Forum Romania Inedit
Romania Inedit - Resursa ta de Fun
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Inedit | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA INEDIT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
angelika29 la Simpatie.ro
Femeie
19 ani
Arges
cauta Barbat
19 - 80 ani
Forum Romania Inedit / Mobile/ PDA / GPS Tech Support / Probleme Navigatie 2DIN auto Eclipse AVN726EE Moderat de Crizzu, gabiandreicristian
Autor
Mesaj Pagini: 1
katalinscrob
Membru Puf

Inregistrat: acum 13 ani
Salutare, am un head unit de la Eclipse cu Igo 8.3 pe el din fabrica pe partea de navigatie si sper sa gasesc ajutor din partea voastra cu urmatoarea problema:
dupa ce i-am facut update-ul de sistem de rigoare via CD asa cum este descris aici am reusit de am updatat hartile de care aveam nevoie in Igo pe flash-ul intern via sdcard. pana aici totul ok. ulterior la urmatorul restart in modul navi apare ditamai eroarea in secventa de boot a igo-ului :Failed to open file: ui_igo8/common/nightheightcolourmap.bmp, exiting application, singura optiune available ramanand OK dupa care face un freeze de toata frumusetea in blue screen, coltul din dreapta jos aratand GEOINITDBFILES. si-asa ramane.
Mentionez ca nu am putut intra pe residentflash intern sub nici o forma, nici via activesync, navi-ul avand suport sdcard pentru update-uri la harti respectiv usb in pentru media doar din pacate.
Mi-ar fi de mare ajutor din partea voastra, cei mai experimentati decat mine, o modalitate de a intra pe residentflash cu un explorer ceva pentru a putea copia fisierele necesare pt igo ce cauzeaza eroarea de mai sus sau orice alta idee ar fi binevenita (autocopy, explorer rulat de pe sdcard etc )
ps: Update-ul de harti se face prin toolboxul Naviextras, se copiaza pe card contentul respectiv, iar din Igo personalizat (apropo nu am reusit sa-l schimb ca si versiune pentru a pune mai multe harti nevoit fiind sa le dau o galagie de bani pe ale lor) se da update din menu, options ... si astfel se executa un synctool.exe de pe sdcard ce porneste aplicatia cu care practic ai acces la acel residentflash intern si copiaza ce are nevoie pe el.Dar acum sunt intr-un cerc vicios pentru ca nu mai am cum sa intru in acel meniu din igo din moment ce este freezed din cauza acelei erori din boot sequence.
Va multumesc pt rabdare si sper sa ma puteti ajuta intr-un fel, nu de alta dar raspunsurile celor de la Fujitsu Ten - Eclipse nu m-au ajutat cu absolut nimic.
Cu stima,
Catalin

Modificat de katalinscrob (acum 13 ani)


pus acum 13 ani
   
operatu99
Membru Puf

Inregistrat: acum 12 ani
Salut , alte probleme la player mai ai in afara de asta ? cat ai dat pe el ? vreau sa-mi achizitionez si eu unul.

pus acum 12 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la