Forum Romania Inedit
Romania Inedit - Resursa ta de Fun
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Inedit | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA INEDIT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Cezi la Simpatie.ro
Femeie
23 ani
Vaslui
cauta Barbat
27 - 80 ani
Forum Romania Inedit / Tech Support / Semnal Wireless Moderat de locust, maharet
Autor
Mesaj Pagini: 1
Ovyboy
MEMBRU VIP

Din: Deva
Inregistrat: acum 16 ani
De 2 luni si ceva m'am mutat in alta camera cu laptopul.Pana acuma 1-2 saptamani, aveam semnal full la wifi cand downloadam cand umblam pe net.. cand dintr'o data a scazut cu 2 lini (cand downloadez) iar cand nu iau nimic, se mentine full dar nu tot timpul, mai scade cate o liniuta dar creste imediat.Modemul este la o camera distanta,in acelasi loc.In camera cu modemul,e alt calculator, conectat la acelasi modem dar cu cablu de retea.Cand downloada pe pcul acela,la mine semnalul era tot full dar mergea mai rau netu,iar acum si cand ii stins tot doar 3 lini am la semnal,nu 5(full). driverele sunt toate instalate.Windows 8.1

Modificat de Ovyboy (acum 9 ani)


_______________________________________




pus acum 9 ani
   
inforex
Online
MEMBRU VIP

Inregistrat: acum 9 ani
In primul rand as fi vrut sa stiu ce model de router ai, asta ca sa pot sa-ti dau si detalii tehnice exacte si nu generalitati!. Si acum cateva date generale despre modul de lucru al acestor routere si care sper sa te ajute sa rezolvi problema.
Routerele wireless au o distanta critica pana unde semnalul radio este optim, asta depinde si de numarul de antene ale routerului(al tau cate are?). Apoi undele radio ale router-ului sunt influentate puternic (atenuate) de
peretii camerelor pe care trebuie sa le parcurga undele radio, iar gradul de atenuare depinde de materialul din care este facut peretele sau peretii. Cea mai mare atenuare o provoaca peretii de rezistenta(adica peretii facuti din beton). Ca sa eviti aceasta atennuare datorita peretilo ar trebui sa iti amplasezi roterul intr-un loc din care ai vizibilitate directa spre router, dar si atunci distanta ditre router si laptop devine critica.
Daca asta nu este posibil atunci o solutie ar fi sa folosesti un cablu de retea, care insa iti anhileaza faciltatea mobilitatii laptopului. Sau o solutie mai sofisticata este rerutarea cu un alt modem wireless montat in camera in care te-ai mutat, si care iti va reda semnalul full la laptop(daca vrei sa apelezi la aceasta metoda atunci trebuie sa-ti explic mai pe larg cum se face)


pus acum 9 ani
   
Ovyboy
MEMBRU VIP

Din: Deva
Inregistrat: acum 16 ani
Mersi de raspuns dar am rezolvat.Nu era mare smecherie.. am miscat modemul sa zic .. 1 deget mai aproape de perete(cat am mai avut loc) sa fie mai aproape de camera unde stau,si am semnal full    .

_______________________________________




pus acum 9 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la