Forum Romania Inedit
Romania Inedit - Resursa ta de Fun
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Inedit | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA INEDIT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Anna281 Profile
Femeie
25 ani
Iasi
cauta Barbat
25 - 44 ani
Forum Romania Inedit / GPS Maps & Mapping - Download / igo primo-probleme !!! Moderat de Crizzu, gabiandreicristian
Autor
Mesaj Pagini: 1
claudiu_severian_morar
Membru Puf

Inregistrat: acum 13 ani
Sunt nou pe acest forum , dar il citesc de foarte mult timp , si pot sa va spun ca va multumesc la toti pentru munca depusa....
Sunt inginer dar din pacate sau fericire lucrez ca sofer international.... Am instalat igo primo pe foarte multe gps. in toate variantele si cu toate skinurile si l-am testat in toata europa .... Mi-am permis sa deschid acest topic si sa enumar o parte din problemele pe care le-am observat in trafic , mentionand ca l-am testat in peste 100 000 km pe wayteq . mio moov M405 , S505 ...etc..., folosind hartile TA pentru auto si NQ pentru camion .... In ciuda a ce se spune ruteaza foarte bine in toate regimurile , important este sa sti ce sa ii ceri . dar:
-in regim camion , atat cu hartile TA cat si NQ la cautare parcari (benzinarii) pe traseu , pe autostrada nu mai afiseaza nici una , doar daca le cauti in regim de autoturism , dai punct intermediar , sau dupa caz destinatie finala dupa care trebuie sa te intorci in regim de camion .
- la fel daca te afli pe o strada despre care nu are informatii camion cand incerci sa rutezi un traseu il anuleaza afisand" punct de pornire izolat " . Trebuie sa iesi intr-o strada despre care are informatii ftr. si sa rutezi din nou . Acelasi lucru se intampla daca destinatia se afla pe o strada despre care nu ezista informatii camion , afisand " punctul de destinatie se afla intr-o zona izolata" fiind nevoie sa cauti un alt punct in apropiere despre care exista informatii camion .
-pentru irinuca cu scuzele de rigoare si multumiri pentru munca depusa la traduceri trebuie o infima corectura : la frontiera afiseaza " ati introdus in...(ex: Italia) si cred ca ar trebui sa afiseze ''ati intrat in....'' .
-referitor la skinuri , cu mentiunea ca le-am testat pe toate ,  skinurile dafunk dupa versiunea v2.18 la camera de radar mediu iconul nu se incadreaza in ecran fiin afisat doar pe jumatate , acelasi lucru se intampla si la cele facute special pentru Italia . La fel dupa aceasta versiune sunt probleme la setarea culorilor chiar daca mai intai am dat un reset la implicite iar la trecerea din 3d in mod privire generala , unele nu o fac decat manual. In schimb skinurile gurjon in standard functioneaza impecabil .
-branding-urile folosite cu p.v.txt in save la schimbarea hartilor cu map changer pierd unele iconuri ceea ce este normal , solutia pe care am gasit-o eu fiind sa bifez la proprietati doar read only , dupa care la fiecare set de harti sa setez anumite poi pe care sa le afiseze pentru a nu le afisa pe toate .

Deja am scris prea mult , ar mai fi multe probleme care ar trebui tratate individual eu am enumerat doar cateva si nu stiu daca acest topic este in asentimentul dvs. celor care ati muncit mult la acest '' Primo '' , motiv pentru care ma opresc aici si voi continua doar daca veti crede ca informatiile mele va vor ajuta .

La multi ani !!!


pus acum 13 ani
   
gery
Membru Puf

Inregistrat: acum 13 ani
Nu pot sa inteleg cine a avut intentia de a distruge acest forum. Aici au fost cateva persoane f.f.f. bine pregatite si restul elevi. Cu toate acestea forumul mergea f.bine pentru ca ei nu erau aroganti si ne raspundeau la toti. Eu am stat cu nabbuco(un super tip) o jumatate de zi pe mess sa ma invete sa instalez si sa fac setari pentru ca nu ma pricep. A avut o rabdare de fier si am reusit, credeam ca nu o sa-mi mai raspunda niciodata la mesaje dupa acea zi si cu toate astea si acum tin legatura cu el si ma instrueste ori de cate ori am nevoie.De ce tocmai acesti oameni sunt pe lista neagra???     PACAT DE ACEST FORUM DAR MAI ALES PACAT DE MUNCA LOR, AICI TOT CE GASESTI INTERESANT E POSTAT DE EI. De cand au plecat au ramas numai aroganti care daca-ti raspund te iau la misto sau eventual te critica ca nu ai postat unde trebuie. NU AVEM DECAT SA MERGEM TOTI ACOLO UNDE SUNT EI DACA VREM SA MAI INVATAM CATE CEVA.    de astazi nu cred ca o sa mai intru pe acest forum ca nu am ce sa gasesc.   FELICITARI PENTRU ACEI BAIETI CARE AU RIDICAT ACEST FORUM DAR ASTA-I VIATA A VENIT TIMPUL SA RIDICE ALT FORUM IAR NOI ELEVII CARE MAI INVATAM CEVA DE LA EI AVEM DATORIA DAR SI PLACEREA SA MERGEM ACOLO...

pus acum 13 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la