Forum Romania Inedit
Romania Inedit - Resursa ta de Fun
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Inedit | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA INEDIT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
pissy_kitty pe Simpatie.ro
Femeie
24 ani
Sibiu
cauta Barbat
24 - 48 ani
Forum Romania Inedit / Filme Documentare / Banii Ca Datorie - Ce Nu Ştiţi Despre Bani Moderat de 80Inanna, Silva, bronson
Autor
Mesaj Pagini: 1
essenscristaline
Membru Puf

Inregistrat: acum 13 ani


În jurul banilor se învârte întreaga societate de astăzi şi fără ei, sistemul aşa cum îl ştim noi, ar claca. De aceea, bancherii, oamenii monopol, dictează tot ceea ce se întâmplă în lumea de azi. Cu toate astea prea puţini cunosc ce sunt banii cu adevărat, cine îi creează, pe ce bază, cum de sunt tot mai mulţi şi mai mulţi, şi până când se poate umfla acest balon financiar.
Dacă nu v-aţi dumirit exact care e treaba după ce aţi vizionat Monopoly Men şi Zeitgeist II - Addendum în ceea ce priveşte istoria banilor, modul în care ei sunt creaţi astăzi, cine are de câştigat cel mai mult din această mare afacere, ce reprezintă ei cu adevărat, vă recomand şi acest documentar care explică şi mai pe larg toate aspectele referitoare la bani aprofundându-se astfel şi mai bine mecanismele care stau în spatele crizei financiare actuale, criza care după cum prea bine vedem afectează toate domeniile de activitate, nu numai băncile.
Sistemul financiar asa cum este gândit el acum ar trebui să fie schimbat începând de azi.
Personal cred că orice sistem ar fi implementat, oricât de corect ar fi, tot va putea fi evitat, hakerit , furat de cei cu intenţii rele. Practic, după mine, la baza tuturor relelor lumii asteia nu este sistemul ci omul lipsit de bun simţ, lacom, fricos, ipocrit, ascuns, egoist, omul care se simte separat de tot şi toate. Dacă omul ar fi cu bun simţ, atent, iubitor, cu intenţii bune, atunci orice sistem ar funcţiona ok. Un astfel de om chiar dacă ar observa că sistemul are unele hibe atunci ar veni el de la sine cu metode de îndreptare şi îmbunătăţire a sistemului, pe loc, spontan, din suflet. Un astfel de om s-ar autoguverna ok şi fără ajutorul unui sistem.
Se spune ca pestele de la cap se împute ... eu personal nu cred ca aceasta axioma este valabila 100%. Ce să facă un cap care are bun simţ (mai sunt şi astfel de capete, de aceea spun că nu cred 100% în faza cu peştele), dar cei de sub el nu? Cu cine să facă treabă? Şi noi şi capii şi toată lumea trebuie să se schimbe. Eu aşa vad lucrurile.
Informaţiile sunt multe şi condensate, de aceea vă recomand o minte odihnită şi atentă.



download film si subtitrare As Debt - 2006.rar


pus acum 12 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la