Forum Romania Inedit
Romania Inedit - Resursa ta de Fun
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Inedit | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA INEDIT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
morena28 Profile
Femeie
24 ani
Bistrita Nasaud
cauta Barbat
24 - 49 ani
Forum Romania Inedit / Mobile/ PDA / GPS Tech Support / Sony Ericsson W715 Problema Reparatie! Moderat de Crizzu, gabiandreicristian
Autor
Mesaj Pagini: 1
X-tech
Membru Puf

Din: Fetesti
Inregistrat: acum 11 ani
Salut!
De ceva timp numai functiona butoanele dupa "sina" butoanele de sus in schimb butonul De Aprindere/Stingere mergea el fiind pozitionat langa butoanele problema!
Aici aveti o poza a modelului telefonului!

Ma duc la reparatie cu el si imi spune problema."Banda Flex" este de vina ,Si imi da 2 optiuni de Benzi.Una la un pret de 50 Lei ,Iar alta la un Pret De 90 Lei.Cea la 90 Lei spune el este originala!Bun ,am intrebat daca acea banda la 50 Lei este buna,el spune ca este dar mai intampina probleme!
A facut comanda la banda cu pretul 50 Lei dar nu sunt multumit!
Telefonul are problema la display nu se vede CLAR ,din josul ecranului se vad niste lumini puternice ,iar restul ecranului vede inchis ...casca telefonului se aude "buruiat"!
Mam intors la el si mia spus ca de vina este banda  .
Sa fie oare asa?Mia furat Displayul? Telefonul akm 2 luni a ramas fara garantie!Deci nu mam dus la Vodafone cu el stiind ca nu-l repara.
Aici va intreb sa ma lamuriti! Este de vina banda ? Mia furat Displayul ? Vreau sa adaug ca atunci cand functiona butonul Aprindere/Stingere ecranul "Functiona Perfect!"

Multumesc Frumos!
All the best!


_______________________________________
***PLEASE***
*LIKE THIS PAGE*


pus acum 11 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la