Forum Romania Inedit
Romania Inedit - Resursa ta de Fun
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Inedit | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA INEDIT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
deiutza20
Femeie
21 ani
Bacau
cauta Barbat
21 - 44 ani
Forum Romania Inedit / Filme Documentare / Mesaj din Imparatia lui Dumnezeu Moderat de 80Inanna, Silva, bronson
Autor
Mesaj Pagini: 1
franckcosta
Membru Senior

Inregistrat: acum 13 ani


Exista Dumnezeu? Oare Raiul si iadul exista cu adevarat? Exista viata dupa moarte? Daca fiecare fiinta are un suflet ce se intampla cu el dupa moarte? Acestea sunt cateva dintre intrebarile pe care multi ni le punem de-a lungul existentei.

Studiind experientele din preajma mortii (in engleza: Near Death Experience - NDE) traite de cei care s-au aflat in moarte clinica, oamenii de stiinta din lumea intreaga au incercat sa gasesca un raspuns la aceste intrebari si la socantele similaritati ale relatarilor: iesirea din corp, tunelul de lumina, intalnirea cu fiinte spirituale, vizionarea "filmului vietii" etc. Pentru a nega existenta unei lumi spirituale dincolo de moarte savantii materialisti au emis ipoteza ca cele traite in cursul acestor experiente nu sunt decat niste efecte secundare ale chimiei sau activitatii electrice a creierului, ce provoaca o aparenta incursiune intr-o lume imaginara ce corespunde cu credintele religioase avute in timpul vietii. Aceasta teorie insa a fost imediat contrazisa de fapte: exista o multime de cazuri ale unor persoane atee care au simtit in timpul mortii clinice experiente inexplicabile, mistice, transformatoare, in contradictie cu convingerile lor de pana atunci.

Un astfel de caz renumit este si cel al lui Gavril Barnutiu. Ateu fiind, el a fost declarat mort si tinut 13 ore la morga. In acest rastimp el si-a parasit trupul, a vazut iadul si raiul, ingeri de lumina, pe Iisus Hristos pe Dumnezeu, dar si pe diavol, iar apoi a vorbit cu cei din morga in limba maghiara desi el nu o invatase. Va invit sa vizionati acest documentar impresionant bazat pe marturia originala din 1990 si pe un interviu recent (anul 2009).



Video: Xvid 320x240 25.00fps 698kbps [Video 0]
Audio: MPEG Audio Layer 3 44100Hz stereo 121kbps [Audio 1


din Imparatia lui Dumnezeu - Marturia unui ateu_xvid.avi


pus acum 13 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la