Forum Romania Inedit
Romania Inedit - Resursa ta de Fun
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Inedit | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA INEDIT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Criscristina92 la Simpatie.ro
Femeie
25 ani
Bucuresti
cauta Barbat
29 - 80 ani
Forum Romania Inedit / Filme Documentare / DACII - Adevaruri tulburatoare. 2012 Moderat de 80Inanna, Silva, bronson
Autor
Mesaj Pagini: 1
franckcosta
Membru Senior

Inregistrat: acum 13 ani



Informatiile prezentate in acest film documentar rastoarna multe dintre teoriile pe care este construita istoria Romaniei. Filmul face parte dintr-un proiect mai amplu ce vizeaza recuperarea adevarului istoric iar acesta este primul pas hotarat!

Asa dupa cum veti constata, dovezile stiintifice la care se face referire si argumentatia bazata pe izvoare istorice autentice, aduc informatii inedite si extrem de valoroase, capabile sa determine o rescriere a istoriei acestui popor. Toate acestea sunt sustinute de personalitati si specialisti care merita cu adevarat sa fie ascultati: General (rez.) dr. Mircea Chelaru (fost Sef al Marelui Stat Major al Armatei Romane), Dr. Napoleon Savescu (director fondator al Dacia Revival International Society), General (rez.) Nicolae Spiroiu (fost Ministru al Apararii Nationale), Prof. dr. Mihai Popescu (Biblioteca Militara Nationala), Prof. univ. dr. dr. Alexander Rodewald (directorul Institutului de Biologie Umana al Universitatii din Hamburg, Germania), Dr. Georgeta Cardos (cercetator stiintific biolog specialist genetica - Institutul Victor Babes), Prof. doctorand Sebastian Stanculescu (paleografie si antropologie culturala).

Rezultatele cercetarilor recente de paleogenetica realizate la Hamburg, Germania, pe oase si dinti din situri romanesti de acum 3000-5000 de ani, pun sub semnul intrebarii teoriile pe care se bazeaza istoria oficiala a Romaniei. Este actuala populatie a Romaniei continuatoarea populatiilor tracice si pretracice de acum 3000 - 5000 de ani? Suntem noi inruditi genetic cu italienii? Iata doar doua dintre multele intrebari tulburatoare la care acest film documentar doreste sa raspunda cu argumente bine intemeiate.

Recuperarea adevarului istoric este un demers indispensabil recuperarii demnitatii nationale. Dacii, "cei mai viteji si mai drepti dintre traci", asteapta sa li se faca dreptate!





Modificat de franckcosta (acum 12 ani)


pus acum 12 ani
   
danielstan
Membru Junior

Din: Pitesti
Inregistrat: acum 15 ani
Vazut.
Dezamagitor fata de prezentarea sa pompoasa.

Aviz celor ce il vor vedea:
- pornind de la cercatari stiintifice (pe care nu le contest pentru ca nu ma pricep) care demonstreaza ca ADN-ul dacilor se regaseste in ADN-ul cetatenilor Romaniei de azi, autorul ajunge la concluzii precum:
- limba dacilor era sora cu latina, inainte de cucerirea romana
- dacii au scris tablitele de la Tartaria, datate indirect ca avand 7500 de ani
- istoria oficiala a Romaniei care sustine latinizarea populatiei dacice si disparitia limbii dacice este sub influenta Scolii Ardelene, formata din intelectuali romani ardeleni de rit greco-catolic, deci influentati de papalitate cu scopul prozelitismului catolic intr-o tara ortodoxa

si altele pe acelasi calapod...


pus acum 11 ani
   
dantm
Membru Gold

Inregistrat: acum 17 ani
Multumesc!

Modificat de dantm (acum 11 ani)


pus acum 11 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la