Forum Romania Inedit
Romania Inedit - Resursa ta de Fun
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Inedit | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA INEDIT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Profil bruneta_ta_us
Femeie
25 ani
Giurgiu
cauta Barbat
25 - 52 ani
Forum Romania Inedit / Tech Support / utilizare card de memorie la un galaxy tab 3 Moderat de locust, maharet
Autor
Mesaj Pagini: 1
renault
Membru Gold

Inregistrat: acum 16 ani
va salut

am o tableta samsung galaxy tab 3 cu o memorie interna de 8GB si careia i-am atasat in plus un card de 32GB; am epuizat cu aplicatii memoria interna de 8 GB, iar acum cand vreau sa instalez o aplicatie, sunt avertizat ca nu mai am spatiu de stocare, in conditiile in care pe cardul de 32GB nu e nimic stocat.

cum as putea salva aplicatiile dorite pe acest card de 32GB atasat tabletei, cand nu am la descarcare sau apoi la instalare nicio optiune care sa ma ajute sa stochez pe acest card?

va multumesc pentru ajutor!


pus acum 10 ani
   
009
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 16 ani
Sunt unele jocuri care nu pot fi rulate decat din memoria interna a tabletei, nu de pe memory stick. Si acest lucru mi se pare ok (adica iti recomand ca pentru jocuri sa te limitezi numai la memoria interna), deoarece accesarea informatiei de pe card se face putin mai greu. Gandeste-te la jocurile mari, de 1 GB sau mai mult, cata informatie ar trebui accesata si procesata continuu de pe card. Tableta nu este foarte puternica, asa ca daca o ingreunezi cu jocuri pe SD card risti sa ii faci mai mult rau (asa mi-am cam bulit eu un telefon LG cu android, ca am instalat ca spartul jocuri pe sd card si in final mi-am stricat si cardul si telefonul a devenit instabil... stiu ca LG nu se compara cu Samsung, insa rulatul jocurilor de pe card iti pot ingreuna functionarea tabletei indiferetn de marca).

Iti recomand memoria interna sa o pastrezi pentru jocuri si aplicatii, iar cardul pentru filme, carti, muzica daca asculti de pe tableta, reviste... etc.

De curiozitate (am si eu aceeasi tableta), ce model de card i-ai pus, as vrea si eu sa-mi iau. Il vede ok?


_______________________________________
You can do anything you set your mind to, man

pus acum 10 ani
   
_Idiot_
Membru Puf

Inregistrat: acum 9 ani
din setari ii spui sa salveze in card desi cum spunea mai sus merge mai incet..iti recomand sa iti ei o memorie de la class 12 in sus desi preturile sunt destul de ridicate ....

pus acum 9 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la