Forum Romania Inedit
Romania Inedit - Resursa ta de Fun
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Inedit | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA INEDIT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Briji 24 ani
Femeie
24 ani
Bihor
cauta Barbat
24 - 48 ani
Forum Romania Inedit / Filme Documentare / THE COCA COLA case (2010) Moderat de 80Inanna, Silva, bronson
Autor
Mesaj Pagini: 1
franckcosta
Membru Senior

Inregistrat: acum 13 ani


Despre Coca Cola s-au scris multe . Multi sunt constienti ca bauturile carbogazoase, in special de la firma Coca Cola, Pepsi Cola si  altele asemanatoare sunt foarte daunatoare sanatatii. Este un subiect destul de "fumat" de multi, iar oameni si-au mai pierdut din interes in ceea ce priveste acest subiect mai ales ca o parte dintre miturile legate de efectele nocive ale Coca Cola  au fost , in aparenta, spulberate de cei de la MythBusters. Noi nu avem incredere in Discovery si in mass media centrala in general, dar sa presupunem ca este adevarat ce spun ei. Insa ceea ce veti afla despre Coca Cola astazi este cu totul nou, oripilant si necombatut ... inca.
Inca odata ni se confirma (daca mai era necesar) ca aceste corporatii sunt niste  " persoane " psihopate si ar trebui bagate la "spitalul de nebuni", sau dezintegrate complet.

Īn acest amplu film documentar de astazi, lansat la īnceputul acestui an, realizatorii German Gutierrez şi Carmen Garcia, aduc acuzaţii extrem de grave imperiului Coca-Cola, privind implicarea acestuia īn răpirea, torturarea şi asasinarea liderilor sindicali de la fabricile de īmbuteliere din Columbia, Guatemala şi Turcia.
Realizatorii urmăresc odiseea avocaţilor specializaţi īn dreptul muncii, Daniel Kovalik şi Terrence Collingsworth şi a energicului activist al campaniei "Stop Killer-Coke !" (Opriti Coca Cola Ucigasa!), Ray Rogers, īn īncercarea lor de face responsabilă corporaţia gigant, īn această luptă legală privind drepturile omului.
Mulţi lideri sindicali de la fabricile de īmbuteliere ale Coca-Cola din Columbia, au fost ucişi, sute de alţi muncitori fiind răpiţi, sechestraţi şi torturaţi de violentele organizaţii paramilitare, īn deplină complicitate cu directorii fabricilor.
Cei doi avocaţi au iniţiat o serie de procese īn tribunalele federale americane, īn baza unui foarte vechi act legislativ "Alien Tort Claims Act" din 1789 (care a stat la baza Constituţiei SUA), pentru crime, răpiri şi torturi aplicate muncitorilor din Columbia şi Guatemala.


484mb
COCA COLA CASE (2010).part1.rar COCA COLA CASE (2010).part2.rar

Modificat de franckcosta (acum 13 ani)


pus acum 13 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la