Forum Romania Inedit
Romania Inedit - Resursa ta de Fun
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Inedit | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA INEDIT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Nebunyka
Femeie
21 ani
Bacau
cauta Barbat
21 - 52 ani
Forum Romania Inedit / Filme Documentare / Pe urmele lui Megre 2012 Moderat de 80Inanna, Silva, bronson
Autor
Mesaj Pagini: 1
franckcosta
Membru Senior

Inregistrat: acum 13 ani



Data Realizarii: 2012
Ţara: RUSIA
Gen: Documentar
Durata: 00:45:49 min
Traducere: RUSA
Subtitrare romana: DA
Regizat de: .......


In premieră pe internet, prima parte dintr-un un documentar tradus în limba română,  despre Vladimir Megre, însă înainte de asta iată câteva informații despre acesta:
„Vladimir Nikolaevici Megre, născut pe 23 iulie, 1950 în satul Kuznichi, raionul Gorodnyansky din regiunea Chernigov  - Ucraina), Autorul seriei Cedrii sunători ai Rusiei, era un cunoscut antreprenor. Şi-a petrecut cea mai mare parte a copilăriei cu bunica sa, Efrosinia Verkuşa, doftoroaia satului (vraci).
În adoloscenţă, Vladimir a vizitat ocazional Părintele Feodorit (sau Teodorit), un preot din mănăstirea Troiţa Laurii lui Serghiev de lângă capitală. Mai târziu, Vladimir expune tabloul "Unicatul" pe care îl descrie şi în cartea a doua a seriei, înainte ca acesta să fie cunoscut în lume.
Vladimir îşi ia viaţa în propiile mâini de foarte tânăr şi lasă casa şi părinţii la 16 ani. Din 1974 locuieşte în Novosibirsk şi lucrează ca fotograf la un studio de servicii, numit Novosibirskoblfoto.
La începutul Perestroykăi (reforma din ultimii ani '80) a ocupat funcţia de preşedinte a Asociaţiei Inter-regionale a Antreprenorilor siberieni. În 1994-1995 organizează două expediţii comerciale importante, cu motonave pe fluviul Obi', pe ruta Novosibirsk — Salekhard — Novosibirsk, pe cheltuială proprie. Într-una din cele două expediţii, în taigaua siberiană o întâlneşte pe Anastasia, femeia care-i va schimba radical întreaga viaţă.
Pentru mult timp, acţiunile sale - ale antreprenorului cu peste zece ani de experienţă - care au dus la ruinarea societăţilor deţinute, prin cheltuirea fondurilor şi a tuturor economiilor pe expediţii neprofitabile, au rămas secrete faţă de prieteni şi familie. Misterul a fost, însă, dezvăluit în prima carte Anastasia, chiar din primul capitol. Vladimir Megre a obţinut ceva cu adevărat nepreţuit din această călătorie. Între anii 1996 şi 2006, Vladimir Megre a scris cele nouă cărţi (seria Cedrii sunători ai Rusiei: Anastasia, Cedrii sunători ai Rusiei, Spaţiul de Iubire, Creaţia, Cine suntem noi?, Cartea Neamului, Energia vieţii, Noua civilizaţie şi Ritualurile Iubirii).
Până astăzi au fost vândute peste 11 milioane de exemplare şi cărţile au fost traduse în peste 20 de limbi. În 1999, Megre a pus bazele Fundaţiei de sprijin a Culturii şi Creaţiei "Anastasia", în oraşul Vladimir din Federaţia Rusă. A susţinut conferinţe cu cititorii în Rusia şi în afară. Cei mai activi dintre cititorii seriei Cedrii sunători ai Rusiei s-au unit în asociaţii non-profit şi au fondat aşezăminte "ale Neamului". Ultima carte Anasta a fost lansată în 2010. Autorul intenţionează să scrie un scenariu pe baza cărţilor din serie.”







Modificat de franckcosta (acum 12 ani)


pus acum 12 ani
   
7case
Membru Puf

Inregistrat: acum 11 ani
REposteaza te rog.Multumesc.

pus acum 11 ani
   
7case
Membru Puf

Inregistrat: acum 11 ani
Nu se conecteaza.MT

pus acum 11 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la