Forum Romania Inedit
Romania Inedit - Resursa ta de Fun
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Inedit | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA INEDIT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
monaahmed2012 pe Simpatie
Femeie
25 ani
Calarasi
cauta Barbat
25 - 46 ani
Forum Romania Inedit / Tech Support / Problema cu routerul vecinului Moderat de locust, maharet
Autor
Mesaj Pagini: 1
steryiu
Membru Junior

Inregistrat: acum 16 ani
Un vecin  ( nu stiu care ) si-a instalat router pe fiberlinkul de la RDS . de atunci eu vad pagina lui de logare ( tenda internet ) si nu mai pot sa intru prin fiberlinkul meu ci doar prin stick . Va rog ce trebuie sa fac ca sa nu mai am probleme ?

_______________________________________
Love Changes Everything

pus acum 10 ani
   
ghebala
VETERAN

Din: Baia Mare
Inregistrat: acum 17 ani
Modifica canalul de lucru(ai la dispozitie 12 canale daca nu ma insel, alege si tu altul, de obicei routerele se vand cu canalul 6 preinstalat,  modifica-l pe canalul 10 de exemplu, sau eventul incearca mai multe canale si vezi pe care ai cea mai buna receptie )!
Se face prin reconfigurarea routerului!


pus acum 10 ani
   
steryiu
Membru Junior

Inregistrat: acum 16 ani
nu cred ca m-am facut inteles . Eu vreau sa scap de routerul aluia ( nici nu stiu cine este ) De cand si l-a instalat numai merge cablul meu . Imi arata ca exista conexiune dar browserul ( google chrome ) nu deschide nicio pagina . Daca pun stickul ( in timp ce in paralel sunt conectat la net si prin cablu !!! browserul deschide tot . Cu alte cuvinte de cand si-a instalat ala routerul eu musai trebuie sa am stickul in calculator altfel nu merge cablul . Nici nu pot sa+mi explic cum naiba navigheaza calculatorul pe net cand eu sunt conectat deodata la net shi prin stick shi prin cablu !!! 

_______________________________________
Love Changes Everything

pus acum 10 ani
   
ghebala
VETERAN

Din: Baia Mare
Inregistrat: acum 17 ani
@steryiu
Tu ai net prin conexiune directa(adica cablul de internet al RDS-ului intra direct in calculator la tine) sau treci printr-un router, ca sa-mi dau seama de topologia conexiune la internet?
Trebuie sa stii ca instalarea unui router pe reteua de internet al oricarui vecin de al tau nu te poate afecta cu nimic pe tine, eventual daca isi instaleaza un router wi-fi poti sa ai interferenta datorita folosirii aceluiasi canal de emisie-receptie cu al tau! Banuiala mea este ca ai probleme la cablajul extern de care este responsabil RDS-ul, pentru ca spui: "De cand si l-a instalat numai merge cablul meu ." pai inseamna ca tu nu ai deloc semnal pe cablu ci doar pe wi-fi prin stick(banuiesc ca vorbesti de un stick cu care te poti conecta la internet, pe care il distribuie tot RDS-ul, si care ti-a instalat un driver special in calculator).
Incearca sa lucrezi numai cu stick-ul fara sa introduci si cablul de internet si vezi daca nu cumva ai si asa internet! Daca ai internet asa(doar cu stick-ul bagat in calculator) atunci trebuie sa vorbesti cu cei de la RDS sa vina sa-ti verifice conexiunea la internet.
Apoi zici "Imi arata ca exista conexiune dar browserul ( google chrome ) nu deschide nicio pagina" Cine iti arata ca are conexiune, banuiesc ca te referi la "Local Area Connection" din "Network Conection" adica iti dispare acel X rosu de pe conexiunea de retea afisata in coltul din stanga jos a ecranului. Daca la astra te referi atunci trebuie sa stii ca acel X rosu dispare in momentul in care ai conectat mufa de internet de la fiberlink-ul RDS-ului la calculator  indiferent ca ai sau nu semnal de internet pe el.


pus acum 10 ani
   
steryiu
Membru Junior

Inregistrat: acum 16 ani
Am conexiune directa .Cand deschid calculatorul imi apare tenda internet , router wifi de la nu stiu cine . vad si ce user este si ce parola are etc . Asta cand am doar cablul in calculator .Dar nu pot sa deschid nicio pagina nici cu google cgrome nici cu internet explorer fiindca la LAN imi arata de genul sent 2.000 received 3.000 .  Daca simultan cu cablul ma conectez la net prin stick se rezolva problema si LAN imi arata valori mari sent 1.000.000 received 4,000.000. Apoi daca deconectez stickul imi ramane deschis google si pot sa navighez prin LAN  . Cam atat ma pricep sa explic eu . O sa sunt la RDS sa vad ce fac . Prin iunie am mai avut problema cu cablul . In final mi-au zis ca eu sunt de vina fiindca am intrat cu userul si parola mea din alta locatie decat casa mea ( ceea ce nu e adevarat ) 

_______________________________________
Love Changes Everything

pus acum 10 ani
   
steryiu
Membru Junior

Inregistrat: acum 16 ani
Gata am gasit rezolvare

Am W XP .
La LAN proprerties trebuie debifata ultima  casuta Internet Protocol TCP/IP
Nu a mai aparut  routerul celilalt , nu a mai aparut ID identice la distanta etc si m-am legat la NET doar prin LAN

Sper sa nu mai am vreo surpriza neplacuta 

Numai bine ghebala


_______________________________________
Love Changes Everything

pus acum 10 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la