15s, 449Mb
Video: 1171kbps, 720x416 at 25fps, x264 codec
Audio: 128kbps, ABR, 48KHz, 2channels, MP3 codec
Matroska container



"Reinhard Heydrich a fost unul dintre principalii autori ai holocaustului, dându-i socoteală direct lui Hitler. Heydrich a prezidat scandaloasa conferinţă de la Wannsee, care a aprobat deportarea evreilor în lagăre de exterminare. Tot el a fost răspunzător de dispariţia fără urmă a
celor care au criticat Reich-ul, o politică denumită "Noapte şi ceaţă". Apoi a devenit Protectorul Reich-ului în teritoriile ocupate cehe ale Moraviei şi Boemiei, pe care le-a condus cu o mână de fier. La Londra, guvernul cehoslovac aflat în exil a fost încurajat de către guvernul britanic să pună la cale asasinarea lui Heydrich. Atât britanicii, cât şi cehii erau conştienţi că moartea lui va duce la represalii, dar au considerat că preţul merită plătit.
Au fost aleşi pentru operaţiune doi bărbaţi, Jan Kubiš şi Jozef Gabčík, care au fost antrenaţi special de către SOE."


Episodul 10: Hunting Adolf Eichmann
51min, 449Mb
Video: 1127kbps, 720x416 at 25fps, x264 codec
Audio: 128kbps, ABR, 48KHz, 2channels, MP3 codec
Matroska container



"Adolf Eichmann a fost ofiţerul SS însărcinat cu transportarea evreilor în lagărele germane de exterminare. S-a achitat de această sarcină cu zel şi eficienţă. În august 1944, Eichmann i-a raportat lui Hitler că patru milioane de evrei au fost anihilaţi în lagărele naziste ale morţii şi că alţi două milioane au fost împuşcaţi sau ucişi în camere de gazare mobile. În 1945, Eichmann a fost arestat de către Aliaţi, dar în anul următor - fără să-i fie recunoscută identitatea ? a scăpat şi a dispărut. Motivele şi mecanismele prin care a reuşit să scape formează obiectul unei controverse. Agenţii Mossad au urmărit cu scrupulozitate orice indiciu până când, la sfârşitul lui 1959, au descoperit că Eichmann locuia la Buenos Aires şi că îşi schimbase numele în Ricardo Klement. Vânarea lui Eichmann a iscat o controversă imensă, pentru că întreaga operaţiune a fost ilegală. În 1961, Eichmann a fost judecat în Israel într-un proces televizat în lumea întreagă, a fost găsit vinovat de crime împotriva umanităţii şi a fost spânzurat."


Episodul 11: The Monster And The Butcher
51min, 449Mb
Video: 1127kbps, 720x416 at 25fps, x264 codec
Audio: 128kbps, ABR, 48KHz, 2channels, MP3 codec
Matroska container



"Ţinta nr. 1: Klaus Barbie, care a fost şeful Gestapoului din Lyon, Franţa, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Sarcina lui era să zdrobească rezistenţa franceză, iar cruzimea de care a dat dovadă i-a adus porecla Măcelarul din Lyon.
Ţinta nr. 2: Ivan Marchenko, cunoscut şi ca Ivan cel Groaznic. A fost un gardian ucrainean îngrozitor de brutal de la lagărul morţii de la Treblinka. Lucru curios, ambii criminali au fost vânaţi de oameni care nu au participat direct la război. Monstrul şi Măcelarul au fost judecaţi în acelaşi timp şi cazurile lor au ridicat multe probleme similare."


Episodul 12: Hwo Killed Heinrich Himller?
48min55s, 449Mb
Video: 1155kbps, 720x416 at 25fps, x264 codec
Audio: 128kbps, ABR, 48KHz, 2channels, MP3 codec
Matroska container



"Heinrich Himmler a fost un bătăuş care a preluat controlul asupra uneia dintre cele mai temute maşinării hitleriste ale terorii - Einsatzgruppen ? a cărei sarcină era depopularea Europei de Est şi a Rusiei, ca "rasa pură" să ia locul evreilor. Naziştii puseseră ochii pe Himmler încă de la începutul războiului, datorită persecuţiei sistematice exercitate de el asupra evreilor şi a non-arienilor. Eficienţa sa şi controlul deplin asupra acestui proces au fost observate de britanicii care descifrau codurile. Churchill a fost informat. Există procese-verbale ale cabinetului lui Churchill care susţin asasinarea lui. Iniţial, forţelor aliate li s-a ordonat să-l captureze, iar acest lucru a declanşat vânarea lui chiar înainte de sfârşitul războiului. Totuşi, se crede că comandanţii aliaţi aveau la cunoştinţă ordinul de a-l asasina, aşa că sinuciderea lui prin otrăvire cu cianură a fost privită de unii cu scepticism. Unitatea specială însărcinată cu asasinarea lui l-a ajuns din urmă la Lüneburg, unde a fost găsit mort în captivitate."


Episodul 13: Goering: The Star Exhibit
49min30s, 449Mb
Video: 1164kbps, 720x416 at 25fps, x264 codec
Audio: 128kbps, ABR, 48KHz, 2channels, MP3 codec
Matroska container



"Întrucât Hitler nu a putut fi judecat la Nürnberg pentru crime împotriva umanităţii, procurorii şi-au îndreptat atenţia asupra adjunctului său, Hermann Göring. În mod ciudat, primul grup aflat pe urmele lui Göring a fost SS-ul, care primise ordin de la Hitler să-l ucidă. Göring îndrăznise să-i sugereze lui Hitler că, dat fiind că Hitler era imobilizat, Göring ar trebui să preia controlul asupra Reich-ului. Totuşi, soldaţii SS nu l-au ucis, ci au străbătut Bavaria cu el, încercând să scape. Apoi, americanii au preluat urmărirea şi, după două săptămâni, i-au ajuns în sfârşit din urmă. Cea mai intensă "urmărire" a avut loc la procesele de la Nürnberg unde, în mod incredibil, Göring părea să câştige dezbaterea, făcând dovada unor incoerenţe în probele Aliaţilor şi luându-i în râs pe procurori."


_______________________________________
"Cunoaşteţi adevărul, şi adevărul vă va face liberi." (Ioan 8.32)

pus acum 14 ani
   
quetzalquatl
Membru Gold

Inregistrat: acum 16 ani
Multam. Asteptam si restul!

pus acum 14 ani
   
calincalin
Moderator

Din: Cluj-Napoca
Inregistrat: acum 16 ani
Pe masura ce le recodez(pe maine episodul 2) si se difuzeaza noile episoade(de exemplu maine episodul 4) am sa le pun, pentru ca e un documentar foarte interesant.

_______________________________________
"Cunoaşteţi adevărul, şi adevărul vă va face liberi." (Ioan 8.32)

pus acum 14 ani
   
guardpsg
Membru Puf

Inregistrat: acum 16 ani
La ultimul episod postat la dezarhivare cere parola.
MULTUMESC CALINCALIN

Modificat de guardpsg (acum 14 ani)


pus acum 14 ani
   
calincalin
Moderator

Din: Cluj-Napoca
Inregistrat: acum 16 ani
Parola este:

Code:

multumesc calincalin

Aceasta parola am pus-o, pentru ca am mai gasit preluari si pe alte forumuri, ale rip-urilor mele.Nu era nici o problema, ca doar de aceea sunt urcate pe net dar ce m-a deranjat a fost ca persoana care pusese link-urile isi atribuia si meritele rip-ului. Asta chiar nu e frumos. Asa ca am parolat arhivele si in titlul filmului am trecut si adresa "romaniainedit" sa se cunoasca si provenienta lor.


_______________________________________
"Cunoaşteţi adevărul, şi adevărul vă va face liberi." (Ioan 8.32)

pus acum 14 ani
   
quetzalquatl
Membru Gold

Inregistrat: acum 16 ani
Asa da! Perfect!

pus acum 14 ani
   
80Inanna
Moderator

Din: Mitologie
Inregistrat: acum 18 ani
multumesc calincalin  ! 

_______________________________________
Verificati toate linkurile înainte de a descărca!  UNELE sunt expirate.
Cataloage FILME românești și TEATRU românesc.
Eu pot descărca de pe: mediafire, zippyshare, uptobox, mega.
NU pot descărca de pe: depositfiles, uploaded, turbobit, letitbit.

pus acum 14 ani
   
crysxyz
MEMBRU VIP

Din: west side
Inregistrat: acum 18 ani
Fantastic !  imi plac documentarele referitoare la second word war ,defapt tot ce tine de s.w.w. am vizitat chiar si locul unde a debarcat aliati in normandia , inclusiv faimosul cimitir , multumesc calincalin  pentru efortul depus !

vanatorii nazisti (nazi hunters) viasat history rip fantastic !  imi plac second word war

27.5KB


_______________________________________
Daca nu aveti cont Dropbox e timpul sa va faceti ! inscrieti va la acest link:  si primiti pe langa cei 2G inca 500 mb in plus si desigur primesc si eu 500 mb. Multumesc  ® All Rights reserved

pus acum 14 ani
   
bineee
VETERAN

Din: tr-un colţ de Rai
Inregistrat: acum 15 ani
Dar ai muncit, nu glumă! Toată stima! 

_______________________________________
Cele bune să se adune, cele rele să se spele!

Documentare subtitrate în limba română: Natură: Amber Time Machine; Ants: Nature's Secret Power; Borneo's Pygmy Elephants; King Koala; The Himalayas; Vampire of Abyss; Preistorie: Dino Autopsy; Hominizi: Skull Wars: The Missing Link; The Link; Antichitate: Quest for the Lost Civilisation; Mayan Doomsday Prophecy; Cultură: Shostakovich against Stalin; Dezvoltare personală: Tale of 2 Brains; Living Luminaries; Yogis of Tibet; Mind & Matter Meet; Nurture & Human Development; Naturism: Top Secret Water; Paranormal: Dedublarea astrală; NDE: Aux Frontieres de la Mort; Şamanii şi Ayahuasca; Ecologie: Who Killed the Electric Car? Altele: Stasi, poporul sub control; Show: BellyDance Live from Hollywood; etc.

Re-Up transfer.ro  Momo (86);
Fileserve: Povestea lui UNU; Universul Ştiut; Comedii (sub.RO): Hopscotch (80); Le Grand blond avec une chaussure noire (72); Le retour du grand blond (74); Les malheurs d'Alfred (72); La moutarde me monte au nez (74); Je suis timide, mais je me soigne (78); Les Fugitifs (86); La doublure (06);



pus acum 14 ani
   
quetzalquatl
Membru Gold

Inregistrat: acum 16 ani
Multam fain!

pus acum 14 ani
   
nila_vorsab
Membru Junior

Din: in voiaj
Inregistrat: acum 16 ani
ditto!

_______________________________________
If you want something real bad...that is how you will get it!

pus acum 14 ani
   
radnic_61
Membru Gold

Inregistrat: acum 15 ani
cu multumiri calincalin,...

pus acum 14 ani
   
calincalin
Moderator

Din: Cluj-Napoca
Inregistrat: acum 16 ani
Episodul 12

_______________________________________
"Cunoaşteţi adevărul, şi adevărul vă va face liberi." (Ioan 8.32)

pus acum 14 ani
   
under3aker
Membru Puf

Din: Botosani
Inregistrat: acum 16 ani
kkk

pus acum 13 ani
   
under3aker
Membru Puf

Din: Botosani
Inregistrat: acum 16 ani
salut!
rog pe cei care au copiat toate cele 13 epidoade daca poate sa le puna undeva pe un hub  sau pe un torent!
Va multumesc!


pus acum 13 ani
   
herghelegiu
Membru Puf

Inregistrat: acum 13 ani
Multumesc mult
Un documentar de exceptie


pus acum 12 ani
   
yamghik
Membru Puf

Inregistrat: acum 9 ani
Salut forum si respect .
Un 1 Mai frumos si cu mlt fum.
Va rog de unde sa dau si eu acest film jos ? Linkul existent nu este gasit !


pus acum 9 ani
   
calincalin
Moderator

Din: Cluj-Napoca
Inregistrat: acum 16 ani
Link-uri noi la toate episoadele

_______________________________________
"Cunoaşteţi adevărul, şi adevărul vă va face liberi." (Ioan 8.32)

pus acum 9 ani
   
ghebala
VETERAN

Din: Baia Mare
Inregistrat: acum 17 ani
@calincalin
Stima si respect pentru efortul depus in reactualizarea link-urilor celor 12 episoade documentare. Multumesc mult!!!

Modificat de ghebala (acum 9 ani)


pus acum 9 ani
   
rolandk
MEMBRU VIP

Din: Montreal
Inregistrat: acum 16 ani
Multe multumiri!

_______________________________________
Ramane cum am stabilit!

pus acum 9 ani
   
costy1967
Membru Gold

Din: București
Inregistrat: acum 12 ani
Salutare. Vă rog se m-ai poate urca acest serial ? Mulțumesc mult.    

_______________________________________



pus acum 9 ani
   
80Inanna
Moderator

Din: Mitologie
Inregistrat: acum 18 ani
Linkurile din prima postare a lui calincalin, actualizate de el pe mega, sunt încă active. Cele din postările ulterioare, expirate, au fost șterse.

_______________________________________
Verificati toate linkurile înainte de a descărca!  UNELE sunt expirate.
Cataloage FILME românești și TEATRU românesc.
Eu pot descărca de pe: mediafire, zippyshare, uptobox, mega.
NU pot descărca de pe: depositfiles, uploaded, turbobit, letitbit.

pus acum 9 ani
   
costy1967
Membru Gold

Din: București
Inregistrat: acum 12 ani
Sincer am incercat sa iau părțile  [episoadele] cuprinse intre 5-12 și nu merg nici unul. Vă rog care link-uri  sunt ,cele  o.k ?

_______________________________________



pus acum 9 ani
   
80Inanna
Moderator

Din: Mitologie
Inregistrat: acum 18 ani
La fel de sincer, eu aveam doar episoadele 1-6, așa că ieri am descărcat episoadele 7-12, iar azi episodul 13, de pe linkurile lui calincalin din prima postare. Mie mi-au funcționat.

DAR, mega nu-mi merge cu orice browser, refuză IE și Firefox vechi (acceptă cele la zi), și acceptă Chrome. Cu alte browsere n-am încercat.


_______________________________________
Verificati toate linkurile înainte de a descărca!  UNELE sunt expirate.
Cataloage FILME românești și TEATRU românesc.
Eu pot descărca de pe: mediafire, zippyshare, uptobox, mega.
NU pot descărca de pe: depositfiles, uploaded, turbobit, letitbit.

pus acum 9 ani
   
costy1967
Membru Gold

Din: București
Inregistrat: acum 12 ani
Eu nu folosesc , Google. Dacă știam ca merge , nu mai mă agitam in van. Mii de mulțumiri, pentru această variantă. Mega ăsta mereu mi-a dat de furcă și nu știam de ce nu mere cu vulpița ...FIREFOX


_______________________________________



pus acum 9 ani
   
80Inanna
Moderator

Din: Mitologie
Inregistrat: acum 18 ani
Ba, azi nu mi-a mers cu Chrome, dar a mers cu Firefox 34.0. Naiba îi mai știe hachițele. De aia eu nu urc pe mega.

_______________________________________
Verificati toate linkurile înainte de a descărca!  UNELE sunt expirate.
Cataloage FILME românești și TEATRU românesc.
Eu pot descărca de pe: mediafire, zippyshare, uptobox, mega.
NU pot descărca de pe: depositfiles, uploaded, turbobit, letitbit.

pus acum 9 ani
   
Mayerling
MEMBRU DE BAZA

Inregistrat: acum 13 ani
Eu folosesc Firefox Portabil vers. 25.0.1 cu extensia MEGA 2.0.150 si accesez Mega perfect si la upload si la download.
Pentru I.E. exista iarasi o extensie, numai Chrome merge direct. Mai multe nu stiu ca eu numai Firefox folosesc.
Am Firefox si pe un Stick USB 3.0 si am la purtator toate parolele si semnele de carte cu care lucrez. Asta daca merg la alt calculator, accesez din Stick si nu las urme pe acel calculator.


_______________________________________
AICI GASITI POSTARILE MELE CU MUZICA CLASICA.

Calendar ANDRE RIEU

pus acum 9 ani
   
80Inanna
Moderator

Din: Mitologie
Inregistrat: acum 18 ani
Aceste extensii sunt cele suspicioase. De ce sunt necesare? Concluzia este că Chrome are „extensia” (pentru monitorizare) înclusă în el.

_______________________________________
Verificati toate linkurile înainte de a descărca!  UNELE sunt expirate.
Cataloage FILME românești și TEATRU românesc.
Eu pot descărca de pe: mediafire, zippyshare, uptobox, mega.
NU pot descărca de pe: depositfiles, uploaded, turbobit, letitbit.

pus acum 9 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la