Forum Romania Inedit
Romania Inedit - Resursa ta de Fun
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Inedit | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA INEDIT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Anne98
Femeie
25 ani
Buzau
cauta Barbat
25 - 50 ani
Forum Romania Inedit / Muzica populara romaneasca - Romanian folk / Gheorghe Zamfir — Discografie Moderat de 80Inanna, cuculean, gabiandreicristian, kiko, roin
Autor
Mesaj Pagini:  1 2 3
iosuco
Membru Senior

Din: टेरा &
Inregistrat: acum 10 ani
Flute de pan et orgue (Marcel Cellier) — Disque D'or, 1983


              A1 [3:54] Balada Șarpelui    
              A2 [3:19] Doina de la Domasnia    
              A3 [4:31] Doina din Jebel    
              A4 [4:38] Joc din Oaș    
              A5 [5:33] Doina:  "Sus pe culmea dealului"    

              B1 [6:27] Doina Oltului    
              B2 [5:19] Doina lui Petru Unc    
              B3 [5:15] Doina:"Ruguleț cu negre mure"    
              B4 [5:05] Doina de jale

              În ’68 a venit la mine, cu Tiberiu Alexandru, cocoşatu’, mare director la Institutul de Etnografie şi Folclor, fost continuator al marilor tradiţii din şcoala analiştilor folclorici Breazu şi Brăiloiu. A venit la ansamblu şi mi-a spus că a venit în România un muzician elveţian, Marcel Cellier, care a venit să mă înregistreze. Era director adjunct al unei fabrici de metale neferoase şi făcea comerţ cu România. „În Franţa şi-n Elveţia e nebunie cu naiul lui Zamfir.“ Ne-am dus a doua zi cu o echipă de 16 inşi din 56, că n-aveam spaţiu. Ne-a luat vreo două ore de înregistrări. Marcel Cellier căra toate festivalurile, toţi soliştii, în străinătate. Îi dădea lui Tiberiu Alexandru o vizită la Lausanne de trei săptămâni în fiecare an, iar celor din orchestră le dădea nevastă-sa, Catherine, cu plasa: un pachet de Kent, unul de cafea, un medicament pe listă, 20 de lei. Ne-a luat toate înregistrările.

               A doua şi a treia zi ne-am întâlnit la Lido, la singura piscină cu valuri din ţară. „Vom face un turneu în Elveţia şi în Franţa! Radio France îl dă de 40 de ori pe zi Gheorghe Zamfir!“ Am mai făcut o înregistrare în apartamentul lui Harry Brauner (arestat în grupul Pătrăşcanu), care a fost mare folclorist, studentul lui Béla Bartók, căsătorit cu Lena Constante, care era sora Vioricăi Moisil, soţia marelui matematician Grigore Moisil. Moisil spunea în Canada: „Romania has many values like Zamfir, like Eliade, like Cioran“ (România are multe valori precum Zamfir, Eliade şi Cioran). Deci, eu eram trecut pe listă. Tot Moisil mă invita la restaurantul artiştilor aici, în Piaţa Lahovary, mă punea pe masă şi le spunea studenţilor lui: „Ascultaţi-l pe Zamfir!“. Lena Constante mi-a dat primele lecţii de franceză şi m-a învăţat cum să m-aşez la masă, cum să ridic lingura şi furculiţa. „No, no, Gheorghe, c’est pas bien, c’est pas bien. (nu e bine) Nu laşi capul în farfurie, ridici lingura către gură. Când intri într-o casă, Gheorghe, zici «Bonjour, Madame, Bonjour Monsieur»“. Aveam 27 de ani.

               În casă la Harry Brauner, lângă biserica Sfânta Vineri, înregistrăm cu cinci-şase oameni. „Cântă!“, îmi spunea. Şi turna carcalete. (Amesteca vermut cu votcă, cu vin, cu ţuică. Şi te-ameţeai. Din ce în ce mă înfierbântam şi cântam mai cu pasiune. „Bravo, Gheorghe, extraordinar, fantastic, minunat!“ Şi mă scutura, că şi el băuse. I-am făcut nu-ştiu-câte ore de înregistrări. Şi, criminalul, la 5.00 dimineaţa, a scos o hârtie de matematică, din aia cu pătrăţele. M-a pus să scriu: „Dedic aceste piese prietenului meu Marcel Cellier, cel mai român dintre elveţieni“. Împătureşte hârtia şi-o pune în paşaport. Se duce în Elveţia şi scoate un disc. Tâlharul ştia ce face: suprapusesem piese la patru naiuri, prima dată în viaţa mea şi în istorie! Le-a luat şi p-alea şi le-a dus în Elveţia. În Franţa, acest disc a vândut 800.000 în şase luni. El era milionar, iar mie nu-mi dădea nimic. Am cunoscut-o pe secretara de la casa de discuri Arion, care mi-a dat un casetofon cadou.)
             
              În ’72, când m-am şi despărţit de el. Dar faptul că a venit în ţară m-a dus pe mine în Elveţia, cu Fărcaş, Loghin şi Sinulescu, cu orchestra „Doina Argeşului“ din Piteşti, dirijată de Florian Economu. Triumf! Cel mai mare succes eu l-am avut: naiul ăsta era ca un tsunami, făcea ravagii. Marcel şi-a dat seama şi m-a pus să mai semnez o hârtie: „Dau aceste piese în folosinţă prietenului meu Marcel Cellier“. Cu hârtia asta şi-a făcut editură şi casă de discuri. Pe toţi instrumentiştii care treceau prin casa lui îi îmbăta, îi adormea şi le lua tot tezaurul muzical. Lui Fărcaş i-a dat un Volkswagen, o buburuză, răgăoace din asta, cum îi zice. „Coccinelle“ îi spuneau în Franţa.

               În 1970 înființează propriul său Taraf concertistic, cu care susține, în 1971, 45 de reprezentații la teatrul de la Gaîté – Montparnasse din Paris, folosind pentru prima oară cele patru naiuri (soprano, alto, tenor și bas) create de el însuși în 1968. Reprezentațiile se bucură de un succes fulminant.  Va concerta apoi peste tot în lume, elogiile fiind unanime, din Europa, America de Sud, Canada și SUA, până în Australia, Japonia și Africa de Sud. Este invitat să susțină concerte, în diferite ocazii, de nenumărați șefi de state și personalități, printre care împărăteasa Japoniei, președintele Columbiei și Papa Ioan Paul al II-lea. Primește nenumărate premii și distincții. În 1972 creează stilul Nai - Orgă, introducând repertorii noi și lărgind considerabil paleta expresivă de interpretare a naiului.


               Over 250 albums released, over 40 million records sold, 90 gold and platinum records, countless awards, numerous tours on all five continents.

               He is “The Master of the Pan Flute” standing as the leading figure within the history of Romanian folk music.

               An iconic artist, whose name is synonymous with the instrument.


gheorghe zamfir flute pan orgue (marcel cellier) disque d'or, 1983         

39.6KB

Modificat de iosuco (acum 9 ani)


_______________________________________
"bratianu"  — Cine (pe acest forum) nu a citit comentariile sale. Se prezinta simplu... "Nu sunt muzicoloc, nici macar DJ, nu ma pricep. Ma trezesc vorbind in papusoi". Si asa nepriceput cum e, "bratianu" ar putea avea cometarii pentru orice postare. In timp ce el asteapta sa i se ofere "albume in original sau chiar... lapte si miere..." recomandarea sa pentru toti ceilalti este... "de a se multumi cu ce au".  Pretinde ca flac-urile le poate deosebi de mp3 "dupa ureche" iar mp3-urilor le poate sesiza calitatea tot... dupa ureche. I s-a atras atentia de catre cei mai priceputi, si mai direct de catre ceilalti  — a nu mai confunda acest forum cu papusoiu, insa... nu poate pricepe... Se pare ca este posedat de demoni. I s-a recomandat un simplu ritual de exorcizare — care consta in a striga cat poate de tare de 44 de ori in noaptea de revelion "iesi satana din mine si din mouse-ul meu" (in papusoiul din ograda) dupa care sa izbeasca cat poate de tare cu mouse-ul de pamant. Iar daca inca va fi posedat de spiritele rele, sa repete ritualul in cimitir si in noaptea de boboteaza, (turnandu-si o galeata cu apa rece pe cap) si strigiand de 666 de ori cat poate de tare... "Iesi satana din mine si din computerul meu... si nu ma mai inboldi sa tot confund acest forum cu... papusoiu" — dupa care sa izbeasca cat poate de tare computerul sau de pamant de 44 de ori.
Fiind pe forum din 2011, a fost nevoie sa vin eu la mijlocul lui 2014, sa creez discografia Zamfir, sa postez cca 250 albume din discografia sa, sa refuz a mai posta jumatate de an datorita mitocaniei sale, sa revin sa repostez... cand asa, instantaneu, si-a amintiit si bratianu ca descarcase si el anterior cca 70 de albume postate de mine pe primele pagini ale discografiei lui Zamfir, pentru a isi "ripui" si el albumele sale... Asta doreste bratianu sa ne faca sa credem... Pana decurand posta linkurile expirate ale unor albume (Un lucru util dealtfel). Intre timp a aflat si el ca mp3-urile pot fi convertite in format flac... si asa i-a venit ideea de a reposta albume convertite in format flac. Sustine ca ar avea cca. 70 de albume pe care intentioneaza sa le rip-uiasca si posteze... Multi mi-au scris ca au serioase indoieli in aceasta privinta si i s-a solicitat a adauga si o poza a CD-ului sau LP-ului pe dispozitivul sau de redare. (Aceasta ar indeparta orice dubiu privind autenticitatea flacurilor.) Rip-uirea necesita cateva minute in timp ce a face o poza doar cateva secunde. Daca tot are CD-ul sau LP-ul in mana... care ar fi problema? Daca nu poate dovedi ca rip-urile sunt autentice este evident ca banuelile sunt intemeiate ceea ce ar dovedi ca nu face decat bascalie iluzionand pe multi ca ar descarca flac-uri atentice (care nu-s decat mp3-uri convertite in format flac,) incarcandu-le memoria computerului la misto fara nici un rost sau justificare. Multi si-au incetat postarile si chiar au parasit forumul... si multi o vor face in curand datorita badaraniei sale.  Ignorati-l. Este inca posedat de demoni...

pus acum 9 ani
   
iosuco
Membru Senior

Din: टेरा &
Inregistrat: acum 10 ani
King Of Panflute (3 CD Boxset, 2011)



01 [04:42] A frunzei
02 [10:30] Bănățeanca
03 [03:13] Hora pe loc
04 [04:00] Ca la nunta
05 [08:53] Suita din Caransebeș
06 [06:17] Breza
07 [06:55] Suită bănățeană
08 [01:57] Hora ca din caval
09 [02:51] Sarmis (Mult ma înreabă inima)
10 [02:35] Ca la Breaza
11 [03:41] Cântecul lui Iancu Jianu
12 [02:22] Brâul oltenesc
13 [05:48] Am ajuns codrii să-i bat
14 [04:59] La marginea Dunării

Playing Time.........: 01:08:48


01 [05:13] Domesnea
02 [04:41] Doină din Jebel
03 [06:56] Arad
04 [07:21] Doină de jale
05 [09:01] Sarmis & Trefla
06 [04:24] Flora
07 [03:08] Anna
08 [06:47] Oltera (Doina râului Olt)
09 [05:19] Doina de la Vișina
10 [06:51] Munților cu brazi înalți
11 [06:20] La cules de cucuruz

Playing Time.........: 01:06:07


01 [02:57] Sârba lui Pompieru și Am o mândra mititică
02 [02:19] Breaza de la Dragodana
03 [06:51] Munților cu brazi înalti
04 [02:05] Brâul de la Făget
05 [02:19] Sârbă de la Găești
06 [04:46] Suită de sârbe oltenești
07 [05:10] Șapte văi și-o vale adânca și Horă
08 [02:20] Învârtită
09 [02:13] Asta e poteca mea
10 [02:04] Joc de doi
11 [01:33] Frunzuliuță lemn adus
12 [02:49] Cântec de nuntă
13 [01:33] Păscui calul pe răzoare
14 [05:18] Doina de la Vișina
15 [02:48] Mândra mea din Bădulești
16 [01:49] Mândrele
17 [02:48] Sârbă bătrânească
18 [01:23] Brâu ciobanesc
19 [01:45] Sârbă de concert
20 [01:13] Doina Argeșului
21 [01:23] Brâu ciobanesc II
22 [02:32] Mierlița când e bolnavă

Playing Time.........: 01:07:07

    What reads like the biography of a rock star is the story of the legendary iconic pan flutist in the world, Gheorghe Zamfir. An artist, whose name is synonymous with the instrument. The press and the people have appointed him as the “true virtuoso”, as the “maestro” and the “King of the Pan Flute”. Euphorically celebrated as the “Reincarnation of the God Pan”, he has been considered for decades around the world as an icon and already today as a living legend. With Zamfir, music lovers and music critics are in agreement: He is one of the most important representatives of a wind instrument that for a long time played only a minor role in music until Zamfir brought it to the great stages of the world and displayed his multi-faceted magic there.


gheorghe zamfir king panflute boxset, 2011)01 [04:42] frunzei [10:30] [03:13] hora loc04 [04:00]

57.6KB

Modificat de iosuco (acum 9 ani)


_______________________________________
"bratianu"  — Cine (pe acest forum) nu a citit comentariile sale. Se prezinta simplu... "Nu sunt muzicoloc, nici macar DJ, nu ma pricep. Ma trezesc vorbind in papusoi". Si asa nepriceput cum e, "bratianu" ar putea avea cometarii pentru orice postare. In timp ce el asteapta sa i se ofere "albume in original sau chiar... lapte si miere..." recomandarea sa pentru toti ceilalti este... "de a se multumi cu ce au".  Pretinde ca flac-urile le poate deosebi de mp3 "dupa ureche" iar mp3-urilor le poate sesiza calitatea tot... dupa ureche. I s-a atras atentia de catre cei mai priceputi, si mai direct de catre ceilalti  — a nu mai confunda acest forum cu papusoiu, insa... nu poate pricepe... Se pare ca este posedat de demoni. I s-a recomandat un simplu ritual de exorcizare — care consta in a striga cat poate de tare de 44 de ori in noaptea de revelion "iesi satana din mine si din mouse-ul meu" (in papusoiul din ograda) dupa care sa izbeasca cat poate de tare cu mouse-ul de pamant. Iar daca inca va fi posedat de spiritele rele, sa repete ritualul in cimitir si in noaptea de boboteaza, (turnandu-si o galeata cu apa rece pe cap) si strigiand de 666 de ori cat poate de tare... "Iesi satana din mine si din computerul meu... si nu ma mai inboldi sa tot confund acest forum cu... papusoiu" — dupa care sa izbeasca cat poate de tare computerul sau de pamant de 44 de ori.
Fiind pe forum din 2011, a fost nevoie sa vin eu la mijlocul lui 2014, sa creez discografia Zamfir, sa postez cca 250 albume din discografia sa, sa refuz a mai posta jumatate de an datorita mitocaniei sale, sa revin sa repostez... cand asa, instantaneu, si-a amintiit si bratianu ca descarcase si el anterior cca 70 de albume postate de mine pe primele pagini ale discografiei lui Zamfir, pentru a isi "ripui" si el albumele sale... Asta doreste bratianu sa ne faca sa credem... Pana decurand posta linkurile expirate ale unor albume (Un lucru util dealtfel). Intre timp a aflat si el ca mp3-urile pot fi convertite in format flac... si asa i-a venit ideea de a reposta albume convertite in format flac. Sustine ca ar avea cca. 70 de albume pe care intentioneaza sa le rip-uiasca si posteze... Multi mi-au scris ca au serioase indoieli in aceasta privinta si i s-a solicitat a adauga si o poza a CD-ului sau LP-ului pe dispozitivul sau de redare. (Aceasta ar indeparta orice dubiu privind autenticitatea flacurilor.) Rip-uirea necesita cateva minute in timp ce a face o poza doar cateva secunde. Daca tot are CD-ul sau LP-ul in mana... care ar fi problema? Daca nu poate dovedi ca rip-urile sunt autentice este evident ca banuelile sunt intemeiate ceea ce ar dovedi ca nu face decat bascalie iluzionand pe multi ca ar descarca flac-uri atentice (care nu-s decat mp3-uri convertite in format flac,) incarcandu-le memoria computerului la misto fara nici un rost sau justificare. Multi si-au incetat postarile si chiar au parasit forumul... si multi o vor face in curand datorita badaraniei sale.  Ignorati-l. Este inca posedat de demoni...

pus acum 9 ani
   
iosuco
Membru Senior

Din: टेरा &
Inregistrat: acum 10 ani
Gheorghe Zamfir  —  Real Gold  (RG2030, 2003)

     

     01 [6:27] Doina ca la Vișina
     02 [5:02] Busuioc floare catată
     03 [5:03] Frunză verde ca bobu
     04 [9:12] Primavară - mama noastră
     05 [6:28] Vino bade
     06 [7:27] Mărie, Mărie
     07 [3:10] Doina de l'amour
     08 [8:43] De-ar fi dorul ca și-o floare
     09 [8:51] Frumos bade trandafirul
     10 [2:43] Doină speranței
     11 [8:03] Doină de jale

     Total Time: 01:11:11

     The legendary pan flutist can look back upon 50 years on the stage. For Gheorghe Zamfir, a half century of completely spectacular career stations. Since the 1960s, extensive tours have lead him with various ensembles and revered musicians around the world. Whether in North or South America, in China, South Africa or Australia, everywhere he finds an enthusiastic public that learns to appreciate the special character of the pan flute, its unique tonal “language” that absorbs the sometimes elegiac, sometimes temperamental pastoral tones like a new musical discovery into itself. In the German-speaking world, the concertgoers like to particularly recall his successful programme “Pan Flute and the Organ”, with which Zamfir was to be heard in the 1970s and 1980s in all the great churches and cathedrals of Germany, Austria and Switzerland.

   

   

    01 [12:03] Hommage a mon Maitre Fănică Luca
    02 [08:17] La rugă la Chișoda
    03 [03:22] A la fete en mountene
    04 [05:39] O quel beau bouquet de fleurs
    05 [05:04] Mândră floare-i norocu
    06 [03:49] Promenade en Oltenie avec Marin Chisăr
    07 [09:41] Suite de Timișoara
    08 [06:05] Dorule copil pribeag
    09 [02:51] Călușul

    Total Time: 00:56:52

    The artistic breadth of the virtuoso. His repertoire is like a link between the different musical worlds. Zamfir’s love for the music of the gypsies, to the folklore of his motherland, finds expression in his repertoire as does his appreciation for the classical works of Puccini, Verdi, Mozart or Schubert, which he often “interprets in a strange and bizarre dialect and thus obtains from them a subtlety that the tired originals had long since lost” (Christian Seidl in the Süddeutschen Zeitung [Southern German Newspaper]). Precisely this multi-dimensionality and creativity are what have brought the artist worldwide plaudits and awards. Zamfir received, among others, the distinctions of “Chevalier des Arts et Lettres de France” and “Most Popular Composer and Artist of the 20th Century”.



gheorghe zamfir gheorghe —  real gold  (rg2030,      01 [6:27] doina  

41.6KB

Modificat de iosuco (acum 9 ani)


_______________________________________
"bratianu"  — Cine (pe acest forum) nu a citit comentariile sale. Se prezinta simplu... "Nu sunt muzicoloc, nici macar DJ, nu ma pricep. Ma trezesc vorbind in papusoi". Si asa nepriceput cum e, "bratianu" ar putea avea cometarii pentru orice postare. In timp ce el asteapta sa i se ofere "albume in original sau chiar... lapte si miere..." recomandarea sa pentru toti ceilalti este... "de a se multumi cu ce au".  Pretinde ca flac-urile le poate deosebi de mp3 "dupa ureche" iar mp3-urilor le poate sesiza calitatea tot... dupa ureche. I s-a atras atentia de catre cei mai priceputi, si mai direct de catre ceilalti  — a nu mai confunda acest forum cu papusoiu, insa... nu poate pricepe... Se pare ca este posedat de demoni. I s-a recomandat un simplu ritual de exorcizare — care consta in a striga cat poate de tare de 44 de ori in noaptea de revelion "iesi satana din mine si din mouse-ul meu" (in papusoiul din ograda) dupa care sa izbeasca cat poate de tare cu mouse-ul de pamant. Iar daca inca va fi posedat de spiritele rele, sa repete ritualul in cimitir si in noaptea de boboteaza, (turnandu-si o galeata cu apa rece pe cap) si strigiand de 666 de ori cat poate de tare... "Iesi satana din mine si din computerul meu... si nu ma mai inboldi sa tot confund acest forum cu... papusoiu" — dupa care sa izbeasca cat poate de tare computerul sau de pamant de 44 de ori.
Fiind pe forum din 2011, a fost nevoie sa vin eu la mijlocul lui 2014, sa creez discografia Zamfir, sa postez cca 250 albume din discografia sa, sa refuz a mai posta jumatate de an datorita mitocaniei sale, sa revin sa repostez... cand asa, instantaneu, si-a amintiit si bratianu ca descarcase si el anterior cca 70 de albume postate de mine pe primele pagini ale discografiei lui Zamfir, pentru a isi "ripui" si el albumele sale... Asta doreste bratianu sa ne faca sa credem... Pana decurand posta linkurile expirate ale unor albume (Un lucru util dealtfel). Intre timp a aflat si el ca mp3-urile pot fi convertite in format flac... si asa i-a venit ideea de a reposta albume convertite in format flac. Sustine ca ar avea cca. 70 de albume pe care intentioneaza sa le rip-uiasca si posteze... Multi mi-au scris ca au serioase indoieli in aceasta privinta si i s-a solicitat a adauga si o poza a CD-ului sau LP-ului pe dispozitivul sau de redare. (Aceasta ar indeparta orice dubiu privind autenticitatea flacurilor.) Rip-uirea necesita cateva minute in timp ce a face o poza doar cateva secunde. Daca tot are CD-ul sau LP-ul in mana... care ar fi problema? Daca nu poate dovedi ca rip-urile sunt autentice este evident ca banuelile sunt intemeiate ceea ce ar dovedi ca nu face decat bascalie iluzionand pe multi ca ar descarca flac-uri atentice (care nu-s decat mp3-uri convertite in format flac,) incarcandu-le memoria computerului la misto fara nici un rost sau justificare. Multi si-au incetat postarile si chiar au parasit forumul... si multi o vor face in curand datorita badaraniei sale.  Ignorati-l. Este inca posedat de demoni...

pus acum 9 ani
   
iosuco
Membru Senior

Din: टेरा &
Inregistrat: acum 10 ani
Gheorghe Zamfir  —  Millenium Collection (1999)

      01 [05:15] Domasnea
      02 [04:44] Jebel
      03 [06:56] Arad
      04 [07:22] Doină de jale
      05 [09:01] Sarmis & Trefla
      06 [04:25] Flora
      07 [03:08] Anna
      08 [06:48] Oltera
      09 [05:20] Doină de la Visina
      10 [05:20] Muntilor cu brazi înalti și ferice codre de tine
      11 [02:51] Mult mă-ntreabă inima

     

      Everything had begun with a rejection: In 1941, in Gaesti near the Romanian capital city of Bucharest, the 14-year old Gheorghe received no free spot in the accordion class of the Music Lyceum in Bucharest. Almost forced to move over to the pan flute class, the talented pupil developed not only a deep love, but rather also an outstanding talent for the classical instrument that – according to the Greek saga – the god of shepherds Pan once carved out of a reed in order to impress the beautiful nymphs. Zamfir quickly impressed not only his instructors at the conservatory, but the 18-year-old already won his first prize at a national contest.

      01 [02:22] Breaza de la Dragodana
      02 [05:13] Sapte văi și-o vale-adincă și Horă
      03 [04:01] Ca la nuntă
      04 [02:24] Sârba de la Găesti
      05 [02:03] Rustemul de la Lișteava
      06 [10:36] Suita oltenescă
      07 [03:08] Bocet
      08 [01:52] Mândrele
      09 [08:56] Suită din Caransebeș
      10 [10:36] Bănățeanca a) Doină
      11 [05:06] Bănăteanca b) Hora Lăutarească
      12 [02:38] Ca la Breaza
      13 [03:20] Balada lui Costea Păcurarul
      14 [02:08] Joc de doi
      15 [06:18] Breaza

      Also trained in the piano, in contrapoint and ensemble conducting, the artist perfects his tools and the instrument. In order to expand the repertoire for the pan flute, Zamfir expands the original 20-pan-piped wind instrument to 22, 25, even 30 bamboo panpipes. And thus opens dimensions for the pan flute that the rather simple instrument never previously possessed. Zamfir obtains from it special powers of expression between weighty depths and jubilant, spring-like exhilaration. An ever-increasing public has profited from his musical pioneer spirit, his innovative urgency and his pure passion for the range of sounds of the pan flute since the last 1960s. This public has enthusiastically received Zamfir and his ensembles, first in Germany, later in Switzerland, France and China.

   

gheorghe zamfir gheorghe —  millenium collection     [05:15]     [04:44]

48.3KB

Modificat de iosuco (acum 9 ani)


_______________________________________
"bratianu"  — Cine (pe acest forum) nu a citit comentariile sale. Se prezinta simplu... "Nu sunt muzicoloc, nici macar DJ, nu ma pricep. Ma trezesc vorbind in papusoi". Si asa nepriceput cum e, "bratianu" ar putea avea cometarii pentru orice postare. In timp ce el asteapta sa i se ofere "albume in original sau chiar... lapte si miere..." recomandarea sa pentru toti ceilalti este... "de a se multumi cu ce au".  Pretinde ca flac-urile le poate deosebi de mp3 "dupa ureche" iar mp3-urilor le poate sesiza calitatea tot... dupa ureche. I s-a atras atentia de catre cei mai priceputi, si mai direct de catre ceilalti  — a nu mai confunda acest forum cu papusoiu, insa... nu poate pricepe... Se pare ca este posedat de demoni. I s-a recomandat un simplu ritual de exorcizare — care consta in a striga cat poate de tare de 44 de ori in noaptea de revelion "iesi satana din mine si din mouse-ul meu" (in papusoiul din ograda) dupa care sa izbeasca cat poate de tare cu mouse-ul de pamant. Iar daca inca va fi posedat de spiritele rele, sa repete ritualul in cimitir si in noaptea de boboteaza, (turnandu-si o galeata cu apa rece pe cap) si strigiand de 666 de ori cat poate de tare... "Iesi satana din mine si din computerul meu... si nu ma mai inboldi sa tot confund acest forum cu... papusoiu" — dupa care sa izbeasca cat poate de tare computerul sau de pamant de 44 de ori.
Fiind pe forum din 2011, a fost nevoie sa vin eu la mijlocul lui 2014, sa creez discografia Zamfir, sa postez cca 250 albume din discografia sa, sa refuz a mai posta jumatate de an datorita mitocaniei sale, sa revin sa repostez... cand asa, instantaneu, si-a amintiit si bratianu ca descarcase si el anterior cca 70 de albume postate de mine pe primele pagini ale discografiei lui Zamfir, pentru a isi "ripui" si el albumele sale... Asta doreste bratianu sa ne faca sa credem... Pana decurand posta linkurile expirate ale unor albume (Un lucru util dealtfel). Intre timp a aflat si el ca mp3-urile pot fi convertite in format flac... si asa i-a venit ideea de a reposta albume convertite in format flac. Sustine ca ar avea cca. 70 de albume pe care intentioneaza sa le rip-uiasca si posteze... Multi mi-au scris ca au serioase indoieli in aceasta privinta si i s-a solicitat a adauga si o poza a CD-ului sau LP-ului pe dispozitivul sau de redare. (Aceasta ar indeparta orice dubiu privind autenticitatea flacurilor.) Rip-uirea necesita cateva minute in timp ce a face o poza doar cateva secunde. Daca tot are CD-ul sau LP-ul in mana... care ar fi problema? Daca nu poate dovedi ca rip-urile sunt autentice este evident ca banuelile sunt intemeiate ceea ce ar dovedi ca nu face decat bascalie iluzionand pe multi ca ar descarca flac-uri atentice (care nu-s decat mp3-uri convertite in format flac,) incarcandu-le memoria computerului la misto fara nici un rost sau justificare. Multi si-au incetat postarile si chiar au parasit forumul... si multi o vor face in curand datorita badaraniei sale.  Ignorati-l. Este inca posedat de demoni...

pus acum 9 ani
   
iosuco
Membru Senior

Din: टेरा &
Inregistrat: acum 10 ani
Gheorghe Zamfir — Die Wunderbare Panflote von Gherghe Zamfir (Music Reflexion, 1420.2059-2, Israel, 1994)

     01 [2:57] Sârba lui Pompieru & Am o Mândră mititică   
     02 [2:19] Breaza de la Dragodana    
     03 [6:51] Munților cu brazi înalți & "Ferice codre de tine"   
     04 [2:05] Brâul de la Făget   
     05 [2:19] Sârbă de la Găești   
     06 [4:46] Suită de sârbe oltenești    
     07 [5:10] Șapte văi și-o vale adâncă & Horă   
     08 [2:20] Învîrtită    
     09 [2:13] Asta e poteca mea    
     10 [2:04] Joc de doi    
     11 [1:33] Frunzulițâ lemn adus    
     12 [2:49] Cântec de nuntă    
     13 [1:33] Păscui calul pe răzoare    
     14 [5:18] Doină de la Vișina   
     15 [2:48] Mândra mea din Bădulești   
     16 [1:49] Mândrele    
     17 [2:57] Sârbă bătrânească

     Total Time: 00:51:54

      Already in 1966, Gheorghe Zamfir had released his first record, upon which the famous pieces such as “Doina de Jale” and “Doina ca de la Visina” are to be heard. The 1970s and 1980s see an artist who tirelessly changes sound studios, great concert halls and continents. In 1974, he composes the first “Mass for Peace” for the pan flute, choir, organ and orchestra.



gheorghe zamfir gheorghe zamfir die wunderbare panflote von gherghe zamfir (music reflexion, israel,

39.3KB

Modificat de iosuco (acum 9 ani)


_______________________________________
"bratianu"  — Cine (pe acest forum) nu a citit comentariile sale. Se prezinta simplu... "Nu sunt muzicoloc, nici macar DJ, nu ma pricep. Ma trezesc vorbind in papusoi". Si asa nepriceput cum e, "bratianu" ar putea avea cometarii pentru orice postare. In timp ce el asteapta sa i se ofere "albume in original sau chiar... lapte si miere..." recomandarea sa pentru toti ceilalti este... "de a se multumi cu ce au".  Pretinde ca flac-urile le poate deosebi de mp3 "dupa ureche" iar mp3-urilor le poate sesiza calitatea tot... dupa ureche. I s-a atras atentia de catre cei mai priceputi, si mai direct de catre ceilalti  — a nu mai confunda acest forum cu papusoiu, insa... nu poate pricepe... Se pare ca este posedat de demoni. I s-a recomandat un simplu ritual de exorcizare — care consta in a striga cat poate de tare de 44 de ori in noaptea de revelion "iesi satana din mine si din mouse-ul meu" (in papusoiul din ograda) dupa care sa izbeasca cat poate de tare cu mouse-ul de pamant. Iar daca inca va fi posedat de spiritele rele, sa repete ritualul in cimitir si in noaptea de boboteaza, (turnandu-si o galeata cu apa rece pe cap) si strigiand de 666 de ori cat poate de tare... "Iesi satana din mine si din computerul meu... si nu ma mai inboldi sa tot confund acest forum cu... papusoiu" — dupa care sa izbeasca cat poate de tare computerul sau de pamant de 44 de ori.
Fiind pe forum din 2011, a fost nevoie sa vin eu la mijlocul lui 2014, sa creez discografia Zamfir, sa postez cca 250 albume din discografia sa, sa refuz a mai posta jumatate de an datorita mitocaniei sale, sa revin sa repostez... cand asa, instantaneu, si-a amintiit si bratianu ca descarcase si el anterior cca 70 de albume postate de mine pe primele pagini ale discografiei lui Zamfir, pentru a isi "ripui" si el albumele sale... Asta doreste bratianu sa ne faca sa credem... Pana decurand posta linkurile expirate ale unor albume (Un lucru util dealtfel). Intre timp a aflat si el ca mp3-urile pot fi convertite in format flac... si asa i-a venit ideea de a reposta albume convertite in format flac. Sustine ca ar avea cca. 70 de albume pe care intentioneaza sa le rip-uiasca si posteze... Multi mi-au scris ca au serioase indoieli in aceasta privinta si i s-a solicitat a adauga si o poza a CD-ului sau LP-ului pe dispozitivul sau de redare. (Aceasta ar indeparta orice dubiu privind autenticitatea flacurilor.) Rip-uirea necesita cateva minute in timp ce a face o poza doar cateva secunde. Daca tot are CD-ul sau LP-ul in mana... care ar fi problema? Daca nu poate dovedi ca rip-urile sunt autentice este evident ca banuelile sunt intemeiate ceea ce ar dovedi ca nu face decat bascalie iluzionand pe multi ca ar descarca flac-uri atentice (care nu-s decat mp3-uri convertite in format flac,) incarcandu-le memoria computerului la misto fara nici un rost sau justificare. Multi si-au incetat postarile si chiar au parasit forumul... si multi o vor face in curand datorita badaraniei sale.  Ignorati-l. Este inca posedat de demoni...

pus acum 9 ani
   
iosuco
Membru Senior

Din: टेरा &
Inregistrat: acum 10 ani
Gheorghe Zamfir — Panflute And Organ (Nicolae  Licaret) Music Reflexion, 1994)

01 [5:16] Domasnea
02 [3:09] Anna
03 [6:56] Arad
04 [6:47] Oltera
05 [4:45] Jebel
06 [9:01] Sarmis & Trefla
07 [4:25] Flora
08 [7:21] Doină de jale


gheorghe zamfir gheorghe zamfir panflute and organ licaret) music reflexion, 1994)01 [5:16]

53.2KB

Modificat de iosuco (acum 9 ani)


_______________________________________
"bratianu"  — Cine (pe acest forum) nu a citit comentariile sale. Se prezinta simplu... "Nu sunt muzicoloc, nici macar DJ, nu ma pricep. Ma trezesc vorbind in papusoi". Si asa nepriceput cum e, "bratianu" ar putea avea cometarii pentru orice postare. In timp ce el asteapta sa i se ofere "albume in original sau chiar... lapte si miere..." recomandarea sa pentru toti ceilalti este... "de a se multumi cu ce au".  Pretinde ca flac-urile le poate deosebi de mp3 "dupa ureche" iar mp3-urilor le poate sesiza calitatea tot... dupa ureche. I s-a atras atentia de catre cei mai priceputi, si mai direct de catre ceilalti  — a nu mai confunda acest forum cu papusoiu, insa... nu poate pricepe... Se pare ca este posedat de demoni. I s-a recomandat un simplu ritual de exorcizare — care consta in a striga cat poate de tare de 44 de ori in noaptea de revelion "iesi satana din mine si din mouse-ul meu" (in papusoiul din ograda) dupa care sa izbeasca cat poate de tare cu mouse-ul de pamant. Iar daca inca va fi posedat de spiritele rele, sa repete ritualul in cimitir si in noaptea de boboteaza, (turnandu-si o galeata cu apa rece pe cap) si strigiand de 666 de ori cat poate de tare... "Iesi satana din mine si din computerul meu... si nu ma mai inboldi sa tot confund acest forum cu... papusoiu" — dupa care sa izbeasca cat poate de tare computerul sau de pamant de 44 de ori.
Fiind pe forum din 2011, a fost nevoie sa vin eu la mijlocul lui 2014, sa creez discografia Zamfir, sa postez cca 250 albume din discografia sa, sa refuz a mai posta jumatate de an datorita mitocaniei sale, sa revin sa repostez... cand asa, instantaneu, si-a amintiit si bratianu ca descarcase si el anterior cca 70 de albume postate de mine pe primele pagini ale discografiei lui Zamfir, pentru a isi "ripui" si el albumele sale... Asta doreste bratianu sa ne faca sa credem... Pana decurand posta linkurile expirate ale unor albume (Un lucru util dealtfel). Intre timp a aflat si el ca mp3-urile pot fi convertite in format flac... si asa i-a venit ideea de a reposta albume convertite in format flac. Sustine ca ar avea cca. 70 de albume pe care intentioneaza sa le rip-uiasca si posteze... Multi mi-au scris ca au serioase indoieli in aceasta privinta si i s-a solicitat a adauga si o poza a CD-ului sau LP-ului pe dispozitivul sau de redare. (Aceasta ar indeparta orice dubiu privind autenticitatea flacurilor.) Rip-uirea necesita cateva minute in timp ce a face o poza doar cateva secunde. Daca tot are CD-ul sau LP-ul in mana... care ar fi problema? Daca nu poate dovedi ca rip-urile sunt autentice este evident ca banuelile sunt intemeiate ceea ce ar dovedi ca nu face decat bascalie iluzionand pe multi ca ar descarca flac-uri atentice (care nu-s decat mp3-uri convertite in format flac,) incarcandu-le memoria computerului la misto fara nici un rost sau justificare. Multi si-au incetat postarile si chiar au parasit forumul... si multi o vor face in curand datorita badaraniei sale.  Ignorati-l. Este inca posedat de demoni...

pus acum 9 ani
   
iosuco
Membru Senior

Din: टेरा &
Inregistrat: acum 10 ani
Gheorghe Zamfir — Mes Plus Belles Doina (Rondo, 1987)

     01 [6:30] Doină ca la Vișina
     02 [5:03] Busuioc floare cătată
     03 [5:04] Frunză verde ca bobu
     04 [9:13] Primavară - mama noastră
     04 [6:30] Vino bade
     06 [7:29] Mărie, Mărie
     07 [3:11] Doina de l’Amour
     08 [8:45] De-ar fi dorul ca și-o floare
     09 [8:53] Frumos bade trandafirul
     10 [2:44] Doina speranței
     11 [8:03] Doină de jale

      Total Time: 70:26

      In the recent past, Zamfir was less frequently upon European stages. Reason: Ongoing tours and en-suite concerts in the USA, Canada, Australia and Asia that become victory parades with virtually gigantic successes with the public. Nevertheless, the soloist, conductor and composer – he has given up his previous residence in Canada, lives in the meantime in Paris and Bucharest and has a teaching position for the pan flute in the Romanian capital city – again wishes to concentrate on giving more performances in Europe.

     

gheorghe zamfir gheorghe zamfir mes plus belles doina (rondo,    01 [6:30] doină

51.9KB

Modificat de iosuco (acum 9 ani)


_______________________________________
"bratianu"  — Cine (pe acest forum) nu a citit comentariile sale. Se prezinta simplu... "Nu sunt muzicoloc, nici macar DJ, nu ma pricep. Ma trezesc vorbind in papusoi". Si asa nepriceput cum e, "bratianu" ar putea avea cometarii pentru orice postare. In timp ce el asteapta sa i se ofere "albume in original sau chiar... lapte si miere..." recomandarea sa pentru toti ceilalti este... "de a se multumi cu ce au".  Pretinde ca flac-urile le poate deosebi de mp3 "dupa ureche" iar mp3-urilor le poate sesiza calitatea tot... dupa ureche. I s-a atras atentia de catre cei mai priceputi, si mai direct de catre ceilalti  — a nu mai confunda acest forum cu papusoiu, insa... nu poate pricepe... Se pare ca este posedat de demoni. I s-a recomandat un simplu ritual de exorcizare — care consta in a striga cat poate de tare de 44 de ori in noaptea de revelion "iesi satana din mine si din mouse-ul meu" (in papusoiul din ograda) dupa care sa izbeasca cat poate de tare cu mouse-ul de pamant. Iar daca inca va fi posedat de spiritele rele, sa repete ritualul in cimitir si in noaptea de boboteaza, (turnandu-si o galeata cu apa rece pe cap) si strigiand de 666 de ori cat poate de tare... "Iesi satana din mine si din computerul meu... si nu ma mai inboldi sa tot confund acest forum cu... papusoiu" — dupa care sa izbeasca cat poate de tare computerul sau de pamant de 44 de ori.
Fiind pe forum din 2011, a fost nevoie sa vin eu la mijlocul lui 2014, sa creez discografia Zamfir, sa postez cca 250 albume din discografia sa, sa refuz a mai posta jumatate de an datorita mitocaniei sale, sa revin sa repostez... cand asa, instantaneu, si-a amintiit si bratianu ca descarcase si el anterior cca 70 de albume postate de mine pe primele pagini ale discografiei lui Zamfir, pentru a isi "ripui" si el albumele sale... Asta doreste bratianu sa ne faca sa credem... Pana decurand posta linkurile expirate ale unor albume (Un lucru util dealtfel). Intre timp a aflat si el ca mp3-urile pot fi convertite in format flac... si asa i-a venit ideea de a reposta albume convertite in format flac. Sustine ca ar avea cca. 70 de albume pe care intentioneaza sa le rip-uiasca si posteze... Multi mi-au scris ca au serioase indoieli in aceasta privinta si i s-a solicitat a adauga si o poza a CD-ului sau LP-ului pe dispozitivul sau de redare. (Aceasta ar indeparta orice dubiu privind autenticitatea flacurilor.) Rip-uirea necesita cateva minute in timp ce a face o poza doar cateva secunde. Daca tot are CD-ul sau LP-ul in mana... care ar fi problema? Daca nu poate dovedi ca rip-urile sunt autentice este evident ca banuelile sunt intemeiate ceea ce ar dovedi ca nu face decat bascalie iluzionand pe multi ca ar descarca flac-uri atentice (care nu-s decat mp3-uri convertite in format flac,) incarcandu-le memoria computerului la misto fara nici un rost sau justificare. Multi si-au incetat postarile si chiar au parasit forumul... si multi o vor face in curand datorita badaraniei sale.  Ignorati-l. Este inca posedat de demoni...

pus acum 9 ani
   
iosuco
Membru Senior

Din: टेरा &
Inregistrat: acum 10 ani
Gheorghe Zamfir — Doină de jale (Light Of Experience) Delta/Electrecord, Pandora (2) – 660 009, Netherlands, 1976

A1 [3:00] Mult mă-ntreabă inima
A2 [2:00] Hora ca din caval
A3 [5:20] Doină de jale
A4 [2:50] Cântec de nuntă
A5 [2:00] Corăgbeasca

B1 [3:20] Balada lui Costea Păcuraru
B2 [2:00] Rustemul de la Listeava
B3 [3:00] Bocet
B4 [2:15] Brâul oltenesc
B5 [2:30] Ca la Breaza


    Orchestra – Florian Economu: A3, A4
    Orchestra – Gheorghe Zamfir: A1, A2, A5 - B5
   
    Nai – Gheorghe Zamfir


gheorghe zamfir gheorghe zamfir doină jale (light pandora (2) 660 009, 1976 [3:00] mult inimaa2

40.4KB

Modificat de iosuco (acum 9 ani)


_______________________________________
"bratianu"  — Cine (pe acest forum) nu a citit comentariile sale. Se prezinta simplu... "Nu sunt muzicoloc, nici macar DJ, nu ma pricep. Ma trezesc vorbind in papusoi". Si asa nepriceput cum e, "bratianu" ar putea avea cometarii pentru orice postare. In timp ce el asteapta sa i se ofere "albume in original sau chiar... lapte si miere..." recomandarea sa pentru toti ceilalti este... "de a se multumi cu ce au".  Pretinde ca flac-urile le poate deosebi de mp3 "dupa ureche" iar mp3-urilor le poate sesiza calitatea tot... dupa ureche. I s-a atras atentia de catre cei mai priceputi, si mai direct de catre ceilalti  — a nu mai confunda acest forum cu papusoiu, insa... nu poate pricepe... Se pare ca este posedat de demoni. I s-a recomandat un simplu ritual de exorcizare — care consta in a striga cat poate de tare de 44 de ori in noaptea de revelion "iesi satana din mine si din mouse-ul meu" (in papusoiul din ograda) dupa care sa izbeasca cat poate de tare cu mouse-ul de pamant. Iar daca inca va fi posedat de spiritele rele, sa repete ritualul in cimitir si in noaptea de boboteaza, (turnandu-si o galeata cu apa rece pe cap) si strigiand de 666 de ori cat poate de tare... "Iesi satana din mine si din computerul meu... si nu ma mai inboldi sa tot confund acest forum cu... papusoiu" — dupa care sa izbeasca cat poate de tare computerul sau de pamant de 44 de ori.
Fiind pe forum din 2011, a fost nevoie sa vin eu la mijlocul lui 2014, sa creez discografia Zamfir, sa postez cca 250 albume din discografia sa, sa refuz a mai posta jumatate de an datorita mitocaniei sale, sa revin sa repostez... cand asa, instantaneu, si-a amintiit si bratianu ca descarcase si el anterior cca 70 de albume postate de mine pe primele pagini ale discografiei lui Zamfir, pentru a isi "ripui" si el albumele sale... Asta doreste bratianu sa ne faca sa credem... Pana decurand posta linkurile expirate ale unor albume (Un lucru util dealtfel). Intre timp a aflat si el ca mp3-urile pot fi convertite in format flac... si asa i-a venit ideea de a reposta albume convertite in format flac. Sustine ca ar avea cca. 70 de albume pe care intentioneaza sa le rip-uiasca si posteze... Multi mi-au scris ca au serioase indoieli in aceasta privinta si i s-a solicitat a adauga si o poza a CD-ului sau LP-ului pe dispozitivul sau de redare. (Aceasta ar indeparta orice dubiu privind autenticitatea flacurilor.) Rip-uirea necesita cateva minute in timp ce a face o poza doar cateva secunde. Daca tot are CD-ul sau LP-ul in mana... care ar fi problema? Daca nu poate dovedi ca rip-urile sunt autentice este evident ca banuelile sunt intemeiate ceea ce ar dovedi ca nu face decat bascalie iluzionand pe multi ca ar descarca flac-uri atentice (care nu-s decat mp3-uri convertite in format flac,) incarcandu-le memoria computerului la misto fara nici un rost sau justificare. Multi si-au incetat postarile si chiar au parasit forumul... si multi o vor face in curand datorita badaraniei sale.  Ignorati-l. Este inca posedat de demoni...

pus acum 9 ani
   
iosuco
Membru Senior

Din: टेरा &
Inregistrat: acum 10 ani
Gheorghe Zamfir și virtuozii săi (STM-EPE 01329, 1977)

              A1 [08:53] A frunzei. Joc din Maramureș. Joc de doi
              A2 [06:17] Bănățeanca
              A3 [06:55] Hora pe loc

              B1 [04:43] Ca la nuntă
              B2 [10:32] Suita din Caransebeș
              B3 [03:14] Breaza
              B4 [06:53] Suita bănățeană

              Duration: 44:31

              Orchestra: Gheorghe Zamfir

              Accordion – Vasile Pandelescu
              Cimbalom – Pantelimon Stangă
              Clarinet – Grigore Vasile
              Clarinet, Taragot – Dorin Cuibariu, Pavel Cebzan
              Contrabas – Nicolae Banciu, Petru Vidrean
              Fluier – Marin Chisăr
              Saxofon – Francisc Novacovici
              Trompetă, Acordion – Nistor Mihăilescu
              Violin – Efta Botoca

             
             
             

gheorghe zamfir gheorghe zamfir și virtuozii săi (stm-epe 01329, 1977)    

62.3KB

Modificat de iosuco (acum 9 ani)


_______________________________________
"bratianu"  — Cine (pe acest forum) nu a citit comentariile sale. Se prezinta simplu... "Nu sunt muzicoloc, nici macar DJ, nu ma pricep. Ma trezesc vorbind in papusoi". Si asa nepriceput cum e, "bratianu" ar putea avea cometarii pentru orice postare. In timp ce el asteapta sa i se ofere "albume in original sau chiar... lapte si miere..." recomandarea sa pentru toti ceilalti este... "de a se multumi cu ce au".  Pretinde ca flac-urile le poate deosebi de mp3 "dupa ureche" iar mp3-urilor le poate sesiza calitatea tot... dupa ureche. I s-a atras atentia de catre cei mai priceputi, si mai direct de catre ceilalti  — a nu mai confunda acest forum cu papusoiu, insa... nu poate pricepe... Se pare ca este posedat de demoni. I s-a recomandat un simplu ritual de exorcizare — care consta in a striga cat poate de tare de 44 de ori in noaptea de revelion "iesi satana din mine si din mouse-ul meu" (in papusoiul din ograda) dupa care sa izbeasca cat poate de tare cu mouse-ul de pamant. Iar daca inca va fi posedat de spiritele rele, sa repete ritualul in cimitir si in noaptea de boboteaza, (turnandu-si o galeata cu apa rece pe cap) si strigiand de 666 de ori cat poate de tare... "Iesi satana din mine si din computerul meu... si nu ma mai inboldi sa tot confund acest forum cu... papusoiu" — dupa care sa izbeasca cat poate de tare computerul sau de pamant de 44 de ori.
Fiind pe forum din 2011, a fost nevoie sa vin eu la mijlocul lui 2014, sa creez discografia Zamfir, sa postez cca 250 albume din discografia sa, sa refuz a mai posta jumatate de an datorita mitocaniei sale, sa revin sa repostez... cand asa, instantaneu, si-a amintiit si bratianu ca descarcase si el anterior cca 70 de albume postate de mine pe primele pagini ale discografiei lui Zamfir, pentru a isi "ripui" si el albumele sale... Asta doreste bratianu sa ne faca sa credem... Pana decurand posta linkurile expirate ale unor albume (Un lucru util dealtfel). Intre timp a aflat si el ca mp3-urile pot fi convertite in format flac... si asa i-a venit ideea de a reposta albume convertite in format flac. Sustine ca ar avea cca. 70 de albume pe care intentioneaza sa le rip-uiasca si posteze... Multi mi-au scris ca au serioase indoieli in aceasta privinta si i s-a solicitat a adauga si o poza a CD-ului sau LP-ului pe dispozitivul sau de redare. (Aceasta ar indeparta orice dubiu privind autenticitatea flacurilor.) Rip-uirea necesita cateva minute in timp ce a face o poza doar cateva secunde. Daca tot are CD-ul sau LP-ul in mana... care ar fi problema? Daca nu poate dovedi ca rip-urile sunt autentice este evident ca banuelile sunt intemeiate ceea ce ar dovedi ca nu face decat bascalie iluzionand pe multi ca ar descarca flac-uri atentice (care nu-s decat mp3-uri convertite in format flac,) incarcandu-le memoria computerului la misto fara nici un rost sau justificare. Multi si-au incetat postarile si chiar au parasit forumul... si multi o vor face in curand datorita badaraniei sale.  Ignorati-l. Este inca posedat de demoni...

pus acum 9 ani
   
iosuco
Membru Senior

Din: टेरा &
Inregistrat: acum 10 ani
Les flűtes roumaines (Gheorghe Zamfir, Simion Stanciu) Arion ‎– 30 T 073, 1969

A1 [1:20] Crăițele
A2 [1:45] Rustemul ca la Lișteaua
A3 [3:00] Doina Oltului și Horă    
A4 [3:10] Cîntecul Jianului (Balada)
A5 [1:30] Brâu
A6 [3:31] Bocet
A7 [1:42] Hora lăutărească
A8 [3:26] Geamparalele de la Costești și Sârbă muntenească

B1 [2:05] Horă ca din caval
B2 [1:31] Sârbă din Dolj
B3 [2:10] Au plecat olteni la coasă
B4 [1:34] Horă de la Bascov
B5 [1:30] Cântecul lui Oleac
B6 [1:19] Jocul Dianca
B7 [2:24] Pe marginea Dunării
B8 [6:35] Suită de melodii din Maramureș

Dumitru Zamfira (fluier) — A1, A3
Gheorghe Zamfir (nai) — A2, A4, A6, B1, B3
Petre Barbu (nai) — A3
Simion Stanciu (nai) — A7
Florea Netcu (cimpoi) — A8
Ion Lăceanu (fluier) — B2
Ion Lăceanu (ocarina) — B7
Ion Ionescu (fluier) — B4
Marin Chisăr (caval) — B6
Dumitru Fărcaș (taragot) — B8

Orchestra "Nicolae Bălescu" - Craiova — A1-A3
Ansambul "Ciorcîrlia" — A2, A4, A7, B1, B6
Orchestra "Lăutaru" - București (Jon Văduva) — A5
Orchestra "Doďna Argeșului" - Piteșți — A8, B4
Ansamblul "Perinita" - București — B2, B7
Orchestra "Frații Gore" București — B3
Orchestra "Mărțișorul" — B8

Notes:

Les Flűtes Roumaines — Documents inédits enregistrés en Roumanie par Marcel Cellier
Grand Prix — Académie Charles Cros


gheorghe zamfir les flűtes roumaines (gheorghe zamfir, simion stanciu) arion ‎– 073, 1969

58.6KB

Modificat de iosuco (acum 9 ani)


_______________________________________
"bratianu"  — Cine (pe acest forum) nu a citit comentariile sale. Se prezinta simplu... "Nu sunt muzicoloc, nici macar DJ, nu ma pricep. Ma trezesc vorbind in papusoi". Si asa nepriceput cum e, "bratianu" ar putea avea cometarii pentru orice postare. In timp ce el asteapta sa i se ofere "albume in original sau chiar... lapte si miere..." recomandarea sa pentru toti ceilalti este... "de a se multumi cu ce au".  Pretinde ca flac-urile le poate deosebi de mp3 "dupa ureche" iar mp3-urilor le poate sesiza calitatea tot... dupa ureche. I s-a atras atentia de catre cei mai priceputi, si mai direct de catre ceilalti  — a nu mai confunda acest forum cu papusoiu, insa... nu poate pricepe... Se pare ca este posedat de demoni. I s-a recomandat un simplu ritual de exorcizare — care consta in a striga cat poate de tare de 44 de ori in noaptea de revelion "iesi satana din mine si din mouse-ul meu" (in papusoiul din ograda) dupa care sa izbeasca cat poate de tare cu mouse-ul de pamant. Iar daca inca va fi posedat de spiritele rele, sa repete ritualul in cimitir si in noaptea de boboteaza, (turnandu-si o galeata cu apa rece pe cap) si strigiand de 666 de ori cat poate de tare... "Iesi satana din mine si din computerul meu... si nu ma mai inboldi sa tot confund acest forum cu... papusoiu" — dupa care sa izbeasca cat poate de tare computerul sau de pamant de 44 de ori.
Fiind pe forum din 2011, a fost nevoie sa vin eu la mijlocul lui 2014, sa creez discografia Zamfir, sa postez cca 250 albume din discografia sa, sa refuz a mai posta jumatate de an datorita mitocaniei sale, sa revin sa repostez... cand asa, instantaneu, si-a amintiit si bratianu ca descarcase si el anterior cca 70 de albume postate de mine pe primele pagini ale discografiei lui Zamfir, pentru a isi "ripui" si el albumele sale... Asta doreste bratianu sa ne faca sa credem... Pana decurand posta linkurile expirate ale unor albume (Un lucru util dealtfel). Intre timp a aflat si el ca mp3-urile pot fi convertite in format flac... si asa i-a venit ideea de a reposta albume convertite in format flac. Sustine ca ar avea cca. 70 de albume pe care intentioneaza sa le rip-uiasca si posteze... Multi mi-au scris ca au serioase indoieli in aceasta privinta si i s-a solicitat a adauga si o poza a CD-ului sau LP-ului pe dispozitivul sau de redare. (Aceasta ar indeparta orice dubiu privind autenticitatea flacurilor.) Rip-uirea necesita cateva minute in timp ce a face o poza doar cateva secunde. Daca tot are CD-ul sau LP-ul in mana... care ar fi problema? Daca nu poate dovedi ca rip-urile sunt autentice este evident ca banuelile sunt intemeiate ceea ce ar dovedi ca nu face decat bascalie iluzionand pe multi ca ar descarca flac-uri atentice (care nu-s decat mp3-uri convertite in format flac,) incarcandu-le memoria computerului la misto fara nici un rost sau justificare. Multi si-au incetat postarile si chiar au parasit forumul... si multi o vor face in curand datorita badaraniei sale.  Ignorati-l. Este inca posedat de demoni...

pus acum 9 ani
   
iosuco
Membru Senior

Din: टेरा &
Inregistrat: acum 10 ani
Gheorghe Zamfir  — Muzică de colecție Vol. 16 (2007)

01 0[2:47] Sârbă bâtrânească
02 [06:25] De când ne-a aflat mulțimea
03 [07:26] Am doi frați la Severin
04 [03:49] Ca pe luncă - Sârba oltenească
05 [11:30] Doina de jale & Ciocârlia
06 [02:54] Sârba lui Pompieru & Am o mândră mititică
07 [02:19] Sârba de la Găiești
08 [01:32] Frunzuliță lemn adus
09 [02:49] Cântec de nuntă
10 [02:40] Horă din Muntenia - Câmpulung oraș de munte
11 [02:03] Corăgheasca
12 [01:59] Rustemul de la Lișteava
13 [01:32] Păscui calul pe răzoare
14 [03:03] Țarină de la Abrud
15 [10:33] Suită oltenească


gheorghe zamfir gheorghe vol. (2007)01 0[2:47] sârbă [06:25] când ne-a aflat [07:26] doi

47.1KB

Modificat de iosuco (acum 9 ani)


_______________________________________
"bratianu"  — Cine (pe acest forum) nu a citit comentariile sale. Se prezinta simplu... "Nu sunt muzicoloc, nici macar DJ, nu ma pricep. Ma trezesc vorbind in papusoi". Si asa nepriceput cum e, "bratianu" ar putea avea cometarii pentru orice postare. In timp ce el asteapta sa i se ofere "albume in original sau chiar... lapte si miere..." recomandarea sa pentru toti ceilalti este... "de a se multumi cu ce au".  Pretinde ca flac-urile le poate deosebi de mp3 "dupa ureche" iar mp3-urilor le poate sesiza calitatea tot... dupa ureche. I s-a atras atentia de catre cei mai priceputi, si mai direct de catre ceilalti  — a nu mai confunda acest forum cu papusoiu, insa... nu poate pricepe... Se pare ca este posedat de demoni. I s-a recomandat un simplu ritual de exorcizare — care consta in a striga cat poate de tare de 44 de ori in noaptea de revelion "iesi satana din mine si din mouse-ul meu" (in papusoiul din ograda) dupa care sa izbeasca cat poate de tare cu mouse-ul de pamant. Iar daca inca va fi posedat de spiritele rele, sa repete ritualul in cimitir si in noaptea de boboteaza, (turnandu-si o galeata cu apa rece pe cap) si strigiand de 666 de ori cat poate de tare... "Iesi satana din mine si din computerul meu... si nu ma mai inboldi sa tot confund acest forum cu... papusoiu" — dupa care sa izbeasca cat poate de tare computerul sau de pamant de 44 de ori.
Fiind pe forum din 2011, a fost nevoie sa vin eu la mijlocul lui 2014, sa creez discografia Zamfir, sa postez cca 250 albume din discografia sa, sa refuz a mai posta jumatate de an datorita mitocaniei sale, sa revin sa repostez... cand asa, instantaneu, si-a amintiit si bratianu ca descarcase si el anterior cca 70 de albume postate de mine pe primele pagini ale discografiei lui Zamfir, pentru a isi "ripui" si el albumele sale... Asta doreste bratianu sa ne faca sa credem... Pana decurand posta linkurile expirate ale unor albume (Un lucru util dealtfel). Intre timp a aflat si el ca mp3-urile pot fi convertite in format flac... si asa i-a venit ideea de a reposta albume convertite in format flac. Sustine ca ar avea cca. 70 de albume pe care intentioneaza sa le rip-uiasca si posteze... Multi mi-au scris ca au serioase indoieli in aceasta privinta si i s-a solicitat a adauga si o poza a CD-ului sau LP-ului pe dispozitivul sau de redare. (Aceasta ar indeparta orice dubiu privind autenticitatea flacurilor.) Rip-uirea necesita cateva minute in timp ce a face o poza doar cateva secunde. Daca tot are CD-ul sau LP-ul in mana... care ar fi problema? Daca nu poate dovedi ca rip-urile sunt autentice este evident ca banuelile sunt intemeiate ceea ce ar dovedi ca nu face decat bascalie iluzionand pe multi ca ar descarca flac-uri atentice (care nu-s decat mp3-uri convertite in format flac,) incarcandu-le memoria computerului la misto fara nici un rost sau justificare. Multi si-au incetat postarile si chiar au parasit forumul... si multi o vor face in curand datorita badaraniei sale.  Ignorati-l. Este inca posedat de demoni...

pus acum 9 ani
   
iosuco
Membru Senior

Din: टेरा &
Inregistrat: acum 10 ani
Gheorghe Zamfir — Master of the pan flute (1979)

A1 [02:24] Ciocârlia (Seva)
A2 [02:02] Hora oltenilor (Kolo iz Oltenije)
A3 [05:04] Pelin beau, pelin mănânc
A4 [02:44] Firută nană Firută (Firuca, draga Firuca)
A5 [02:47] Oravitza - Jocuri din Banat (Oravica - Igra iz Banata)

"Zamfir, Master of the pan Flute" —  introduced the folk instrument to a modern audience and revived it from obscurity. In the United States his commercials were widely seen on CNN in the 1980s

B1 [03:08] Trece lelea pe colnic (Ide momak preko brda)
B2 [12:41] Banatska svita (Doina lui Efta Botoca, Sus pe culmea dealului
         Brâu bănățean, Joc de doi)     


gheorghe zamfir gheorghe zamfir master the pan flute (1979)a1 [02:24] ciocârlia (seva)a2 [02:02]

64.1KB

Modificat de iosuco (acum 9 ani)


_______________________________________
"bratianu"  — Cine (pe acest forum) nu a citit comentariile sale. Se prezinta simplu... "Nu sunt muzicoloc, nici macar DJ, nu ma pricep. Ma trezesc vorbind in papusoi". Si asa nepriceput cum e, "bratianu" ar putea avea cometarii pentru orice postare. In timp ce el asteapta sa i se ofere "albume in original sau chiar... lapte si miere..." recomandarea sa pentru toti ceilalti este... "de a se multumi cu ce au".  Pretinde ca flac-urile le poate deosebi de mp3 "dupa ureche" iar mp3-urilor le poate sesiza calitatea tot... dupa ureche. I s-a atras atentia de catre cei mai priceputi, si mai direct de catre ceilalti  — a nu mai confunda acest forum cu papusoiu, insa... nu poate pricepe... Se pare ca este posedat de demoni. I s-a recomandat un simplu ritual de exorcizare — care consta in a striga cat poate de tare de 44 de ori in noaptea de revelion "iesi satana din mine si din mouse-ul meu" (in papusoiul din ograda) dupa care sa izbeasca cat poate de tare cu mouse-ul de pamant. Iar daca inca va fi posedat de spiritele rele, sa repete ritualul in cimitir si in noaptea de boboteaza, (turnandu-si o galeata cu apa rece pe cap) si strigiand de 666 de ori cat poate de tare... "Iesi satana din mine si din computerul meu... si nu ma mai inboldi sa tot confund acest forum cu... papusoiu" — dupa care sa izbeasca cat poate de tare computerul sau de pamant de 44 de ori.
Fiind pe forum din 2011, a fost nevoie sa vin eu la mijlocul lui 2014, sa creez discografia Zamfir, sa postez cca 250 albume din discografia sa, sa refuz a mai posta jumatate de an datorita mitocaniei sale, sa revin sa repostez... cand asa, instantaneu, si-a amintiit si bratianu ca descarcase si el anterior cca 70 de albume postate de mine pe primele pagini ale discografiei lui Zamfir, pentru a isi "ripui" si el albumele sale... Asta doreste bratianu sa ne faca sa credem... Pana decurand posta linkurile expirate ale unor albume (Un lucru util dealtfel). Intre timp a aflat si el ca mp3-urile pot fi convertite in format flac... si asa i-a venit ideea de a reposta albume convertite in format flac. Sustine ca ar avea cca. 70 de albume pe care intentioneaza sa le rip-uiasca si posteze... Multi mi-au scris ca au serioase indoieli in aceasta privinta si i s-a solicitat a adauga si o poza a CD-ului sau LP-ului pe dispozitivul sau de redare. (Aceasta ar indeparta orice dubiu privind autenticitatea flacurilor.) Rip-uirea necesita cateva minute in timp ce a face o poza doar cateva secunde. Daca tot are CD-ul sau LP-ul in mana... care ar fi problema? Daca nu poate dovedi ca rip-urile sunt autentice este evident ca banuelile sunt intemeiate ceea ce ar dovedi ca nu face decat bascalie iluzionand pe multi ca ar descarca flac-uri atentice (care nu-s decat mp3-uri convertite in format flac,) incarcandu-le memoria computerului la misto fara nici un rost sau justificare. Multi si-au incetat postarile si chiar au parasit forumul... si multi o vor face in curand datorita badaraniei sale.  Ignorati-l. Este inca posedat de demoni...

pus acum 9 ani
   
iosuco
Membru Senior

Din: टेरा &
Inregistrat: acum 10 ani
Sunetul Romanesc (2002)


01 [2:16] Braul oltenesc 
02 [3:15] Cantecul lui Iancu Jianu 
03 [2:33] Mierlita cand e bolnava 
04 [1:56] Hora ca la caval 
05 [2:50] Mult ma-ntreaba inima 
06 [2:34] Ca la Breaza 
07 [2:40] Hora din Muntenia si Campulung, oras de munte 
08 [3:16] Balada lui Costea Pacurarul 
09 [2:02] Coragheasca
10 [1:58] Rustemul de la Listeava 
11 [3:04] Bocet 
12 [2:44] Ciocarlia
13 [5:20] Doina de jale
14 [1:32] Frunzulita lemn adus 
15 [2:50] Cantec de nunta
16 [1:30] Pascui calul pe razoare
17 [5:17] Doina ca la Visina   
18 [2:46] Mandra mea din Badulesti 
19 [1:48] Mandrele   
20 [2:48] Sarba batraneasca 
22 [2:17] Breaza de la Dragodana
23 [6:50] Muntilor cu brazi inalti si Ferice, codre, de tine


gheorghe zamfir sunetul romanesc (2002)01 [2:16] braul [3:15] cantecul lui iancu [2:33] mierlita

33.1KB

Modificat de iosuco (acum 9 ani)


_______________________________________
"bratianu"  — Cine (pe acest forum) nu a citit comentariile sale. Se prezinta simplu... "Nu sunt muzicoloc, nici macar DJ, nu ma pricep. Ma trezesc vorbind in papusoi". Si asa nepriceput cum e, "bratianu" ar putea avea cometarii pentru orice postare. In timp ce el asteapta sa i se ofere "albume in original sau chiar... lapte si miere..." recomandarea sa pentru toti ceilalti este... "de a se multumi cu ce au".  Pretinde ca flac-urile le poate deosebi de mp3 "dupa ureche" iar mp3-urilor le poate sesiza calitatea tot... dupa ureche. I s-a atras atentia de catre cei mai priceputi, si mai direct de catre ceilalti  — a nu mai confunda acest forum cu papusoiu, insa... nu poate pricepe... Se pare ca este posedat de demoni. I s-a recomandat un simplu ritual de exorcizare — care consta in a striga cat poate de tare de 44 de ori in noaptea de revelion "iesi satana din mine si din mouse-ul meu" (in papusoiul din ograda) dupa care sa izbeasca cat poate de tare cu mouse-ul de pamant. Iar daca inca va fi posedat de spiritele rele, sa repete ritualul in cimitir si in noaptea de boboteaza, (turnandu-si o galeata cu apa rece pe cap) si strigiand de 666 de ori cat poate de tare... "Iesi satana din mine si din computerul meu... si nu ma mai inboldi sa tot confund acest forum cu... papusoiu" — dupa care sa izbeasca cat poate de tare computerul sau de pamant de 44 de ori.
Fiind pe forum din 2011, a fost nevoie sa vin eu la mijlocul lui 2014, sa creez discografia Zamfir, sa postez cca 250 albume din discografia sa, sa refuz a mai posta jumatate de an datorita mitocaniei sale, sa revin sa repostez... cand asa, instantaneu, si-a amintiit si bratianu ca descarcase si el anterior cca 70 de albume postate de mine pe primele pagini ale discografiei lui Zamfir, pentru a isi "ripui" si el albumele sale... Asta doreste bratianu sa ne faca sa credem... Pana decurand posta linkurile expirate ale unor albume (Un lucru util dealtfel). Intre timp a aflat si el ca mp3-urile pot fi convertite in format flac... si asa i-a venit ideea de a reposta albume convertite in format flac. Sustine ca ar avea cca. 70 de albume pe care intentioneaza sa le rip-uiasca si posteze... Multi mi-au scris ca au serioase indoieli in aceasta privinta si i s-a solicitat a adauga si o poza a CD-ului sau LP-ului pe dispozitivul sau de redare. (Aceasta ar indeparta orice dubiu privind autenticitatea flacurilor.) Rip-uirea necesita cateva minute in timp ce a face o poza doar cateva secunde. Daca tot are CD-ul sau LP-ul in mana... care ar fi problema? Daca nu poate dovedi ca rip-urile sunt autentice este evident ca banuelile sunt intemeiate ceea ce ar dovedi ca nu face decat bascalie iluzionand pe multi ca ar descarca flac-uri atentice (care nu-s decat mp3-uri convertite in format flac,) incarcandu-le memoria computerului la misto fara nici un rost sau justificare. Multi si-au incetat postarile si chiar au parasit forumul... si multi o vor face in curand datorita badaraniei sale.  Ignorati-l. Este inca posedat de demoni...

pus acum 9 ani
   
iosuco
Membru Senior

Din: टेरा &
Inregistrat: acum 10 ani
Gheorghe Zamfir — Legenda Românescă (MediaServices, 2000)

01 (6:25) De când ne-a aflat mulțimea            
02 (4:56) Cântec vechi            
03 (3:20) Sârbă bătrânească            
04 (3:49) Ciobanaș cu trei sute de oi            
05 (3:36) Aseară vântul bătea            
06 (4:54) De-a lungul            
07 (6:46) Barbu Lăutaru        
08 (4:21) Frunză verde unt de lemn            
09 (4:38) Sârba lui Pompieru            
10 (3:03) Țarina de la Abrud            
11 (6:23) Purtată            
12 (7:36) Frunzuliță lemn adus / Cântec de nuntă                
13 (4:07) Sârba lui Damian            
14 (3:52) Mierlița când e bolnavă            
15 (3:05) Sârbe de odinioara            
16 (2:25) Sârba lui Budala        


gheorghe zamfir gheorghe zamfir legenda 2000)01 (6:25) când ne-a aflat        

9.4KB


_______________________________________
"bratianu"  — Cine (pe acest forum) nu a citit comentariile sale. Se prezinta simplu... "Nu sunt muzicoloc, nici macar DJ, nu ma pricep. Ma trezesc vorbind in papusoi". Si asa nepriceput cum e, "bratianu" ar putea avea cometarii pentru orice postare. In timp ce el asteapta sa i se ofere "albume in original sau chiar... lapte si miere..." recomandarea sa pentru toti ceilalti este... "de a se multumi cu ce au".  Pretinde ca flac-urile le poate deosebi de mp3 "dupa ureche" iar mp3-urilor le poate sesiza calitatea tot... dupa ureche. I s-a atras atentia de catre cei mai priceputi, si mai direct de catre ceilalti  — a nu mai confunda acest forum cu papusoiu, insa... nu poate pricepe... Se pare ca este posedat de demoni. I s-a recomandat un simplu ritual de exorcizare — care consta in a striga cat poate de tare de 44 de ori in noaptea de revelion "iesi satana din mine si din mouse-ul meu" (in papusoiul din ograda) dupa care sa izbeasca cat poate de tare cu mouse-ul de pamant. Iar daca inca va fi posedat de spiritele rele, sa repete ritualul in cimitir si in noaptea de boboteaza, (turnandu-si o galeata cu apa rece pe cap) si strigiand de 666 de ori cat poate de tare... "Iesi satana din mine si din computerul meu... si nu ma mai inboldi sa tot confund acest forum cu... papusoiu" — dupa care sa izbeasca cat poate de tare computerul sau de pamant de 44 de ori.
Fiind pe forum din 2011, a fost nevoie sa vin eu la mijlocul lui 2014, sa creez discografia Zamfir, sa postez cca 250 albume din discografia sa, sa refuz a mai posta jumatate de an datorita mitocaniei sale, sa revin sa repostez... cand asa, instantaneu, si-a amintiit si bratianu ca descarcase si el anterior cca 70 de albume postate de mine pe primele pagini ale discografiei lui Zamfir, pentru a isi "ripui" si el albumele sale... Asta doreste bratianu sa ne faca sa credem... Pana decurand posta linkurile expirate ale unor albume (Un lucru util dealtfel). Intre timp a aflat si el ca mp3-urile pot fi convertite in format flac... si asa i-a venit ideea de a reposta albume convertite in format flac. Sustine ca ar avea cca. 70 de albume pe care intentioneaza sa le rip-uiasca si posteze... Multi mi-au scris ca au serioase indoieli in aceasta privinta si i s-a solicitat a adauga si o poza a CD-ului sau LP-ului pe dispozitivul sau de redare. (Aceasta ar indeparta orice dubiu privind autenticitatea flacurilor.) Rip-uirea necesita cateva minute in timp ce a face o poza doar cateva secunde. Daca tot are CD-ul sau LP-ul in mana... care ar fi problema? Daca nu poate dovedi ca rip-urile sunt autentice este evident ca banuelile sunt intemeiate ceea ce ar dovedi ca nu face decat bascalie iluzionand pe multi ca ar descarca flac-uri atentice (care nu-s decat mp3-uri convertite in format flac,) incarcandu-le memoria computerului la misto fara nici un rost sau justificare. Multi si-au incetat postarile si chiar au parasit forumul... si multi o vor face in curand datorita badaraniei sale.  Ignorati-l. Este inca posedat de demoni...

pus acum 9 ani
   
Mayerling
MEMBRU DE BAZA

Inregistrat: acum 13 ani
Multumesc frumos.

Modificat de Mayerling (acum 9 ani)


_______________________________________
AICI GASITI POSTARILE MELE CU MUZICA CLASICA.

Calendar ANDRE RIEU

pus acum 9 ani
   
iosuco
Membru Senior

Din: टेरा &
Inregistrat: acum 10 ani
Gheorghe Zamfir — Gypsy Passion (Special, 1995)

           01 [2:57] Sârba lui Pompieru & Am o mândra mititică
           02 [2:19] Breaza de la Dragodana
           03 [6:53] Munților cu brazi înalti & 'Ferice codre de tine'
           04 [2:04] Brâul de la Făget
           05 [2:21] Sârbă de la Găesti
           06 [4:48] Suită de sârbe oltenești
           07 [5:12] Șapte văi și-o vale-adincă & Horă
           08 [2:22] Învîrtită
           09 [2:14] Asta e poteca mea
           10 [2:06] Joc de doi
           11 [1:35] Frunzuliță lemn adus
           12 [2:51] Cântec de nuntă
           13 [1:34] Păscui calul pe răzoare
           14 [5:21] Doină de la Vișina
           15 [2:50] Mândra mea din Bădulești
           16 [1:51] Mândrele
           17 [2:50] Sârbă Bătrânească

                      (Acest album va fi convertit in format flac si postot si de bratianu in curand.)

         

gheorghe zamfir gheorghe zamfir gypsy passion (special,          01 [2:57]

56.6KB

Modificat de iosuco (acum 8 ani)


_______________________________________
"bratianu"  — Cine (pe acest forum) nu a citit comentariile sale. Se prezinta simplu... "Nu sunt muzicoloc, nici macar DJ, nu ma pricep. Ma trezesc vorbind in papusoi". Si asa nepriceput cum e, "bratianu" ar putea avea cometarii pentru orice postare. In timp ce el asteapta sa i se ofere "albume in original sau chiar... lapte si miere..." recomandarea sa pentru toti ceilalti este... "de a se multumi cu ce au".  Pretinde ca flac-urile le poate deosebi de mp3 "dupa ureche" iar mp3-urilor le poate sesiza calitatea tot... dupa ureche. I s-a atras atentia de catre cei mai priceputi, si mai direct de catre ceilalti  — a nu mai confunda acest forum cu papusoiu, insa... nu poate pricepe... Se pare ca este posedat de demoni. I s-a recomandat un simplu ritual de exorcizare — care consta in a striga cat poate de tare de 44 de ori in noaptea de revelion "iesi satana din mine si din mouse-ul meu" (in papusoiul din ograda) dupa care sa izbeasca cat poate de tare cu mouse-ul de pamant. Iar daca inca va fi posedat de spiritele rele, sa repete ritualul in cimitir si in noaptea de boboteaza, (turnandu-si o galeata cu apa rece pe cap) si strigiand de 666 de ori cat poate de tare... "Iesi satana din mine si din computerul meu... si nu ma mai inboldi sa tot confund acest forum cu... papusoiu" — dupa care sa izbeasca cat poate de tare computerul sau de pamant de 44 de ori.
Fiind pe forum din 2011, a fost nevoie sa vin eu la mijlocul lui 2014, sa creez discografia Zamfir, sa postez cca 250 albume din discografia sa, sa refuz a mai posta jumatate de an datorita mitocaniei sale, sa revin sa repostez... cand asa, instantaneu, si-a amintiit si bratianu ca descarcase si el anterior cca 70 de albume postate de mine pe primele pagini ale discografiei lui Zamfir, pentru a isi "ripui" si el albumele sale... Asta doreste bratianu sa ne faca sa credem... Pana decurand posta linkurile expirate ale unor albume (Un lucru util dealtfel). Intre timp a aflat si el ca mp3-urile pot fi convertite in format flac... si asa i-a venit ideea de a reposta albume convertite in format flac. Sustine ca ar avea cca. 70 de albume pe care intentioneaza sa le rip-uiasca si posteze... Multi mi-au scris ca au serioase indoieli in aceasta privinta si i s-a solicitat a adauga si o poza a CD-ului sau LP-ului pe dispozitivul sau de redare. (Aceasta ar indeparta orice dubiu privind autenticitatea flacurilor.) Rip-uirea necesita cateva minute in timp ce a face o poza doar cateva secunde. Daca tot are CD-ul sau LP-ul in mana... care ar fi problema? Daca nu poate dovedi ca rip-urile sunt autentice este evident ca banuelile sunt intemeiate ceea ce ar dovedi ca nu face decat bascalie iluzionand pe multi ca ar descarca flac-uri atentice (care nu-s decat mp3-uri convertite in format flac,) incarcandu-le memoria computerului la misto fara nici un rost sau justificare. Multi si-au incetat postarile si chiar au parasit forumul... si multi o vor face in curand datorita badaraniei sale.  Ignorati-l. Este inca posedat de demoni...

pus acum 9 ani
   
iosuco
Membru Senior

Din: टेरा &
Inregistrat: acum 10 ani
Gheorghe Zamfir — Hora Românilor & Țiganiada (Electrecord, 1993)


01 [5:22] Hora tuturor romanilor
02 [9:23] Cine-a pus cârciuma-n drum & Ursitoare, ursitoare
03 [4:44] Hora borfașilor
04 [7:14] Hora țiganilor amarâți și triști
05 [4:45] Sârba rromanilor
06 [4:51] Hora țiganilor harnici și cuminți
07 [3:10] Brâul din Găiești
08 [4:22] Hora țiganilor parșivi
09 [4:41] Hora de la Clejani
10 [4:52] Sârba lui Petre
11 [9:43] De-a lungul, Joc din Ardeal, Un țigan avea o iapă
12 [5:20] Hora țiganilor bogați și veseli

Total: 68min 28sec


Orchestra "Lăutarii" - Chișinău (Nicolae Botgros)

Mădălin Voicu

gheorghe zamfir gheorghe zamfir hora românilor & 1993)01 [5:22] hora tuturor [9:23] cine-a pus

67.9KB

Modificat de iosuco (acum 9 ani)


_______________________________________
"bratianu"  — Cine (pe acest forum) nu a citit comentariile sale. Se prezinta simplu... "Nu sunt muzicoloc, nici macar DJ, nu ma pricep. Ma trezesc vorbind in papusoi". Si asa nepriceput cum e, "bratianu" ar putea avea cometarii pentru orice postare. In timp ce el asteapta sa i se ofere "albume in original sau chiar... lapte si miere..." recomandarea sa pentru toti ceilalti este... "de a se multumi cu ce au".  Pretinde ca flac-urile le poate deosebi de mp3 "dupa ureche" iar mp3-urilor le poate sesiza calitatea tot... dupa ureche. I s-a atras atentia de catre cei mai priceputi, si mai direct de catre ceilalti  — a nu mai confunda acest forum cu papusoiu, insa... nu poate pricepe... Se pare ca este posedat de demoni. I s-a recomandat un simplu ritual de exorcizare — care consta in a striga cat poate de tare de 44 de ori in noaptea de revelion "iesi satana din mine si din mouse-ul meu" (in papusoiul din ograda) dupa care sa izbeasca cat poate de tare cu mouse-ul de pamant. Iar daca inca va fi posedat de spiritele rele, sa repete ritualul in cimitir si in noaptea de boboteaza, (turnandu-si o galeata cu apa rece pe cap) si strigiand de 666 de ori cat poate de tare... "Iesi satana din mine si din computerul meu... si nu ma mai inboldi sa tot confund acest forum cu... papusoiu" — dupa care sa izbeasca cat poate de tare computerul sau de pamant de 44 de ori.
Fiind pe forum din 2011, a fost nevoie sa vin eu la mijlocul lui 2014, sa creez discografia Zamfir, sa postez cca 250 albume din discografia sa, sa refuz a mai posta jumatate de an datorita mitocaniei sale, sa revin sa repostez... cand asa, instantaneu, si-a amintiit si bratianu ca descarcase si el anterior cca 70 de albume postate de mine pe primele pagini ale discografiei lui Zamfir, pentru a isi "ripui" si el albumele sale... Asta doreste bratianu sa ne faca sa credem... Pana decurand posta linkurile expirate ale unor albume (Un lucru util dealtfel). Intre timp a aflat si el ca mp3-urile pot fi convertite in format flac... si asa i-a venit ideea de a reposta albume convertite in format flac. Sustine ca ar avea cca. 70 de albume pe care intentioneaza sa le rip-uiasca si posteze... Multi mi-au scris ca au serioase indoieli in aceasta privinta si i s-a solicitat a adauga si o poza a CD-ului sau LP-ului pe dispozitivul sau de redare. (Aceasta ar indeparta orice dubiu privind autenticitatea flacurilor.) Rip-uirea necesita cateva minute in timp ce a face o poza doar cateva secunde. Daca tot are CD-ul sau LP-ul in mana... care ar fi problema? Daca nu poate dovedi ca rip-urile sunt autentice este evident ca banuelile sunt intemeiate ceea ce ar dovedi ca nu face decat bascalie iluzionand pe multi ca ar descarca flac-uri atentice (care nu-s decat mp3-uri convertite in format flac,) incarcandu-le memoria computerului la misto fara nici un rost sau justificare. Multi si-au incetat postarile si chiar au parasit forumul... si multi o vor face in curand datorita badaraniei sale.  Ignorati-l. Este inca posedat de demoni...

pus acum 9 ani
   
iosuco
Membru Senior

Din: टेरा &
Inregistrat: acum 10 ani
Gheorghe Zamfir — Selection 2CD (1996)

01 [2:57] Sârba lui Pompieru & Am o mândra mititică
02 [2:19] Breaza de la Dragodana
03 [6:53] Munților cu brazi înalti & 'Ferice codre de tine'
04 [2:04] Brâul de la Făget
05 [2:21] Sârbă de la Găesti
06 [4:48] Suită de sârbe oltenești
07 [5:12] Șapte văi și-o vale-adincă & Horă
08 [2:22] Învârtită
09 [2:14] Asta e poteca mea
10 [2:06] Joc de doi
11 [1:35] Frunzuliță lemn adus
12 [2:51] Cântec de nuntă
13 [1:34] Păscui calul pe răzoare
14 [5:21] Doină de la Vișina
15 [2:50] Mândra mea din Bădulești
16 [1:51] Mândrele
17 [2:50] Sârbă bătrânească


01 [07:04] Am doi Frați la Severin & Hora din Muntenia
02 [09:59] Suită oltenescă
03 [03:36] Ca pe Luncă & Sârbă oltenescă
04 [04:50] Doină & Horă lăutărească
05 [11:25] Doină de jale & Ciocârlia
06 [02:40] Horă din Muntenia & Câmpulung oras de Munte
07 [03:15] Balada lui Costea Pacurarul
08 [02:02] Coragheasca
09 [01:58] Rustemul de la Listeava
10 [03:05] Bocet


gheorghe zamfir gheorghe zamfir selection 2cd (1996)01 [2:57] sârba lui pompieru & mândra [2:19]

67.2KB


_______________________________________
"bratianu"  — Cine (pe acest forum) nu a citit comentariile sale. Se prezinta simplu... "Nu sunt muzicoloc, nici macar DJ, nu ma pricep. Ma trezesc vorbind in papusoi". Si asa nepriceput cum e, "bratianu" ar putea avea cometarii pentru orice postare. In timp ce el asteapta sa i se ofere "albume in original sau chiar... lapte si miere..." recomandarea sa pentru toti ceilalti este... "de a se multumi cu ce au".  Pretinde ca flac-urile le poate deosebi de mp3 "dupa ureche" iar mp3-urilor le poate sesiza calitatea tot... dupa ureche. I s-a atras atentia de catre cei mai priceputi, si mai direct de catre ceilalti  — a nu mai confunda acest forum cu papusoiu, insa... nu poate pricepe... Se pare ca este posedat de demoni. I s-a recomandat un simplu ritual de exorcizare — care consta in a striga cat poate de tare de 44 de ori in noaptea de revelion "iesi satana din mine si din mouse-ul meu" (in papusoiul din ograda) dupa care sa izbeasca cat poate de tare cu mouse-ul de pamant. Iar daca inca va fi posedat de spiritele rele, sa repete ritualul in cimitir si in noaptea de boboteaza, (turnandu-si o galeata cu apa rece pe cap) si strigiand de 666 de ori cat poate de tare... "Iesi satana din mine si din computerul meu... si nu ma mai inboldi sa tot confund acest forum cu... papusoiu" — dupa care sa izbeasca cat poate de tare computerul sau de pamant de 44 de ori.
Fiind pe forum din 2011, a fost nevoie sa vin eu la mijlocul lui 2014, sa creez discografia Zamfir, sa postez cca 250 albume din discografia sa, sa refuz a mai posta jumatate de an datorita mitocaniei sale, sa revin sa repostez... cand asa, instantaneu, si-a amintiit si bratianu ca descarcase si el anterior cca 70 de albume postate de mine pe primele pagini ale discografiei lui Zamfir, pentru a isi "ripui" si el albumele sale... Asta doreste bratianu sa ne faca sa credem... Pana decurand posta linkurile expirate ale unor albume (Un lucru util dealtfel). Intre timp a aflat si el ca mp3-urile pot fi convertite in format flac... si asa i-a venit ideea de a reposta albume convertite in format flac. Sustine ca ar avea cca. 70 de albume pe care intentioneaza sa le rip-uiasca si posteze... Multi mi-au scris ca au serioase indoieli in aceasta privinta si i s-a solicitat a adauga si o poza a CD-ului sau LP-ului pe dispozitivul sau de redare. (Aceasta ar indeparta orice dubiu privind autenticitatea flacurilor.) Rip-uirea necesita cateva minute in timp ce a face o poza doar cateva secunde. Daca tot are CD-ul sau LP-ul in mana... care ar fi problema? Daca nu poate dovedi ca rip-urile sunt autentice este evident ca banuelile sunt intemeiate ceea ce ar dovedi ca nu face decat bascalie iluzionand pe multi ca ar descarca flac-uri atentice (care nu-s decat mp3-uri convertite in format flac,) incarcandu-le memoria computerului la misto fara nici un rost sau justificare. Multi si-au incetat postarile si chiar au parasit forumul... si multi o vor face in curand datorita badaraniei sale.  Ignorati-l. Este inca posedat de demoni...

pus acum 9 ani
   
iosuco
Membru Senior

Din: टेरा &
Inregistrat: acum 10 ani
Gheorghe Zamfir — En France (Rondo, Bell Musik, 2001)

01 [2:35] Țarină de la Abrud
02 [4:18] Mi-ești dragă
03 [5:23] M-am jurat că n'oi mai bea
04 [2:40] Danse de Transylvanie
05 [2:07] Să-mi cânți cobzar
06 [3:48] E mult de când te-ai dus
07 [2:53] Pe lingă plopii fără soț
08 [2:53] Te-am regăsit intr'o romanță
09 [3:40] Inimă de ce nu vrei să-mbămtrânești
10 [5:51] Delirium
11 [4:48] Perinița

  Total: 42:05


gheorghe zamfir gheorghe zamfir france (rondo, bell musik, 2001)01 [2:35] abrud02 [4:18] [5:23] m-am

66.5KB

Modificat de iosuco (acum 9 ani)


_______________________________________
"bratianu"  — Cine (pe acest forum) nu a citit comentariile sale. Se prezinta simplu... "Nu sunt muzicoloc, nici macar DJ, nu ma pricep. Ma trezesc vorbind in papusoi". Si asa nepriceput cum e, "bratianu" ar putea avea cometarii pentru orice postare. In timp ce el asteapta sa i se ofere "albume in original sau chiar... lapte si miere..." recomandarea sa pentru toti ceilalti este... "de a se multumi cu ce au".  Pretinde ca flac-urile le poate deosebi de mp3 "dupa ureche" iar mp3-urilor le poate sesiza calitatea tot... dupa ureche. I s-a atras atentia de catre cei mai priceputi, si mai direct de catre ceilalti  — a nu mai confunda acest forum cu papusoiu, insa... nu poate pricepe... Se pare ca este posedat de demoni. I s-a recomandat un simplu ritual de exorcizare — care consta in a striga cat poate de tare de 44 de ori in noaptea de revelion "iesi satana din mine si din mouse-ul meu" (in papusoiul din ograda) dupa care sa izbeasca cat poate de tare cu mouse-ul de pamant. Iar daca inca va fi posedat de spiritele rele, sa repete ritualul in cimitir si in noaptea de boboteaza, (turnandu-si o galeata cu apa rece pe cap) si strigiand de 666 de ori cat poate de tare... "Iesi satana din mine si din computerul meu... si nu ma mai inboldi sa tot confund acest forum cu... papusoiu" — dupa care sa izbeasca cat poate de tare computerul sau de pamant de 44 de ori.
Fiind pe forum din 2011, a fost nevoie sa vin eu la mijlocul lui 2014, sa creez discografia Zamfir, sa postez cca 250 albume din discografia sa, sa refuz a mai posta jumatate de an datorita mitocaniei sale, sa revin sa repostez... cand asa, instantaneu, si-a amintiit si bratianu ca descarcase si el anterior cca 70 de albume postate de mine pe primele pagini ale discografiei lui Zamfir, pentru a isi "ripui" si el albumele sale... Asta doreste bratianu sa ne faca sa credem... Pana decurand posta linkurile expirate ale unor albume (Un lucru util dealtfel). Intre timp a aflat si el ca mp3-urile pot fi convertite in format flac... si asa i-a venit ideea de a reposta albume convertite in format flac. Sustine ca ar avea cca. 70 de albume pe care intentioneaza sa le rip-uiasca si posteze... Multi mi-au scris ca au serioase indoieli in aceasta privinta si i s-a solicitat a adauga si o poza a CD-ului sau LP-ului pe dispozitivul sau de redare. (Aceasta ar indeparta orice dubiu privind autenticitatea flacurilor.) Rip-uirea necesita cateva minute in timp ce a face o poza doar cateva secunde. Daca tot are CD-ul sau LP-ul in mana... care ar fi problema? Daca nu poate dovedi ca rip-urile sunt autentice este evident ca banuelile sunt intemeiate ceea ce ar dovedi ca nu face decat bascalie iluzionand pe multi ca ar descarca flac-uri atentice (care nu-s decat mp3-uri convertite in format flac,) incarcandu-le memoria computerului la misto fara nici un rost sau justificare. Multi si-au incetat postarile si chiar au parasit forumul... si multi o vor face in curand datorita badaraniei sale.  Ignorati-l. Este inca posedat de demoni...

pus acum 9 ani
   
iosuco
Membru Senior

Din: टेरा &
Inregistrat: acum 10 ani
Gheorghe Zamfir  — ''Anii '70'' (Colecția de  Aur)

Gheorghe Zamfir  — In Lume

01 [2:35] Țarină de la Abrud   
02 [4:18] Mi-ești dragă   
03 [5:23] M-am jurat că n-oi mai bea   
04 [2:40] Dans din Transilvania   
05 [2:07] Să-mi cânți cobzar
06 [3:48] E mult de când te-ai dus   
07 [2:53] Pe lingă plopii fără soț   
08 [4:02] Te-am regăsit într-o romanță   
09 [3:40] Inimă, de ce nu vrei să-mbătrâneăti?   
10 [5:51] Delirium   
11 [4:48] Perinița   


Gheorghe Zamfir  — ''Cele Mai Frumoase Doine''
Cristian  Micșunescu: Orgă

01 [6:30] Doină ca la Vișina
02 [5:03] Busuioc floare cătată
03 [5:04] Frunză verde ca bobu
04 [9:13] Primavară - mama noastră
04 [6:30] Vino bade
06 [7:29] Mărie, Mărie
07 [3:11] Doina de l’Amour
08 [8:45] De-ar fi dorul ca și-o floare
09 [8:53] Frumos bade trandafirul
10 [2:44] Doina speranței
11 [8:03] Doină de jale


Gheorghe Zamfir  — '' cu Nicolae Licăreț: Orgă''

01 [10:00] Pentru tine, Doamne       
02 [04:53] Concert pentru oboi in fa major (Corelli)   
03 [05:30] Concert pentru trompeta in si bemol major (Vivaldi)   
04 [05:30] Impresii pe un bambus   
05 [05:30] Crăciun Românesc   
06 [10:00] Omagiu lui Mozart   
07 [04:40] Aria din Suita Nr.3 (Bach)   
08 [03:19] Siciliana concertului in la major pentru trompeta (Telemann)   
09 [04:39] Ave Maria (Schubert)   
10 [11:33] Pastel Românesc


gheorghe zamfir gheorghe ''anii '70'' de  lume01 [2:35]   [4:18]   [5:23] m-am jurat

26.7KB

Modificat de iosuco (acum 9 ani)


_______________________________________
"bratianu"  — Cine (pe acest forum) nu a citit comentariile sale. Se prezinta simplu... "Nu sunt muzicoloc, nici macar DJ, nu ma pricep. Ma trezesc vorbind in papusoi". Si asa nepriceput cum e, "bratianu" ar putea avea cometarii pentru orice postare. In timp ce el asteapta sa i se ofere "albume in original sau chiar... lapte si miere..." recomandarea sa pentru toti ceilalti este... "de a se multumi cu ce au".  Pretinde ca flac-urile le poate deosebi de mp3 "dupa ureche" iar mp3-urilor le poate sesiza calitatea tot... dupa ureche. I s-a atras atentia de catre cei mai priceputi, si mai direct de catre ceilalti  — a nu mai confunda acest forum cu papusoiu, insa... nu poate pricepe... Se pare ca este posedat de demoni. I s-a recomandat un simplu ritual de exorcizare — care consta in a striga cat poate de tare de 44 de ori in noaptea de revelion "iesi satana din mine si din mouse-ul meu" (in papusoiul din ograda) dupa care sa izbeasca cat poate de tare cu mouse-ul de pamant. Iar daca inca va fi posedat de spiritele rele, sa repete ritualul in cimitir si in noaptea de boboteaza, (turnandu-si o galeata cu apa rece pe cap) si strigiand de 666 de ori cat poate de tare... "Iesi satana din mine si din computerul meu... si nu ma mai inboldi sa tot confund acest forum cu... papusoiu" — dupa care sa izbeasca cat poate de tare computerul sau de pamant de 44 de ori.
Fiind pe forum din 2011, a fost nevoie sa vin eu la mijlocul lui 2014, sa creez discografia Zamfir, sa postez cca 250 albume din discografia sa, sa refuz a mai posta jumatate de an datorita mitocaniei sale, sa revin sa repostez... cand asa, instantaneu, si-a amintiit si bratianu ca descarcase si el anterior cca 70 de albume postate de mine pe primele pagini ale discografiei lui Zamfir, pentru a isi "ripui" si el albumele sale... Asta doreste bratianu sa ne faca sa credem... Pana decurand posta linkurile expirate ale unor albume (Un lucru util dealtfel). Intre timp a aflat si el ca mp3-urile pot fi convertite in format flac... si asa i-a venit ideea de a reposta albume convertite in format flac. Sustine ca ar avea cca. 70 de albume pe care intentioneaza sa le rip-uiasca si posteze... Multi mi-au scris ca au serioase indoieli in aceasta privinta si i s-a solicitat a adauga si o poza a CD-ului sau LP-ului pe dispozitivul sau de redare. (Aceasta ar indeparta orice dubiu privind autenticitatea flacurilor.) Rip-uirea necesita cateva minute in timp ce a face o poza doar cateva secunde. Daca tot are CD-ul sau LP-ul in mana... care ar fi problema? Daca nu poate dovedi ca rip-urile sunt autentice este evident ca banuelile sunt intemeiate ceea ce ar dovedi ca nu face decat bascalie iluzionand pe multi ca ar descarca flac-uri atentice (care nu-s decat mp3-uri convertite in format flac,) incarcandu-le memoria computerului la misto fara nici un rost sau justificare. Multi si-au incetat postarile si chiar au parasit forumul... si multi o vor face in curand datorita badaraniei sale.  Ignorati-l. Este inca posedat de demoni...

pus acum 9 ani
   
iosuco
Membru Senior

Din: टेरा &
Inregistrat: acum 10 ani
Gheorghe Zamfir — Und Seine Virtuosen

01 [04:44] A frunzei, Joc din Maramureș, Joc de doi   
02 [00:31] Bănățeanca
03 [03:13] Horă pe loc    
04 [04:00] Ca la nuntă    
05 [08:54] Suită din Caransebeș    
06 [06:18] Breaza    
07 [06:54] Suită bănățeană
08 [01:56] Horă ca la caval
09 [02:51] Mult mă-ntreabă inima
10 [02:25] Ca la Breaza


gheorghe zamfir gheorghe zamfir und seine virtuosen [04:44] frunzei, joc din joc doi   

64.1KB


_______________________________________
"bratianu"  — Cine (pe acest forum) nu a citit comentariile sale. Se prezinta simplu... "Nu sunt muzicoloc, nici macar DJ, nu ma pricep. Ma trezesc vorbind in papusoi". Si asa nepriceput cum e, "bratianu" ar putea avea cometarii pentru orice postare. In timp ce el asteapta sa i se ofere "albume in original sau chiar... lapte si miere..." recomandarea sa pentru toti ceilalti este... "de a se multumi cu ce au".  Pretinde ca flac-urile le poate deosebi de mp3 "dupa ureche" iar mp3-urilor le poate sesiza calitatea tot... dupa ureche. I s-a atras atentia de catre cei mai priceputi, si mai direct de catre ceilalti  — a nu mai confunda acest forum cu papusoiu, insa... nu poate pricepe... Se pare ca este posedat de demoni. I s-a recomandat un simplu ritual de exorcizare — care consta in a striga cat poate de tare de 44 de ori in noaptea de revelion "iesi satana din mine si din mouse-ul meu" (in papusoiul din ograda) dupa care sa izbeasca cat poate de tare cu mouse-ul de pamant. Iar daca inca va fi posedat de spiritele rele, sa repete ritualul in cimitir si in noaptea de boboteaza, (turnandu-si o galeata cu apa rece pe cap) si strigiand de 666 de ori cat poate de tare... "Iesi satana din mine si din computerul meu... si nu ma mai inboldi sa tot confund acest forum cu... papusoiu" — dupa care sa izbeasca cat poate de tare computerul sau de pamant de 44 de ori.
Fiind pe forum din 2011, a fost nevoie sa vin eu la mijlocul lui 2014, sa creez discografia Zamfir, sa postez cca 250 albume din discografia sa, sa refuz a mai posta jumatate de an datorita mitocaniei sale, sa revin sa repostez... cand asa, instantaneu, si-a amintiit si bratianu ca descarcase si el anterior cca 70 de albume postate de mine pe primele pagini ale discografiei lui Zamfir, pentru a isi "ripui" si el albumele sale... Asta doreste bratianu sa ne faca sa credem... Pana decurand posta linkurile expirate ale unor albume (Un lucru util dealtfel). Intre timp a aflat si el ca mp3-urile pot fi convertite in format flac... si asa i-a venit ideea de a reposta albume convertite in format flac. Sustine ca ar avea cca. 70 de albume pe care intentioneaza sa le rip-uiasca si posteze... Multi mi-au scris ca au serioase indoieli in aceasta privinta si i s-a solicitat a adauga si o poza a CD-ului sau LP-ului pe dispozitivul sau de redare. (Aceasta ar indeparta orice dubiu privind autenticitatea flacurilor.) Rip-uirea necesita cateva minute in timp ce a face o poza doar cateva secunde. Daca tot are CD-ul sau LP-ul in mana... care ar fi problema? Daca nu poate dovedi ca rip-urile sunt autentice este evident ca banuelile sunt intemeiate ceea ce ar dovedi ca nu face decat bascalie iluzionand pe multi ca ar descarca flac-uri atentice (care nu-s decat mp3-uri convertite in format flac,) incarcandu-le memoria computerului la misto fara nici un rost sau justificare. Multi si-au incetat postarile si chiar au parasit forumul... si multi o vor face in curand datorita badaraniei sale.  Ignorati-l. Este inca posedat de demoni...

pus acum 9 ani
   
iosuco
Membru Senior

Din: टेरा &
Inregistrat: acum 10 ani
Gheorghe Zamfir — Am doi frați la Severin (Vil Series, 2008)

01 [07:26] Am doi frați la Severin
02 [10:33] Suită oltenescă & Horă din Muntenia
03 [03:48] Ca pe luncă - Sârbă oltenească 
04 [05:03] Doină & Horă lăutărească 
05 [11:31] Doină de jale & Ciocârlia
06 [02:41] Horă din Muntenia & Câmpulung oraș de munte
07 [03:17] Balada lui Costea Păcucarul
08 [02:04] Corăgheasca
09 [02:02] Rustemul de la Lișeava
10 [03:05] Horă lăutărească

  Total: 51:30

Ion Lăceanu: Fluier
Toni Iordache: Țambal


gheorghe zamfir gheorghe zamfir doi frați severin (vil series, 2008)01 [07:26] doi frați

53KB

Modificat de iosuco (acum 9 ani)


_______________________________________
"bratianu"  — Cine (pe acest forum) nu a citit comentariile sale. Se prezinta simplu... "Nu sunt muzicoloc, nici macar DJ, nu ma pricep. Ma trezesc vorbind in papusoi". Si asa nepriceput cum e, "bratianu" ar putea avea cometarii pentru orice postare. In timp ce el asteapta sa i se ofere "albume in original sau chiar... lapte si miere..." recomandarea sa pentru toti ceilalti este... "de a se multumi cu ce au".  Pretinde ca flac-urile le poate deosebi de mp3 "dupa ureche" iar mp3-urilor le poate sesiza calitatea tot... dupa ureche. I s-a atras atentia de catre cei mai priceputi, si mai direct de catre ceilalti  — a nu mai confunda acest forum cu papusoiu, insa... nu poate pricepe... Se pare ca este posedat de demoni. I s-a recomandat un simplu ritual de exorcizare — care consta in a striga cat poate de tare de 44 de ori in noaptea de revelion "iesi satana din mine si din mouse-ul meu" (in papusoiul din ograda) dupa care sa izbeasca cat poate de tare cu mouse-ul de pamant. Iar daca inca va fi posedat de spiritele rele, sa repete ritualul in cimitir si in noaptea de boboteaza, (turnandu-si o galeata cu apa rece pe cap) si strigiand de 666 de ori cat poate de tare... "Iesi satana din mine si din computerul meu... si nu ma mai inboldi sa tot confund acest forum cu... papusoiu" — dupa care sa izbeasca cat poate de tare computerul sau de pamant de 44 de ori.
Fiind pe forum din 2011, a fost nevoie sa vin eu la mijlocul lui 2014, sa creez discografia Zamfir, sa postez cca 250 albume din discografia sa, sa refuz a mai posta jumatate de an datorita mitocaniei sale, sa revin sa repostez... cand asa, instantaneu, si-a amintiit si bratianu ca descarcase si el anterior cca 70 de albume postate de mine pe primele pagini ale discografiei lui Zamfir, pentru a isi "ripui" si el albumele sale... Asta doreste bratianu sa ne faca sa credem... Pana decurand posta linkurile expirate ale unor albume (Un lucru util dealtfel). Intre timp a aflat si el ca mp3-urile pot fi convertite in format flac... si asa i-a venit ideea de a reposta albume convertite in format flac. Sustine ca ar avea cca. 70 de albume pe care intentioneaza sa le rip-uiasca si posteze... Multi mi-au scris ca au serioase indoieli in aceasta privinta si i s-a solicitat a adauga si o poza a CD-ului sau LP-ului pe dispozitivul sau de redare. (Aceasta ar indeparta orice dubiu privind autenticitatea flacurilor.) Rip-uirea necesita cateva minute in timp ce a face o poza doar cateva secunde. Daca tot are CD-ul sau LP-ul in mana... care ar fi problema? Daca nu poate dovedi ca rip-urile sunt autentice este evident ca banuelile sunt intemeiate ceea ce ar dovedi ca nu face decat bascalie iluzionand pe multi ca ar descarca flac-uri atentice (care nu-s decat mp3-uri convertite in format flac,) incarcandu-le memoria computerului la misto fara nici un rost sau justificare. Multi si-au incetat postarile si chiar au parasit forumul... si multi o vor face in curand datorita badaraniei sale.  Ignorati-l. Este inca posedat de demoni...

pus acum 9 ani
   
iosuco
Membru Senior

Din: टेरा &
Inregistrat: acum 10 ani
The wonderful panflute of Gheorghe Zamfir Vol. I (ST-EPE-0894)

01 [2:54] Sârba lui Pompieru & Am o mândră mititică
02 [2:16] Breaza de la Dragodana
03 [6:48] Munților cu brazi înalți & Ferice codre de tine
04 [2:01] Brâul de la Făget
05 [2:17] Sârbă de la Gaiești

06 [4:43] Suită de sârbe oltenești
07 [5:07] Șapte văi și-o vale adâncă
08 [2:17] Învârtită
09 [2:10] Asta e poteca mea
10 [2:02] Joc de doi


gheorghe zamfir the wonderful panflute gheorghe zamfir vol. [2:54] sârba lui pompieru & [2:16]

51.7KB

Modificat de iosuco (acum 9 ani)


_______________________________________
"bratianu"  — Cine (pe acest forum) nu a citit comentariile sale. Se prezinta simplu... "Nu sunt muzicoloc, nici macar DJ, nu ma pricep. Ma trezesc vorbind in papusoi". Si asa nepriceput cum e, "bratianu" ar putea avea cometarii pentru orice postare. In timp ce el asteapta sa i se ofere "albume in original sau chiar... lapte si miere..." recomandarea sa pentru toti ceilalti este... "de a se multumi cu ce au".  Pretinde ca flac-urile le poate deosebi de mp3 "dupa ureche" iar mp3-urilor le poate sesiza calitatea tot... dupa ureche. I s-a atras atentia de catre cei mai priceputi, si mai direct de catre ceilalti  — a nu mai confunda acest forum cu papusoiu, insa... nu poate pricepe... Se pare ca este posedat de demoni. I s-a recomandat un simplu ritual de exorcizare — care consta in a striga cat poate de tare de 44 de ori in noaptea de revelion "iesi satana din mine si din mouse-ul meu" (in papusoiul din ograda) dupa care sa izbeasca cat poate de tare cu mouse-ul de pamant. Iar daca inca va fi posedat de spiritele rele, sa repete ritualul in cimitir si in noaptea de boboteaza, (turnandu-si o galeata cu apa rece pe cap) si strigiand de 666 de ori cat poate de tare... "Iesi satana din mine si din computerul meu... si nu ma mai inboldi sa tot confund acest forum cu... papusoiu" — dupa care sa izbeasca cat poate de tare computerul sau de pamant de 44 de ori.
Fiind pe forum din 2011, a fost nevoie sa vin eu la mijlocul lui 2014, sa creez discografia Zamfir, sa postez cca 250 albume din discografia sa, sa refuz a mai posta jumatate de an datorita mitocaniei sale, sa revin sa repostez... cand asa, instantaneu, si-a amintiit si bratianu ca descarcase si el anterior cca 70 de albume postate de mine pe primele pagini ale discografiei lui Zamfir, pentru a isi "ripui" si el albumele sale... Asta doreste bratianu sa ne faca sa credem... Pana decurand posta linkurile expirate ale unor albume (Un lucru util dealtfel). Intre timp a aflat si el ca mp3-urile pot fi convertite in format flac... si asa i-a venit ideea de a reposta albume convertite in format flac. Sustine ca ar avea cca. 70 de albume pe care intentioneaza sa le rip-uiasca si posteze... Multi mi-au scris ca au serioase indoieli in aceasta privinta si i s-a solicitat a adauga si o poza a CD-ului sau LP-ului pe dispozitivul sau de redare. (Aceasta ar indeparta orice dubiu privind autenticitatea flacurilor.) Rip-uirea necesita cateva minute in timp ce a face o poza doar cateva secunde. Daca tot are CD-ul sau LP-ul in mana... care ar fi problema? Daca nu poate dovedi ca rip-urile sunt autentice este evident ca banuelile sunt intemeiate ceea ce ar dovedi ca nu face decat bascalie iluzionand pe multi ca ar descarca flac-uri atentice (care nu-s decat mp3-uri convertite in format flac,) incarcandu-le memoria computerului la misto fara nici un rost sau justificare. Multi si-au incetat postarile si chiar au parasit forumul... si multi o vor face in curand datorita badaraniei sale.  Ignorati-l. Este inca posedat de demoni...

pus acum 9 ani
   
iosuco
Membru Senior

Din: टेरा &
Inregistrat: acum 10 ani
The wonderful panflute of Gheorghe Zamfir Vol. II (ST-EPE 0433, 1988)

01 [2:17] Brâul oltenesc
02 [3:16] Cântecul lui Iancu Jianu
03 [2:33] Mierlița când e bolnavâ
04 [1:56] Horă ca la caval
05 [2:50] Mult mă-ntreabă inima
06 [2:34] Ca la Breaza

07 [2:40] Horă din Muntenia și Campulung oraș de munte
08 [3:16] Balada lui Costea Păcurarul
09 [2:02] Corăgheasca
10 [1:57] Rustemul de la Lișteava
11 [3:04] Bocet
12 [2:44] Ciocârlia


gheorghe zamfir the wonderful panflute gheorghe zamfir vol. (st-epe 0433, 1988) [2:17] brâul

38.6KB

Modificat de iosuco (acum 9 ani)


_______________________________________
"bratianu"  — Cine (pe acest forum) nu a citit comentariile sale. Se prezinta simplu... "Nu sunt muzicoloc, nici macar DJ, nu ma pricep. Ma trezesc vorbind in papusoi". Si asa nepriceput cum e, "bratianu" ar putea avea cometarii pentru orice postare. In timp ce el asteapta sa i se ofere "albume in original sau chiar... lapte si miere..." recomandarea sa pentru toti ceilalti este... "de a se multumi cu ce au".  Pretinde ca flac-urile le poate deosebi de mp3 "dupa ureche" iar mp3-urilor le poate sesiza calitatea tot... dupa ureche. I s-a atras atentia de catre cei mai priceputi, si mai direct de catre ceilalti  — a nu mai confunda acest forum cu papusoiu, insa... nu poate pricepe... Se pare ca este posedat de demoni. I s-a recomandat un simplu ritual de exorcizare — care consta in a striga cat poate de tare de 44 de ori in noaptea de revelion "iesi satana din mine si din mouse-ul meu" (in papusoiul din ograda) dupa care sa izbeasca cat poate de tare cu mouse-ul de pamant. Iar daca inca va fi posedat de spiritele rele, sa repete ritualul in cimitir si in noaptea de boboteaza, (turnandu-si o galeata cu apa rece pe cap) si strigiand de 666 de ori cat poate de tare... "Iesi satana din mine si din computerul meu... si nu ma mai inboldi sa tot confund acest forum cu... papusoiu" — dupa care sa izbeasca cat poate de tare computerul sau de pamant de 44 de ori.
Fiind pe forum din 2011, a fost nevoie sa vin eu la mijlocul lui 2014, sa creez discografia Zamfir, sa postez cca 250 albume din discografia sa, sa refuz a mai posta jumatate de an datorita mitocaniei sale, sa revin sa repostez... cand asa, instantaneu, si-a amintiit si bratianu ca descarcase si el anterior cca 70 de albume postate de mine pe primele pagini ale discografiei lui Zamfir, pentru a isi "ripui" si el albumele sale... Asta doreste bratianu sa ne faca sa credem... Pana decurand posta linkurile expirate ale unor albume (Un lucru util dealtfel). Intre timp a aflat si el ca mp3-urile pot fi convertite in format flac... si asa i-a venit ideea de a reposta albume convertite in format flac. Sustine ca ar avea cca. 70 de albume pe care intentioneaza sa le rip-uiasca si posteze... Multi mi-au scris ca au serioase indoieli in aceasta privinta si i s-a solicitat a adauga si o poza a CD-ului sau LP-ului pe dispozitivul sau de redare. (Aceasta ar indeparta orice dubiu privind autenticitatea flacurilor.) Rip-uirea necesita cateva minute in timp ce a face o poza doar cateva secunde. Daca tot are CD-ul sau LP-ul in mana... care ar fi problema? Daca nu poate dovedi ca rip-urile sunt autentice este evident ca banuelile sunt intemeiate ceea ce ar dovedi ca nu face decat bascalie iluzionand pe multi ca ar descarca flac-uri atentice (care nu-s decat mp3-uri convertite in format flac,) incarcandu-le memoria computerului la misto fara nici un rost sau justificare. Multi si-au incetat postarile si chiar au parasit forumul... si multi o vor face in curand datorita badaraniei sale.  Ignorati-l. Este inca posedat de demoni...

pus acum 9 ani
   
iosuco
Membru Senior

Din: टेरा &
Inregistrat: acum 10 ani
The Wonderful Pan-Pipe Of Gheorghe Zamfir Vol. III (STM-EPE 0894, 1971)

A1 [02:57] Sârba lui Pompieru si Am o mândră mitică
A2 [02:19] Breaza de la Dragodana
A3 [06:51] Munților cu brazi înalți
A4 [02:05] Brâul de la Făget
A5 [02:19] Sârbă de la Gaești

B1 [04:46] Suită de sârbe oltenești
B2 [05:10] Sapte văi și-o vale adâncă și Horă
B3 [02:20] Învârtită
B4 [02:13] Asta e poteca mea
B5 [02:04] Joc de doi


gheorghe zamfir the wonderful pan-pipe gheorghe zamfir vol. iii (stm-epe 0894, 1971) [02:57] sârba

54.3KB

Modificat de iosuco (acum 9 ani)


_______________________________________
"bratianu"  — Cine (pe acest forum) nu a citit comentariile sale. Se prezinta simplu... "Nu sunt muzicoloc, nici macar DJ, nu ma pricep. Ma trezesc vorbind in papusoi". Si asa nepriceput cum e, "bratianu" ar putea avea cometarii pentru orice postare. In timp ce el asteapta sa i se ofere "albume in original sau chiar... lapte si miere..." recomandarea sa pentru toti ceilalti este... "de a se multumi cu ce au".  Pretinde ca flac-urile le poate deosebi de mp3 "dupa ureche" iar mp3-urilor le poate sesiza calitatea tot... dupa ureche. I s-a atras atentia de catre cei mai priceputi, si mai direct de catre ceilalti  — a nu mai confunda acest forum cu papusoiu, insa... nu poate pricepe... Se pare ca este posedat de demoni. I s-a recomandat un simplu ritual de exorcizare — care consta in a striga cat poate de tare de 44 de ori in noaptea de revelion "iesi satana din mine si din mouse-ul meu" (in papusoiul din ograda) dupa care sa izbeasca cat poate de tare cu mouse-ul de pamant. Iar daca inca va fi posedat de spiritele rele, sa repete ritualul in cimitir si in noaptea de boboteaza, (turnandu-si o galeata cu apa rece pe cap) si strigiand de 666 de ori cat poate de tare... "Iesi satana din mine si din computerul meu... si nu ma mai inboldi sa tot confund acest forum cu... papusoiu" — dupa care sa izbeasca cat poate de tare computerul sau de pamant de 44 de ori.
Fiind pe forum din 2011, a fost nevoie sa vin eu la mijlocul lui 2014, sa creez discografia Zamfir, sa postez cca 250 albume din discografia sa, sa refuz a mai posta jumatate de an datorita mitocaniei sale, sa revin sa repostez... cand asa, instantaneu, si-a amintiit si bratianu ca descarcase si el anterior cca 70 de albume postate de mine pe primele pagini ale discografiei lui Zamfir, pentru a isi "ripui" si el albumele sale... Asta doreste bratianu sa ne faca sa credem... Pana decurand posta linkurile expirate ale unor albume (Un lucru util dealtfel). Intre timp a aflat si el ca mp3-urile pot fi convertite in format flac... si asa i-a venit ideea de a reposta albume convertite in format flac. Sustine ca ar avea cca. 70 de albume pe care intentioneaza sa le rip-uiasca si posteze... Multi mi-au scris ca au serioase indoieli in aceasta privinta si i s-a solicitat a adauga si o poza a CD-ului sau LP-ului pe dispozitivul sau de redare. (Aceasta ar indeparta orice dubiu privind autenticitatea flacurilor.) Rip-uirea necesita cateva minute in timp ce a face o poza doar cateva secunde. Daca tot are CD-ul sau LP-ul in mana... care ar fi problema? Daca nu poate dovedi ca rip-urile sunt autentice este evident ca banuelile sunt intemeiate ceea ce ar dovedi ca nu face decat bascalie iluzionand pe multi ca ar descarca flac-uri atentice (care nu-s decat mp3-uri convertite in format flac,) incarcandu-le memoria computerului la misto fara nici un rost sau justificare. Multi si-au incetat postarile si chiar au parasit forumul... si multi o vor face in curand datorita badaraniei sale.  Ignorati-l. Este inca posedat de demoni...

pus acum 9 ani
   
iosuco
Membru Senior

Din: टेरा &
Inregistrat: acum 10 ani
Golden Pan Flute Melodies (Musique International, 1988)

01 [2:18] Brâul oltenesc - The Brâul of Oltenie
02 [3:15] Cântecul lui Iancu Jianu - Song of Iancu Jianu
03 [2:33] Mierlita când e bolnava - An ill blackbird
04 [1:57] Hora ca la caval - Hora slow
05 [2:51] Mult ma-ntreaba inima - Often my heart interrogates me
06 [2:34] Ca la Breaza - As In Breasa
07 [2:40] Hora din Muntenia si Câmpulung, ora? de munte - Hora of Muntenia and Câmpulung - Mountain towns
08 [3:17] Balada lui Costea Pacurarul - Ballad of Costea Pacurarul
09 [2:02] Coragheasca - Folk dance from Moldavia
10 [1:58] Rustemul de la Listeava - Folk Dance From Oltenie
11 [3:04] Bocet - A funeral lamentation
12 [2:43] Ciocârlia - Skylark
13 [2:55] Sârba lui Pompieru si am o mândra mititica - The Sârba of Pompieru and my nice darling
14 [2:17] Breaza de la Dragodana - The Breaza of Dragodana
15 [6:48] Muntilor cu brazi inalti si Ferice condre de tine- The mountains of high fir trees and how happy is my forest
16 [2:02] Brâul de la Faget - The Brâul of Faget
17 [2:19] Sârba de la Gaiesti - The Sârba of Gaiesti
18 [4:45] Suite de sârbe oltenesti - The suite of Sirba of Oltenie
19 [5:08] Sapte vai si-o vale-adinca & Hora - Seven valleys and one deep valley& Hora
20 [2:18] Invirtita - A folk dance
21 [2:18] Asta e poteca mea - There is a path over there
22 [2:03] Joc de doi - A dance for two


gheorghe zamfir golden pan flute melodies (musique 1988)01 [2:18] brâul oltenesc the brâul oltenie

60.1KB

Modificat de iosuco (acum 9 ani)


_______________________________________
"bratianu"  — Cine (pe acest forum) nu a citit comentariile sale. Se prezinta simplu... "Nu sunt muzicoloc, nici macar DJ, nu ma pricep. Ma trezesc vorbind in papusoi". Si asa nepriceput cum e, "bratianu" ar putea avea cometarii pentru orice postare. In timp ce el asteapta sa i se ofere "albume in original sau chiar... lapte si miere..." recomandarea sa pentru toti ceilalti este... "de a se multumi cu ce au".  Pretinde ca flac-urile le poate deosebi de mp3 "dupa ureche" iar mp3-urilor le poate sesiza calitatea tot... dupa ureche. I s-a atras atentia de catre cei mai priceputi, si mai direct de catre ceilalti  — a nu mai confunda acest forum cu papusoiu, insa... nu poate pricepe... Se pare ca este posedat de demoni. I s-a recomandat un simplu ritual de exorcizare — care consta in a striga cat poate de tare de 44 de ori in noaptea de revelion "iesi satana din mine si din mouse-ul meu" (in papusoiul din ograda) dupa care sa izbeasca cat poate de tare cu mouse-ul de pamant. Iar daca inca va fi posedat de spiritele rele, sa repete ritualul in cimitir si in noaptea de boboteaza, (turnandu-si o galeata cu apa rece pe cap) si strigiand de 666 de ori cat poate de tare... "Iesi satana din mine si din computerul meu... si nu ma mai inboldi sa tot confund acest forum cu... papusoiu" — dupa care sa izbeasca cat poate de tare computerul sau de pamant de 44 de ori.
Fiind pe forum din 2011, a fost nevoie sa vin eu la mijlocul lui 2014, sa creez discografia Zamfir, sa postez cca 250 albume din discografia sa, sa refuz a mai posta jumatate de an datorita mitocaniei sale, sa revin sa repostez... cand asa, instantaneu, si-a amintiit si bratianu ca descarcase si el anterior cca 70 de albume postate de mine pe primele pagini ale discografiei lui Zamfir, pentru a isi "ripui" si el albumele sale... Asta doreste bratianu sa ne faca sa credem... Pana decurand posta linkurile expirate ale unor albume (Un lucru util dealtfel). Intre timp a aflat si el ca mp3-urile pot fi convertite in format flac... si asa i-a venit ideea de a reposta albume convertite in format flac. Sustine ca ar avea cca. 70 de albume pe care intentioneaza sa le rip-uiasca si posteze... Multi mi-au scris ca au serioase indoieli in aceasta privinta si i s-a solicitat a adauga si o poza a CD-ului sau LP-ului pe dispozitivul sau de redare. (Aceasta ar indeparta orice dubiu privind autenticitatea flacurilor.) Rip-uirea necesita cateva minute in timp ce a face o poza doar cateva secunde. Daca tot are CD-ul sau LP-ul in mana... care ar fi problema? Daca nu poate dovedi ca rip-urile sunt autentice este evident ca banuelile sunt intemeiate ceea ce ar dovedi ca nu face decat bascalie iluzionand pe multi ca ar descarca flac-uri atentice (care nu-s decat mp3-uri convertite in format flac,) incarcandu-le memoria computerului la misto fara nici un rost sau justificare. Multi si-au incetat postarile si chiar au parasit forumul... si multi o vor face in curand datorita badaraniei sale.  Ignorati-l. Este inca posedat de demoni...

pus acum 9 ani
   
iosuco
Membru Senior

Din: टेरा &
Inregistrat: acum 10 ani
Gheorghe Zamfir și virtuozii săi (ST-EPE 02882, 1995)

01 [05:44] Cântecul lui Iancu Jianu, Brâul oltenesc
02 [05:28] Am ajuns codrii să-i bat, Brâul de la Feneș, Doiul lui Ioșca
03 [04:50] La marginea pădurii, Astă iarnă, era iarnă, Sârbă de la Comana
04 [01:08] Brâu ciobănesc
05 [05:58] La cules de cucuruz
06 [01:26] Sârbă de concert
07 [10:09] Doina Argesului, Horă ca din caval

Gheorghe Zamfir: A1, A7
Iosif Milu: A2
Ion Lăceanu: A3, A4
Toni Iordache: A5, A6

Notă: Înregistrări din concert


gheorghe zamfir gheorghe zamfir și virtuozii săi (st-epe 02882, 1995)01 [05:44] cântecul

51.1KB

Modificat de iosuco (acum 9 ani)


_______________________________________
"bratianu"  — Cine (pe acest forum) nu a citit comentariile sale. Se prezinta simplu... "Nu sunt muzicoloc, nici macar DJ, nu ma pricep. Ma trezesc vorbind in papusoi". Si asa nepriceput cum e, "bratianu" ar putea avea cometarii pentru orice postare. In timp ce el asteapta sa i se ofere "albume in original sau chiar... lapte si miere..." recomandarea sa pentru toti ceilalti este... "de a se multumi cu ce au".  Pretinde ca flac-urile le poate deosebi de mp3 "dupa ureche" iar mp3-urilor le poate sesiza calitatea tot... dupa ureche. I s-a atras atentia de catre cei mai priceputi, si mai direct de catre ceilalti  — a nu mai confunda acest forum cu papusoiu, insa... nu poate pricepe... Se pare ca este posedat de demoni. I s-a recomandat un simplu ritual de exorcizare — care consta in a striga cat poate de tare de 44 de ori in noaptea de revelion "iesi satana din mine si din mouse-ul meu" (in papusoiul din ograda) dupa care sa izbeasca cat poate de tare cu mouse-ul de pamant. Iar daca inca va fi posedat de spiritele rele, sa repete ritualul in cimitir si in noaptea de boboteaza, (turnandu-si o galeata cu apa rece pe cap) si strigiand de 666 de ori cat poate de tare... "Iesi satana din mine si din computerul meu... si nu ma mai inboldi sa tot confund acest forum cu... papusoiu" — dupa care sa izbeasca cat poate de tare computerul sau de pamant de 44 de ori.
Fiind pe forum din 2011, a fost nevoie sa vin eu la mijlocul lui 2014, sa creez discografia Zamfir, sa postez cca 250 albume din discografia sa, sa refuz a mai posta jumatate de an datorita mitocaniei sale, sa revin sa repostez... cand asa, instantaneu, si-a amintiit si bratianu ca descarcase si el anterior cca 70 de albume postate de mine pe primele pagini ale discografiei lui Zamfir, pentru a isi "ripui" si el albumele sale... Asta doreste bratianu sa ne faca sa credem... Pana decurand posta linkurile expirate ale unor albume (Un lucru util dealtfel). Intre timp a aflat si el ca mp3-urile pot fi convertite in format flac... si asa i-a venit ideea de a reposta albume convertite in format flac. Sustine ca ar avea cca. 70 de albume pe care intentioneaza sa le rip-uiasca si posteze... Multi mi-au scris ca au serioase indoieli in aceasta privinta si i s-a solicitat a adauga si o poza a CD-ului sau LP-ului pe dispozitivul sau de redare. (Aceasta ar indeparta orice dubiu privind autenticitatea flacurilor.) Rip-uirea necesita cateva minute in timp ce a face o poza doar cateva secunde. Daca tot are CD-ul sau LP-ul in mana... care ar fi problema? Daca nu poate dovedi ca rip-urile sunt autentice este evident ca banuelile sunt intemeiate ceea ce ar dovedi ca nu face decat bascalie iluzionand pe multi ca ar descarca flac-uri atentice (care nu-s decat mp3-uri convertite in format flac,) incarcandu-le memoria computerului la misto fara nici un rost sau justificare. Multi si-au incetat postarile si chiar au parasit forumul... si multi o vor face in curand datorita badaraniei sale.  Ignorati-l. Este inca posedat de demoni...

pus acum 9 ani
   
iosuco
Membru Senior

Din: टेरा &
Inregistrat: acum 10 ani
Les plus grands succčs de Gheorghe Zamfir (Disques Déesse – DDLX 98)

     A1 [2:02] Sârbă — Thčme principal de la bande originale du film "Le grand Blond" (avec une chaussure noire)
     A2 [2:45] Mult mă-ntreabă inima
     A3 [7:25] Doină de jale    
     A4 [2:55] L'Alouette (Ciocârlia)    

     B1 [1:55] Rustemul de la Lișteava    
     B2 [4:45] Suită de sărbe oltenești    
     B3 [2:25] Ca la Breaza    
     B4 [5:15] Doină de la Vișina    

     A1 - Written by: Vladimir Cosma

     The composer Vladimir Cosma brought Zamfir with his pan flute to western European countries for the first time in 1972 as the soloist in Cosma's original music for the movie Le grand blond avec une chaussure noire.


gheorghe zamfir les plus grands succčs gheorghe zamfir (disques déesse ddlx 98)   

67.5KB

Modificat de iosuco (acum 9 ani)


_______________________________________
"bratianu"  — Cine (pe acest forum) nu a citit comentariile sale. Se prezinta simplu... "Nu sunt muzicoloc, nici macar DJ, nu ma pricep. Ma trezesc vorbind in papusoi". Si asa nepriceput cum e, "bratianu" ar putea avea cometarii pentru orice postare. In timp ce el asteapta sa i se ofere "albume in original sau chiar... lapte si miere..." recomandarea sa pentru toti ceilalti este... "de a se multumi cu ce au".  Pretinde ca flac-urile le poate deosebi de mp3 "dupa ureche" iar mp3-urilor le poate sesiza calitatea tot... dupa ureche. I s-a atras atentia de catre cei mai priceputi, si mai direct de catre ceilalti  — a nu mai confunda acest forum cu papusoiu, insa... nu poate pricepe... Se pare ca este posedat de demoni. I s-a recomandat un simplu ritual de exorcizare — care consta in a striga cat poate de tare de 44 de ori in noaptea de revelion "iesi satana din mine si din mouse-ul meu" (in papusoiul din ograda) dupa care sa izbeasca cat poate de tare cu mouse-ul de pamant. Iar daca inca va fi posedat de spiritele rele, sa repete ritualul in cimitir si in noaptea de boboteaza, (turnandu-si o galeata cu apa rece pe cap) si strigiand de 666 de ori cat poate de tare... "Iesi satana din mine si din computerul meu... si nu ma mai inboldi sa tot confund acest forum cu... papusoiu" — dupa care sa izbeasca cat poate de tare computerul sau de pamant de 44 de ori.
Fiind pe forum din 2011, a fost nevoie sa vin eu la mijlocul lui 2014, sa creez discografia Zamfir, sa postez cca 250 albume din discografia sa, sa refuz a mai posta jumatate de an datorita mitocaniei sale, sa revin sa repostez... cand asa, instantaneu, si-a amintiit si bratianu ca descarcase si el anterior cca 70 de albume postate de mine pe primele pagini ale discografiei lui Zamfir, pentru a isi "ripui" si el albumele sale... Asta doreste bratianu sa ne faca sa credem... Pana decurand posta linkurile expirate ale unor albume (Un lucru util dealtfel). Intre timp a aflat si el ca mp3-urile pot fi convertite in format flac... si asa i-a venit ideea de a reposta albume convertite in format flac. Sustine ca ar avea cca. 70 de albume pe care intentioneaza sa le rip-uiasca si posteze... Multi mi-au scris ca au serioase indoieli in aceasta privinta si i s-a solicitat a adauga si o poza a CD-ului sau LP-ului pe dispozitivul sau de redare. (Aceasta ar indeparta orice dubiu privind autenticitatea flacurilor.) Rip-uirea necesita cateva minute in timp ce a face o poza doar cateva secunde. Daca tot are CD-ul sau LP-ul in mana... care ar fi problema? Daca nu poate dovedi ca rip-urile sunt autentice este evident ca banuelile sunt intemeiate ceea ce ar dovedi ca nu face decat bascalie iluzionand pe multi ca ar descarca flac-uri atentice (care nu-s decat mp3-uri convertite in format flac,) incarcandu-le memoria computerului la misto fara nici un rost sau justificare. Multi si-au incetat postarile si chiar au parasit forumul... si multi o vor face in curand datorita badaraniei sale.  Ignorati-l. Este inca posedat de demoni...

pus acum 9 ani
   
iosuco
Membru Senior

Din: टेरा &
Inregistrat: acum 10 ani
Tranquil sound of the Pan Pipes (Music Club, 1997)

01 [4:46] Jebel
02 [6:54] Muniților cu brazi înalți & Fernice codre de tine
03 [3:40] Cântecul lui Iancu Jianu
04 [2:21] Brâul oltenesc
05 [2:54] Mult mă-ntreabă inimă
06 [2:58] Sârba lui Pompieru & Am o mândră mititică
07 [2:06] Brâul de la Făget
08 [2:23] Învârtită
09 [2:08] Joc de doi
10 [2:48] Sârbă bătrânească
11 [2:50] Mândra mea din Bădulești
12 [2;44] Horă din Muntenia & Câmpulung oraș de munte
13 [2;08] Corăgheasca
14 [6:50] Oltera
15 [3:09] Anna
16 [2;36] Mierlița cand e bolnavă
17 [4:50] Suită de sârbe oltenești
18 [7:30] Doină de jale


gheorghe zamfir tranquil sound the pan pipes (music club, 1997)01 [4:46] jebel02 [6:54] brazi &

23.3KB

Modificat de iosuco (acum 9 ani)


_______________________________________
"bratianu"  — Cine (pe acest forum) nu a citit comentariile sale. Se prezinta simplu... "Nu sunt muzicoloc, nici macar DJ, nu ma pricep. Ma trezesc vorbind in papusoi". Si asa nepriceput cum e, "bratianu" ar putea avea cometarii pentru orice postare. In timp ce el asteapta sa i se ofere "albume in original sau chiar... lapte si miere..." recomandarea sa pentru toti ceilalti este... "de a se multumi cu ce au".  Pretinde ca flac-urile le poate deosebi de mp3 "dupa ureche" iar mp3-urilor le poate sesiza calitatea tot... dupa ureche. I s-a atras atentia de catre cei mai priceputi, si mai direct de catre ceilalti  — a nu mai confunda acest forum cu papusoiu, insa... nu poate pricepe... Se pare ca este posedat de demoni. I s-a recomandat un simplu ritual de exorcizare — care consta in a striga cat poate de tare de 44 de ori in noaptea de revelion "iesi satana din mine si din mouse-ul meu" (in papusoiul din ograda) dupa care sa izbeasca cat poate de tare cu mouse-ul de pamant. Iar daca inca va fi posedat de spiritele rele, sa repete ritualul in cimitir si in noaptea de boboteaza, (turnandu-si o galeata cu apa rece pe cap) si strigiand de 666 de ori cat poate de tare... "Iesi satana din mine si din computerul meu... si nu ma mai inboldi sa tot confund acest forum cu... papusoiu" — dupa care sa izbeasca cat poate de tare computerul sau de pamant de 44 de ori.
Fiind pe forum din 2011, a fost nevoie sa vin eu la mijlocul lui 2014, sa creez discografia Zamfir, sa postez cca 250 albume din discografia sa, sa refuz a mai posta jumatate de an datorita mitocaniei sale, sa revin sa repostez... cand asa, instantaneu, si-a amintiit si bratianu ca descarcase si el anterior cca 70 de albume postate de mine pe primele pagini ale discografiei lui Zamfir, pentru a isi "ripui" si el albumele sale... Asta doreste bratianu sa ne faca sa credem... Pana decurand posta linkurile expirate ale unor albume (Un lucru util dealtfel). Intre timp a aflat si el ca mp3-urile pot fi convertite in format flac... si asa i-a venit ideea de a reposta albume convertite in format flac. Sustine ca ar avea cca. 70 de albume pe care intentioneaza sa le rip-uiasca si posteze... Multi mi-au scris ca au serioase indoieli in aceasta privinta si i s-a solicitat a adauga si o poza a CD-ului sau LP-ului pe dispozitivul sau de redare. (Aceasta ar indeparta orice dubiu privind autenticitatea flacurilor.) Rip-uirea necesita cateva minute in timp ce a face o poza doar cateva secunde. Daca tot are CD-ul sau LP-ul in mana... care ar fi problema? Daca nu poate dovedi ca rip-urile sunt autentice este evident ca banuelile sunt intemeiate ceea ce ar dovedi ca nu face decat bascalie iluzionand pe multi ca ar descarca flac-uri atentice (care nu-s decat mp3-uri convertite in format flac,) incarcandu-le memoria computerului la misto fara nici un rost sau justificare. Multi si-au incetat postarile si chiar au parasit forumul... si multi o vor face in curand datorita badaraniei sale.  Ignorati-l. Este inca posedat de demoni...

pus acum 9 ani
   
iosuco
Membru Senior

Din: टेरा &
Inregistrat: acum 10 ani
Les flűtes roumaines — Gheorghe Zamfir, Simion Stanciu-Syrinx (1986)

01 [1:41] Rustemul ca la Lișteava            
02 [1:23] Crăițele       
03 [3:04] Doina Oltului & Horă    
04 [3:10] Cântecul Jianului       
05 [1:31] Brâu       
06 [3:33] Bocet       
07 [1:46] Horă lăutarească       
08 [3:22] Geamparalele de la Costești & Sârbă muntenească            
09 [2:05] Horă ca din caval       
10 [1:33] Sârbă din Dolj       
11 [2:11] Au plecat olteni la coasă       
12 [1:34] Horă de la Bascov              
13 [1:32] Cântecul lui Oleac        
14 [1:20] Jocul Dianca   
15 [2:28] Pe marginea Dunării        
16 [6:38] Suită de melodii din Maramureș       
17 [2:47] Balada Șaperlui       
18 [1:39] Sârbă muntenească   
19 [2:50] Cintec de leagan (Berceuse)   
20 [3:25] Sârbă de la Zâmbrești       
21 [1:16] Hora Bucureștiului        
22 [4:16] Piatra, piatră de e piatră    
23 [1:47] Bârlădeanca       
24 [2:12] Brâul & Joc de doi din Banat        
25 [1:05] Ardeleană    
26 [1:57] Mă sui-i în dealul Clujului


gheorghe zamfir les flűtes roumaines gheorghe zamfir, simion (1986)01 [1:41] rustemul    

41.2KB

Modificat de iosuco (acum 9 ani)


_______________________________________
"bratianu"  — Cine (pe acest forum) nu a citit comentariile sale. Se prezinta simplu... "Nu sunt muzicoloc, nici macar DJ, nu ma pricep. Ma trezesc vorbind in papusoi". Si asa nepriceput cum e, "bratianu" ar putea avea cometarii pentru orice postare. In timp ce el asteapta sa i se ofere "albume in original sau chiar... lapte si miere..." recomandarea sa pentru toti ceilalti este... "de a se multumi cu ce au".  Pretinde ca flac-urile le poate deosebi de mp3 "dupa ureche" iar mp3-urilor le poate sesiza calitatea tot... dupa ureche. I s-a atras atentia de catre cei mai priceputi, si mai direct de catre ceilalti  — a nu mai confunda acest forum cu papusoiu, insa... nu poate pricepe... Se pare ca este posedat de demoni. I s-a recomandat un simplu ritual de exorcizare — care consta in a striga cat poate de tare de 44 de ori in noaptea de revelion "iesi satana din mine si din mouse-ul meu" (in papusoiul din ograda) dupa care sa izbeasca cat poate de tare cu mouse-ul de pamant. Iar daca inca va fi posedat de spiritele rele, sa repete ritualul in cimitir si in noaptea de boboteaza, (turnandu-si o galeata cu apa rece pe cap) si strigiand de 666 de ori cat poate de tare... "Iesi satana din mine si din computerul meu... si nu ma mai inboldi sa tot confund acest forum cu... papusoiu" — dupa care sa izbeasca cat poate de tare computerul sau de pamant de 44 de ori.
Fiind pe forum din 2011, a fost nevoie sa vin eu la mijlocul lui 2014, sa creez discografia Zamfir, sa postez cca 250 albume din discografia sa, sa refuz a mai posta jumatate de an datorita mitocaniei sale, sa revin sa repostez... cand asa, instantaneu, si-a amintiit si bratianu ca descarcase si el anterior cca 70 de albume postate de mine pe primele pagini ale discografiei lui Zamfir, pentru a isi "ripui" si el albumele sale... Asta doreste bratianu sa ne faca sa credem... Pana decurand posta linkurile expirate ale unor albume (Un lucru util dealtfel). Intre timp a aflat si el ca mp3-urile pot fi convertite in format flac... si asa i-a venit ideea de a reposta albume convertite in format flac. Sustine ca ar avea cca. 70 de albume pe care intentioneaza sa le rip-uiasca si posteze... Multi mi-au scris ca au serioase indoieli in aceasta privinta si i s-a solicitat a adauga si o poza a CD-ului sau LP-ului pe dispozitivul sau de redare. (Aceasta ar indeparta orice dubiu privind autenticitatea flacurilor.) Rip-uirea necesita cateva minute in timp ce a face o poza doar cateva secunde. Daca tot are CD-ul sau LP-ul in mana... care ar fi problema? Daca nu poate dovedi ca rip-urile sunt autentice este evident ca banuelile sunt intemeiate ceea ce ar dovedi ca nu face decat bascalie iluzionand pe multi ca ar descarca flac-uri atentice (care nu-s decat mp3-uri convertite in format flac,) incarcandu-le memoria computerului la misto fara nici un rost sau justificare. Multi si-au incetat postarile si chiar au parasit forumul... si multi o vor face in curand datorita badaraniei sale.  Ignorati-l. Este inca posedat de demoni...

pus acum 9 ani
   
iosuco
Membru Senior

Din: टेरा &
Inregistrat: acum 10 ani
Gheorghe Zamfir 2 (Pandora - 6.22654 AO, 1976)

A1 [3:00] Mult mă-ntreabă inima (Mein herz hat soviel sehnsucht)
A2 [2:00] Horă ca la caval (Hirtentanz)
A3 [5:20] Doină de jale (Gebet Für Einen Freund)
A4 [2:50] Cântec de nuntă (Hochzeitslied)
A5 [2:00] Corăgheasca (Tanz)

B1 [3:20] Balada lui Costea Păcurarul (Ballade von Costea Pacurarul)
B2 [2:00] Rustemul de la Listeava (Tanz von Listeava)
B3 [3:00] Bocet (Lamentation)
B4 [2:15] Brâul oltenesc (Tanz)
B5 [2:30] Ca la Breaza (Tanz von Breaza)

    Licensed From – Electrecord
    Made By – TELDEC

    Orchestra: Florian Economu (A3, A4)
    Orchesta: Gheorghe Zamfir (A1, A2, A5 to B5)
    Panpipes [Panflöte] – Gheorghe Zamfir

    Ein Produkt der Delta-Electrecord · Hergestellt bei TELDEC, Hamburg 19, Germany ℗ 1976


gheorghe zamfir gheorghe zamfir (pandora 6.22654 ao, 1976)a1 [3:00] mult inima (mein herz hat soviel

25.5KB

Modificat de iosuco (acum 9 ani)


_______________________________________
"bratianu"  — Cine (pe acest forum) nu a citit comentariile sale. Se prezinta simplu... "Nu sunt muzicoloc, nici macar DJ, nu ma pricep. Ma trezesc vorbind in papusoi". Si asa nepriceput cum e, "bratianu" ar putea avea cometarii pentru orice postare. In timp ce el asteapta sa i se ofere "albume in original sau chiar... lapte si miere..." recomandarea sa pentru toti ceilalti este... "de a se multumi cu ce au".  Pretinde ca flac-urile le poate deosebi de mp3 "dupa ureche" iar mp3-urilor le poate sesiza calitatea tot... dupa ureche. I s-a atras atentia de catre cei mai priceputi, si mai direct de catre ceilalti  — a nu mai confunda acest forum cu papusoiu, insa... nu poate pricepe... Se pare ca este posedat de demoni. I s-a recomandat un simplu ritual de exorcizare — care consta in a striga cat poate de tare de 44 de ori in noaptea de revelion "iesi satana din mine si din mouse-ul meu" (in papusoiul din ograda) dupa care sa izbeasca cat poate de tare cu mouse-ul de pamant. Iar daca inca va fi posedat de spiritele rele, sa repete ritualul in cimitir si in noaptea de boboteaza, (turnandu-si o galeata cu apa rece pe cap) si strigiand de 666 de ori cat poate de tare... "Iesi satana din mine si din computerul meu... si nu ma mai inboldi sa tot confund acest forum cu... papusoiu" — dupa care sa izbeasca cat poate de tare computerul sau de pamant de 44 de ori.
Fiind pe forum din 2011, a fost nevoie sa vin eu la mijlocul lui 2014, sa creez discografia Zamfir, sa postez cca 250 albume din discografia sa, sa refuz a mai posta jumatate de an datorita mitocaniei sale, sa revin sa repostez... cand asa, instantaneu, si-a amintiit si bratianu ca descarcase si el anterior cca 70 de albume postate de mine pe primele pagini ale discografiei lui Zamfir, pentru a isi "ripui" si el albumele sale... Asta doreste bratianu sa ne faca sa credem... Pana decurand posta linkurile expirate ale unor albume (Un lucru util dealtfel). Intre timp a aflat si el ca mp3-urile pot fi convertite in format flac... si asa i-a venit ideea de a reposta albume convertite in format flac. Sustine ca ar avea cca. 70 de albume pe care intentioneaza sa le rip-uiasca si posteze... Multi mi-au scris ca au serioase indoieli in aceasta privinta si i s-a solicitat a adauga si o poza a CD-ului sau LP-ului pe dispozitivul sau de redare. (Aceasta ar indeparta orice dubiu privind autenticitatea flacurilor.) Rip-uirea necesita cateva minute in timp ce a face o poza doar cateva secunde. Daca tot are CD-ul sau LP-ul in mana... care ar fi problema? Daca nu poate dovedi ca rip-urile sunt autentice este evident ca banuelile sunt intemeiate ceea ce ar dovedi ca nu face decat bascalie iluzionand pe multi ca ar descarca flac-uri atentice (care nu-s decat mp3-uri convertite in format flac,) incarcandu-le memoria computerului la misto fara nici un rost sau justificare. Multi si-au incetat postarile si chiar au parasit forumul... si multi o vor face in curand datorita badaraniei sale.  Ignorati-l. Este inca posedat de demoni...

pus acum 9 ani
   
iosuco
Membru Senior

Din: टेरा &
Inregistrat: acum 10 ani
Gheorghe Zamfir 3 (Pandora 6.23021 AO, 1977)

A1 [2:53] Tanz von Pompieru Und "Ich hab' einen kleinen schatz" — Sârba lui Pompieru & Am o mândră mitică   
A2 [2:15] Tanz von Dragodana — Breaza de la Dragodana   
A3 [6:47] "Die Berge Mit den hohen tannen" und "Du großer glücklicher wald" — Munților cu brazi înalți & Ferice codre de tine    
A4 [2:02] Tanz Von Făget — Brâul de la Făget    
A5 [2:18] Tanz Von Găești — Sârbă de la Găești    

B1 [4:43] Suite Von Oltenischen Tänzen — Suită de sârbe oltenești
B2 [5:06] "Sieben täler und ein tiefes tal" — Șapte văi și-o vale-adincă    
B3 [2:18] Tanz — Învârtită   
B4 [2:10] "Das ist mein pfad" — Asta e poteca mea   
B5 [2:03] "Ein spiel zu zweit" — Joc de doi   

    Licensed from — Electrecord
    Made by — TELDEC

    Orchester — Gheorghe Zamfir
    Panpipes [Panflöte] — Gheorghe Zamfir

    Ein Produkt der Delta-Electrecord · Hergestellt bei TELDEC, Hamburg 19, Germany ℗ 1977


gheorghe zamfir gheorghe zamfir (pandora 6.23021 ao, 1977)a1 [2:53] tanz von pompieru und "ich

55.1KB

Modificat de iosuco (acum 9 ani)


_______________________________________
"bratianu"  — Cine (pe acest forum) nu a citit comentariile sale. Se prezinta simplu... "Nu sunt muzicoloc, nici macar DJ, nu ma pricep. Ma trezesc vorbind in papusoi". Si asa nepriceput cum e, "bratianu" ar putea avea cometarii pentru orice postare. In timp ce el asteapta sa i se ofere "albume in original sau chiar... lapte si miere..." recomandarea sa pentru toti ceilalti este... "de a se multumi cu ce au".  Pretinde ca flac-urile le poate deosebi de mp3 "dupa ureche" iar mp3-urilor le poate sesiza calitatea tot... dupa ureche. I s-a atras atentia de catre cei mai priceputi, si mai direct de catre ceilalti  — a nu mai confunda acest forum cu papusoiu, insa... nu poate pricepe... Se pare ca este posedat de demoni. I s-a recomandat un simplu ritual de exorcizare — care consta in a striga cat poate de tare de 44 de ori in noaptea de revelion "iesi satana din mine si din mouse-ul meu" (in papusoiul din ograda) dupa care sa izbeasca cat poate de tare cu mouse-ul de pamant. Iar daca inca va fi posedat de spiritele rele, sa repete ritualul in cimitir si in noaptea de boboteaza, (turnandu-si o galeata cu apa rece pe cap) si strigiand de 666 de ori cat poate de tare... "Iesi satana din mine si din computerul meu... si nu ma mai inboldi sa tot confund acest forum cu... papusoiu" — dupa care sa izbeasca cat poate de tare computerul sau de pamant de 44 de ori.
Fiind pe forum din 2011, a fost nevoie sa vin eu la mijlocul lui 2014, sa creez discografia Zamfir, sa postez cca 250 albume din discografia sa, sa refuz a mai posta jumatate de an datorita mitocaniei sale, sa revin sa repostez... cand asa, instantaneu, si-a amintiit si bratianu ca descarcase si el anterior cca 70 de albume postate de mine pe primele pagini ale discografiei lui Zamfir, pentru a isi "ripui" si el albumele sale... Asta doreste bratianu sa ne faca sa credem... Pana decurand posta linkurile expirate ale unor albume (Un lucru util dealtfel). Intre timp a aflat si el ca mp3-urile pot fi convertite in format flac... si asa i-a venit ideea de a reposta albume convertite in format flac. Sustine ca ar avea cca. 70 de albume pe care intentioneaza sa le rip-uiasca si posteze... Multi mi-au scris ca au serioase indoieli in aceasta privinta si i s-a solicitat a adauga si o poza a CD-ului sau LP-ului pe dispozitivul sau de redare. (Aceasta ar indeparta orice dubiu privind autenticitatea flacurilor.) Rip-uirea necesita cateva minute in timp ce a face o poza doar cateva secunde. Daca tot are CD-ul sau LP-ul in mana... care ar fi problema? Daca nu poate dovedi ca rip-urile sunt autentice este evident ca banuelile sunt intemeiate ceea ce ar dovedi ca nu face decat bascalie iluzionand pe multi ca ar descarca flac-uri atentice (care nu-s decat mp3-uri convertite in format flac,) incarcandu-le memoria computerului la misto fara nici un rost sau justificare. Multi si-au incetat postarile si chiar au parasit forumul... si multi o vor face in curand datorita badaraniei sale.  Ignorati-l. Este inca posedat de demoni...

pus acum 9 ani
   
iosuco
Membru Senior

Din: टेरा &
Inregistrat: acum 10 ani
Gheorghe Zamfir 1 (Pandora, 1976)

A1 [5:20] Doină de jale             
A2 [3:00] Mult mă-ntreabă inima          
A3 [2:00] Horă ca la caval        
A4 [2:50] Cintec de nuntă             
A5 [2:00] Corăgheasca             
A6 [3:20] Baladă lui Costea Păcurarul             
A7 [2:00] Rustemul de la Lișteava        
A8 [3:00] Bocet             

B1 [2:45] L'Alouette             
B2 [5:15] Doină de la Vișina             
B3 [1:50] Mândrele             
B4 [2:50] Mândra mea din Bădulești             
B5 [1:30] Frunzuliță lemn adus             
B6 [2:30] Mierlița când e bolnavă             
B7 [2:55] Sârbă bătrânească          
B8 [3:25] Cântecul lui Iancu Jianu


gheorghe zamfir gheorghe zamfir (pandora, 1976)a1 [5:20] doină jale       

44.2KB


_______________________________________
"bratianu"  — Cine (pe acest forum) nu a citit comentariile sale. Se prezinta simplu... "Nu sunt muzicoloc, nici macar DJ, nu ma pricep. Ma trezesc vorbind in papusoi". Si asa nepriceput cum e, "bratianu" ar putea avea cometarii pentru orice postare. In timp ce el asteapta sa i se ofere "albume in original sau chiar... lapte si miere..." recomandarea sa pentru toti ceilalti este... "de a se multumi cu ce au".  Pretinde ca flac-urile le poate deosebi de mp3 "dupa ureche" iar mp3-urilor le poate sesiza calitatea tot... dupa ureche. I s-a atras atentia de catre cei mai priceputi, si mai direct de catre ceilalti  — a nu mai confunda acest forum cu papusoiu, insa... nu poate pricepe... Se pare ca este posedat de demoni. I s-a recomandat un simplu ritual de exorcizare — care consta in a striga cat poate de tare de 44 de ori in noaptea de revelion "iesi satana din mine si din mouse-ul meu" (in papusoiul din ograda) dupa care sa izbeasca cat poate de tare cu mouse-ul de pamant. Iar daca inca va fi posedat de spiritele rele, sa repete ritualul in cimitir si in noaptea de boboteaza, (turnandu-si o galeata cu apa rece pe cap) si strigiand de 666 de ori cat poate de tare... "Iesi satana din mine si din computerul meu... si nu ma mai inboldi sa tot confund acest forum cu... papusoiu" — dupa care sa izbeasca cat poate de tare computerul sau de pamant de 44 de ori.
Fiind pe forum din 2011, a fost nevoie sa vin eu la mijlocul lui 2014, sa creez discografia Zamfir, sa postez cca 250 albume din discografia sa, sa refuz a mai posta jumatate de an datorita mitocaniei sale, sa revin sa repostez... cand asa, instantaneu, si-a amintiit si bratianu ca descarcase si el anterior cca 70 de albume postate de mine pe primele pagini ale discografiei lui Zamfir, pentru a isi "ripui" si el albumele sale... Asta doreste bratianu sa ne faca sa credem... Pana decurand posta linkurile expirate ale unor albume (Un lucru util dealtfel). Intre timp a aflat si el ca mp3-urile pot fi convertite in format flac... si asa i-a venit ideea de a reposta albume convertite in format flac. Sustine ca ar avea cca. 70 de albume pe care intentioneaza sa le rip-uiasca si posteze... Multi mi-au scris ca au serioase indoieli in aceasta privinta si i s-a solicitat a adauga si o poza a CD-ului sau LP-ului pe dispozitivul sau de redare. (Aceasta ar indeparta orice dubiu privind autenticitatea flacurilor.) Rip-uirea necesita cateva minute in timp ce a face o poza doar cateva secunde. Daca tot are CD-ul sau LP-ul in mana... care ar fi problema? Daca nu poate dovedi ca rip-urile sunt autentice este evident ca banuelile sunt intemeiate ceea ce ar dovedi ca nu face decat bascalie iluzionand pe multi ca ar descarca flac-uri atentice (care nu-s decat mp3-uri convertite in format flac,) incarcandu-le memoria computerului la misto fara nici un rost sau justificare. Multi si-au incetat postarile si chiar au parasit forumul... si multi o vor face in curand datorita badaraniei sale.  Ignorati-l. Este inca posedat de demoni...

pus acum 9 ani
   
iosuco
Membru Senior

Din: टेरा &
Inregistrat: acum 10 ani
Georghe Zamfir — Vol.1 (LaserLight-15227, 1990)

01 [02:45] Ciocârlia
02 [02:35] Mierlița când e bolnavă
03 [03:16] Doină
04 [04:29] J'ai deux freres a Severin
05 [02:00] Rustemul de la Lișteava
06 [02:19] Învirtită
07 [02:29] Cântecul lui Iancu Jianu
08 [02:04] Joc de doi
09 [04:45] Suită de sârbe oltenești
10 [02:04] Brâul de la Făget
11 [02:56] Sârba lui Pompieru și Am o mândră mititică
12 [10:08] Doină de jale & Ciocârlia

   Total: 41:37


gheorghe zamfir georghe zamfir vol.1 1990)01 [02:45] [02:35] când [03:16] [04:29] j'ai deux freres

43.5KB

Modificat de iosuco (acum 9 ani)


_______________________________________
"bratianu"  — Cine (pe acest forum) nu a citit comentariile sale. Se prezinta simplu... "Nu sunt muzicoloc, nici macar DJ, nu ma pricep. Ma trezesc vorbind in papusoi". Si asa nepriceput cum e, "bratianu" ar putea avea cometarii pentru orice postare. In timp ce el asteapta sa i se ofere "albume in original sau chiar... lapte si miere..." recomandarea sa pentru toti ceilalti este... "de a se multumi cu ce au".  Pretinde ca flac-urile le poate deosebi de mp3 "dupa ureche" iar mp3-urilor le poate sesiza calitatea tot... dupa ureche. I s-a atras atentia de catre cei mai priceputi, si mai direct de catre ceilalti  — a nu mai confunda acest forum cu papusoiu, insa... nu poate pricepe... Se pare ca este posedat de demoni. I s-a recomandat un simplu ritual de exorcizare — care consta in a striga cat poate de tare de 44 de ori in noaptea de revelion "iesi satana din mine si din mouse-ul meu" (in papusoiul din ograda) dupa care sa izbeasca cat poate de tare cu mouse-ul de pamant. Iar daca inca va fi posedat de spiritele rele, sa repete ritualul in cimitir si in noaptea de boboteaza, (turnandu-si o galeata cu apa rece pe cap) si strigiand de 666 de ori cat poate de tare... "Iesi satana din mine si din computerul meu... si nu ma mai inboldi sa tot confund acest forum cu... papusoiu" — dupa care sa izbeasca cat poate de tare computerul sau de pamant de 44 de ori.
Fiind pe forum din 2011, a fost nevoie sa vin eu la mijlocul lui 2014, sa creez discografia Zamfir, sa postez cca 250 albume din discografia sa, sa refuz a mai posta jumatate de an datorita mitocaniei sale, sa revin sa repostez... cand asa, instantaneu, si-a amintiit si bratianu ca descarcase si el anterior cca 70 de albume postate de mine pe primele pagini ale discografiei lui Zamfir, pentru a isi "ripui" si el albumele sale... Asta doreste bratianu sa ne faca sa credem... Pana decurand posta linkurile expirate ale unor albume (Un lucru util dealtfel). Intre timp a aflat si el ca mp3-urile pot fi convertite in format flac... si asa i-a venit ideea de a reposta albume convertite in format flac. Sustine ca ar avea cca. 70 de albume pe care intentioneaza sa le rip-uiasca si posteze... Multi mi-au scris ca au serioase indoieli in aceasta privinta si i s-a solicitat a adauga si o poza a CD-ului sau LP-ului pe dispozitivul sau de redare. (Aceasta ar indeparta orice dubiu privind autenticitatea flacurilor.) Rip-uirea necesita cateva minute in timp ce a face o poza doar cateva secunde. Daca tot are CD-ul sau LP-ul in mana... care ar fi problema? Daca nu poate dovedi ca rip-urile sunt autentice este evident ca banuelile sunt intemeiate ceea ce ar dovedi ca nu face decat bascalie iluzionand pe multi ca ar descarca flac-uri atentice (care nu-s decat mp3-uri convertite in format flac,) incarcandu-le memoria computerului la misto fara nici un rost sau justificare. Multi si-au incetat postarile si chiar au parasit forumul... si multi o vor face in curand datorita badaraniei sale.  Ignorati-l. Este inca posedat de demoni...

pus acum 9 ani
   
iosuco
Membru Senior

Din: टेरा &
Inregistrat: acum 10 ani
Georghe Zamfir — Vol.2 (LaserLight-15227, 1990)
   
01 [2:12] Asta e poteca mea
02 [2:18] Breaza de la Dragodana
03 [2:20] Sârbă de la Găiesti (Dance from Găiești)
04 [3:17] Balada lui Costea Păcurarul
05 [2:04] Ca la Breaza (Dance from Breaza)
06 [2:35] Corăgheasca
07 [9:28] Suită oltenească
08 [4:26] Suită Transilvană (Suite from Transylvania)
09 [1:32] Păscui calul pe răzoare
10 [2:49] Sârbă bătrânească
11 [5:20] Doină de la Vișina (Contemplation)
12 [1:49] Mindrele (Mindrele)
13 [2:48] Mândra mea din Bădulești (My love from Badulești)
14 [2:41] Horă din Muntenia și Câmpulung oraș de munte
15 [1:49] Brâul bănățean

   Total: 47:32


gheorghe zamfir georghe zamfir vol.2   [2:12] asta poteca mea02 [2:18] breaza [2:20] sârbă

29.9KB

Modificat de iosuco (acum 9 ani)


_______________________________________
"bratianu"  — Cine (pe acest forum) nu a citit comentariile sale. Se prezinta simplu... "Nu sunt muzicoloc, nici macar DJ, nu ma pricep. Ma trezesc vorbind in papusoi". Si asa nepriceput cum e, "bratianu" ar putea avea cometarii pentru orice postare. In timp ce el asteapta sa i se ofere "albume in original sau chiar... lapte si miere..." recomandarea sa pentru toti ceilalti este... "de a se multumi cu ce au".  Pretinde ca flac-urile le poate deosebi de mp3 "dupa ureche" iar mp3-urilor le poate sesiza calitatea tot... dupa ureche. I s-a atras atentia de catre cei mai priceputi, si mai direct de catre ceilalti  — a nu mai confunda acest forum cu papusoiu, insa... nu poate pricepe... Se pare ca este posedat de demoni. I s-a recomandat un simplu ritual de exorcizare — care consta in a striga cat poate de tare de 44 de ori in noaptea de revelion "iesi satana din mine si din mouse-ul meu" (in papusoiul din ograda) dupa care sa izbeasca cat poate de tare cu mouse-ul de pamant. Iar daca inca va fi posedat de spiritele rele, sa repete ritualul in cimitir si in noaptea de boboteaza, (turnandu-si o galeata cu apa rece pe cap) si strigiand de 666 de ori cat poate de tare... "Iesi satana din mine si din computerul meu... si nu ma mai inboldi sa tot confund acest forum cu... papusoiu" — dupa care sa izbeasca cat poate de tare computerul sau de pamant de 44 de ori.
Fiind pe forum din 2011, a fost nevoie sa vin eu la mijlocul lui 2014, sa creez discografia Zamfir, sa postez cca 250 albume din discografia sa, sa refuz a mai posta jumatate de an datorita mitocaniei sale, sa revin sa repostez... cand asa, instantaneu, si-a amintiit si bratianu ca descarcase si el anterior cca 70 de albume postate de mine pe primele pagini ale discografiei lui Zamfir, pentru a isi "ripui" si el albumele sale... Asta doreste bratianu sa ne faca sa credem... Pana decurand posta linkurile expirate ale unor albume (Un lucru util dealtfel). Intre timp a aflat si el ca mp3-urile pot fi convertite in format flac... si asa i-a venit ideea de a reposta albume convertite in format flac. Sustine ca ar avea cca. 70 de albume pe care intentioneaza sa le rip-uiasca si posteze... Multi mi-au scris ca au serioase indoieli in aceasta privinta si i s-a solicitat a adauga si o poza a CD-ului sau LP-ului pe dispozitivul sau de redare. (Aceasta ar indeparta orice dubiu privind autenticitatea flacurilor.) Rip-uirea necesita cateva minute in timp ce a face o poza doar cateva secunde. Daca tot are CD-ul sau LP-ul in mana... care ar fi problema? Daca nu poate dovedi ca rip-urile sunt autentice este evident ca banuelile sunt intemeiate ceea ce ar dovedi ca nu face decat bascalie iluzionand pe multi ca ar descarca flac-uri atentice (care nu-s decat mp3-uri convertite in format flac,) incarcandu-le memoria computerului la misto fara nici un rost sau justificare. Multi si-au incetat postarile si chiar au parasit forumul... si multi o vor face in curand datorita badaraniei sale.  Ignorati-l. Este inca posedat de demoni...

pus acum 9 ani
   
iosuco
Membru Senior

Din: टेरा &
Inregistrat: acum 10 ani
The beautiful sound of the Pan Pipes (MusicClub-202, 1995)

01 [07:23] Doină de jale & Ciocârlia
02 [05:20] Doină de la Vișina
03 [05:16] Domasnea
04 [10:35] Suite of Oltenia dances
05 [06:56] Arad
06 [06:19] Dance of Breaza
07 [09:02] Sarmis & Trefla
08 [03:19] Balada lui Costea Păcurarul
09 [04:24] Flora
10 [08:16] Doina din Argeș
11 [03:05] Bocet


gheorghe zamfir the beautiful sound the pan pipes 1995)01 [07:23] doină jale & [05:20]

45.5KB


_______________________________________
"bratianu"  — Cine (pe acest forum) nu a citit comentariile sale. Se prezinta simplu... "Nu sunt muzicoloc, nici macar DJ, nu ma pricep. Ma trezesc vorbind in papusoi". Si asa nepriceput cum e, "bratianu" ar putea avea cometarii pentru orice postare. In timp ce el asteapta sa i se ofere "albume in original sau chiar... lapte si miere..." recomandarea sa pentru toti ceilalti este... "de a se multumi cu ce au".  Pretinde ca flac-urile le poate deosebi de mp3 "dupa ureche" iar mp3-urilor le poate sesiza calitatea tot... dupa ureche. I s-a atras atentia de catre cei mai priceputi, si mai direct de catre ceilalti  — a nu mai confunda acest forum cu papusoiu, insa... nu poate pricepe... Se pare ca este posedat de demoni. I s-a recomandat un simplu ritual de exorcizare — care consta in a striga cat poate de tare de 44 de ori in noaptea de revelion "iesi satana din mine si din mouse-ul meu" (in papusoiul din ograda) dupa care sa izbeasca cat poate de tare cu mouse-ul de pamant. Iar daca inca va fi posedat de spiritele rele, sa repete ritualul in cimitir si in noaptea de boboteaza, (turnandu-si o galeata cu apa rece pe cap) si strigiand de 666 de ori cat poate de tare... "Iesi satana din mine si din computerul meu... si nu ma mai inboldi sa tot confund acest forum cu... papusoiu" — dupa care sa izbeasca cat poate de tare computerul sau de pamant de 44 de ori.
Fiind pe forum din 2011, a fost nevoie sa vin eu la mijlocul lui 2014, sa creez discografia Zamfir, sa postez cca 250 albume din discografia sa, sa refuz a mai posta jumatate de an datorita mitocaniei sale, sa revin sa repostez... cand asa, instantaneu, si-a amintiit si bratianu ca descarcase si el anterior cca 70 de albume postate de mine pe primele pagini ale discografiei lui Zamfir, pentru a isi "ripui" si el albumele sale... Asta doreste bratianu sa ne faca sa credem... Pana decurand posta linkurile expirate ale unor albume (Un lucru util dealtfel). Intre timp a aflat si el ca mp3-urile pot fi convertite in format flac... si asa i-a venit ideea de a reposta albume convertite in format flac. Sustine ca ar avea cca. 70 de albume pe care intentioneaza sa le rip-uiasca si posteze... Multi mi-au scris ca au serioase indoieli in aceasta privinta si i s-a solicitat a adauga si o poza a CD-ului sau LP-ului pe dispozitivul sau de redare. (Aceasta ar indeparta orice dubiu privind autenticitatea flacurilor.) Rip-uirea necesita cateva minute in timp ce a face o poza doar cateva secunde. Daca tot are CD-ul sau LP-ul in mana... care ar fi problema? Daca nu poate dovedi ca rip-urile sunt autentice este evident ca banuelile sunt intemeiate ceea ce ar dovedi ca nu face decat bascalie iluzionand pe multi ca ar descarca flac-uri atentice (care nu-s decat mp3-uri convertite in format flac,) incarcandu-le memoria computerului la misto fara nici un rost sau justificare. Multi si-au incetat postarile si chiar au parasit forumul... si multi o vor face in curand datorita badaraniei sale.  Ignorati-l. Este inca posedat de demoni...

pus acum 9 ani
   
iosuco
Membru Senior

Din: टेरा &
Inregistrat: acum 10 ani
The Very Best of Gheorghe Zamfir (WB 86937, 1996)

01 [5:15] Domasnea
02 [3:09] Ana
03 [6:55] Arad
04 [6:46] Oltera
05 [4:44] Jebel
06 [9:02] Sarmis & Trefla
07 [4:24] Flora
08 [7:20] Mourning 'Doina'

Total:    47:35


gheorghe zamfir the very best gheorghe zamfir (wb 86937, 1996)01 [5:15] domasnea02 [3:09] ana03

56.6KB


_______________________________________
"bratianu"  — Cine (pe acest forum) nu a citit comentariile sale. Se prezinta simplu... "Nu sunt muzicoloc, nici macar DJ, nu ma pricep. Ma trezesc vorbind in papusoi". Si asa nepriceput cum e, "bratianu" ar putea avea cometarii pentru orice postare. In timp ce el asteapta sa i se ofere "albume in original sau chiar... lapte si miere..." recomandarea sa pentru toti ceilalti este... "de a se multumi cu ce au".  Pretinde ca flac-urile le poate deosebi de mp3 "dupa ureche" iar mp3-urilor le poate sesiza calitatea tot... dupa ureche. I s-a atras atentia de catre cei mai priceputi, si mai direct de catre ceilalti  — a nu mai confunda acest forum cu papusoiu, insa... nu poate pricepe... Se pare ca este posedat de demoni. I s-a recomandat un simplu ritual de exorcizare — care consta in a striga cat poate de tare de 44 de ori in noaptea de revelion "iesi satana din mine si din mouse-ul meu" (in papusoiul din ograda) dupa care sa izbeasca cat poate de tare cu mouse-ul de pamant. Iar daca inca va fi posedat de spiritele rele, sa repete ritualul in cimitir si in noaptea de boboteaza, (turnandu-si o galeata cu apa rece pe cap) si strigiand de 666 de ori cat poate de tare... "Iesi satana din mine si din computerul meu... si nu ma mai inboldi sa tot confund acest forum cu... papusoiu" — dupa care sa izbeasca cat poate de tare computerul sau de pamant de 44 de ori.
Fiind pe forum din 2011, a fost nevoie sa vin eu la mijlocul lui 2014, sa creez discografia Zamfir, sa postez cca 250 albume din discografia sa, sa refuz a mai posta jumatate de an datorita mitocaniei sale, sa revin sa repostez... cand asa, instantaneu, si-a amintiit si bratianu ca descarcase si el anterior cca 70 de albume postate de mine pe primele pagini ale discografiei lui Zamfir, pentru a isi "ripui" si el albumele sale... Asta doreste bratianu sa ne faca sa credem... Pana decurand posta linkurile expirate ale unor albume (Un lucru util dealtfel). Intre timp a aflat si el ca mp3-urile pot fi convertite in format flac... si asa i-a venit ideea de a reposta albume convertite in format flac. Sustine ca ar avea cca. 70 de albume pe care intentioneaza sa le rip-uiasca si posteze... Multi mi-au scris ca au serioase indoieli in aceasta privinta si i s-a solicitat a adauga si o poza a CD-ului sau LP-ului pe dispozitivul sau de redare. (Aceasta ar indeparta orice dubiu privind autenticitatea flacurilor.) Rip-uirea necesita cateva minute in timp ce a face o poza doar cateva secunde. Daca tot are CD-ul sau LP-ul in mana... care ar fi problema? Daca nu poate dovedi ca rip-urile sunt autentice este evident ca banuelile sunt intemeiate ceea ce ar dovedi ca nu face decat bascalie iluzionand pe multi ca ar descarca flac-uri atentice (care nu-s decat mp3-uri convertite in format flac,) incarcandu-le memoria computerului la misto fara nici un rost sau justificare. Multi si-au incetat postarile si chiar au parasit forumul... si multi o vor face in curand datorita badaraniei sale.  Ignorati-l. Este inca posedat de demoni...

pus acum 9 ani
   
iosuco
Membru Senior

Din: टेरा &
Inregistrat: acum 10 ani
Gheorghe Zamfir A Paris (Disques Déesse – DDLX 27/28) 1980

A1.1      Appel De Bucium    
A1.2      Chanson De Lancu Jianu    
A1.3      Danse Jianu    
A1.4      Brîu D'Olténie    
     Ion Milu
A2.1  Pauvre Jeune Villageois    
A2.2  Le Brîu De Fenes    
A2.3       Danse Ŕ deux de Losca    
      Ion Lăceanu
A3.1   A la lisičre de la foręt    
A3.2   Quel hiver que l'Hiver dernier    
A3.3   Sârbă de Comana (Village De Muntenie)    
A3.4      Le brîu des Bergers    
     Toni Iordache
B1      A la récolte du maďs    
B2      Sârba de concert    
B3.1      Doďna de l'Arges    
B3.2      Hora comme au caval    
   

C1-1  J'ai deux frčres a Severin    
C1-2  Hora de Muntenie    
C2      La suite Olténienne: Fluďer et naď, Les olténiens partent avec leurs faux, Rustemul, Dianca, Sârbă Danses, Brîul, Calusul    
     Ion Lăceanu
D1-1  Comme dans la vallée    
D1-2  Sârbă    
     Toni Iordache
D2-1     Doďna de l'olténien    
D2-2     Hora des lăutari    
     Gheorghe Zamfir
D3-1     Doină de jale    
D3-2     L'alouette    


    Licensed from – Electrecord

    Cimbalom [Cymbalum] – Toni Iordache
    Double Bass [Contrebasse] – Mihai Tudor
    Flute [Flűte De Pan] – Gheorghe Zamfir
    Performer, Other [Fluďer, Caval, Ocarina, Cornemuse, Fishscales] – Ion Lăceanu
    Tárogató [Taragote] – Ion Milu
    Violin [Violon] – Cornel Niculescu

gheorghe zamfir gheorghe zamfir paris (disques déesse ddlx 27/28) 1980a1.1   appel bucium

39.1KB

Modificat de iosuco (acum 9 ani)


_______________________________________
"bratianu"  — Cine (pe acest forum) nu a citit comentariile sale. Se prezinta simplu... "Nu sunt muzicoloc, nici macar DJ, nu ma pricep. Ma trezesc vorbind in papusoi". Si asa nepriceput cum e, "bratianu" ar putea avea cometarii pentru orice postare. In timp ce el asteapta sa i se ofere "albume in original sau chiar... lapte si miere..." recomandarea sa pentru toti ceilalti este... "de a se multumi cu ce au".  Pretinde ca flac-urile le poate deosebi de mp3 "dupa ureche" iar mp3-urilor le poate sesiza calitatea tot... dupa ureche. I s-a atras atentia de catre cei mai priceputi, si mai direct de catre ceilalti  — a nu mai confunda acest forum cu papusoiu, insa... nu poate pricepe... Se pare ca este posedat de demoni. I s-a recomandat un simplu ritual de exorcizare — care consta in a striga cat poate de tare de 44 de ori in noaptea de revelion "iesi satana din mine si din mouse-ul meu" (in papusoiul din ograda) dupa care sa izbeasca cat poate de tare cu mouse-ul de pamant. Iar daca inca va fi posedat de spiritele rele, sa repete ritualul in cimitir si in noaptea de boboteaza, (turnandu-si o galeata cu apa rece pe cap) si strigiand de 666 de ori cat poate de tare... "Iesi satana din mine si din computerul meu... si nu ma mai inboldi sa tot confund acest forum cu... papusoiu" — dupa care sa izbeasca cat poate de tare computerul sau de pamant de 44 de ori.
Fiind pe forum din 2011, a fost nevoie sa vin eu la mijlocul lui 2014, sa creez discografia Zamfir, sa postez cca 250 albume din discografia sa, sa refuz a mai posta jumatate de an datorita mitocaniei sale, sa revin sa repostez... cand asa, instantaneu, si-a amintiit si bratianu ca descarcase si el anterior cca 70 de albume postate de mine pe primele pagini ale discografiei lui Zamfir, pentru a isi "ripui" si el albumele sale... Asta doreste bratianu sa ne faca sa credem... Pana decurand posta linkurile expirate ale unor albume (Un lucru util dealtfel). Intre timp a aflat si el ca mp3-urile pot fi convertite in format flac... si asa i-a venit ideea de a reposta albume convertite in format flac. Sustine ca ar avea cca. 70 de albume pe care intentioneaza sa le rip-uiasca si posteze... Multi mi-au scris ca au serioase indoieli in aceasta privinta si i s-a solicitat a adauga si o poza a CD-ului sau LP-ului pe dispozitivul sau de redare. (Aceasta ar indeparta orice dubiu privind autenticitatea flacurilor.) Rip-uirea necesita cateva minute in timp ce a face o poza doar cateva secunde. Daca tot are CD-ul sau LP-ul in mana... care ar fi problema? Daca nu poate dovedi ca rip-urile sunt autentice este evident ca banuelile sunt intemeiate ceea ce ar dovedi ca nu face decat bascalie iluzionand pe multi ca ar descarca flac-uri atentice (care nu-s decat mp3-uri convertite in format flac,) incarcandu-le memoria computerului la misto fara nici un rost sau justificare. Multi si-au incetat postarile si chiar au parasit forumul... si multi o vor face in curand datorita badaraniei sale.  Ignorati-l. Este inca posedat de demoni...

pus acum 9 ani
   
iosuco
Membru Senior

Din: टेरा &
Inregistrat: acum 10 ani
Gheorghe Zamfir — Panflotenzauber (CD-157.005, 1999)

01 [04:43] A frunzei 
02 [10:30] Bănățeanca 
03 [03:13] Hora pe loc 
04 [04:00] Ca la nuntă
05 [08:52] Suita din Caransebeș
06 [06:17] Breza
07 [06:55] Suită bănățeana
08 [01:57] Hora ca din caval 
09 [02:51] Sarmis & Mult mă-înreabă inima 
10 [02:34] Ca la Breaza 
11 [03:40] Chanson de Iancu Jianu 
12 [02:21] Brâul oltensec 
13 [05:48] Am ajuns codrii să-i-bat 
14 [05:01] Marginea Dunării 
   
    Total: 68:42


gheorghe zamfir gheorghe zamfir 1999)01 [04:43] [10:30] [03:13] hora loc  [04:00] nuntă

58.4KB

Modificat de iosuco (acum 9 ani)


_______________________________________
"bratianu"  — Cine (pe acest forum) nu a citit comentariile sale. Se prezinta simplu... "Nu sunt muzicoloc, nici macar DJ, nu ma pricep. Ma trezesc vorbind in papusoi". Si asa nepriceput cum e, "bratianu" ar putea avea cometarii pentru orice postare. In timp ce el asteapta sa i se ofere "albume in original sau chiar... lapte si miere..." recomandarea sa pentru toti ceilalti este... "de a se multumi cu ce au".  Pretinde ca flac-urile le poate deosebi de mp3 "dupa ureche" iar mp3-urilor le poate sesiza calitatea tot... dupa ureche. I s-a atras atentia de catre cei mai priceputi, si mai direct de catre ceilalti  — a nu mai confunda acest forum cu papusoiu, insa... nu poate pricepe... Se pare ca este posedat de demoni. I s-a recomandat un simplu ritual de exorcizare — care consta in a striga cat poate de tare de 44 de ori in noaptea de revelion "iesi satana din mine si din mouse-ul meu" (in papusoiul din ograda) dupa care sa izbeasca cat poate de tare cu mouse-ul de pamant. Iar daca inca va fi posedat de spiritele rele, sa repete ritualul in cimitir si in noaptea de boboteaza, (turnandu-si o galeata cu apa rece pe cap) si strigiand de 666 de ori cat poate de tare... "Iesi satana din mine si din computerul meu... si nu ma mai inboldi sa tot confund acest forum cu... papusoiu" — dupa care sa izbeasca cat poate de tare computerul sau de pamant de 44 de ori.
Fiind pe forum din 2011, a fost nevoie sa vin eu la mijlocul lui 2014, sa creez discografia Zamfir, sa postez cca 250 albume din discografia sa, sa refuz a mai posta jumatate de an datorita mitocaniei sale, sa revin sa repostez... cand asa, instantaneu, si-a amintiit si bratianu ca descarcase si el anterior cca 70 de albume postate de mine pe primele pagini ale discografiei lui Zamfir, pentru a isi "ripui" si el albumele sale... Asta doreste bratianu sa ne faca sa credem... Pana decurand posta linkurile expirate ale unor albume (Un lucru util dealtfel). Intre timp a aflat si el ca mp3-urile pot fi convertite in format flac... si asa i-a venit ideea de a reposta albume convertite in format flac. Sustine ca ar avea cca. 70 de albume pe care intentioneaza sa le rip-uiasca si posteze... Multi mi-au scris ca au serioase indoieli in aceasta privinta si i s-a solicitat a adauga si o poza a CD-ului sau LP-ului pe dispozitivul sau de redare. (Aceasta ar indeparta orice dubiu privind autenticitatea flacurilor.) Rip-uirea necesita cateva minute in timp ce a face o poza doar cateva secunde. Daca tot are CD-ul sau LP-ul in mana... care ar fi problema? Daca nu poate dovedi ca rip-urile sunt autentice este evident ca banuelile sunt intemeiate ceea ce ar dovedi ca nu face decat bascalie iluzionand pe multi ca ar descarca flac-uri atentice (care nu-s decat mp3-uri convertite in format flac,) incarcandu-le memoria computerului la misto fara nici un rost sau justificare. Multi si-au incetat postarile si chiar au parasit forumul... si multi o vor face in curand datorita badaraniei sale.  Ignorati-l. Este inca posedat de demoni...

pus acum 9 ani
   
iosuco
Membru Senior

Din: टेरा &
Inregistrat: acum 10 ani
Gheorghe Zamfir — Doina de L'Amour (2001)

01 [6:27] Doină ca la Vișina
02 [5:02] Busuioc floare cătată
03 [5:03] Frunză verde ca bobu'
04 [9:12] Primavară - mama noastră
05 [6:28] Vino bade
06 [7:27] Mărie, Mărie
07 [3:10] Doina de l'amour
08 [8:43] De-ar fi dorul ca și-o floare
09 [8:51] Frumos bade trandafirul
10 [2:43] Doina speranței
11 [8:03] Doină de jale

Total Time: 01:11:11


01 [12:03] Hommage a mon Maitre Fănica Luca
02 [08:17] La rugă la Chișoda
03 [03:22] A la fete en mountene
04 [05:39] O quel beau bouquet de fleurs
05 [05:04] Mândră floare-i norocu'
06 [03:49] Promenade en Oltenie avec Marin Chisăr
07 [09:41] Suite de Timișoara
08 [06:05] Dorule copil pribeag
09 [02:51] Călușul

Total Time: 00:56:52


gheorghe zamfir gheorghe zamfir doina l'amour (2001)01 [6:27] doină [5:02] busuioc floare

32.4KB


_______________________________________
"bratianu"  — Cine (pe acest forum) nu a citit comentariile sale. Se prezinta simplu... "Nu sunt muzicoloc, nici macar DJ, nu ma pricep. Ma trezesc vorbind in papusoi". Si asa nepriceput cum e, "bratianu" ar putea avea cometarii pentru orice postare. In timp ce el asteapta sa i se ofere "albume in original sau chiar... lapte si miere..." recomandarea sa pentru toti ceilalti este... "de a se multumi cu ce au".  Pretinde ca flac-urile le poate deosebi de mp3 "dupa ureche" iar mp3-urilor le poate sesiza calitatea tot... dupa ureche. I s-a atras atentia de catre cei mai priceputi, si mai direct de catre ceilalti  — a nu mai confunda acest forum cu papusoiu, insa... nu poate pricepe... Se pare ca este posedat de demoni. I s-a recomandat un simplu ritual de exorcizare — care consta in a striga cat poate de tare de 44 de ori in noaptea de revelion "iesi satana din mine si din mouse-ul meu" (in papusoiul din ograda) dupa care sa izbeasca cat poate de tare cu mouse-ul de pamant. Iar daca inca va fi posedat de spiritele rele, sa repete ritualul in cimitir si in noaptea de boboteaza, (turnandu-si o galeata cu apa rece pe cap) si strigiand de 666 de ori cat poate de tare... "Iesi satana din mine si din computerul meu... si nu ma mai inboldi sa tot confund acest forum cu... papusoiu" — dupa care sa izbeasca cat poate de tare computerul sau de pamant de 44 de ori.
Fiind pe forum din 2011, a fost nevoie sa vin eu la mijlocul lui 2014, sa creez discografia Zamfir, sa postez cca 250 albume din discografia sa, sa refuz a mai posta jumatate de an datorita mitocaniei sale, sa revin sa repostez... cand asa, instantaneu, si-a amintiit si bratianu ca descarcase si el anterior cca 70 de albume postate de mine pe primele pagini ale discografiei lui Zamfir, pentru a isi "ripui" si el albumele sale... Asta doreste bratianu sa ne faca sa credem... Pana decurand posta linkurile expirate ale unor albume (Un lucru util dealtfel). Intre timp a aflat si el ca mp3-urile pot fi convertite in format flac... si asa i-a venit ideea de a reposta albume convertite in format flac. Sustine ca ar avea cca. 70 de albume pe care intentioneaza sa le rip-uiasca si posteze... Multi mi-au scris ca au serioase indoieli in aceasta privinta si i s-a solicitat a adauga si o poza a CD-ului sau LP-ului pe dispozitivul sau de redare. (Aceasta ar indeparta orice dubiu privind autenticitatea flacurilor.) Rip-uirea necesita cateva minute in timp ce a face o poza doar cateva secunde. Daca tot are CD-ul sau LP-ul in mana... care ar fi problema? Daca nu poate dovedi ca rip-urile sunt autentice este evident ca banuelile sunt intemeiate ceea ce ar dovedi ca nu face decat bascalie iluzionand pe multi ca ar descarca flac-uri atentice (care nu-s decat mp3-uri convertite in format flac,) incarcandu-le memoria computerului la misto fara nici un rost sau justificare. Multi si-au incetat postarile si chiar au parasit forumul... si multi o vor face in curand datorita badaraniei sale.  Ignorati-l. Este inca posedat de demoni...

pus acum 9 ani
   
iosuco
Membru Senior

Din: टेरा &
Inregistrat: acum 10 ani
Gheorghe Zamfir — Rencontre Avec La Roumanie - Flűte De Pan ( ST-EPE 0433)

A1 [2:22] Brâul oltenesc    
A2 [3:15] Cântecul lui Iancu Jianu    
A3 [2:32] Mierțita când e bolnavă         
A4 [1:56] Horă ca la caval    
A5 [2:50] Mult mă-ntreabă inima    
A6 [2:34] Ca la Breaza    

B1 [2:39] Horă din Muntenia și Câmpulung, oraș de munte    
B2 [3:16] Balada lui Costea Păcurarul    
B3 [2:02] Corăgheasca    
B4 [1:57] Rustemul de la Lișteava    
B5 [3:03] Bocet    
B6 [2:43] Ciocârlia


gheorghe zamfir gheorghe zamfir rencontre avec roumanie flűte pan st-epe 0433)a1 [2:22] brâul

49.1KB

Modificat de iosuco (acum 9 ani)


_______________________________________
"bratianu"  — Cine (pe acest forum) nu a citit comentariile sale. Se prezinta simplu... "Nu sunt muzicoloc, nici macar DJ, nu ma pricep. Ma trezesc vorbind in papusoi". Si asa nepriceput cum e, "bratianu" ar putea avea cometarii pentru orice postare. In timp ce el asteapta sa i se ofere "albume in original sau chiar... lapte si miere..." recomandarea sa pentru toti ceilalti este... "de a se multumi cu ce au".  Pretinde ca flac-urile le poate deosebi de mp3 "dupa ureche" iar mp3-urilor le poate sesiza calitatea tot... dupa ureche. I s-a atras atentia de catre cei mai priceputi, si mai direct de catre ceilalti  — a nu mai confunda acest forum cu papusoiu, insa... nu poate pricepe... Se pare ca este posedat de demoni. I s-a recomandat un simplu ritual de exorcizare — care consta in a striga cat poate de tare de 44 de ori in noaptea de revelion "iesi satana din mine si din mouse-ul meu" (in papusoiul din ograda) dupa care sa izbeasca cat poate de tare cu mouse-ul de pamant. Iar daca inca va fi posedat de spiritele rele, sa repete ritualul in cimitir si in noaptea de boboteaza, (turnandu-si o galeata cu apa rece pe cap) si strigiand de 666 de ori cat poate de tare... "Iesi satana din mine si din computerul meu... si nu ma mai inboldi sa tot confund acest forum cu... papusoiu" — dupa care sa izbeasca cat poate de tare computerul sau de pamant de 44 de ori.
Fiind pe forum din 2011, a fost nevoie sa vin eu la mijlocul lui 2014, sa creez discografia Zamfir, sa postez cca 250 albume din discografia sa, sa refuz a mai posta jumatate de an datorita mitocaniei sale, sa revin sa repostez... cand asa, instantaneu, si-a amintiit si bratianu ca descarcase si el anterior cca 70 de albume postate de mine pe primele pagini ale discografiei lui Zamfir, pentru a isi "ripui" si el albumele sale... Asta doreste bratianu sa ne faca sa credem... Pana decurand posta linkurile expirate ale unor albume (Un lucru util dealtfel). Intre timp a aflat si el ca mp3-urile pot fi convertite in format flac... si asa i-a venit ideea de a reposta albume convertite in format flac. Sustine ca ar avea cca. 70 de albume pe care intentioneaza sa le rip-uiasca si posteze... Multi mi-au scris ca au serioase indoieli in aceasta privinta si i s-a solicitat a adauga si o poza a CD-ului sau LP-ului pe dispozitivul sau de redare. (Aceasta ar indeparta orice dubiu privind autenticitatea flacurilor.) Rip-uirea necesita cateva minute in timp ce a face o poza doar cateva secunde. Daca tot are CD-ul sau LP-ul in mana... care ar fi problema? Daca nu poate dovedi ca rip-urile sunt autentice este evident ca banuelile sunt intemeiate ceea ce ar dovedi ca nu face decat bascalie iluzionand pe multi ca ar descarca flac-uri atentice (care nu-s decat mp3-uri convertite in format flac,) incarcandu-le memoria computerului la misto fara nici un rost sau justificare. Multi si-au incetat postarile si chiar au parasit forumul... si multi o vor face in curand datorita badaraniei sale.  Ignorati-l. Este inca posedat de demoni...

pus acum 9 ani
   
iosuco
Membru Senior

Din: टेरा &
Inregistrat: acum 10 ani
Gheorghe Zamfir — Pan-Pipe (ST-EPE 0432)

A1 [5:20] Doină de jale    
A2 [1:33] Frunzuliță lemn adus    
A3 [2:49] Cîntec de nuntă    
A4 [1:33] Păscui calul pe răzoare    

B1 [5:18] Doină de la Vișina    
B2 [2:48] Mîndra mea din Bădulești    
B3 [1:52] Mîndrele    
B4 [2:47] Sârbă bătrânească

Orchestra : Florian Economu   

One of the most valorous interpreters of the nai. He graduated from the Musical School in 1961, and continued to study at the Musical Conservatory Ciprian Porumbescu of Bucharest until 1966. From this time on he is conducting the well-known Bucharest folk music orchestra Ciocirlia (The Lark); he is meanwhile teaching the nai at the Musical Lyceum no. 1 of Bucharest.

Besides his studies at the Conservatory and, later on, his activity as a conductor and a music teacher, Gheorghe Zamfir has dedicated all his talent to the improvement of his mastersHip as a nai soloist, as well as to the knowledge of the Romanian folklore.

The present recordings testify in an eloquent manner the artist's possibilities. Doina de Jale (a sad elegiac song — first side, No. 1) gives utterance, by means of its expressive intonations — obtained by the use of the grave register of the musical instrument — to the overwhelming sentiment of the lonely human being. Contrarily to this first Doina, the second one (side II, No. 1) is a lyric song, much brighter, realized with the help of some incursions in the higher registers. Frunzulita, Iemn adus' (Green leaf, curved wood, side I, No. 2), PSscui calul pe ogoare (I took my horse to graze in the fields, side I, No. 4) as well as Mindra mea din Badulesti (My iair one from Badulesti, side II, No. 2) are love songs, in which the feelings of tenderness and joy are expressed by vivacious tunes, build of concise phrases. A moment of serein meditation, proper to nuptial customs of the Argesh region, is expressed with a remarkable emotive force by Gheorghe Zamfir in the Nuptial Song (side I, No. 3). The repetition, towards the end of the song, of a melodic phrase in the inferior octave, deepens the meditative character of the moment.


gheorghe zamfir gheorghe zamfir pan-pipe (st-epe 0432)a1 [5:20] doină jale     [1:33]

67.2KB

Modificat de iosuco (acum 9 ani)


_______________________________________
"bratianu"  — Cine (pe acest forum) nu a citit comentariile sale. Se prezinta simplu... "Nu sunt muzicoloc, nici macar DJ, nu ma pricep. Ma trezesc vorbind in papusoi". Si asa nepriceput cum e, "bratianu" ar putea avea cometarii pentru orice postare. In timp ce el asteapta sa i se ofere "albume in original sau chiar... lapte si miere..." recomandarea sa pentru toti ceilalti este... "de a se multumi cu ce au".  Pretinde ca flac-urile le poate deosebi de mp3 "dupa ureche" iar mp3-urilor le poate sesiza calitatea tot... dupa ureche. I s-a atras atentia de catre cei mai priceputi, si mai direct de catre ceilalti  — a nu mai confunda acest forum cu papusoiu, insa... nu poate pricepe... Se pare ca este posedat de demoni. I s-a recomandat un simplu ritual de exorcizare — care consta in a striga cat poate de tare de 44 de ori in noaptea de revelion "iesi satana din mine si din mouse-ul meu" (in papusoiul din ograda) dupa care sa izbeasca cat poate de tare cu mouse-ul de pamant. Iar daca inca va fi posedat de spiritele rele, sa repete ritualul in cimitir si in noaptea de boboteaza, (turnandu-si o galeata cu apa rece pe cap) si strigiand de 666 de ori cat poate de tare... "Iesi satana din mine si din computerul meu... si nu ma mai inboldi sa tot confund acest forum cu... papusoiu" — dupa care sa izbeasca cat poate de tare computerul sau de pamant de 44 de ori.
Fiind pe forum din 2011, a fost nevoie sa vin eu la mijlocul lui 2014, sa creez discografia Zamfir, sa postez cca 250 albume din discografia sa, sa refuz a mai posta jumatate de an datorita mitocaniei sale, sa revin sa repostez... cand asa, instantaneu, si-a amintiit si bratianu ca descarcase si el anterior cca 70 de albume postate de mine pe primele pagini ale discografiei lui Zamfir, pentru a isi "ripui" si el albumele sale... Asta doreste bratianu sa ne faca sa credem... Pana decurand posta linkurile expirate ale unor albume (Un lucru util dealtfel). Intre timp a aflat si el ca mp3-urile pot fi convertite in format flac... si asa i-a venit ideea de a reposta albume convertite in format flac. Sustine ca ar avea cca. 70 de albume pe care intentioneaza sa le rip-uiasca si posteze... Multi mi-au scris ca au serioase indoieli in aceasta privinta si i s-a solicitat a adauga si o poza a CD-ului sau LP-ului pe dispozitivul sau de redare. (Aceasta ar indeparta orice dubiu privind autenticitatea flacurilor.) Rip-uirea necesita cateva minute in timp ce a face o poza doar cateva secunde. Daca tot are CD-ul sau LP-ul in mana... care ar fi problema? Daca nu poate dovedi ca rip-urile sunt autentice este evident ca banuelile sunt intemeiate ceea ce ar dovedi ca nu face decat bascalie iluzionand pe multi ca ar descarca flac-uri atentice (care nu-s decat mp3-uri convertite in format flac,) incarcandu-le memoria computerului la misto fara nici un rost sau justificare. Multi si-au incetat postarile si chiar au parasit forumul... si multi o vor face in curand datorita badaraniei sale.  Ignorati-l. Este inca posedat de demoni...

pus acum 9 ani
   
iosuco
Membru Senior

Din: टेरा &
Inregistrat: acum 10 ani
The wonderful panflute of Gheorghe Zamfir (ST-EPE 0590, 1971)

01 [2:54] Sârba lui Pompieru & Am o mândră mititică
02 [2:16] Breaza de la Dragodana
03 [6:48] Munților cu brazi înalți & Ferice codre de tine
04 [2:01] Brâul de la Făget
05 [2:17] Sârbă de la Gaiești

06 [4:43] Suită de sârbe oltenești
07 [5:07] Șapte văi și-o vale adâncă
08 [2:17] Învârtită
09 [2:10] Asta e poteca mea
10 [2:02] Joc de doi


gheorghe zamfir the wonderful panflute gheorghe zamfir (st-epe 0590, 1971) [2:54] sârba lui pompieru

40.3KB


_______________________________________
"bratianu"  — Cine (pe acest forum) nu a citit comentariile sale. Se prezinta simplu... "Nu sunt muzicoloc, nici macar DJ, nu ma pricep. Ma trezesc vorbind in papusoi". Si asa nepriceput cum e, "bratianu" ar putea avea cometarii pentru orice postare. In timp ce el asteapta sa i se ofere "albume in original sau chiar... lapte si miere..." recomandarea sa pentru toti ceilalti este... "de a se multumi cu ce au".  Pretinde ca flac-urile le poate deosebi de mp3 "dupa ureche" iar mp3-urilor le poate sesiza calitatea tot... dupa ureche. I s-a atras atentia de catre cei mai priceputi, si mai direct de catre ceilalti  — a nu mai confunda acest forum cu papusoiu, insa... nu poate pricepe... Se pare ca este posedat de demoni. I s-a recomandat un simplu ritual de exorcizare — care consta in a striga cat poate de tare de 44 de ori in noaptea de revelion "iesi satana din mine si din mouse-ul meu" (in papusoiul din ograda) dupa care sa izbeasca cat poate de tare cu mouse-ul de pamant. Iar daca inca va fi posedat de spiritele rele, sa repete ritualul in cimitir si in noaptea de boboteaza, (turnandu-si o galeata cu apa rece pe cap) si strigiand de 666 de ori cat poate de tare... "Iesi satana din mine si din computerul meu... si nu ma mai inboldi sa tot confund acest forum cu... papusoiu" — dupa care sa izbeasca cat poate de tare computerul sau de pamant de 44 de ori.
Fiind pe forum din 2011, a fost nevoie sa vin eu la mijlocul lui 2014, sa creez discografia Zamfir, sa postez cca 250 albume din discografia sa, sa refuz a mai posta jumatate de an datorita mitocaniei sale, sa revin sa repostez... cand asa, instantaneu, si-a amintiit si bratianu ca descarcase si el anterior cca 70 de albume postate de mine pe primele pagini ale discografiei lui Zamfir, pentru a isi "ripui" si el albumele sale... Asta doreste bratianu sa ne faca sa credem... Pana decurand posta linkurile expirate ale unor albume (Un lucru util dealtfel). Intre timp a aflat si el ca mp3-urile pot fi convertite in format flac... si asa i-a venit ideea de a reposta albume convertite in format flac. Sustine ca ar avea cca. 70 de albume pe care intentioneaza sa le rip-uiasca si posteze... Multi mi-au scris ca au serioase indoieli in aceasta privinta si i s-a solicitat a adauga si o poza a CD-ului sau LP-ului pe dispozitivul sau de redare. (Aceasta ar indeparta orice dubiu privind autenticitatea flacurilor.) Rip-uirea necesita cateva minute in timp ce a face o poza doar cateva secunde. Daca tot are CD-ul sau LP-ul in mana... care ar fi problema? Daca nu poate dovedi ca rip-urile sunt autentice este evident ca banuelile sunt intemeiate ceea ce ar dovedi ca nu face decat bascalie iluzionand pe multi ca ar descarca flac-uri atentice (care nu-s decat mp3-uri convertite in format flac,) incarcandu-le memoria computerului la misto fara nici un rost sau justificare. Multi si-au incetat postarile si chiar au parasit forumul... si multi o vor face in curand datorita badaraniei sale.  Ignorati-l. Este inca posedat de demoni...

pus acum 9 ani
   
iosuco
Membru Senior

Din: टेरा &
Inregistrat: acum 10 ani
Gheorghe Zamfir — Goldenworks Collection (Polygram, 2005)

01 [4:12] Schubert's serenade   
02 [3:58] Claire de lune 
03 [3:00] On wings of songs
04 [2:08] Musetta's waltz 
05 [3:29] Barcarole
06 [4:08] This the last rose Of summer
07 [3:21] Fantaisie Impromptu   
08 [3:38] Liebestraum
09 [3:06] Ladie's waltz
10 [5:41] Meditation from Thais 
11 [3:32] Concerto Aranjuez
12 [4:55] Varen 
13 [4:24] Concerto pour clarinette 
14 [3:28] Jesus que ma joie demeure

Time:  53:00


01 [4:06] El Condor pasa
02 [4:48] Lonely Shepherd   
03 [3:58] Alladin   
04 [4:24] Don't cry for me Argentina
05 [4:09] Love story
06 [2:55] La mer
07 [2:57] Maria 
08 [3:11] Spanish eyes
09 [2:10] Release me
10 [3:17] Les jeux interdits
11 [6:35] Going home 
12 [4:05] Once upon a time   
13 [3:54] Limelight
14 [4:29] Tango jalousie 
15 [3:54] La Paloma
16 [6:05] Everything I do

Time:  64:57


01 [2:51] Mult mă-ntreabă inima 
02 [2:41] Horă din Muntenia si Câmpulung oraș de munte 
03 [3:16] Cântecul lui Iancu Jianu 
04 [2:18] Brâul oltenesc
05 [3:17] Balada lui Costea Păcurarul   
06 [2:03] Corăgheasca   
07 [6:52] Frunzuliță lemn adus
08 [6:52] Muntilor cu brazi inalti și Ferice codre de tine   
09 [2:50] Cântec de nuntă
10 [5:20] Doină de jale
11 [2:49] Sârbă bătrânească
12 [1:33] Păscui calul pe răzoare 
13 [2:55] Sârba lui Pompieru și Am o mândră mititică   
14 [5:18] Doină ca la Vișina 
15 [2:32] Mierlița când e bolnavă

Time:  53:27 


gheorghe zamfir gheorghe zamfir collection (polygram, 2005)01 [4:12] schubert's  02 [3:58]

27KB

Modificat de iosuco (acum 9 ani)


_______________________________________
"bratianu"  — Cine (pe acest forum) nu a citit comentariile sale. Se prezinta simplu... "Nu sunt muzicoloc, nici macar DJ, nu ma pricep. Ma trezesc vorbind in papusoi". Si asa nepriceput cum e, "bratianu" ar putea avea cometarii pentru orice postare. In timp ce el asteapta sa i se ofere "albume in original sau chiar... lapte si miere..." recomandarea sa pentru toti ceilalti este... "de a se multumi cu ce au".  Pretinde ca flac-urile le poate deosebi de mp3 "dupa ureche" iar mp3-urilor le poate sesiza calitatea tot... dupa ureche. I s-a atras atentia de catre cei mai priceputi, si mai direct de catre ceilalti  — a nu mai confunda acest forum cu papusoiu, insa... nu poate pricepe... Se pare ca este posedat de demoni. I s-a recomandat un simplu ritual de exorcizare — care consta in a striga cat poate de tare de 44 de ori in noaptea de revelion "iesi satana din mine si din mouse-ul meu" (in papusoiul din ograda) dupa care sa izbeasca cat poate de tare cu mouse-ul de pamant. Iar daca inca va fi posedat de spiritele rele, sa repete ritualul in cimitir si in noaptea de boboteaza, (turnandu-si o galeata cu apa rece pe cap) si strigiand de 666 de ori cat poate de tare... "Iesi satana din mine si din computerul meu... si nu ma mai inboldi sa tot confund acest forum cu... papusoiu" — dupa care sa izbeasca cat poate de tare computerul sau de pamant de 44 de ori.
Fiind pe forum din 2011, a fost nevoie sa vin eu la mijlocul lui 2014, sa creez discografia Zamfir, sa postez cca 250 albume din discografia sa, sa refuz a mai posta jumatate de an datorita mitocaniei sale, sa revin sa repostez... cand asa, instantaneu, si-a amintiit si bratianu ca descarcase si el anterior cca 70 de albume postate de mine pe primele pagini ale discografiei lui Zamfir, pentru a isi "ripui" si el albumele sale... Asta doreste bratianu sa ne faca sa credem... Pana decurand posta linkurile expirate ale unor albume (Un lucru util dealtfel). Intre timp a aflat si el ca mp3-urile pot fi convertite in format flac... si asa i-a venit ideea de a reposta albume convertite in format flac. Sustine ca ar avea cca. 70 de albume pe care intentioneaza sa le rip-uiasca si posteze... Multi mi-au scris ca au serioase indoieli in aceasta privinta si i s-a solicitat a adauga si o poza a CD-ului sau LP-ului pe dispozitivul sau de redare. (Aceasta ar indeparta orice dubiu privind autenticitatea flacurilor.) Rip-uirea necesita cateva minute in timp ce a face o poza doar cateva secunde. Daca tot are CD-ul sau LP-ul in mana... care ar fi problema? Daca nu poate dovedi ca rip-urile sunt autentice este evident ca banuelile sunt intemeiate ceea ce ar dovedi ca nu face decat bascalie iluzionand pe multi ca ar descarca flac-uri atentice (care nu-s decat mp3-uri convertite in format flac,) incarcandu-le memoria computerului la misto fara nici un rost sau justificare. Multi si-au incetat postarile si chiar au parasit forumul... si multi o vor face in curand datorita badaraniei sale.  Ignorati-l. Este inca posedat de demoni...

pus acum 9 ani
   
iosuco
Membru Senior

Din: टेरा &
Inregistrat: acum 10 ani
Gheorghe Zamfir — Vol I (157.005, Austria 2010)

01 [04:43] A frunzei
02 [10:31] Bănățeanca
03 [03:13] Hora pe loc
04 [04:00] Ca la nuntă
05 [08:53[ Suită din Caransebeș
06 [06:18] Breaza
07 [06:55] Suită bănățeană
08 [01:58] Horă ca din Caval
09 [02:51] Sarmis mult mă înreabă inima
10 [02:35] Ca la Breaza
11 [03:41] Chanson de Iancu Jianu
12 [02:22] Brâul Oltenesc
13 [05:48] Am ajuns codrii să-i-bat
14 [04:39] Marginea Dunării


gheorghe zamfir gheorghe zamfir vol (157.005, austria 2010)01 [04:43] frunzei02 [10:31] [03:13] hora

27.6KB

Modificat de iosuco (acum 9 ani)


_______________________________________
"bratianu"  — Cine (pe acest forum) nu a citit comentariile sale. Se prezinta simplu... "Nu sunt muzicoloc, nici macar DJ, nu ma pricep. Ma trezesc vorbind in papusoi". Si asa nepriceput cum e, "bratianu" ar putea avea cometarii pentru orice postare. In timp ce el asteapta sa i se ofere "albume in original sau chiar... lapte si miere..." recomandarea sa pentru toti ceilalti este... "de a se multumi cu ce au".  Pretinde ca flac-urile le poate deosebi de mp3 "dupa ureche" iar mp3-urilor le poate sesiza calitatea tot... dupa ureche. I s-a atras atentia de catre cei mai priceputi, si mai direct de catre ceilalti  — a nu mai confunda acest forum cu papusoiu, insa... nu poate pricepe... Se pare ca este posedat de demoni. I s-a recomandat un simplu ritual de exorcizare — care consta in a striga cat poate de tare de 44 de ori in noaptea de revelion "iesi satana din mine si din mouse-ul meu" (in papusoiul din ograda) dupa care sa izbeasca cat poate de tare cu mouse-ul de pamant. Iar daca inca va fi posedat de spiritele rele, sa repete ritualul in cimitir si in noaptea de boboteaza, (turnandu-si o galeata cu apa rece pe cap) si strigiand de 666 de ori cat poate de tare... "Iesi satana din mine si din computerul meu... si nu ma mai inboldi sa tot confund acest forum cu... papusoiu" — dupa care sa izbeasca cat poate de tare computerul sau de pamant de 44 de ori.
Fiind pe forum din 2011, a fost nevoie sa vin eu la mijlocul lui 2014, sa creez discografia Zamfir, sa postez cca 250 albume din discografia sa, sa refuz a mai posta jumatate de an datorita mitocaniei sale, sa revin sa repostez... cand asa, instantaneu, si-a amintiit si bratianu ca descarcase si el anterior cca 70 de albume postate de mine pe primele pagini ale discografiei lui Zamfir, pentru a isi "ripui" si el albumele sale... Asta doreste bratianu sa ne faca sa credem... Pana decurand posta linkurile expirate ale unor albume (Un lucru util dealtfel). Intre timp a aflat si el ca mp3-urile pot fi convertite in format flac... si asa i-a venit ideea de a reposta albume convertite in format flac. Sustine ca ar avea cca. 70 de albume pe care intentioneaza sa le rip-uiasca si posteze... Multi mi-au scris ca au serioase indoieli in aceasta privinta si i s-a solicitat a adauga si o poza a CD-ului sau LP-ului pe dispozitivul sau de redare. (Aceasta ar indeparta orice dubiu privind autenticitatea flacurilor.) Rip-uirea necesita cateva minute in timp ce a face o poza doar cateva secunde. Daca tot are CD-ul sau LP-ul in mana... care ar fi problema? Daca nu poate dovedi ca rip-urile sunt autentice este evident ca banuelile sunt intemeiate ceea ce ar dovedi ca nu face decat bascalie iluzionand pe multi ca ar descarca flac-uri atentice (care nu-s decat mp3-uri convertite in format flac,) incarcandu-le memoria computerului la misto fara nici un rost sau justificare. Multi si-au incetat postarile si chiar au parasit forumul... si multi o vor face in curand datorita badaraniei sale.  Ignorati-l. Este inca posedat de demoni...

pus acum 9 ani
   
iosuco
Membru Senior

Din: टेरा &
Inregistrat: acum 10 ani
Vladimir Cosma — Le Grand Blond Avec Une Chaussure Noire

     01 [2:04] Sârbă (Gheorghe Zamfir)
     02 [3:15] Doină (Gheorghe Zamfir)
     03 [2:50] Mozart Massacre
     04 [3:22] La Femme Revee
     05 [2:09] Bela's Blues
     06 [2:02] Babouchka (Gheorghe Zamfir)
     07 [2:23] Le Grand Blond (Gheorghe Zamfir)

           Le Retour Du Grand Blond:

     08 [2:40] Sapato Rosa (Theme Principal - Simion Stanciu Syrinx)
     09 [2:37] Nai, Nai, Nai (Simion Stanciu Syrinx)
     10 [2:00] Blackfinger
     11 [2:18] Allo Samba
     12 [3:06] Floarea Soarelui (Simion Stanciu Syrinx)
     13 [2:06] Espionissima (Simion Stanciu Syrinx)
     14 [2:47] Batucada Feijoada
     15 [4:03] Christine
     16 [2:36] Gymkana (Simion Stanciu Syrinx)
     17 [3:13] Bossa Des Tueurs
     18 [2:23] La Grande Blonde (Simion Stanciu Syrinx)
     19 [2:20] Les Brahms M'en Tombent
     20 [2:06] Sârbă (Le Retour...) (Simion Stanciu Syrinx)

           Written by: Vladimir Cosma

     Vladimir Cosma is a Romanian composer, conductor and violinist, born 13 April 1940 in Bucharest, Romania, into a family of musicians. His father, Teodor Cosma, was a pianist and conductor, his mother a writer-composer, his uncle, Edgar Cosma, composer and conductor, and one of his grandmothers, pianist, a student of the renowned Ferrucio Busoni.

     After receiving first prizes for violin and composition at the Bucharest Conservatoire of Music, he arrived in Paris in 1963 and continued his studies at the Conservatoire national supérieur de musique de Paris, working with Nadia Boulanger. As well as for classical music, he discovered early on a passion for jazz, film music and all forms of popular music.

     From 1964 he made a number of international tours as a concert violinist and began to devote himself more and more to composing. He wrote various compositions including: « Trois mouvements d’été » for symphony orchestra, « Oblique » for violoncello and string orchestra, music for theatre and ballet (« Volpone » for the Comédie Française, the opera « Fantômas »…).

    In 1968, Yves Robert entrusted him with his first film music for « Alexandre le Bienheureux ».


gheorghe zamfir vladimir cosma grand blond avec une chaussure noire      01 [2:04]

46.2KB

Modificat de iosuco (acum 9 ani)


_______________________________________
"bratianu"  — Cine (pe acest forum) nu a citit comentariile sale. Se prezinta simplu... "Nu sunt muzicoloc, nici macar DJ, nu ma pricep. Ma trezesc vorbind in papusoi". Si asa nepriceput cum e, "bratianu" ar putea avea cometarii pentru orice postare. In timp ce el asteapta sa i se ofere "albume in original sau chiar... lapte si miere..." recomandarea sa pentru toti ceilalti este... "de a se multumi cu ce au".  Pretinde ca flac-urile le poate deosebi de mp3 "dupa ureche" iar mp3-urilor le poate sesiza calitatea tot... dupa ureche. I s-a atras atentia de catre cei mai priceputi, si mai direct de catre ceilalti  — a nu mai confunda acest forum cu papusoiu, insa... nu poate pricepe... Se pare ca este posedat de demoni. I s-a recomandat un simplu ritual de exorcizare — care consta in a striga cat poate de tare de 44 de ori in noaptea de revelion "iesi satana din mine si din mouse-ul meu" (in papusoiul din ograda) dupa care sa izbeasca cat poate de tare cu mouse-ul de pamant. Iar daca inca va fi posedat de spiritele rele, sa repete ritualul in cimitir si in noaptea de boboteaza, (turnandu-si o galeata cu apa rece pe cap) si strigiand de 666 de ori cat poate de tare... "Iesi satana din mine si din computerul meu... si nu ma mai inboldi sa tot confund acest forum cu... papusoiu" — dupa care sa izbeasca cat poate de tare computerul sau de pamant de 44 de ori.
Fiind pe forum din 2011, a fost nevoie sa vin eu la mijlocul lui 2014, sa creez discografia Zamfir, sa postez cca 250 albume din discografia sa, sa refuz a mai posta jumatate de an datorita mitocaniei sale, sa revin sa repostez... cand asa, instantaneu, si-a amintiit si bratianu ca descarcase si el anterior cca 70 de albume postate de mine pe primele pagini ale discografiei lui Zamfir, pentru a isi "ripui" si el albumele sale... Asta doreste bratianu sa ne faca sa credem... Pana decurand posta linkurile expirate ale unor albume (Un lucru util dealtfel). Intre timp a aflat si el ca mp3-urile pot fi convertite in format flac... si asa i-a venit ideea de a reposta albume convertite in format flac. Sustine ca ar avea cca. 70 de albume pe care intentioneaza sa le rip-uiasca si posteze... Multi mi-au scris ca au serioase indoieli in aceasta privinta si i s-a solicitat a adauga si o poza a CD-ului sau LP-ului pe dispozitivul sau de redare. (Aceasta ar indeparta orice dubiu privind autenticitatea flacurilor.) Rip-uirea necesita cateva minute in timp ce a face o poza doar cateva secunde. Daca tot are CD-ul sau LP-ul in mana... care ar fi problema? Daca nu poate dovedi ca rip-urile sunt autentice este evident ca banuelile sunt intemeiate ceea ce ar dovedi ca nu face decat bascalie iluzionand pe multi ca ar descarca flac-uri atentice (care nu-s decat mp3-uri convertite in format flac,) incarcandu-le memoria computerului la misto fara nici un rost sau justificare. Multi si-au incetat postarile si chiar au parasit forumul... si multi o vor face in curand datorita badaraniei sale.  Ignorati-l. Este inca posedat de demoni...

pus acum 9 ani
   
iosuco
Membru Senior

Din: टेरा &
Inregistrat: acum 10 ani
Ennio Morricone — Once upon a time in America (PolyGram, 1984)

     01 [2:14] Once upon a time in America
     02 [3:38] Poverty
     03 [4:26] Deborah's theme
     04 [3:24] Childhood memories
     05 [5:22] Amapola (Part 1)
     06 [1:36] Friends
     07 [4:21] Prohibition dirge
     08 [4:21] Cockeye's song
     09 [3:08] Amapola (Part 2)
     10 [1:46] Childhood poverty
     11 [1:03] Photographic memories
     12 [1:24] Friends
     13 [4:15] Friendship and love
     14 [2:23] Speakeasy
     15 [6:13] Deborah's theme - Amapola

          Gheorghe Zamfir (Pan Flute): 4, 8
          Vocal: Edda Dell'Orso
          Written by: Ennio Morricone

     Even his excursions into popular music, the expression of Zamfir’s pronounced love of experimentation, have been positively received by critics and fans. He played with the bandleader James Last, recorded the well-known title “The Lonely Shepherd” with him. More and more active as a composer – Zamfir: “Being creative is the most important thing to me” – , he regularly focuses upon film music. He writes the soundtracks to the films “Once Upon a Time in America”, “Kill Bill”, “Karate Kid”, “Mourir ŕ Madrid” and “Picknic at Hanging Rock”.

     Once Upon a Time in America is a 1984 Italian epic crime drama film co-written and directed by Sergio Leone and starring Robert De Niro and James Woods. It chronicles the lives of Jewish ghetto youths who rise to prominence in New York City's world of organized crime. The film explores themes of childhood friendships, love, lust, greed, betrayal, loss, broken relationships, and the rise of mobsters in American society.

     The original film by the director was 269 minutes (4 hours and 29 minutes) long, but when the film premičred out of competition at the 1984 Cannes Film Festival,  Leone had cut it to 229 minutes (3 hours and 49 minutes) to appease the distributors. This was the version shown in European cinemas. However, for the US release on June 1, 1984, Once Upon a Time in America was edited further to 139 minutes (2 hours and 19 minutes) by the studio, against the director's wishes. In this shorter version, the flashback narrative was changed, by re-editing the scenes in chronological order. Leone was reportedly heartbroken by the American cut, and never made another film before his death in 1989.


         

gheorghe zamfir ennio morricone once upon time america (polygram,    01 [2:14] once upon

55.7KB

Modificat de iosuco (acum 9 ani)


_______________________________________
"bratianu"  — Cine (pe acest forum) nu a citit comentariile sale. Se prezinta simplu... "Nu sunt muzicoloc, nici macar DJ, nu ma pricep. Ma trezesc vorbind in papusoi". Si asa nepriceput cum e, "bratianu" ar putea avea cometarii pentru orice postare. In timp ce el asteapta sa i se ofere "albume in original sau chiar... lapte si miere..." recomandarea sa pentru toti ceilalti este... "de a se multumi cu ce au".  Pretinde ca flac-urile le poate deosebi de mp3 "dupa ureche" iar mp3-urilor le poate sesiza calitatea tot... dupa ureche. I s-a atras atentia de catre cei mai priceputi, si mai direct de catre ceilalti  — a nu mai confunda acest forum cu papusoiu, insa... nu poate pricepe... Se pare ca este posedat de demoni. I s-a recomandat un simplu ritual de exorcizare — care consta in a striga cat poate de tare de 44 de ori in noaptea de revelion "iesi satana din mine si din mouse-ul meu" (in papusoiul din ograda) dupa care sa izbeasca cat poate de tare cu mouse-ul de pamant. Iar daca inca va fi posedat de spiritele rele, sa repete ritualul in cimitir si in noaptea de boboteaza, (turnandu-si o galeata cu apa rece pe cap) si strigiand de 666 de ori cat poate de tare... "Iesi satana din mine si din computerul meu... si nu ma mai inboldi sa tot confund acest forum cu... papusoiu" — dupa care sa izbeasca cat poate de tare computerul sau de pamant de 44 de ori.
Fiind pe forum din 2011, a fost nevoie sa vin eu la mijlocul lui 2014, sa creez discografia Zamfir, sa postez cca 250 albume din discografia sa, sa refuz a mai posta jumatate de an datorita mitocaniei sale, sa revin sa repostez... cand asa, instantaneu, si-a amintiit si bratianu ca descarcase si el anterior cca 70 de albume postate de mine pe primele pagini ale discografiei lui Zamfir, pentru a isi "ripui" si el albumele sale... Asta doreste bratianu sa ne faca sa credem... Pana decurand posta linkurile expirate ale unor albume (Un lucru util dealtfel). Intre timp a aflat si el ca mp3-urile pot fi convertite in format flac... si asa i-a venit ideea de a reposta albume convertite in format flac. Sustine ca ar avea cca. 70 de albume pe care intentioneaza sa le rip-uiasca si posteze... Multi mi-au scris ca au serioase indoieli in aceasta privinta si i s-a solicitat a adauga si o poza a CD-ului sau LP-ului pe dispozitivul sau de redare. (Aceasta ar indeparta orice dubiu privind autenticitatea flacurilor.) Rip-uirea necesita cateva minute in timp ce a face o poza doar cateva secunde. Daca tot are CD-ul sau LP-ul in mana... care ar fi problema? Daca nu poate dovedi ca rip-urile sunt autentice este evident ca banuelile sunt intemeiate ceea ce ar dovedi ca nu face decat bascalie iluzionand pe multi ca ar descarca flac-uri atentice (care nu-s decat mp3-uri convertite in format flac,) incarcandu-le memoria computerului la misto fara nici un rost sau justificare. Multi si-au incetat postarile si chiar au parasit forumul... si multi o vor face in curand datorita badaraniei sale.  Ignorati-l. Este inca posedat de demoni...

pus acum 9 ani
   
iosuco
Membru Senior

Din: टेरा &
Inregistrat: acum 10 ani
Gheorghe Zamfir — Seine größten Erfolge [Delta Music, 1988]
   
01 [4:49] Suită de sârbe oltenești
02 [5:10] Sapte văi si-o vale adâncă
03 [2:20] Învârtită
04 [2:13] Asta e poteca mea
05 [2:06] Joc de doi
06 [2:53] Mult mă-ntreabă inima
07 [2:01] Horă ca la caval
08 [5:23] Doină de jale
09 [2:18] Cântec de nuntă
10 [2:35] Corăgheasca
11 [3:20] Balada Lui Costea Păcurarul
12 [2:01] Rustemul de La Lișteava
13 [3:08] Bocet
14 [2:51] Brâul oltenesc
15 [2:05] Ca la Breaza
16 [2:56] Sârbă lui Pompieru & Am o mândră mititică
17 [2:23] Breazâ de la Dragodana
18 [6:51] Munților cu brazi înalți & 'Ferice codre de tine'


gheorghe zamfir gheorghe zamfir seine größten erfolge [delta music, 1988]     [4:49]

45.8KB

Modificat de iosuco (acum 9 ani)


_______________________________________
"bratianu"  — Cine (pe acest forum) nu a citit comentariile sale. Se prezinta simplu... "Nu sunt muzicoloc, nici macar DJ, nu ma pricep. Ma trezesc vorbind in papusoi". Si asa nepriceput cum e, "bratianu" ar putea avea cometarii pentru orice postare. In timp ce el asteapta sa i se ofere "albume in original sau chiar... lapte si miere..." recomandarea sa pentru toti ceilalti este... "de a se multumi cu ce au".  Pretinde ca flac-urile le poate deosebi de mp3 "dupa ureche" iar mp3-urilor le poate sesiza calitatea tot... dupa ureche. I s-a atras atentia de catre cei mai priceputi, si mai direct de catre ceilalti  — a nu mai confunda acest forum cu papusoiu, insa... nu poate pricepe... Se pare ca este posedat de demoni. I s-a recomandat un simplu ritual de exorcizare — care consta in a striga cat poate de tare de 44 de ori in noaptea de revelion "iesi satana din mine si din mouse-ul meu" (in papusoiul din ograda) dupa care sa izbeasca cat poate de tare cu mouse-ul de pamant. Iar daca inca va fi posedat de spiritele rele, sa repete ritualul in cimitir si in noaptea de boboteaza, (turnandu-si o galeata cu apa rece pe cap) si strigiand de 666 de ori cat poate de tare... "Iesi satana din mine si din computerul meu... si nu ma mai inboldi sa tot confund acest forum cu... papusoiu" — dupa care sa izbeasca cat poate de tare computerul sau de pamant de 44 de ori.
Fiind pe forum din 2011, a fost nevoie sa vin eu la mijlocul lui 2014, sa creez discografia Zamfir, sa postez cca 250 albume din discografia sa, sa refuz a mai posta jumatate de an datorita mitocaniei sale, sa revin sa repostez... cand asa, instantaneu, si-a amintiit si bratianu ca descarcase si el anterior cca 70 de albume postate de mine pe primele pagini ale discografiei lui Zamfir, pentru a isi "ripui" si el albumele sale... Asta doreste bratianu sa ne faca sa credem... Pana decurand posta linkurile expirate ale unor albume (Un lucru util dealtfel). Intre timp a aflat si el ca mp3-urile pot fi convertite in format flac... si asa i-a venit ideea de a reposta albume convertite in format flac. Sustine ca ar avea cca. 70 de albume pe care intentioneaza sa le rip-uiasca si posteze... Multi mi-au scris ca au serioase indoieli in aceasta privinta si i s-a solicitat a adauga si o poza a CD-ului sau LP-ului pe dispozitivul sau de redare. (Aceasta ar indeparta orice dubiu privind autenticitatea flacurilor.) Rip-uirea necesita cateva minute in timp ce a face o poza doar cateva secunde. Daca tot are CD-ul sau LP-ul in mana... care ar fi problema? Daca nu poate dovedi ca rip-urile sunt autentice este evident ca banuelile sunt intemeiate ceea ce ar dovedi ca nu face decat bascalie iluzionand pe multi ca ar descarca flac-uri atentice (care nu-s decat mp3-uri convertite in format flac,) incarcandu-le memoria computerului la misto fara nici un rost sau justificare. Multi si-au incetat postarile si chiar au parasit forumul... si multi o vor face in curand datorita badaraniei sale.  Ignorati-l. Este inca posedat de demoni...

pus acum 9 ani
   
iosuco
Membru Senior

Din: टेरा &
Inregistrat: acum 10 ani
Intemporel (Mercury, 538 987-2, 1999)

01 [4:46] Belle
02 [5:18] My heart will go on
03 [4:44] La vie en rose
04 [3:55] Memory
05 [4:03] She
06 [3:25] Thčme de «Limelight»
07 [5:05] Meditation from "Thais"
08 [2:59] Adagio 8
09 [5:19] Yiddish mama
10 [3:57] Send in the clowns
11 [5:23] Pays de ręve
12 [5:23] People
13 [4:39] Birds of winter
14 [3:15] Plaisir d'amour
15 [3:51] Somewhere my love
16 [4:43] Amazing grace
17 [5:29] Don't cry for me Argentina
       

gheorghe zamfir intemporel (mercury, 538 987-2, 1999)01 [4:46] belle02 [5:18] heart will on03 [4:44]

33.5KB

Modificat de iosuco (acum 9 ani)


_______________________________________
"bratianu"  — Cine (pe acest forum) nu a citit comentariile sale. Se prezinta simplu... "Nu sunt muzicoloc, nici macar DJ, nu ma pricep. Ma trezesc vorbind in papusoi". Si asa nepriceput cum e, "bratianu" ar putea avea cometarii pentru orice postare. In timp ce el asteapta sa i se ofere "albume in original sau chiar... lapte si miere..." recomandarea sa pentru toti ceilalti este... "de a se multumi cu ce au".  Pretinde ca flac-urile le poate deosebi de mp3 "dupa ureche" iar mp3-urilor le poate sesiza calitatea tot... dupa ureche. I s-a atras atentia de catre cei mai priceputi, si mai direct de catre ceilalti  — a nu mai confunda acest forum cu papusoiu, insa... nu poate pricepe... Se pare ca este posedat de demoni. I s-a recomandat un simplu ritual de exorcizare — care consta in a striga cat poate de tare de 44 de ori in noaptea de revelion "iesi satana din mine si din mouse-ul meu" (in papusoiul din ograda) dupa care sa izbeasca cat poate de tare cu mouse-ul de pamant. Iar daca inca va fi posedat de spiritele rele, sa repete ritualul in cimitir si in noaptea de boboteaza, (turnandu-si o galeata cu apa rece pe cap) si strigiand de 666 de ori cat poate de tare... "Iesi satana din mine si din computerul meu... si nu ma mai inboldi sa tot confund acest forum cu... papusoiu" — dupa care sa izbeasca cat poate de tare computerul sau de pamant de 44 de ori.
Fiind pe forum din 2011, a fost nevoie sa vin eu la mijlocul lui 2014, sa creez discografia Zamfir, sa postez cca 250 albume din discografia sa, sa refuz a mai posta jumatate de an datorita mitocaniei sale, sa revin sa repostez... cand asa, instantaneu, si-a amintiit si bratianu ca descarcase si el anterior cca 70 de albume postate de mine pe primele pagini ale discografiei lui Zamfir, pentru a isi "ripui" si el albumele sale... Asta doreste bratianu sa ne faca sa credem... Pana decurand posta linkurile expirate ale unor albume (Un lucru util dealtfel). Intre timp a aflat si el ca mp3-urile pot fi convertite in format flac... si asa i-a venit ideea de a reposta albume convertite in format flac. Sustine ca ar avea cca. 70 de albume pe care intentioneaza sa le rip-uiasca si posteze... Multi mi-au scris ca au serioase indoieli in aceasta privinta si i s-a solicitat a adauga si o poza a CD-ului sau LP-ului pe dispozitivul sau de redare. (Aceasta ar indeparta orice dubiu privind autenticitatea flacurilor.) Rip-uirea necesita cateva minute in timp ce a face o poza doar cateva secunde. Daca tot are CD-ul sau LP-ul in mana... care ar fi problema? Daca nu poate dovedi ca rip-urile sunt autentice este evident ca banuelile sunt intemeiate ceea ce ar dovedi ca nu face decat bascalie iluzionand pe multi ca ar descarca flac-uri atentice (care nu-s decat mp3-uri convertite in format flac,) incarcandu-le memoria computerului la misto fara nici un rost sau justificare. Multi si-au incetat postarile si chiar au parasit forumul... si multi o vor face in curand datorita badaraniei sale.  Ignorati-l. Este inca posedat de demoni...

pus acum 9 ani
   
iosuco
Membru Senior

Din: टेरा &
Inregistrat: acum 10 ani
Love Story of the Panpipe (2001)

01 [4:09] Schuberts Serenade
02 [4:05] El condor pasa 
03 [3:59] Claire de lune
04 [3:53] La paloma 
05 [3:00] On wings of song
06 [2:08] Musettas waltz   
07 [3:30] Barc "The last Rose of Summer " 
09 [3:22] Fantaisie "Impromptu" 
10 [3:39] Liebestraum 
11 [3:06] Ladies waltz   
12 [5:40] Meditation of "Thais"
13 [3:32] Concerto D'Arajunez 
14 [4:55] Varen 
15 [4:23] Concerto pour clarinette 
16 [3:28] Jesus que ma joie demeure 

  Total: 62:36


gheorghe zamfir love story the panpipe (2001)01 [4:09] schuberts serenade02 [4:05] condor pasa 

19.4KB

Modificat de iosuco (acum 9 ani)


_______________________________________
"bratianu"  — Cine (pe acest forum) nu a citit comentariile sale. Se prezinta simplu... "Nu sunt muzicoloc, nici macar DJ, nu ma pricep. Ma trezesc vorbind in papusoi". Si asa nepriceput cum e, "bratianu" ar putea avea cometarii pentru orice postare. In timp ce el asteapta sa i se ofere "albume in original sau chiar... lapte si miere..." recomandarea sa pentru toti ceilalti este... "de a se multumi cu ce au".  Pretinde ca flac-urile le poate deosebi de mp3 "dupa ureche" iar mp3-urilor le poate sesiza calitatea tot... dupa ureche. I s-a atras atentia de catre cei mai priceputi, si mai direct de catre ceilalti  — a nu mai confunda acest forum cu papusoiu, insa... nu poate pricepe... Se pare ca este posedat de demoni. I s-a recomandat un simplu ritual de exorcizare — care consta in a striga cat poate de tare de 44 de ori in noaptea de revelion "iesi satana din mine si din mouse-ul meu" (in papusoiul din ograda) dupa care sa izbeasca cat poate de tare cu mouse-ul de pamant. Iar daca inca va fi posedat de spiritele rele, sa repete ritualul in cimitir si in noaptea de boboteaza, (turnandu-si o galeata cu apa rece pe cap) si strigiand de 666 de ori cat poate de tare... "Iesi satana din mine si din computerul meu... si nu ma mai inboldi sa tot confund acest forum cu... papusoiu" — dupa care sa izbeasca cat poate de tare computerul sau de pamant de 44 de ori.
Fiind pe forum din 2011, a fost nevoie sa vin eu la mijlocul lui 2014, sa creez discografia Zamfir, sa postez cca 250 albume din discografia sa, sa refuz a mai posta jumatate de an datorita mitocaniei sale, sa revin sa repostez... cand asa, instantaneu, si-a amintiit si bratianu ca descarcase si el anterior cca 70 de albume postate de mine pe primele pagini ale discografiei lui Zamfir, pentru a isi "ripui" si el albumele sale... Asta doreste bratianu sa ne faca sa credem... Pana decurand posta linkurile expirate ale unor albume (Un lucru util dealtfel). Intre timp a aflat si el ca mp3-urile pot fi convertite in format flac... si asa i-a venit ideea de a reposta albume convertite in format flac. Sustine ca ar avea cca. 70 de albume pe care intentioneaza sa le rip-uiasca si posteze... Multi mi-au scris ca au serioase indoieli in aceasta privinta si i s-a solicitat a adauga si o poza a CD-ului sau LP-ului pe dispozitivul sau de redare. (Aceasta ar indeparta orice dubiu privind autenticitatea flacurilor.) Rip-uirea necesita cateva minute in timp ce a face o poza doar cateva secunde. Daca tot are CD-ul sau LP-ul in mana... care ar fi problema? Daca nu poate dovedi ca rip-urile sunt autentice este evident ca banuelile sunt intemeiate ceea ce ar dovedi ca nu face decat bascalie iluzionand pe multi ca ar descarca flac-uri atentice (care nu-s decat mp3-uri convertite in format flac,) incarcandu-le memoria computerului la misto fara nici un rost sau justificare. Multi si-au incetat postarile si chiar au parasit forumul... si multi o vor face in curand datorita badaraniei sale.  Ignorati-l. Este inca posedat de demoni...

pus acum 9 ani
   
iosuco
Membru Senior

Din: टेरा &
Inregistrat: acum 10 ani
James Last And Gheorghe Zamfir — Einsamer Hirte/Nadjenka (Philips–6042 346, 1977)

A [4:25] Einsamer Hirte    
B [4:20] Nadjenka    

    Written by – James Last

Note: A is part of the soundtrack from the movie "Kill Bill" by Quentin Tarantino.


gheorghe zamfir james last and gheorghe zamfir einsamer 346, 1977)a [4:25] einsamer hirte  

59.7KB

Modificat de iosuco (acum 9 ani)


_______________________________________
"bratianu"  — Cine (pe acest forum) nu a citit comentariile sale. Se prezinta simplu... "Nu sunt muzicoloc, nici macar DJ, nu ma pricep. Ma trezesc vorbind in papusoi". Si asa nepriceput cum e, "bratianu" ar putea avea cometarii pentru orice postare. In timp ce el asteapta sa i se ofere "albume in original sau chiar... lapte si miere..." recomandarea sa pentru toti ceilalti este... "de a se multumi cu ce au".  Pretinde ca flac-urile le poate deosebi de mp3 "dupa ureche" iar mp3-urilor le poate sesiza calitatea tot... dupa ureche. I s-a atras atentia de catre cei mai priceputi, si mai direct de catre ceilalti  — a nu mai confunda acest forum cu papusoiu, insa... nu poate pricepe... Se pare ca este posedat de demoni. I s-a recomandat un simplu ritual de exorcizare — care consta in a striga cat poate de tare de 44 de ori in noaptea de revelion "iesi satana din mine si din mouse-ul meu" (in papusoiul din ograda) dupa care sa izbeasca cat poate de tare cu mouse-ul de pamant. Iar daca inca va fi posedat de spiritele rele, sa repete ritualul in cimitir si in noaptea de boboteaza, (turnandu-si o galeata cu apa rece pe cap) si strigiand de 666 de ori cat poate de tare... "Iesi satana din mine si din computerul meu... si nu ma mai inboldi sa tot confund acest forum cu... papusoiu" — dupa care sa izbeasca cat poate de tare computerul sau de pamant de 44 de ori.
Fiind pe forum din 2011, a fost nevoie sa vin eu la mijlocul lui 2014, sa creez discografia Zamfir, sa postez cca 250 albume din discografia sa, sa refuz a mai posta jumatate de an datorita mitocaniei sale, sa revin sa repostez... cand asa, instantaneu, si-a amintiit si bratianu ca descarcase si el anterior cca 70 de albume postate de mine pe primele pagini ale discografiei lui Zamfir, pentru a isi "ripui" si el albumele sale... Asta doreste bratianu sa ne faca sa credem... Pana decurand posta linkurile expirate ale unor albume (Un lucru util dealtfel). Intre timp a aflat si el ca mp3-urile pot fi convertite in format flac... si asa i-a venit ideea de a reposta albume convertite in format flac. Sustine ca ar avea cca. 70 de albume pe care intentioneaza sa le rip-uiasca si posteze... Multi mi-au scris ca au serioase indoieli in aceasta privinta si i s-a solicitat a adauga si o poza a CD-ului sau LP-ului pe dispozitivul sau de redare. (Aceasta ar indeparta orice dubiu privind autenticitatea flacurilor.) Rip-uirea necesita cateva minute in timp ce a face o poza doar cateva secunde. Daca tot are CD-ul sau LP-ul in mana... care ar fi problema? Daca nu poate dovedi ca rip-urile sunt autentice este evident ca banuelile sunt intemeiate ceea ce ar dovedi ca nu face decat bascalie iluzionand pe multi ca ar descarca flac-uri atentice (care nu-s decat mp3-uri convertite in format flac,) incarcandu-le memoria computerului la misto fara nici un rost sau justificare. Multi si-au incetat postarile si chiar au parasit forumul... si multi o vor face in curand datorita badaraniei sale.  Ignorati-l. Este inca posedat de demoni...

pus acum 9 ani
   
iosuco
Membru Senior

Din: टेरा &
Inregistrat: acum 10 ani
Gheorge Zamfir — Thema Uit 'De Verlaten Mijn'/Adagio 8 (Philips–6042 499, 1978)

A [4:21] Thema Uit 'De Verlaten Mijn' (Einsamer Hirte)
B [2:56] Adagio 8

     Conductor – James Last : A
     Conductor – Harry van Hoof: B


gheorghe zamfir gheorge zamfir thema uit 'de verlaten 499, 1978)a [4:21] thema uit 'de verlaten

58.6KB

Modificat de iosuco (acum 9 ani)


_______________________________________
"bratianu"  — Cine (pe acest forum) nu a citit comentariile sale. Se prezinta simplu... "Nu sunt muzicoloc, nici macar DJ, nu ma pricep. Ma trezesc vorbind in papusoi". Si asa nepriceput cum e, "bratianu" ar putea avea cometarii pentru orice postare. In timp ce el asteapta sa i se ofere "albume in original sau chiar... lapte si miere..." recomandarea sa pentru toti ceilalti este... "de a se multumi cu ce au".  Pretinde ca flac-urile le poate deosebi de mp3 "dupa ureche" iar mp3-urilor le poate sesiza calitatea tot... dupa ureche. I s-a atras atentia de catre cei mai priceputi, si mai direct de catre ceilalti  — a nu mai confunda acest forum cu papusoiu, insa... nu poate pricepe... Se pare ca este posedat de demoni. I s-a recomandat un simplu ritual de exorcizare — care consta in a striga cat poate de tare de 44 de ori in noaptea de revelion "iesi satana din mine si din mouse-ul meu" (in papusoiul din ograda) dupa care sa izbeasca cat poate de tare cu mouse-ul de pamant. Iar daca inca va fi posedat de spiritele rele, sa repete ritualul in cimitir si in noaptea de boboteaza, (turnandu-si o galeata cu apa rece pe cap) si strigiand de 666 de ori cat poate de tare... "Iesi satana din mine si din computerul meu... si nu ma mai inboldi sa tot confund acest forum cu... papusoiu" — dupa care sa izbeasca cat poate de tare computerul sau de pamant de 44 de ori.
Fiind pe forum din 2011, a fost nevoie sa vin eu la mijlocul lui 2014, sa creez discografia Zamfir, sa postez cca 250 albume din discografia sa, sa refuz a mai posta jumatate de an datorita mitocaniei sale, sa revin sa repostez... cand asa, instantaneu, si-a amintiit si bratianu ca descarcase si el anterior cca 70 de albume postate de mine pe primele pagini ale discografiei lui Zamfir, pentru a isi "ripui" si el albumele sale... Asta doreste bratianu sa ne faca sa credem... Pana decurand posta linkurile expirate ale unor albume (Un lucru util dealtfel). Intre timp a aflat si el ca mp3-urile pot fi convertite in format flac... si asa i-a venit ideea de a reposta albume convertite in format flac. Sustine ca ar avea cca. 70 de albume pe care intentioneaza sa le rip-uiasca si posteze... Multi mi-au scris ca au serioase indoieli in aceasta privinta si i s-a solicitat a adauga si o poza a CD-ului sau LP-ului pe dispozitivul sau de redare. (Aceasta ar indeparta orice dubiu privind autenticitatea flacurilor.) Rip-uirea necesita cateva minute in timp ce a face o poza doar cateva secunde. Daca tot are CD-ul sau LP-ul in mana... care ar fi problema? Daca nu poate dovedi ca rip-urile sunt autentice este evident ca banuelile sunt intemeiate ceea ce ar dovedi ca nu face decat bascalie iluzionand pe multi ca ar descarca flac-uri atentice (care nu-s decat mp3-uri convertite in format flac,) incarcandu-le memoria computerului la misto fara nici un rost sau justificare. Multi si-au incetat postarile si chiar au parasit forumul... si multi o vor face in curand datorita badaraniei sale.  Ignorati-l. Este inca posedat de demoni...

pus acum 9 ani
   
iosuco
Membru Senior

Din: टेरा &
Inregistrat: acum 10 ani
The Best PanPipes Album in the World... Ever! (Virgin Music, 2003)

01 [4:28] Trouble - Coldplay
02 [4:31] Beautiful - Christina Aguilera
03 [4:11] Hero - Enrique Iglesias
04 [3:07] Whole Again - Atomic Kitten
05 [4:08] Evergreen - Will Young
06 [3:34] Flying Without Wings - Westlife
07 [4:11] Here With Me - Dido
08 [4:35] Angles - Robbie Williams
09 [3:35] If You're Not The One - Daniel Bedingfield
10 [4:22] Amazed - Lonestar
11 [3:07] Eternal Flame - The Bangles / Atomic Kitten
12 [3:40] Imagine - John Lennon
13 [4:22] My Heart Will Go On - Celine Dion / Titanic
14 [4:01] (Everthing I Do ) I Do It For You- Bryan Adams / Robin Hood Prince Of Thieves 1
15 [5:30] I Believe I Can Fly - R.Kelly
16 [4:58] Shes's The One- Robbie Williams
17 [4:10] Careless Whisper- George Michael
18 [4:22] No Matter What- Boyzone

Gheorghe Zamfir: 1-18


01 [3:17] Candle In The Wind - Joaquim Sanchez & Pipes Of The Enamorates
02 [3:35] Unchained Melody - Findon, Andy
03 [3:48] Perfect Day - Joaquim Sanchez & Pipes Of The Enamorates
04 [4:33] Unbreak My Heart - Gheorghe Zamfir
05 [3:44] Can't Fight The Moonlight - Gheorghe Zamfir
06 [3:56] Back For Good - Gheorghe Zamfir
07 [3:33] I Will Always Love You - Gheorghe Zamfir
08 [4:07] When You Say Nothing At All - Gheorghe Zamfir
09 [4:17] Up Where We Belong - Joaquim Sanchez & Pipes Of The Enamorates
10 [3:21] Against All Odds - Gheorghe Zamfir
11 [4:03] How Do I Live - Gheorghe Zamfir
12 [4:47] I Just Called To Say I Love You - Joaquim Sanchez & Pipes Of The Enamorates
13 [3:57] How Deep Is Your Love - Gheorghe Zamfir
14 [3:39] When A Man Loves A Woman - Joaquim Sanchez & Pipes Of The Enamorates
15 [3:24] Ruby Tuesday - Joaquim Sanchez & Pipes Of The Enamorates
16 [2:47] Love Me Tender - Joaquim Sanchez & Pipes Of The Enamorates
17 [3:33] As Long As You Love Me - Gheorghe Zamfir
18 [3:46] Thank You For The Music - Gheorghe Zamfir


01 [7:35] Adagio For Strings - Andy Findon
02 [4:04] Time To Say Goodbye - Gheorghe Zamfir
03 [3:28] Chi Mai - Joaquim Sanchez & Pipes Of The Enamorates
04 [2:36] Ave Maria - Gheorghe Zamfir
05 [3:50] O Sole Mio - Joaquim Sanchez & Pipes Of The Enamorates
06 [3:45] Mission - Joaquim Sanchez & Pipes Of The Enamorates
07 [2:37] El Condor Pasa - Joaquim Sanchez & Pipes Of The Enamorates
08 [2:40] Catchapaya - Joaquim Sanchez & Pipes Of The Enamorates
09 [3:25] Orinoco Flow - Sanchez, Joaquim & Pipes Of The Enamorates
10 [3:21] Love Theme - Sanchez, Joaquim & Pipes Of The Enamorates
11 [3:19] Girl From Ipanema - Joaquim Sanchez & Pipes Of The Enamorates
12 [3:29] Moon Over The Andes - Joaquim Sanchez & Pipes Of The Enamorates
13 [3:35] Flight Of The Condor - Joaquim Sanchez & Pipes Of The Enamorates
14 [3;30] Guantanamera - Joaquim Sanchez & Pipes Of The Enamorates
15 [4:05] Storms In Africa - Joaquim Sanchez & Pipes Of The Enamorates
16 [3:35] Wave - Joaquim Sanchez & Pipes Of The Enamorates
17 [3:01] Scarborough Fair - Joaquim Sanchez & Pipes Of The Enamorates
18 [3;04] Out Of Africa - Gheorghe Zamfir
19 [3;50] Sound Of Silence - Joaquim Sanchez & Pipes Of The Enamorates
20 [3;07] That's Amore - Joaquim Sanchez & Pipes Of The Enamorates
21 [3:09] Spanish Eyes - Joaquim Sanchez & Pipes Of The Enamorates


01 [4:17] Can You Feel The Love Tonight - Gheorghe Zamfir
02 [4:23] Endless Love - Gheorghe Zamfir
03 [4:14] It Must Have Been Love - Gheorghe Zamfir
04 [4;06] Beauty And The Beast - Gheorghe Zamfir
05 [3:13] When You Wish Upon A Star - Gheorghe Zamfir
06 [3:38] There You'll Be - Gheorghe Zamfir
07 [4;03] Whole New World - Gheorghe Zamfir
08 [4:15] You'll Be In My Heart - Gheorghe Zamfir
09 [3:11] Nobody Does It Better - Gheorghe Zamfir
10 [4:32] Because You Loved Me - Gheorghe Zamfir
11 [2:33] She's Gone - Joaquim Sanchez & Pipes Of The Enamorates
12 [3:33] Tracks Of My Tears - Joaquim Sanchez & Pipes Of The Enamorates
13 [4:11] Easy - Joaquim Sanchez & Pipes Of The Enamorates
14 [3:16] Three Times A Lady - Joaquim Sanchez & Pipes Of The Enamorates
15 [4:08] Mama - Joaquim Sanchez & Pipes Of The Enamorates
16 [3:28] Killing Me Softly With His Song - Joaquim Sanchez & Pipes Of The Enamorates
17 [4:24] When I Need You - Gheorghe Zamfir
18 [3:32] You Needed Me - Boyzone
19 [4:33] Right Here Waiting - Richard Marx


gheorghe zamfir the best panpipes album the world... ever! (virgin music, 2003)01 [4:28] trouble

44.1KB

Modificat de iosuco (acum 9 ani)


_______________________________________
"bratianu"  — Cine (pe acest forum) nu a citit comentariile sale. Se prezinta simplu... "Nu sunt muzicoloc, nici macar DJ, nu ma pricep. Ma trezesc vorbind in papusoi". Si asa nepriceput cum e, "bratianu" ar putea avea cometarii pentru orice postare. In timp ce el asteapta sa i se ofere "albume in original sau chiar... lapte si miere..." recomandarea sa pentru toti ceilalti este... "de a se multumi cu ce au".  Pretinde ca flac-urile le poate deosebi de mp3 "dupa ureche" iar mp3-urilor le poate sesiza calitatea tot... dupa ureche. I s-a atras atentia de catre cei mai priceputi, si mai direct de catre ceilalti  — a nu mai confunda acest forum cu papusoiu, insa... nu poate pricepe... Se pare ca este posedat de demoni. I s-a recomandat un simplu ritual de exorcizare — care consta in a striga cat poate de tare de 44 de ori in noaptea de revelion "iesi satana din mine si din mouse-ul meu" (in papusoiul din ograda) dupa care sa izbeasca cat poate de tare cu mouse-ul de pamant. Iar daca inca va fi posedat de spiritele rele, sa repete ritualul in cimitir si in noaptea de boboteaza, (turnandu-si o galeata cu apa rece pe cap) si strigiand de 666 de ori cat poate de tare... "Iesi satana din mine si din computerul meu... si nu ma mai inboldi sa tot confund acest forum cu... papusoiu" — dupa care sa izbeasca cat poate de tare computerul sau de pamant de 44 de ori.
Fiind pe forum din 2011, a fost nevoie sa vin eu la mijlocul lui 2014, sa creez discografia Zamfir, sa postez cca 250 albume din discografia sa, sa refuz a mai posta jumatate de an datorita mitocaniei sale, sa revin sa repostez... cand asa, instantaneu, si-a amintiit si bratianu ca descarcase si el anterior cca 70 de albume postate de mine pe primele pagini ale discografiei lui Zamfir, pentru a isi "ripui" si el albumele sale... Asta doreste bratianu sa ne faca sa credem... Pana decurand posta linkurile expirate ale unor albume (Un lucru util dealtfel). Intre timp a aflat si el ca mp3-urile pot fi convertite in format flac... si asa i-a venit ideea de a reposta albume convertite in format flac. Sustine ca ar avea cca. 70 de albume pe care intentioneaza sa le rip-uiasca si posteze... Multi mi-au scris ca au serioase indoieli in aceasta privinta si i s-a solicitat a adauga si o poza a CD-ului sau LP-ului pe dispozitivul sau de redare. (Aceasta ar indeparta orice dubiu privind autenticitatea flacurilor.) Rip-uirea necesita cateva minute in timp ce a face o poza doar cateva secunde. Daca tot are CD-ul sau LP-ul in mana... care ar fi problema? Daca nu poate dovedi ca rip-urile sunt autentice este evident ca banuelile sunt intemeiate ceea ce ar dovedi ca nu face decat bascalie iluzionand pe multi ca ar descarca flac-uri atentice (care nu-s decat mp3-uri convertite in format flac,) incarcandu-le memoria computerului la misto fara nici un rost sau justificare. Multi si-au incetat postarile si chiar au parasit forumul... si multi o vor face in curand datorita badaraniei sale.  Ignorati-l. Este inca posedat de demoni...

pus acum 9 ani
   
dj_diabolo
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 10 ani
iosuco esti un DOMN! Jos palaria pentru postarea ta!

pus acum 9 ani
   
iosuco
Membru Senior

Din: टेरा &
Inregistrat: acum 10 ani
King of the Pan Flute And Other Favorites (Legacy, 1994)

      01 [5:15] Goodbye doina  for a friend (Doina d'adieu pour un ami)
      02 [2:24] The skylark (Ciocârlia)
      03 [3:13] Bretosuite (Suite bretonne)
      04 [2:12] Children's melody (Infantines)
      05 [2:32] The guardians (Les guardians)
      06 [4:58] The Forest Green ((Sub poale de codru verde) with Ionela Prodan, vocalist)
      07 [2:17] George, watch Tte cows (Gheorghe Mina Boil Bine)
      08 [3:43] Si, Re, Do (Musical notes)
      09 [2:28] Suite of the Pyrenees (Suite Pyreneene)
      10 [1:17] The dance of Biquette (La danse de Biquette)
      11 [3:02] Brâul
      12 [2:35] Folkloriana
      13 [2:33] Aurore
      14 [2:24] A mezzu mare
      15 [3:56] Triste est e ciel
      16 [3:31] Tambours de guerre
      17 [2:31] Pastourelle

           Ionela Prodan  (vocalist)  —  07

     

gheorghe zamfir king the pan flute and other favorites (legacy,     [5:15] goodbye for

30.1KB

Modificat de iosuco (acum 9 ani)


_______________________________________
"bratianu"  — Cine (pe acest forum) nu a citit comentariile sale. Se prezinta simplu... "Nu sunt muzicoloc, nici macar DJ, nu ma pricep. Ma trezesc vorbind in papusoi". Si asa nepriceput cum e, "bratianu" ar putea avea cometarii pentru orice postare. In timp ce el asteapta sa i se ofere "albume in original sau chiar... lapte si miere..." recomandarea sa pentru toti ceilalti este... "de a se multumi cu ce au".  Pretinde ca flac-urile le poate deosebi de mp3 "dupa ureche" iar mp3-urilor le poate sesiza calitatea tot... dupa ureche. I s-a atras atentia de catre cei mai priceputi, si mai direct de catre ceilalti  — a nu mai confunda acest forum cu papusoiu, insa... nu poate pricepe... Se pare ca este posedat de demoni. I s-a recomandat un simplu ritual de exorcizare — care consta in a striga cat poate de tare de 44 de ori in noaptea de revelion "iesi satana din mine si din mouse-ul meu" (in papusoiul din ograda) dupa care sa izbeasca cat poate de tare cu mouse-ul de pamant. Iar daca inca va fi posedat de spiritele rele, sa repete ritualul in cimitir si in noaptea de boboteaza, (turnandu-si o galeata cu apa rece pe cap) si strigiand de 666 de ori cat poate de tare... "Iesi satana din mine si din computerul meu... si nu ma mai inboldi sa tot confund acest forum cu... papusoiu" — dupa care sa izbeasca cat poate de tare computerul sau de pamant de 44 de ori.
Fiind pe forum din 2011, a fost nevoie sa vin eu la mijlocul lui 2014, sa creez discografia Zamfir, sa postez cca 250 albume din discografia sa, sa refuz a mai posta jumatate de an datorita mitocaniei sale, sa revin sa repostez... cand asa, instantaneu, si-a amintiit si bratianu ca descarcase si el anterior cca 70 de albume postate de mine pe primele pagini ale discografiei lui Zamfir, pentru a isi "ripui" si el albumele sale... Asta doreste bratianu sa ne faca sa credem... Pana decurand posta linkurile expirate ale unor albume (Un lucru util dealtfel). Intre timp a aflat si el ca mp3-urile pot fi convertite in format flac... si asa i-a venit ideea de a reposta albume convertite in format flac. Sustine ca ar avea cca. 70 de albume pe care intentioneaza sa le rip-uiasca si posteze... Multi mi-au scris ca au serioase indoieli in aceasta privinta si i s-a solicitat a adauga si o poza a CD-ului sau LP-ului pe dispozitivul sau de redare. (Aceasta ar indeparta orice dubiu privind autenticitatea flacurilor.) Rip-uirea necesita cateva minute in timp ce a face o poza doar cateva secunde. Daca tot are CD-ul sau LP-ul in mana... care ar fi problema? Daca nu poate dovedi ca rip-urile sunt autentice este evident ca banuelile sunt intemeiate ceea ce ar dovedi ca nu face decat bascalie iluzionand pe multi ca ar descarca flac-uri atentice (care nu-s decat mp3-uri convertite in format flac,) incarcandu-le memoria computerului la misto fara nici un rost sau justificare. Multi si-au incetat postarile si chiar au parasit forumul... si multi o vor face in curand datorita badaraniei sale.  Ignorati-l. Este inca posedat de demoni...

pus acum 9 ani
   
iosuco
Membru Senior

Din: टेरा &
Inregistrat: acum 10 ani
Gheorghe Zamfir și virtuozii săi — Suită din Caransebeș (București, !971)


Orchestra: Gheorghe Zamfir

Vioară – Efta Botoca
Acordion – Vasile Pandelescu
Țambal– Pantelimon Stangă
Taragot – Grigore Vasile
Taragot – Dorin Cuibariu
Contrabas – Nicolae Banciu

gheorghe zamfir gheorghe zamfir și virtuozii săi suită din gheorghe efta vasile

25.4KB


_______________________________________
"bratianu"  — Cine (pe acest forum) nu a citit comentariile sale. Se prezinta simplu... "Nu sunt muzicoloc, nici macar DJ, nu ma pricep. Ma trezesc vorbind in papusoi". Si asa nepriceput cum e, "bratianu" ar putea avea cometarii pentru orice postare. In timp ce el asteapta sa i se ofere "albume in original sau chiar... lapte si miere..." recomandarea sa pentru toti ceilalti este... "de a se multumi cu ce au".  Pretinde ca flac-urile le poate deosebi de mp3 "dupa ureche" iar mp3-urilor le poate sesiza calitatea tot... dupa ureche. I s-a atras atentia de catre cei mai priceputi, si mai direct de catre ceilalti  — a nu mai confunda acest forum cu papusoiu, insa... nu poate pricepe... Se pare ca este posedat de demoni. I s-a recomandat un simplu ritual de exorcizare — care consta in a striga cat poate de tare de 44 de ori in noaptea de revelion "iesi satana din mine si din mouse-ul meu" (in papusoiul din ograda) dupa care sa izbeasca cat poate de tare cu mouse-ul de pamant. Iar daca inca va fi posedat de spiritele rele, sa repete ritualul in cimitir si in noaptea de boboteaza, (turnandu-si o galeata cu apa rece pe cap) si strigiand de 666 de ori cat poate de tare... "Iesi satana din mine si din computerul meu... si nu ma mai inboldi sa tot confund acest forum cu... papusoiu" — dupa care sa izbeasca cat poate de tare computerul sau de pamant de 44 de ori.
Fiind pe forum din 2011, a fost nevoie sa vin eu la mijlocul lui 2014, sa creez discografia Zamfir, sa postez cca 250 albume din discografia sa, sa refuz a mai posta jumatate de an datorita mitocaniei sale, sa revin sa repostez... cand asa, instantaneu, si-a amintiit si bratianu ca descarcase si el anterior cca 70 de albume postate de mine pe primele pagini ale discografiei lui Zamfir, pentru a isi "ripui" si el albumele sale... Asta doreste bratianu sa ne faca sa credem... Pana decurand posta linkurile expirate ale unor albume (Un lucru util dealtfel). Intre timp a aflat si el ca mp3-urile pot fi convertite in format flac... si asa i-a venit ideea de a reposta albume convertite in format flac. Sustine ca ar avea cca. 70 de albume pe care intentioneaza sa le rip-uiasca si posteze... Multi mi-au scris ca au serioase indoieli in aceasta privinta si i s-a solicitat a adauga si o poza a CD-ului sau LP-ului pe dispozitivul sau de redare. (Aceasta ar indeparta orice dubiu privind autenticitatea flacurilor.) Rip-uirea necesita cateva minute in timp ce a face o poza doar cateva secunde. Daca tot are CD-ul sau LP-ul in mana... care ar fi problema? Daca nu poate dovedi ca rip-urile sunt autentice este evident ca banuelile sunt intemeiate ceea ce ar dovedi ca nu face decat bascalie iluzionand pe multi ca ar descarca flac-uri atentice (care nu-s decat mp3-uri convertite in format flac,) incarcandu-le memoria computerului la misto fara nici un rost sau justificare. Multi si-au incetat postarile si chiar au parasit forumul... si multi o vor face in curand datorita badaraniei sale.  Ignorati-l. Este inca posedat de demoni...

pus acum 9 ani
   
iosuco
Membru Senior

Din: टेरा &
Inregistrat: acum 10 ani
Rocking-Chair (Philips ‎– 6313 169, 1981)

01 [2:49] Sylvania
02 [3:19] Rocking-chair
03 [3:00] Nausicaa
04 [2:51] Blue Night
05 [5:05] Reflexion X (Zamfir)
06 [3:55] Sorina (Zamfir)
07 [3:14] Pipe-line
08 [3:14] Sweet France (Zamfir)
09 [2:40] Odyssee 81
10 [1:46] And Why Not (Zamfir)
11 [3:03] Sunrise (Zamfir)
12 [3:29] Colours Of Spring (Zamfir)
13 [2:36] Hora Staccato

The London Symphony Orchestra


gheorghe zamfir (philips ‎– 6313 169, 1981)01 [2:49] sylvania02 [3:19] [3:00] nausicaa04

29.8KB

Modificat de iosuco (acum 9 ani)


_______________________________________
"bratianu"  — Cine (pe acest forum) nu a citit comentariile sale. Se prezinta simplu... "Nu sunt muzicoloc, nici macar DJ, nu ma pricep. Ma trezesc vorbind in papusoi". Si asa nepriceput cum e, "bratianu" ar putea avea cometarii pentru orice postare. In timp ce el asteapta sa i se ofere "albume in original sau chiar... lapte si miere..." recomandarea sa pentru toti ceilalti este... "de a se multumi cu ce au".  Pretinde ca flac-urile le poate deosebi de mp3 "dupa ureche" iar mp3-urilor le poate sesiza calitatea tot... dupa ureche. I s-a atras atentia de catre cei mai priceputi, si mai direct de catre ceilalti  — a nu mai confunda acest forum cu papusoiu, insa... nu poate pricepe... Se pare ca este posedat de demoni. I s-a recomandat un simplu ritual de exorcizare — care consta in a striga cat poate de tare de 44 de ori in noaptea de revelion "iesi satana din mine si din mouse-ul meu" (in papusoiul din ograda) dupa care sa izbeasca cat poate de tare cu mouse-ul de pamant. Iar daca inca va fi posedat de spiritele rele, sa repete ritualul in cimitir si in noaptea de boboteaza, (turnandu-si o galeata cu apa rece pe cap) si strigiand de 666 de ori cat poate de tare... "Iesi satana din mine si din computerul meu... si nu ma mai inboldi sa tot confund acest forum cu... papusoiu" — dupa care sa izbeasca cat poate de tare computerul sau de pamant de 44 de ori.
Fiind pe forum din 2011, a fost nevoie sa vin eu la mijlocul lui 2014, sa creez discografia Zamfir, sa postez cca 250 albume din discografia sa, sa refuz a mai posta jumatate de an datorita mitocaniei sale, sa revin sa repostez... cand asa, instantaneu, si-a amintiit si bratianu ca descarcase si el anterior cca 70 de albume postate de mine pe primele pagini ale discografiei lui Zamfir, pentru a isi "ripui" si el albumele sale... Asta doreste bratianu sa ne faca sa credem... Pana decurand posta linkurile expirate ale unor albume (Un lucru util dealtfel). Intre timp a aflat si el ca mp3-urile pot fi convertite in format flac... si asa i-a venit ideea de a reposta albume convertite in format flac. Sustine ca ar avea cca. 70 de albume pe care intentioneaza sa le rip-uiasca si posteze... Multi mi-au scris ca au serioase indoieli in aceasta privinta si i s-a solicitat a adauga si o poza a CD-ului sau LP-ului pe dispozitivul sau de redare. (Aceasta ar indeparta orice dubiu privind autenticitatea flacurilor.) Rip-uirea necesita cateva minute in timp ce a face o poza doar cateva secunde. Daca tot are CD-ul sau LP-ul in mana... care ar fi problema? Daca nu poate dovedi ca rip-urile sunt autentice este evident ca banuelile sunt intemeiate ceea ce ar dovedi ca nu face decat bascalie iluzionand pe multi ca ar descarca flac-uri atentice (care nu-s decat mp3-uri convertite in format flac,) incarcandu-le memoria computerului la misto fara nici un rost sau justificare. Multi si-au incetat postarile si chiar au parasit forumul... si multi o vor face in curand datorita badaraniei sale.  Ignorati-l. Este inca posedat de demoni...

pus acum 9 ani
   
dan282
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 11 ani
Gheorghe Zamfir the Complete Collection 55 CD


1980 - Gheorghe Zamfir - Classics By Candlelight

Link:

1980_-_Gheorghe_Zamfir_-_Classics_By_Candlelight.rar - 127.5 Mb



01 - Winter
02 - Art of the violin
03 - Feerie
04 - Duet From 'The Pearl Fishers'
05 - Rumanian Waltz (valse roumain)
06 - Ave Maria
07 - Concerto for Flute and Orchestra in C
08 - Reverie
09 - Adagio
10 - Romance No 2 In F
11 - Forest Dance


pus acum 9 ani
   
dan282
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 11 ani
1982 - Gheorghe Zamfir - Romance of the Panflute

Link:

1982_-_Gheorghe_Zamfir_-_Romance_of_the_Panflute.rar - 97.8 Mb



01 - Blue Navajo
02 - Missing
03 - Yesterday
04 - Aranjuez Mon Amour
05 - Just the Way You Are
06 - Till
07 - Chariots of Fire
08 - Endless Love
09 - Danny's Night
10 - Your Song
11 - Agata

Modificat de dan282 (acum 9 ani)


pus acum 9 ani
   
dan282
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 11 ani
1984 - Panpipes For Christmas

Link:

1984_-_Panpipes_For_Christmas.rar - 95.3 Mb



01 - O Du Frohliche
02 - Jingle Bells
03 - Marie
04 - O Tannenbaum (Mon Beu Sapin)
05 - Six Colours
06 - Hark! The Herald Angels Sing
07 - Noels Roumains (Medley)
08 - White Christmas (Noel Blanc)
09 - Little Drummer Boy (L `Enfant Au Tambour)
10 - Ave Maria
11 - Petit Papa Noel
12 - Pour Toi Jesus
13 - Silent Night (O Douce Nuit)
14 - Notre Pere
15 - Angels We Have Heard On High (La Marche Des Anges)

Modificat de dan282 (acum 9 ani)


pus acum 9 ani
   
dan282
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 11 ani
1986 - Gheorghe Zamfir - Harmony

Link:

1986_-_Gheorghe_Zamfir_-_Harmony.rar - 134.9 Mb



01 - Only Love
02 - Elvira Madigan
03 - Themanuel
04 - Cent Mille Chansons
05 - I Know Him So Well
06 - Serenad
07 - Another You, Another Me
08 - Cavalleria Rusticana
09 - To My Son Teo
10 - Sleepy Shores
11 - Recuerdos
12 - Concerto For Clarinett And Orchestra In A
13 - Wild Themec


pus acum 9 ani
   
dan282
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 11 ani
1987 - Gheorghe Zamfir - Mes Plus Belles Doina (2002 - Cele mai frumoase doine)

Link:

1987_-_Mes_Plus_Belles_Doina.rar - 164.4 Mb



01 - Doina ca la visina
02 - Busuioc Floare Catata
03 - Frunza verde ca bobu
04 - Primavara mama noastra
04 - Vino Bade
06 - Marie Marie
07 - Doina de l'Amour
08 - De-ar fi dorul ca si-o Floare
09 - Frumos Bade Trandafirul
10 - Doina Sperantei
11 - Doina de Jaie


pus acum 9 ani
   
dan282
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 11 ani
1987 - Gheorghe Zamfir - Romantic Dreams

Link:

1987_-_Romantic_Dreams.rar - 112.9 Mb



01 - Lonely Shepherd, The
02 - E'te D 'Amour
03 - Gloria
04 - Deguello
05 - Laryssa
06 - Summer of '42
07 - Floral Dance
08 - Valse Roumaine
09 - Bilitis
10 - Air
11 - Traumerei
12 - Theme From Limelight


pus acum 9 ani
   
dan282
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 11 ani
1988 - Gheorghe Zamfir - A Arte de Zamfir

Link:

1988_-_A_Arte_de_Zamfir.rar - 162.2 Mb



01 - Stranger On The Shore
02 - Sleepy Shores
03 - Only Love
04 - Yesterday
05 - Your Song
06 - Till (Priere Sans Espoir)
07 - Amapola
08 - Run To Me
09 - Silent Night
10 - Wonderland
11 - Chariots Of Fire
12 - Theme From 'Limelight'
13 - Aranjuez Mon Amour
14 - Hora Staccato
15 - Wild Theme
16 - If You Go Away (Ne Me Quite Pas)
17 - Aria
18 - Ete D'Amour
19 - Andrew's Theme
20 - Chant D'Evita (Don't Cry for Me Argentina)


pus acum 9 ani
   
dan282
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 11 ani
1988 - Gheorghe Zamfir - Glorious Pipes

Link:

1988_-_Gheorghe_Zamfir_-_Glorious_Pipes.rar - 152.6 Mb



01 - Jesu, Joy of Man's Desiring
02 - Pastel Roumain
03 - Panis Angelicus
04 - Ave Maria
05 - Impression Romantique
06 - Le Bavolet Flottant
07 - Ave Maria
08 - Largo from aus-extrait de <Serse>
09 - Suite in Cell
10 - Ave Verum Corpus K.618
11 - Impression sur un bambou
12 - Danse de la foret


pus acum 9 ani
   
dan282
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 11 ani
1988 - Gheorghe Zamfir - Golden Pan Flute Melodies

Link:

1988_-_Golden_Pan_Flute_Melodies.rar - 146.7 Mb



01 - The Briul Of Oltenie
02 - Song Of Iancu Jianu
03 - An Ill Blackbird
04 - Hora Slow
05 - Often My Heart Interrogates Me
06 - As In Breasa
07 - Hora Of Muntenia And Cimpulung, Mountain Towns
08 - Ballad Of Costea Pacurarul
09 - Folk Dance From Moldavia
10 - Folk Dance From Oltenie
11 - A Funeral Lamentation
12 - Skylark
13 - The Sirba Of Pompieru And My Nice Darling
14 - The Breaza Of Dragodana
15 - The Mountains Of High Fir Trees & How Happy Is My Forest
16 - The Briul Of Faget
17 - The Sirba Of Gaiesti
18 - The Suite Of Sirba Of Oltenie
19 - Seven Valleys And One Deep Valley And Hora
20 - A Folk Dance
21 - There Is A Path Over There
22 - A Dance For Two


pus acum 9 ani
   
dan282
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 11 ani
1990 - Georghe Zamfir - Panflute (2CD)

Link:

1990_-_Georghe_Zamfir_-_Panflute__2CD_.rar - 208.2 Mb

CD 1



01 - Ciocirlia
02 - Mierlita Cind E Bolnave
03 - Doina
04 - J'ai deux Freres a Severin
05 - Rustemul De La Listeava
06 - Invirtita
07 - Cintecul Lui Iancu Jianu
08 - Joc De Doi
09 - Suite De Sirbe Oltenesti
10 - Briul De La Faget
11 - Sirba Lui Pompieru Si Am O Mindra Mititica
12 - 2001 - Doina De Jale 02 - Ciocirlia

CD 2



01 - Asta e poteca mea
02 - Breaza de la Dragodana
03 - Sirba de la Gaiesti (Dance from Gaesti)
04 - Balada lui Costea Pacurarui
05 - Ca la Breaza (Dance from Breaza)
06 - Caragheasca
07 - Suite Olteneasca
08 - Suite Transilvana (Suite from Transylvania)
09 - Pascui calcul pe razoare
10 - Sirba batrineasca
11 - Doina de la Visina (Contemplation)
12 - Mindrele (Mindrele)
13 - Mindra mea din Badulesti (My love from Badulesti)
14 - Hora din Muntenia si Cimpulung oras de munte
15 - Briul Banatean


pus acum 9 ani
   
dan282
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 11 ani
1990 - Gheorghe Zamfir - A Return to Romance

Link:

1990_-_Gheorghe_Zamfir_-_A_Return_to_Romance.rar - 108.9 Mb



01 - The Shadow of Your Smile
02 - Annie's Song
03 - Memory
04 - Danny Boy
05 - Birds of Winter
06 - What Now My Love
07 - All I Ask of You
08 - Midnight Blue
09 - Beautiful Dream
10 - Plaisir D'Amour
11 - Somewhere My Love
12 - Amazing Grace


pus acum 9 ani
   
dan282
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 11 ani
1990 - Gheorghe Zamfir - Baroque Concertos

Link:

1990_-_Gheorghe_Zamfir_-_Baroque_Concertos.rar - 135.5 Mb



01 - Concerto In A; Sicilienne - Georg Philipp Telemann
02 - Concerto In A; Allegro - Georg Philipp Telemann
03 - Concerto In A; Andante Un Poco Largo - Georg Philipp Telemann
04 - Concerto In A; Allegro - Georg Philipp Telemann
05 - Concerto In F; Prelude (Adagio) - Arcangelo Corelli
06 - Concerto In F; Allemanda (Allegro Moderato) - Arcangelo Corelli
07 - Concerto In F; Sarabanda (Largo) - Arcangelo Corelli
08 - Concerto In F; Gavotta (Allegro Moderato) - Arcangelo Corelli
09 - Concerto In F; Giga - Arcangelo Corelli
10 - Concerto In C, Op.7 No.2; Allegro - Tomaso Giovanni Albinoni
11 - Concerto In C, Op.7 No.2; Adagio - Tomaso Giovanni Albinoni
12 - Concerto In C, Op.7 No.2; Allegro - Tomaso Giovanni Albinoni
13 - Concerto In D Minor (Bwv 1060); Allegro - Johann Sebastian Bach
14 - Concerto In D Minor; Adagio - Johann Sebastian Bach
15 - Concerto In D Minor; Allegro - Johann Sebastian Bach
16 - Concerto In G, Op.9 No.6; Allegro - Tomaso Giovanni Albinoni
17 - Concerto In G, Op.9 No.6; Adagio - Tomaso Giovanni Albinoni
18 - Concerto In G, Op.9 No.6; Allegro - Tomaso Giovanni Albinoni
19 - Concerto In D; Allegro - Jacques Loeillet
20 - Concerto In D; Andante - Jacques Loeillet
21 - Concerto In D; Allegro - Largo - Jacques Loeillet


pus acum 9 ani
   
dan282
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 11 ani
1990 - Gheorghe Zamfir - Colors

Link:

1990_-_Gheorghe_Zamfir_-_Colors.rar - 124.3 Mb



01 - Colors Of Spring
02 - Theme From Limelight
03 - Rocking Chair
04 - Seagulls
05 - Andrew's Themes
06 - She
07 - Hello
08 - Cent Mille Chansons
09 - Wild Theme
10 - Valse Roumaine
11 - Elvira Madigan
12 - To My Son Teo
13 - The Lonely Shepherd


pus acum 9 ani
   
dan282
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 11 ani
1991 - Gheorghe Zamfir - Love Songs

Link:

1991_-_Gheorghe_Zamfir_-_Love_Songs.rar - 99.2 Mb



01 - Habanera
02 - Love Changes Everything
03 - I Dreamed A Dream
04 - Unchained Melody
05 - Send In The Clowns
06 - Air On AG String
07 - Somewhere
08 - People
09 - Pays De Reve
10 - All The Things You Are


pus acum 9 ani
   
dan282
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 11 ani
1991 - Gheorghe Zamfir - Spotlight On

Link:

1991_-_Gheorghe_Zamfir_-_Spotlight_On.rar - 152.7 Mb



01 - Stranger On The Shore
02 - Don't Cry For Me Argentina
03 - Chanson D'amour
04 - The Rose
05 - She
06 - Yesterday
07 - Just The Way You Are
08 - Annie's Song
09 - Summer Of '42 (Theme)
10 - Till
11 - Run To Me
12 - I Know Him So Well
13 - If You Go Away
14 - What Now My Love
15 - Sleepy Shores
16 - Limelight
17 - Memory
18 - The Lonely Shepherd


pus acum 9 ani
   
dan282
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 11 ani
1992 - Gheorghe Zamfir - La Magia Del Flauto Di Pan

Link:

1992_-_Gheorghe_Zamfir_-_La_Magia_Del_Flauto_Di_Pan.rar - 100.6 Mb



01 - The Lonely Shepherd
02 - Fantasy
03 - Ete D'amour
04 - Habanera
05 - Cockey's Song
06 - Summer Of '42
07 - Memory
08 - Deguello
09 - Unchained Melody
10 - Bilitis
12 - Dont't Cry For Me Argentina


pus acum 9 ani
   
dan282
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 11 ani
1992 - Gheorghe Zamfir - Utopia

Link:

1992_-_Gheorghe_Zamfir_-_Utopia.rar - 156.3 Mb



01 - Memory
02 - L'hiver
03 - Meditation De Thais
04 - Sweet France
05 - Mourir A Meadrid
06 - Rocking-Chair
07 - Beautiful Dream
08 - Odyssee 81
09 - Reflexion X
10 - Birds Of Winter
11 - Pluie D'ete
12 - Choral-Jesus, Que Ma Joie Demeure
13 - Sunrise
14 - Tous Les Visages De L'amour
15 - Couleurs De Printemps
16 - Elsha
17 - Blue Night
18 - Rose Noire


pus acum 9 ani
   
dan282
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 11 ani
1992 - Gheorghe Zamfir - Zauber der Panflote

Link:

1992_-_Gheorghe_Zamfir_-_Zauber_der_Panflote.rar - 151.1 Mb



01 - Einsamer Hirte
02 - Bilitis
03 - Traumerei
04 - Chariots Of Fire
05 - Floral Dance
06 - Amazing Grace
07 - Don't Cry For Me Argentina
08 - Theme From Limelight - Limelight
09 - Send In The Clowns
10 - Mourir a Madrid
11 - Night And Day
12 - Annie's Song
13 - Love Changes Everything
14 - Unchained Melody
15 - Top Of The World
16 - L'arte del Violino
17 - Ave Maria


pus acum 9 ani
   
dan282
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 11 ani
1993 - Flute de Pan et Orgue (1997 - Zauber der Panflote)

Link:

1993_-_Gheorghe_Zamfir_-_Flute_de_Pan_et_Orgue.rar - 142.7 Mb



01 - Domasnea
02 - Jebel
03 - Arad
04 - Doina De Jale
05 - Sarmis & Trefla
06 - Flora
07 - Anna
08 - Oltera
09 - Doina De La Visina
10 - Muntilor Cu Brazi Inalti Si "Ferice Codre De Tine"
11 - Mult Ma-Ntreaba Inima (Mein Herz Hat Soviel Sehnsucht)


pus acum 9 ani
   
dan282
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 11 ani
1995 - Comme Une Brise (Like a Breeze)

Link:

1995_-_Comme_Une_Brise__Like_a_Breeze_.rar - 119.2 Mb



01 - Frunzei
02 - Banateanca
03 - Hora Pe Loc
04 - Ca la Nunta
05 - Suita Din Caransebes
06 - Breaza
07 - Suita Banateana
08 - Hora Ca la Caval
09 - Mult Ma Ntreba Inima
10 - Ca la Breaza


pus acum 9 ani
   
dan282
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 11 ani
1995 - Gypsy Passion (2008 - Lamentation of a Lonely Shepherd)

Link:

1995_-_Gheorghe_Zamfir_-_Gypsy_Passion.rar - 119.3 Mb



01 - Sirba Lui Pompieru & Am O Mindra Mititica
02 - Breaza de la Dragodana
03 - Muntilor Cu Brazi Inalti Si "Ferice Codre de Tine"
04 - Briul de la Faget
05 - Sirba de la Gaesti
06 - Suita de Sirbe Oltenesti
07 - Sapte Vai Si-O Vale-Adinca/Hora
08 - Invirtita
09 - Asta E Poteca Mea
10 - Joc de Doi
11 - Frunzulita Lemn Adus
12 - Cintec de Nunta
13 - Pascui Calul Pe Razoare
14 - Doina de la Visina
15 - Mindra Mea Din Badulesti
16 - Mindrele
17 - Sirba Batrineasca


pus acum 9 ani
   
dan282
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 11 ani
1995 - Gheorghe Zamfir - Pan Pipe Dreams

Link:

1995_-_Gheorghe_Zamfir_-_Pan_Pipe_Dreams.rar - 165.3 Mb




01 - Love Changes Everything
02 - Unchained Melody
03 - Somewhere
04 - Limelight
05 - Chariots Of Fire
06 - Just The Way You Are
07 - Don't Cry For Me Argentina
08 - Black Rose
09 - Memory
10 - Beautiful Dream
11 - Endless Dream
12 - Your Song
13 - Bilitis
14 - Chanson D'amour
15 - Rose
16 - Run To Me
17 - Serenade
18 - Only Love


pus acum 9 ani
   
dan282
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 11 ani
1995 - Gheorghe Zamfir - Premiere Music From The Movies

Link:

1995_-_Gheorghe_Zamfir_-_Premiere_Music_From_The_Movies.rar - 150.1 Mb



01 - Everything I do I do it for you
02 - Going home
03 - Cavatina
04 - Where do I begin
05 - Once upon a time
06 - Beauty and the beast
07 - I will always love you
08 - Tara's theme
09 - A whole new world
10 - Maria
11 - For your eyes only
12 - Adagio klarinetconcert
13 - Looks like a suicide
14 - Summer of '42: theme
15 - Unchained melody


pus acum 9 ani
   
dan282
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 11 ani
1995 - Gheorghe Zamfir - The Beautiful Sound Of The Pan Pipes

Link:

1995_-_Gheorghe_Zamfir_-_The_Beautiful_Sound_Of_The_Pan_Pipes.rar - 162.3 Mb



01 - Doina De Jale Ciocirlia
02 - Doina De La Visina
03 - Domasnea
04 - Suite Of Oltenis Dances
05 - Arad
06 - Dance Of Breaza
07 - Sarmis & Trefla
08 - Balada Lui Costea Pacurarul
09 - Flora
10 - Doina Diu Arges
11 - Bocet


pus acum 9 ani
   
dan282
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 11 ani
1995 - Gheorghe Zamfir - The Magic Of Christmas

1995_-_The_Magic_Of_Christmas.rar - 60.9 Mb



01 - Jingle Bells
02 - O Tannenbaum
03 - Hark! The Herald Angels Sing
04 - Noel Roumains
05 - White Christmas
06 - Little Drummer Boy
07 - Ave Maria
08 - Petit Papa Noel
09 - Silent Night
10 - Angels We Have Heard On High


pus acum 9 ani
   
dan282
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 11 ani
1996 - The Very Best of Gheorghe Zamfir

1996_-_The_Very_Best_of_Gheorghe_Zamfir.rar - 118.3 Mb



01 - Domasnea
02 - Ana
03 - Arad
04 - Oltera
05 - Jebel
06 - Sarmis & Trefla
07 - Flora
08 - Mourning 'Doina'


pus acum 9 ani
   
dan282
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 11 ani
1996 - The Very Best Panpipe Evergreens

Link:

1996_-_The_Very_Best_Panpipe_Evergreens.rar - 114.4 Mb



01 - Triste Est Le Ciel
02 - El Condor Pasa
03 - Pastourelle
04 - Recuerdos De Calahueyo
05 - Aurore
06 - Selves Virgenes
07 - Breton Suite
08 - Vienen Bajando Las Llamitas
09 - A Mezzu Mare
10 - Vasija De Barro
11 - The Dance Of Biquette
12 - Kacharpari
13 - Suite Of The Pyrenees
14 - Cuequita De Los Coyas
15 - Folkloriana
16 - Cantando En Mi Valle
17 - Briul
18 - Campamento III


pus acum 9 ani
   
dan282
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 11 ani
1998 - Gheorghe Zamfir - Pipe Dreams Classic

Link:

1998_-_Gheorghe_Zamfir_-_Pipe_Dreams_Classic.rar - 157.4 Mb



01 - Die vier Jahreszeiten-der Winter
02 - Gloria
03 - Romanze
04 - Adagio 8
05 - Homage a Mozart
06 - Jesus bleibt meine Freund
07 - AIR
08 - Ballade
09 - Meditation aus Thais
10 - Traumerei
11 - Adagio G-moll
12 - Hommage a JSBach
13 - Ave Maria


pus acum 9 ani
   
dan282
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 11 ani
1998 - Gheorghe Zamfir - Selection CD1

1998_-_Gheorghe_Zamfir_-_Selection_CD1.rar - 120.3 Mb



01 - Sibra Lui Pompieru - Am O Mindra Mititica
02 - Breaza de la Dragodana
03 - Muntilor Cu Brazi Inalti Si Ferice Codre de Tine
04 - Briul de la Faget
05 - Sirba de la Gaesti
06 - Suita de Sirbe Oltenesti
07 - Sapte Vai Si-O Vale-Adinca - Hora
08 - Invirtita
09 - Asta E Poteca Mea
10 - Joc de Doi
11 - Frunzulita Lemn Adus
12 - Cintec de Nunta
13 - Pascui Calul Pe Razoare
14 - Doina de la Visina
15 - Mindra Mea Din Badulesti
16 - Mindrele
17 - Sirba Batrineasca


pus acum 9 ani
   
dan282
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 11 ani
1998 - Gheorghe Zamfir - Selection CD2

Link:

1998_-_Gheorghe_Zamfir_-_Selection_CD2.rar - 116.1 Mb



18 - Am Doi Frati la Severin
19 - Suita Oltenesca
20 - Ca Pe Lunce
21 - Doina - Hora Lautareasca
22 - Doina de Jale Ciocirlia
23 - Hora Din Muntenia - Cimpulung Oras de Munte
24 - Balada Lui Costea Pacurarul
25 - Coragheasca
26 - Rustemul de la Listeava
27 - Bocet


pus acum 9 ani
   
dan282
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 11 ani
1998 - Gheorghe Zamfir - The Lonely Shepherd

Link:

1998_-_Gheorghe_Zamfir_-_The_Lonely_Shepherd.rar - 179.5 Mb



01 - Adagio In G Minor
02 - Romance No 2 In F Major
03 - Sicilienne
04 - Adagio
05 - Largo
06 - Allegro
07 - Andante
08 - Air
09 - Summer Of '42
10 - Lonely Shepherd
11 - Winter
12 - Traumerei
13 - Ave Maria
14 - O Mio Babbino Caro
15 - Addio Del Pasato
16 - Hungarian Dance No 1
17 - Donna Non Vidi Mai
18 - Theme
19 - Don't Cry For Me Argentina


pus acum 9 ani
   
dan282
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 11 ani
1999 - Gheorghe Zamfir - Intemporel

Link:

1999_-_Gheorghe_Zamfir_-_Intemporel.rar - 176.4 Mb



01 - Belle
02 - My Heart Will Go On
03 - La Vie En Rose
04 - Memory
05 - She
06 - Theme De Limelight
07 - Meditation From Thais
08 - Adagio 8
09 - Yiddish Mama
10 - Send In The Clowns
11 - Pays De Reve
12 - People
13 - Birds Of Winter
14 - Plaisir D'amour
15 - Somewhere My Love
16 - Amazing Grace
17 - Don't Cry For Me Argentina

Modificat de dan282 (acum 9 ani)


pus acum 9 ani
   
dan282
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 11 ani
1999 - Gheorghe Zamfir - Millenium Collection CD 1

Link:




01 - Domasnea
02 - Jebel
03 - Arad
04 - Doina de jale
05 - Sarmis & Trefla
06 - Flora
07 - Anna
08 - Oltera
09 - Doina de la visina
10 - Muntilor cu brazi inalti si ferice codre de tine
11 - Mult ma-ntreaba inima


pus acum 9 ani
   
dan282
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 11 ani
1999 - Gheorghe Zamfir - Millenium Collection CD 2

Link:




01 - Breaza De La Dragodana
02 - Sapte Vai Si-o Vale-adinca E Hora
03 - Ca La Nunta
04 - Sirba De La Gaesti
05 - Rustemul De La Listeava
06 - Suita Altenesca
07 - Bocet
08 - Mindrele
09 - Suita Din Caransebes
10 - Banateanca a) Doina
11 - b) Hora Lautareasea
12 - Ca La Breaza
13 - Balada Lui Costea Pacurarul
14 - Joc De Doi
15 - Breaza


pus acum 9 ani
   
dan282
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 11 ani
2000 - Gheorghe Zamfir - The Feeling Of Romance

2000_-_Gheorghe_Zamfir_-_The_Feeling_Of_Romance.rar - 168.9 Mb



01 - My Heart Will Go On
02 - Time To Say Goodbye
03 - How Deep Is Your Love
04 - UnBreak My Heart
05 - No Matter What
06 - Can You Feel The Love Tonight
07 - Now And Forever
08 - Sometimes
09 - Back For Good
10 - Big Big World
11 - You Needed Me
12 - Right Here Waiting
13 - Love Is All
14 - Candle In The Wind
15 - The Actor
16 - I Will Always Love You
17 - When I Need You
18 - Thank You For The Music


pus acum 9 ani
   
dan282
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 11 ani
2001 - Gheorghe Zamfir - En France




1 - Tarina De La Abrud
02 - Mi-Esti Draga
03 - M-Am Jurat Ca N'oi Mai Bea
04 - Danse De Transylvanie
05 - Sa-Mi Cinti Cobzar
06 - E Mult De Cind Te-Ai Dus
07 - Pe Linga Plopii Fara Sot
08 - Te-Am Regasit Intr'o Romanta
09 - Inima De Ce Nu Vtei Sa-Mbattrinesti
10 - Delirium
11 - Perinita

Modificat de dan282 (acum 9 ani)


pus acum 9 ani
   
iosuco
Membru Senior

Din: टेरा &
Inregistrat: acum 10 ani
Music From The Movies (CMC-5357412, 2001)

01 [4:10] Beauty And The Beast [Beauty And The Beast]
02 [3:40] There You'll Be [Pearl Harbor]    
03 [4:06] When You Say Noting At All [Notting Hill]    
04 [4:27] Up Where We Belong [An Officer And A Gentleman]    
05 [4:41] My Heart Will Go On [Titanic]    
06 [3:23] Against All Odds (Take A Look At Me Now) [Against All Odds)]
07 [4:03] A Whole New World [Aladdin]    
08 [4:20] I Just Called To Say I Love You [The Lady In Red]    
09 [4:14] It Must Have Been Love [Pretty Woman]    
10 [4:04] (Everything I Do) I Do It For You [Robin Hood]    
11 [4:18] You'll Be In My Heart [Tarzan]    
12 [3:13] Nobody Does It Better [James Bond: "The Spy Who Loved Me"]    
13 [4:23] Endless Love [Endless Love]    
14 [3:46] Can't Fight The Moonlight [Coyote Ugly]    
15 [4:35] Bacause You Loved Me [Up Close And Personal]    
16 [3:05] Out Of Africa [Out Of Africa]    


gheorghe zamfir music from the movies 2001)01 [4:10] beauty and the beast [beauty and the beast]

40.8KB


_______________________________________
"bratianu"  — Cine (pe acest forum) nu a citit comentariile sale. Se prezinta simplu... "Nu sunt muzicoloc, nici macar DJ, nu ma pricep. Ma trezesc vorbind in papusoi". Si asa nepriceput cum e, "bratianu" ar putea avea cometarii pentru orice postare. In timp ce el asteapta sa i se ofere "albume in original sau chiar... lapte si miere..." recomandarea sa pentru toti ceilalti este... "de a se multumi cu ce au".  Pretinde ca flac-urile le poate deosebi de mp3 "dupa ureche" iar mp3-urilor le poate sesiza calitatea tot... dupa ureche. I s-a atras atentia de catre cei mai priceputi, si mai direct de catre ceilalti  — a nu mai confunda acest forum cu papusoiu, insa... nu poate pricepe... Se pare ca este posedat de demoni. I s-a recomandat un simplu ritual de exorcizare — care consta in a striga cat poate de tare de 44 de ori in noaptea de revelion "iesi satana din mine si din mouse-ul meu" (in papusoiul din ograda) dupa care sa izbeasca cat poate de tare cu mouse-ul de pamant. Iar daca inca va fi posedat de spiritele rele, sa repete ritualul in cimitir si in noaptea de boboteaza, (turnandu-si o galeata cu apa rece pe cap) si strigiand de 666 de ori cat poate de tare... "Iesi satana din mine si din computerul meu... si nu ma mai inboldi sa tot confund acest forum cu... papusoiu" — dupa care sa izbeasca cat poate de tare computerul sau de pamant de 44 de ori.
Fiind pe forum din 2011, a fost nevoie sa vin eu la mijlocul lui 2014, sa creez discografia Zamfir, sa postez cca 250 albume din discografia sa, sa refuz a mai posta jumatate de an datorita mitocaniei sale, sa revin sa repostez... cand asa, instantaneu, si-a amintiit si bratianu ca descarcase si el anterior cca 70 de albume postate de mine pe primele pagini ale discografiei lui Zamfir, pentru a isi "ripui" si el albumele sale... Asta doreste bratianu sa ne faca sa credem... Pana decurand posta linkurile expirate ale unor albume (Un lucru util dealtfel). Intre timp a aflat si el ca mp3-urile pot fi convertite in format flac... si asa i-a venit ideea de a reposta albume convertite in format flac. Sustine ca ar avea cca. 70 de albume pe care intentioneaza sa le rip-uiasca si posteze... Multi mi-au scris ca au serioase indoieli in aceasta privinta si i s-a solicitat a adauga si o poza a CD-ului sau LP-ului pe dispozitivul sau de redare. (Aceasta ar indeparta orice dubiu privind autenticitatea flacurilor.) Rip-uirea necesita cateva minute in timp ce a face o poza doar cateva secunde. Daca tot are CD-ul sau LP-ul in mana... care ar fi problema? Daca nu poate dovedi ca rip-urile sunt autentice este evident ca banuelile sunt intemeiate ceea ce ar dovedi ca nu face decat bascalie iluzionand pe multi ca ar descarca flac-uri atentice (care nu-s decat mp3-uri convertite in format flac,) incarcandu-le memoria computerului la misto fara nici un rost sau justificare. Multi si-au incetat postarile si chiar au parasit forumul... si multi o vor face in curand datorita badaraniei sale.  Ignorati-l. Este inca posedat de demoni...

pus acum 9 ani
   
iosuco
Membru Senior

Din: टेरा &
Inregistrat: acum 10 ani
Zamfir (Mercury–SRM 1-3817, 1980)

A1 [4:25] The Lonely Shepherd
A2 [3:44] Black Rose
A3 [3:31] Floral Dance
A4 [3:34] Theme From Summer Of '42
A5 [4:26] Bilitis
A6 [2:57] Adagio 8

B1 [3:15] Ete' D'Amour
B2 [4:01] She
B3 [3:50] Laryssa
B4 [3:23] Theme From Limelight
B5 [3:22] Run To Me

Arranged & Conductor – James Last: A1
Written-By – Amanda Mc. Broom: A2
Written-By – Katie Moss: A3
Written-By – Michel Legrand: A4
Written-By – F. Lai: A5
Arranged By – H.v. Hoof Written-By – A. Bruckner: A6
Written & Conductor By – J.P. Posit  B1
Written-By – Ch. Aznavour, H. Kretzmer: B2
Written-By – G. Zamfir: B3
Written-By – C. Chaplin, G. Parsons: B4


gheorghe zamfir zamfir 1-3817, 1980)a1 [4:25] the lonely shepherda2 [3:44] black rosea3 [3:31]

40.1KB


_______________________________________
"bratianu"  — Cine (pe acest forum) nu a citit comentariile sale. Se prezinta simplu... "Nu sunt muzicoloc, nici macar DJ, nu ma pricep. Ma trezesc vorbind in papusoi". Si asa nepriceput cum e, "bratianu" ar putea avea cometarii pentru orice postare. In timp ce el asteapta sa i se ofere "albume in original sau chiar... lapte si miere..." recomandarea sa pentru toti ceilalti este... "de a se multumi cu ce au".  Pretinde ca flac-urile le poate deosebi de mp3 "dupa ureche" iar mp3-urilor le poate sesiza calitatea tot... dupa ureche. I s-a atras atentia de catre cei mai priceputi, si mai direct de catre ceilalti  — a nu mai confunda acest forum cu papusoiu, insa... nu poate pricepe... Se pare ca este posedat de demoni. I s-a recomandat un simplu ritual de exorcizare — care consta in a striga cat poate de tare de 44 de ori in noaptea de revelion "iesi satana din mine si din mouse-ul meu" (in papusoiul din ograda) dupa care sa izbeasca cat poate de tare cu mouse-ul de pamant. Iar daca inca va fi posedat de spiritele rele, sa repete ritualul in cimitir si in noaptea de boboteaza, (turnandu-si o galeata cu apa rece pe cap) si strigiand de 666 de ori cat poate de tare... "Iesi satana din mine si din computerul meu... si nu ma mai inboldi sa tot confund acest forum cu... papusoiu" — dupa care sa izbeasca cat poate de tare computerul sau de pamant de 44 de ori.
Fiind pe forum din 2011, a fost nevoie sa vin eu la mijlocul lui 2014, sa creez discografia Zamfir, sa postez cca 250 albume din discografia sa, sa refuz a mai posta jumatate de an datorita mitocaniei sale, sa revin sa repostez... cand asa, instantaneu, si-a amintiit si bratianu ca descarcase si el anterior cca 70 de albume postate de mine pe primele pagini ale discografiei lui Zamfir, pentru a isi "ripui" si el albumele sale... Asta doreste bratianu sa ne faca sa credem... Pana decurand posta linkurile expirate ale unor albume (Un lucru util dealtfel). Intre timp a aflat si el ca mp3-urile pot fi convertite in format flac... si asa i-a venit ideea de a reposta albume convertite in format flac. Sustine ca ar avea cca. 70 de albume pe care intentioneaza sa le rip-uiasca si posteze... Multi mi-au scris ca au serioase indoieli in aceasta privinta si i s-a solicitat a adauga si o poza a CD-ului sau LP-ului pe dispozitivul sau de redare. (Aceasta ar indeparta orice dubiu privind autenticitatea flacurilor.) Rip-uirea necesita cateva minute in timp ce a face o poza doar cateva secunde. Daca tot are CD-ul sau LP-ul in mana... care ar fi problema? Daca nu poate dovedi ca rip-urile sunt autentice este evident ca banuelile sunt intemeiate ceea ce ar dovedi ca nu face decat bascalie iluzionand pe multi ca ar descarca flac-uri atentice (care nu-s decat mp3-uri convertite in format flac,) incarcandu-le memoria computerului la misto fara nici un rost sau justificare. Multi si-au incetat postarile si chiar au parasit forumul... si multi o vor face in curand datorita badaraniei sale.  Ignorati-l. Este inca posedat de demoni...

pus acum 9 ani
   
iosuco
Membru Senior

Din: टेरा &
Inregistrat: acum 10 ani
Pan Flute Improvisations (Musique International–CD 2627032, 1988)

    01 [5:14] Domasnea
    02 [4:40] Jebel    
    03 [6:55] Arad    
    04 [6:48] Oltera    
    05 [3:06] Anna    
    06 [9:02] Sarmis & Trefla    
    07 [4:23] Flora    
    08 [7:21] Doina de jale


gheorghe zamfir pan flute (musique 2627032,   [5:14] domasnea     [4:40] jebel  

58.7KB

Modificat de iosuco (acum 9 ani)


_______________________________________
"bratianu"  — Cine (pe acest forum) nu a citit comentariile sale. Se prezinta simplu... "Nu sunt muzicoloc, nici macar DJ, nu ma pricep. Ma trezesc vorbind in papusoi". Si asa nepriceput cum e, "bratianu" ar putea avea cometarii pentru orice postare. In timp ce el asteapta sa i se ofere "albume in original sau chiar... lapte si miere..." recomandarea sa pentru toti ceilalti este... "de a se multumi cu ce au".  Pretinde ca flac-urile le poate deosebi de mp3 "dupa ureche" iar mp3-urilor le poate sesiza calitatea tot... dupa ureche. I s-a atras atentia de catre cei mai priceputi, si mai direct de catre ceilalti  — a nu mai confunda acest forum cu papusoiu, insa... nu poate pricepe... Se pare ca este posedat de demoni. I s-a recomandat un simplu ritual de exorcizare — care consta in a striga cat poate de tare de 44 de ori in noaptea de revelion "iesi satana din mine si din mouse-ul meu" (in papusoiul din ograda) dupa care sa izbeasca cat poate de tare cu mouse-ul de pamant. Iar daca inca va fi posedat de spiritele rele, sa repete ritualul in cimitir si in noaptea de boboteaza, (turnandu-si o galeata cu apa rece pe cap) si strigiand de 666 de ori cat poate de tare... "Iesi satana din mine si din computerul meu... si nu ma mai inboldi sa tot confund acest forum cu... papusoiu" — dupa care sa izbeasca cat poate de tare computerul sau de pamant de 44 de ori.
Fiind pe forum din 2011, a fost nevoie sa vin eu la mijlocul lui 2014, sa creez discografia Zamfir, sa postez cca 250 albume din discografia sa, sa refuz a mai posta jumatate de an datorita mitocaniei sale, sa revin sa repostez... cand asa, instantaneu, si-a amintiit si bratianu ca descarcase si el anterior cca 70 de albume postate de mine pe primele pagini ale discografiei lui Zamfir, pentru a isi "ripui" si el albumele sale... Asta doreste bratianu sa ne faca sa credem... Pana decurand posta linkurile expirate ale unor albume (Un lucru util dealtfel). Intre timp a aflat si el ca mp3-urile pot fi convertite in format flac... si asa i-a venit ideea de a reposta albume convertite in format flac. Sustine ca ar avea cca. 70 de albume pe care intentioneaza sa le rip-uiasca si posteze... Multi mi-au scris ca au serioase indoieli in aceasta privinta si i s-a solicitat a adauga si o poza a CD-ului sau LP-ului pe dispozitivul sau de redare. (Aceasta ar indeparta orice dubiu privind autenticitatea flacurilor.) Rip-uirea necesita cateva minute in timp ce a face o poza doar cateva secunde. Daca tot are CD-ul sau LP-ul in mana... care ar fi problema? Daca nu poate dovedi ca rip-urile sunt autentice este evident ca banuelile sunt intemeiate ceea ce ar dovedi ca nu face decat bascalie iluzionand pe multi ca ar descarca flac-uri atentice (care nu-s decat mp3-uri convertite in format flac,) incarcandu-le memoria computerului la misto fara nici un rost sau justificare. Multi si-au incetat postarile si chiar au parasit forumul... si multi o vor face in curand datorita badaraniei sale.  Ignorati-l. Este inca posedat de demoni...

pus acum 9 ani
   
iosuco
Membru Senior

Din: टेरा &
Inregistrat: acum 10 ani
Music By Candlelight (1979)

01 [4:01] She (Ch. Aznavour)
02 [3:40] Laryssa (G. Zamfir)
03 [3:23] Theme From "Limelight" (C. Chaplin)
04 [4:15] Elsha (H. v. Hoof)
05 [3:18] Run To Me (B., R. & M. Gibb)
06 [5:26] Don't Cry For Me Argentina (A. L. Webber)
07 [4:21] Einsamer Hirte (J. Last)
08 [3:31] Floral Dance (K. Moss)
09 [3:44] Black Rose (G. Zamfir)
10 [3:34] Theme From "Summer Of '42" (M. Legrand)
11 [5:02] Meditation From "Thais" (J. Massenet/L. Gallet/arr. H. v. Hoof)
12 [4:26] Bilitis (F. Lai)
13 [2:56] Adagio 8 (A. Bruckner/arr. H. v. Hoof)


gheorghe zamfir music (1979) [4:01] she (ch. aznavour) [3:40] laryssa (g. zamfir) [3:23] theme from

53.1KB

Modificat de iosuco (acum 9 ani)


_______________________________________
"bratianu"  — Cine (pe acest forum) nu a citit comentariile sale. Se prezinta simplu... "Nu sunt muzicoloc, nici macar DJ, nu ma pricep. Ma trezesc vorbind in papusoi". Si asa nepriceput cum e, "bratianu" ar putea avea cometarii pentru orice postare. In timp ce el asteapta sa i se ofere "albume in original sau chiar... lapte si miere..." recomandarea sa pentru toti ceilalti este... "de a se multumi cu ce au".  Pretinde ca flac-urile le poate deosebi de mp3 "dupa ureche" iar mp3-urilor le poate sesiza calitatea tot... dupa ureche. I s-a atras atentia de catre cei mai priceputi, si mai direct de catre ceilalti  — a nu mai confunda acest forum cu papusoiu, insa... nu poate pricepe... Se pare ca este posedat de demoni. I s-a recomandat un simplu ritual de exorcizare — care consta in a striga cat poate de tare de 44 de ori in noaptea de revelion "iesi satana din mine si din mouse-ul meu" (in papusoiul din ograda) dupa care sa izbeasca cat poate de tare cu mouse-ul de pamant. Iar daca inca va fi posedat de spiritele rele, sa repete ritualul in cimitir si in noaptea de boboteaza, (turnandu-si o galeata cu apa rece pe cap) si strigiand de 666 de ori cat poate de tare... "Iesi satana din mine si din computerul meu... si nu ma mai inboldi sa tot confund acest forum cu... papusoiu" — dupa care sa izbeasca cat poate de tare computerul sau de pamant de 44 de ori.
Fiind pe forum din 2011, a fost nevoie sa vin eu la mijlocul lui 2014, sa creez discografia Zamfir, sa postez cca 250 albume din discografia sa, sa refuz a mai posta jumatate de an datorita mitocaniei sale, sa revin sa repostez... cand asa, instantaneu, si-a amintiit si bratianu ca descarcase si el anterior cca 70 de albume postate de mine pe primele pagini ale discografiei lui Zamfir, pentru a isi "ripui" si el albumele sale... Asta doreste bratianu sa ne faca sa credem... Pana decurand posta linkurile expirate ale unor albume (Un lucru util dealtfel). Intre timp a aflat si el ca mp3-urile pot fi convertite in format flac... si asa i-a venit ideea de a reposta albume convertite in format flac. Sustine ca ar avea cca. 70 de albume pe care intentioneaza sa le rip-uiasca si posteze... Multi mi-au scris ca au serioase indoieli in aceasta privinta si i s-a solicitat a adauga si o poza a CD-ului sau LP-ului pe dispozitivul sau de redare. (Aceasta ar indeparta orice dubiu privind autenticitatea flacurilor.) Rip-uirea necesita cateva minute in timp ce a face o poza doar cateva secunde. Daca tot are CD-ul sau LP-ul in mana... care ar fi problema? Daca nu poate dovedi ca rip-urile sunt autentice este evident ca banuelile sunt intemeiate ceea ce ar dovedi ca nu face decat bascalie iluzionand pe multi ca ar descarca flac-uri atentice (care nu-s decat mp3-uri convertite in format flac,) incarcandu-le memoria computerului la misto fara nici un rost sau justificare. Multi si-au incetat postarile si chiar au parasit forumul... si multi o vor face in curand datorita badaraniei sale.  Ignorati-l. Este inca posedat de demoni...

pus acum 9 ani
   
iosuco
Membru Senior

Din: टेरा &
Inregistrat: acum 10 ani
Glorious Pipes (Philips-426 057-2, 1990)

    01 [3:41] Jesu, Joy of Man's Desiring (J.S. Bach)       
    02 [9:15] Pastel roumain (Gheorghe Zamfir)        
    03 [4:27] Panis angelicus (Cesar Franck)            
    04 [5:15] Ave Maria (Franz Schubert)            
    05 [5:58] Impression romantique (Gheorghe Zamfir)       
    06 [1:54] Le bavolet flottant (Francois Couperin)    
    07 [5:56] Ave Maria (Charles Gounod)            
    08 [5:20] Largo from 'Serse' (G.F. Handel)        
    09 [6:09] Suite in C (Henry Purcell)            
    10 [3:19] Ave verum corpus K.618 (W.A. Mozart)        
    11 [6:30] Impression sur un bambou (Gheorghe Zamfir)    
    12 [8:53] Danse de la foret (Gheorghe Zamfir)        

    Gheorghe Zamfir — Diane Bish (Organ)

    Recorded: Fort Lauderdale (USA), 10/1988

     Bish graduated from Wichita East High School, Kansas, in 1959. She had played on the 1925 Austin Organ installed in the school auditorium. In 1984, she returned there to play a benefit concert, which raised enough money for the organ to be restored.

     Bish began studying organ as a student of Dorothy Addy, then of Mildred Andrews. Later, she was a recipient of Fulbright and French government grants for study in Amsterdam with Gustav Leonhardt, and in Paris with Nadia Boulanger, and Marie-Claire Alain.
Career

     Beginning in the 1970s, Bish served for more than 20 years as organist and artist-in-residence at the Coral Ridge Presbyterian Church in Fort Lauderdale, Florida, where she designed the 117 rank Ruffatti organ in the sanctuary. While at the Coral Ridge Presbyterian Church, she began producing a weekly television program of organ music, The Joy of Music. A music writer for the South Florida Sun-Sentinel newspaper said in 1986 that Bish "combines masterful music and religion in a life filled with church work, concerts, and writing and producing her own TV show".

     As of 2009, The Joy of Music is broadcast on EWTN, TBN, WTLU-CD and various PBS stations, and continues to feature her performances taped on-location at prominent organs in North America and Europe. Since the program's beginning in the early 1980s, she has recorded over 500 episodes as of 2009, each of which shows her playing one or more different pipe or digital organs.

     No longer resident organist at the Coral Ridge Presbyterian Church, Bish now makes frequent concert appearances at recitals throughout North America.

 

gheorghe zamfir glorious pipes 057-2,   [3:41] jesu, joy man's desiring (j.s.    

29.9KB

Modificat de iosuco (acum 9 ani)


_______________________________________
"bratianu"  — Cine (pe acest forum) nu a citit comentariile sale. Se prezinta simplu... "Nu sunt muzicoloc, nici macar DJ, nu ma pricep. Ma trezesc vorbind in papusoi". Si asa nepriceput cum e, "bratianu" ar putea avea cometarii pentru orice postare. In timp ce el asteapta sa i se ofere "albume in original sau chiar... lapte si miere..." recomandarea sa pentru toti ceilalti este... "de a se multumi cu ce au".  Pretinde ca flac-urile le poate deosebi de mp3 "dupa ureche" iar mp3-urilor le poate sesiza calitatea tot... dupa ureche. I s-a atras atentia de catre cei mai priceputi, si mai direct de catre ceilalti  — a nu mai confunda acest forum cu papusoiu, insa... nu poate pricepe... Se pare ca este posedat de demoni. I s-a recomandat un simplu ritual de exorcizare — care consta in a striga cat poate de tare de 44 de ori in noaptea de revelion "iesi satana din mine si din mouse-ul meu" (in papusoiul din ograda) dupa care sa izbeasca cat poate de tare cu mouse-ul de pamant. Iar daca inca va fi posedat de spiritele rele, sa repete ritualul in cimitir si in noaptea de boboteaza, (turnandu-si o galeata cu apa rece pe cap) si strigiand de 666 de ori cat poate de tare... "Iesi satana din mine si din computerul meu... si nu ma mai inboldi sa tot confund acest forum cu... papusoiu" — dupa care sa izbeasca cat poate de tare computerul sau de pamant de 44 de ori.
Fiind pe forum din 2011, a fost nevoie sa vin eu la mijlocul lui 2014, sa creez discografia Zamfir, sa postez cca 250 albume din discografia sa, sa refuz a mai posta jumatate de an datorita mitocaniei sale, sa revin sa repostez... cand asa, instantaneu, si-a amintiit si bratianu ca descarcase si el anterior cca 70 de albume postate de mine pe primele pagini ale discografiei lui Zamfir, pentru a isi "ripui" si el albumele sale... Asta doreste bratianu sa ne faca sa credem... Pana decurand posta linkurile expirate ale unor albume (Un lucru util dealtfel). Intre timp a aflat si el ca mp3-urile pot fi convertite in format flac... si asa i-a venit ideea de a reposta albume convertite in format flac. Sustine ca ar avea cca. 70 de albume pe care intentioneaza sa le rip-uiasca si posteze... Multi mi-au scris ca au serioase indoieli in aceasta privinta si i s-a solicitat a adauga si o poza a CD-ului sau LP-ului pe dispozitivul sau de redare. (Aceasta ar indeparta orice dubiu privind autenticitatea flacurilor.) Rip-uirea necesita cateva minute in timp ce a face o poza doar cateva secunde. Daca tot are CD-ul sau LP-ul in mana... care ar fi problema? Daca nu poate dovedi ca rip-urile sunt autentice este evident ca banuelile sunt intemeiate ceea ce ar dovedi ca nu face decat bascalie iluzionand pe multi ca ar descarca flac-uri atentice (care nu-s decat mp3-uri convertite in format flac,) incarcandu-le memoria computerului la misto fara nici un rost sau justificare. Multi si-au incetat postarile si chiar au parasit forumul... si multi o vor face in curand datorita badaraniei sale.  Ignorati-l. Este inca posedat de demoni...

pus acum 9 ani
   
iosuco
Membru Senior

Din: टेरा &
Inregistrat: acum 10 ani
The Best Of Gheorghe Zamfir (Ariola–400 333-352)

     A1 [3:15] Hintenlied — Doină
     A2 [2:30] Tanz von Breaza — Ca la Breaza   
     A3 [2:45] Die nachtigall — Ciocârlia   
     A4 [2:50] Hochzeitslied — Cântec de nuntă   
     A5 [2:55] Tanz der alten — Sârbă bătrânească   
     A6 [4:43] Suite von oltenische tänzen — Suită de sârbe oltenesti   

     B1 [2:02] Tanz — Sârbă
     B2 [5:20] Gebet für einen freund — Doină de jale   
     B3 [2:00] Tanz von Lișteava — Rustemul de la Listeava    
     B4 [1:30] Ich führe mein pferd auf die weide — Păscui calul pe răzoare   
     B5 [5:06] Sieben täler und eines tiefes tal — Sapte văi și-o vale-adâncă   
     B6 [2:00] Tanz — Corăgheasca

     Zamfir is known for playing an expanded version of the traditional Romanian-style pan flute (nai) of 20 pipes to 22, 25, 28 and 30 pipes to increase its range, and obtaining as many as eight overtones (additionally to the fundamental tone) from each pipe by changing the embouchure.

      He is arguably known as "The Master of the Pan Flute"

   

gheorghe zamfir the best gheorghe zamfir    a1 [3:15] hintenlied    a2 [2:30]

48.3KB

Modificat de iosuco (acum 9 ani)


_______________________________________
"bratianu"  — Cine (pe acest forum) nu a citit comentariile sale. Se prezinta simplu... "Nu sunt muzicoloc, nici macar DJ, nu ma pricep. Ma trezesc vorbind in papusoi". Si asa nepriceput cum e, "bratianu" ar putea avea cometarii pentru orice postare. In timp ce el asteapta sa i se ofere "albume in original sau chiar... lapte si miere..." recomandarea sa pentru toti ceilalti este... "de a se multumi cu ce au".  Pretinde ca flac-urile le poate deosebi de mp3 "dupa ureche" iar mp3-urilor le poate sesiza calitatea tot... dupa ureche. I s-a atras atentia de catre cei mai priceputi, si mai direct de catre ceilalti  — a nu mai confunda acest forum cu papusoiu, insa... nu poate pricepe... Se pare ca este posedat de demoni. I s-a recomandat un simplu ritual de exorcizare — care consta in a striga cat poate de tare de 44 de ori in noaptea de revelion "iesi satana din mine si din mouse-ul meu" (in papusoiul din ograda) dupa care sa izbeasca cat poate de tare cu mouse-ul de pamant. Iar daca inca va fi posedat de spiritele rele, sa repete ritualul in cimitir si in noaptea de boboteaza, (turnandu-si o galeata cu apa rece pe cap) si strigiand de 666 de ori cat poate de tare... "Iesi satana din mine si din computerul meu... si nu ma mai inboldi sa tot confund acest forum cu... papusoiu" — dupa care sa izbeasca cat poate de tare computerul sau de pamant de 44 de ori.
Fiind pe forum din 2011, a fost nevoie sa vin eu la mijlocul lui 2014, sa creez discografia Zamfir, sa postez cca 250 albume din discografia sa, sa refuz a mai posta jumatate de an datorita mitocaniei sale, sa revin sa repostez... cand asa, instantaneu, si-a amintiit si bratianu ca descarcase si el anterior cca 70 de albume postate de mine pe primele pagini ale discografiei lui Zamfir, pentru a isi "ripui" si el albumele sale... Asta doreste bratianu sa ne faca sa credem... Pana decurand posta linkurile expirate ale unor albume (Un lucru util dealtfel). Intre timp a aflat si el ca mp3-urile pot fi convertite in format flac... si asa i-a venit ideea de a reposta albume convertite in format flac. Sustine ca ar avea cca. 70 de albume pe care intentioneaza sa le rip-uiasca si posteze... Multi mi-au scris ca au serioase indoieli in aceasta privinta si i s-a solicitat a adauga si o poza a CD-ului sau LP-ului pe dispozitivul sau de redare. (Aceasta ar indeparta orice dubiu privind autenticitatea flacurilor.) Rip-uirea necesita cateva minute in timp ce a face o poza doar cateva secunde. Daca tot are CD-ul sau LP-ul in mana... care ar fi problema? Daca nu poate dovedi ca rip-urile sunt autentice este evident ca banuelile sunt intemeiate ceea ce ar dovedi ca nu face decat bascalie iluzionand pe multi ca ar descarca flac-uri atentice (care nu-s decat mp3-uri convertite in format flac,) incarcandu-le memoria computerului la misto fara nici un rost sau justificare. Multi si-au incetat postarile si chiar au parasit forumul... si multi o vor face in curand datorita badaraniei sale.  Ignorati-l. Este inca posedat de demoni...

pus acum 9 ani
   
bratianu
MEMBRU DE BAZA

Inregistrat: acum 12 ani

iosuco a scris:

Pan Flute Improvisations (Musique International–CD 2627032, 1988)

01 [5:14] Domasnea
02 [4:40] Jebel    
03 [6:55] Arad    
04 [6:48] Oltera    
05 [3:06] Anna    
06 [9:02] Sarmis & Trefla    
07 [4:23] Flora    
08 [7:21] Doina de jale


Un link?


pus acum 9 ani
   
Pagini:  1 2 3  

Mergi la