Forum Romania Inedit
Romania Inedit - Resursa ta de Fun
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Inedit | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA INEDIT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
lutsen
Femeie
24 ani
Cluj
cauta Barbat
24 - 48 ani
Forum Romania Inedit / Filme Documentare / True Heroes (Eroi adevăraţi) docu-dramă Moderat de 80Inanna, Silva, bronson
Autor
Mesaj Pagini: 1
ZaitzDucuZD
Membru Puf

Inregistrat: acum 13 ani


Această serie de docu-dramă prezintă momentul când o situaţie absolut obişnuită se transformă într-o catastrofă, iar un martor care nu bănuia nimic devine un salvator generos, cu puteri supraomeneşti. Programul "Eroi adevăraţi" plonjează adânc în psihicul eroului, descriind decizii luate într-o fracţiune de secundă, care marchează diferenţa între acţiune şi inerţie, între viaţă şi moarte. Programul descrie dilema cu care se confruntă aceşti martori obişnuiţi: ce ar trebui să facă ? Ce vor face ? Cum o vor face ? E de ajuns o singură mişcare greşită pentru ca toţi cei implicaţi să îşi piardă viaţa. Acest program extraordinar îi lasă pe telespectatori cu răsuflarea tăiată, uimiţi şi întrebându-se dacă au şi ei această genă de erou.

INFO
Format : AVI at 2 564 Kbps
Length : 416 MiB for 22mn 39s 600ms

Video : xvid at 2 327 Kbps
Aspect : 720 x 480 (1.500) at 25.000 fps

Audio : MPEG Audio at 224 Kbps
Infos : 2 channels, 44.1 KHz

Episodul 1 Infern (Inferno)
Andre Rabb, 19 ani, este trezit din somn de un incendiu izbucnit în locuinţa vecină. Două surori, Nefertiti şi Asia Al Baaqee, au rămas blocate la etaj. Gândindu-se la fetiţa lui de şase luni, Andre decide să le salveze pe fete. Ar fi prea periculos să ajungă la ele prin casa cuprinsă de flăcări, dar se gândeşte să pătrundă spărgând geamul de la camera lor. O salvează pe Nefertiti şi o coboară până la tatăl ei. Dar Asia are copci la picior, pentru că a suferit recent o operaţie, şi acestea se agaţă de rama ferestrei. Oare curajul şi reacţiile rapide ale lui Andre vor fi de ajuns pentru a o salva ?



Download http://www.uploadstation.com/file/xyhArGs

================================================

Episodul 2 Catamaranul răsturnat (Capsized Catamaran)
Scot şi Brenda Smithee fac o excursie în Hawaii, cu un catamaran. Un val ciudat şi o rafală de vânt fac să se răstoarne ambarcaţiunea. Scot este aruncat în apă, dar Brenda şi ceilalţi pasageri rămân blocaţi în cabina întoarsă acum cu susul în jos, iar ieşirea le este barată de tot soiul de resturi. Scot încearcă să se scufunde, dar o singură privire este de ajuns ca să îşi dea seama că ar fi sinucidere curată să încerce să înoate printre resturile care plutesc în derivă, iar oamenii s-ar putea rătăci sau bloca încercând să iasă din cabină. Ce va face, pentru a-i salva pe Brenda şi pe toţi ceilalţi blocaţi la bord ?



DOWNLOAD http://www.uploadstation.com/file/7btMCKZ

================================================

Episodul 3 Furtuna de foc (Fire Storm)
Hollea Battles, 24 de ani, are un accident în drum spre casă, de la birou: se ciocneşte de o benzinărie. Spencer Madrie, 18 ani, tocmai aştepta să intre pe autostradă, când vede accidentul şi constată că partea din spate a maşinii ia foc. Flăcările se răspândesc rapid în jurul vehiculului şi spre partea din faţă a benzinăriei. Prinsă în maşină, Hollea ţipă şi încearcă să iasă, dar portiera ei este blocată. Cum partea din spate a maşinii a luat foc, întregul vehicul va fi în curând învăluit de flăcări. Spencer se confruntă cu o decizie dificilă. Să rămână la o distanţă sigură sau să se arunce în mijlocul potenţialului infern creat de flăcări ?



DOWNLOAD http://www.uploadstation.com/file/bhGxZgS

================================================

Episodul 4 Coborâre mortală (Death Descent)
Este o zi obişnuită la şcoala de schi acrobatic din Peterborough, Marea Britanie. Mike Smith ia un student pe nume Richard Maynard, pentru un salt în tandem. Prietenul lui, Ronnie O'Brien, urmează să filmeze totul. Cum doi oameni în tandem se mişcă mult mai rapid decât unul singur, în salt, vor folosi o mică paraşută numită "balon captiv", pentru a-şi reduce viteza. Mike desface paraşuta, dar aceasta i se prinde în jurul gâtului. Rămas fără oxigen, Mike îşi pierde cunoştinţa. Deasupra lor, Ronnie a văzut cum paraşuta i s-a prins lui Mike în jurul gâtului. Cei doi se îndreaptă spre sol vertiginos, cu o viteză de 180 km/h. Dacă nu îşi deschid paraşuta, vor fi ucişi la impact. Ronnie ştie că trebuie să ajungă la ei şi să le desfacă paraşuta, dar este o acţiune incredibil de periculoasă.



DOWNLOAD http://www.uploadstation.com/file/qu6KjKQ

Modificat de ZaitzDucuZD (acum 13 ani)


pus acum 13 ani
   
ZaitzDucuZD
Membru Puf

Inregistrat: acum 13 ani
am adaugat 2 episoade

pus acum 13 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la