Forum Romania Inedit
Romania Inedit - Resursa ta de Fun
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Inedit | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA INEDIT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Cristina02 pe Simpatie.ro
Femeie
23 ani
Arges
cauta Barbat
26 - 80 ani
Forum Romania Inedit / Mobile/ PDA / GPS Tech Support / Problema modificare Apple ID pe Iphone Moderat de Crizzu, gabiandreicristian
Autor
Mesaj Pagini: 1
Redass
Membru Gold

Din: De unde vreau eu!
Inregistrat: acum 18 ani
Am cumparat un Iphone de la un prieten si pentru ca nu stiam cum stau lucrurile mi-am creat in Itunes un nou Apple ID pe care am pus o carte de credit si am cumparat cateva aplicatii. Acum am aflat ca e posibil sa nu mai pot folosi aplicatiile deja instalatate pe telefon de prietenul meu cu ID-ul lui Apple, nu stiu sigur insa nimic. Am nevoie de acele aplicatii chiar si de cele gratuite , pentru ca nu le mai pot gasi, au fost lansate versiuni mai noi cu cerinte minime pentru un sistem mai nou si mie imi sunt inca utile versiunile din telefon. Nu am nevoie de update-uri la ele.

1.1 Ma intereseaza daca odata ce schimb in telefon ID-ul Apple mai merg aplicatiile, fie ele cumparate fie ele gratuite , descarcate cu vechiul ID Apple?
1.2. Schimbarea ID-ului Apple  afecteaza si deschiderea acelor aplicatii deja instalate sau afecteaza doar proprietatea lor de a face update?
1.3. Daca schimbarea ID-ului afecteaza doar update-urile si nu aplicatiile deja instalate atunci presupun ca pot schimba oricand vreau telefonul pe vechiul ID, fac update, si apoi schimb la loc pe noul ID, sau nu?

2. Inafara de aplicatii schimbarea acestui Apple ID afecteaza si alte lucruri in telefon sau nu?

Am citit destule postari pe forumuri straine si erau raspunsuri nesigure si uneori contradictorii. Daca stie cineva din proprie experienta sau ceva sigur va rog sa ma ajutati!

Modificat de Redass (acum 11 ani)


pus acum 11 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la