Forum Romania Inedit
Romania Inedit - Resursa ta de Fun
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Inedit | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA INEDIT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
DEEA25
Femeie
25 ani
Mures
cauta Barbat
25 - 51 ani
Forum Romania Inedit / Filme Documentare / Life After People / Viata dupa oameni Moderat de 80Inanna, Silva, bronson
Autor
Mesaj Pagini: 1
franckcosta
Membru Senior

Inregistrat: acum 13 ani



Data Realizarii: 2008
Ţara: SUA
Gen: Documentar, SF
Durata: 01:28:06 min
Traducere: engleză
Subtitrare romana: DA
Regizat de: David de Vries

DESCARCA:




Life after people sau Viata dupa oameni este un film documentar care inca din titlu ne lasa sa intelegem despre ce este vorba. Asa cum ne este specificat inca de la inceput, scenaristii nu vor sa ne prezinte cum au disparut oamenii, pentru nu este un film despre apocalipsa, ci se va intampla cu natura si animalele dupa ce nu vor mai fi oamenii.
Plecand de la prima zi fara oameni, si ajungand la zece mii de ani in viitor, filmul ne explica rand pe rand toate etapele prin care tot ce a fost construit vreodata de om va diparea, iar peste cateva milenii in viitor nu va mai exista aproape nici o dovada care sa ateste existenta omului in trecut.
Este foarte interesant de constientizat forta nemasurata a naturii, si cat de mici si neputinciosi suntem in fata ei, dar si cum, cu toate tehnologiile secolului nostru nu vom reusi sa ne impunem niciodata in fata ei. 
Sfarsitul lumii a fost prezis inca din timpuri stravechi, de la grecii antici la scrierile biblice. Nici acum lucrurile nu stau diferite: diversi artisti ilustreaza cum va arata lumea dupa sfarsitul omenirii.

Filmul 2012 si documentarul realizat de History Channel, “Viata dupa oameni”, prezinta un viitor extrem de sumbru, insa arata ca acesta ar putea fi evitat daca am actiona corespunzator.

Jocul pentru PC Hellgate London arata o Londra ruinata si intunecata. Sistemul de autostrazi din Los Angeles este devastat dupa apocalipsa, arata documentarul “Life after people”. Acelasi documentar prezinta terenul de baseball din Chicago complet impadurit. La Roma, Coloseul se darama, iar orasul este invaluit de flacari. Washingtonul post-apocaliptic devine de nerecunoscut in jocul Fallout 3. In viziunea unui artist, cladirile simbol ale Moscovei devin niste munti de piatra inconjurati de salbaticie. Celebrul pod suspendat peste ocean din San Francisco este inghitit de ape. New Yorkul se transforma intr-o vasta padure, asa cum era el inainte de a fi populat de oameni. Betonul din Tokio este acoperit de plante. La 300 de ani dupa apocalipsa, Statuia Libertatii din SUA va fi intinsa pe fundul oceanului.


pus acum 11 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la