Forum Romania Inedit
Romania Inedit - Resursa ta de Fun
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Inedit | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA INEDIT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
deiutza20 pe Simpatie
Femeie
21 ani
Bacau
cauta Barbat
21 - 44 ani
Forum Romania Inedit / Filme Documentare / Scoala – locul unde sunt imbecilizati copiii Moderat de 80Inanna, Silva, bronson
Autor
Mesaj Pagini: 1
franckcosta
Membru Senior

Inregistrat: acum 13 ani


Data Realizarii: 2.....
Ţara: SUA
Gen: Documentar
Durata: 00:12:00 min
Traducere: engleză
Subtitrare romana: DA
Regizat de: .....

DESCARCA:

Scoala – locul unde sunt imbecilizati copiii (11.03.2012).flv - 45.1 MB


Navigand pe veritabilul Google am dat din intamplare peste un filmulet interesant as putea spune avand ca tema scoala si ,,psihologia" ce se aplica inlauntrul ei. Mai multe nu o sa va zic, ci o sa va las pe voi sa vizionati si sa trageti concluziile singuri.
Cum de au ajuns americanii sa fie considerati printre cei mai prosti locuitori ai lumii? Cum de cred absolut tot ce li se spune la televizor?

Cum de sistemul lor de invatamant este atat de simplu incat copiilor din alte tari care ajung sa invete in SUA sunt de-a dreptul socati de limitele educatiei din scoala americana?

Pentru toate aceste intrebari, teoria conspiratiei are un raspuns. Din materialul urmator veti afla ca s-a ajuns in aceasta situatie voit, ca noile generatii de americani au fost “dresate” sa actioneze la comanda, sa traiasca asa cum vor liderii lor.

Un film care ridica niste intrebari, nimic mai mult. Nu putem pretinde ca arata realitatea, insa ne prezinta societatea dintr-o alta perspectiva.


Bertrand Russell:

“Dieta, injecţiile şi interdicţiile se vor combina, de la vârstă foarte timpurie să producă acel tip de caracter şi tip de credinţe pe care autorităţile îl consideră dezirabil şi orice critică serioasă a puterii va deveni imposibilă psihologic.”

“În mod gradat, prin reproducere selectivă, diferenţele congenitale dintre conducători şi conduşi vor creşte până când vor deveni specii aproape diferite. O revoltă a plebei ar deveni la fel de negândită ca şi o insurecţie organizată a oilor împotriva practicii de a mânca carne de oaie. “

“Cred ca subiectul cel mai important (politic) este psihologia maselor… Vom arata ca familia împiedica dezvoltarea individului… Desi acestea vor fi studiate în sistemul de educatie, ele vor fi aservite obiectivelor clasei guvernante… Populatia nu va cunoaste felul în care i se inoculeaza convingerile. Când tehnica se va fi perfectat, fiecare guvern care a educat generatii de oameni în acest fel va putea sa controleze întreaga populatie în mod eficient si sigur, fara a fi nevoie de armate sau politie… Propaganda educationala, cu ajutorul guvernului, va putea sa obtina rezultate într-o singura generatie.

Exista însa doua puternice forte care se opun unei astfel de politici: una este religia, iar cealalta este patriotismul… O societate stiintifica nu poate fi stabila decât sub conducerea unui guvern mondial.“

Exista vreo similitudine intre ceea ce prezinta acest film si ceea ce se petrece acum in invatamantul romanesc?



Modificat de franckcosta (acum 12 ani)


pus acum 12 ani
   
Panasound
Online
Membru Gold

Inregistrat: acum 12 ani
Si de unde descarcam ? Linkul dat nu functioneaza (No such file with this filename) .   

pus acum 12 ani
   
adibdln
Membru Gold

Din: totdeauna
Inregistrat: acum 17 ani

Panasound a scris:

Si de unde descarcam ? Linkul dat nu functioneaza (No such file with this filename) .   


Adresa corecta(faceti copy paste -fara ghilimele-):

" – locul unde sunt imbecilizati copiii (11.03.2012).flv "

Multumiri franckosta pt documentare.


Modificat de adibdln (acum 12 ani)


pus acum 12 ani
   
franckcosta
Membru Senior

Inregistrat: acum 13 ani
gata am pus alt link ...imi cer scuze ..

pus acum 12 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la