Forum Romania Inedit
Romania Inedit - Resursa ta de Fun
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Inedit | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA INEDIT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Naturesk
Femeie
25 ani
Bucuresti
cauta Barbat
25 - 47 ani
Forum Romania Inedit / Filme pentru copii - Movies for kids / Animal Farm (1954) Moderat de Silva, cuculean, gabiandreicristian
Autor
Mesaj Pagini: 1
xanderz2
Membru Puf

Inregistrat: acum 12 ani


Animal Farm (1954)
Genul: Animatie, Drama 
Format: DvDrip Avi 
Marime: 699 MB
Audio: Engleza 
Subtitrare: Romana


Animatia ilustreaza o alegorie dupa cartea lui George Orwell prin care scriitorul critica sistemul comunist in general si pe Iosif Vissarionovici Stalin in special (intruchipat de porcul Napoleon) folosindu-se de lumea necuvantatoarelor. Filmul descrie revolutia bolsevica inceputa de Lenin (intruchipat de catre Seniorul cel batran) in momentul in care tara/ferma era condusa de catre "fermierul betiv si crud" si continua prin "demascare " actiunilor odioase intreprinse de catre Stalin.Desi la inceput totul merge conform planului (animalele preiau conducere iar viitorul se anunta a fi unul stralucit),in curand "porcii",ajutati de caini (intruchiparea acolitilor precum si a elementelor represive) actioneaza despotic in defavoarea celorlalte animale. Snowball reprezinta atat intruchiparea opozantului lui Stalin si anume Leon Trotsky cat si tapul ispasitor atat de prezent in sistemul comunist...filmul mai prezinta sub forma parabolei procesele "fabricate" de catre comunisti,gasirea vinovatilor in cei care,in conceptia conducatorului suprem reprezinta o amenintare la adresa sistemului viciat,excesele si grandomaniile celor din conducere... in fine,un film ce,alaturi de "1984" al aceluiasi autor reprezinta o viziune macabra,autentica si terifianta asupra sistemului comunist!





http://www.fileserve.com/file/jqwC96G


pus acum 12 ani
   
bronson
Moderator

Inregistrat: acum 13 ani
Animal Farm (1954)
Ferma Animalelor



Un grup de animale inteligente, sătule de guvernarea coruptă a oamenilor, īşi alungă stăpīnii, īn frunte cu fermierul Jones (ţarul Nicolae al II-lea), şi īncep să guverneze singure ferma, sub conducerea unui porc (reprezentīndu-l pe Lenin), fiind guvernate de o serie de idei simple: „toate animalele sīnt egale īntre ele”, „nici un animal nu va pune gura pe alcool”, „patru picioare - bine, două picioare - rău”.
Dar după moartea conducătorului lor, porcul Bulgăre de Nea (Troţky) este alungat de Napoleon (Stalin), care īncepe o guvernare despotică, īncălcīnd regulile stabilite anterior, folosindu-se de propaganda televizată, ba chiar ajunge să se alieze cu oamenii !
Astfel, legea de bază a Fermei Animalelor se schimbă, devenind „Toate animalele sīnt egale, dar unele sīnt mai egale decīt altele”.
Astfel, diferenţa dintre animale, conduse de porci, şi oameni se estompează pīnă devine insesizabilă.
S-a preferat schimbarea finalului lui Orwell, considerat poate ca avīnd o doză prea mare de ironie, preferīndu-se un final mai simplu, mai ferice.

Animatie / Drama
Regia / Joy Batchelor, John Halas
Scenariu / Joy Batchelor, John Halas, Joseph Bryan
Distributia / Gordon Heath - Narrator, Maurice Denham - All Animals



DVDRip
Subtitrare / Romana
Audio / Engleza
750 MB


_______________________________________
Respectul este un cuvānt care nu spune nimic şi cel mai des trebuie cāştigat .
Respectul este atitudinea bunelor raporturi de colaborare si iubire practica, fata de cei mici, fata de cei egali si fata de cei superiori,
A avea respect pentru cineva este similar cu a-l pretui pe el ca persoana, gandurile sale, sentimentele.

pus acum 8 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la