Forum Romania Inedit
Romania Inedit - Resursa ta de Fun
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Inedit | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA INEDIT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
crazygirl la Simpatie.ro
Femeie
22 ani
Buzau
cauta Barbat
26 - 80 ani
Forum Romania Inedit / Filme Documentare / National Geographic Channel 2015 - Kiling Jesus - Asasinarea lui Iisus Moderat de 80Inanna, Silva, bronson
Autor
Mesaj Pagini: 1
plumber
Moderator

Inregistrat: acum 16 ani
National Geographic Channel 2015 - Kiling Jesus - Asasinarea lui Iisus



Povestea lui Iisus din Nazaret este cunoscută aproape întregii lumi, iar principiile și învățăturile sale sunt urmate de peste 2,2 miliarde de oameni de pe planetă. Cu toate acestea, detalii istorice esențiale din viața sa sau cele privind comploturile politice care au dus la sfârșitul său brutal oferă un nou context poveștii binecunoscute.
ASASINAREA LUI IISUS, produs de Scott Free Productions și bazat pe cartea lui Bill O’Reilly și Martin Dugard, devenită bestseller pe lista New York Times, examinează minuțios contextul istoric în care acest om a ajuns să fie persecutat și executat pentru mesajul și învățăturile sale de către un grup de conspiratori ce-l considerau o amenințare pentru puterea și autoritatea lor.



Download
Titrare:

Evident ca trebuie sa privim cu oarecare scepticism toate productiile care trateaza subiecte religioase !

Modificat de plumber (acum 7 ani)


pus acum 7 ani
   
observ
Membru Gold

Inregistrat: acum 10 ani
Pe vremea aceea romanii pagani stapaneau Israelul si Egiptul si omorau pe capete, in special prin crucificare, fiind foarte rasisti.  Dupa revoltele populatiei locale s-a trecut la exterminarea in masa, astfel ca dupa anul 100 nu a mai ramas viu nici un evreu adevarat si nici un egiptean de vitza veche in Egipt.  Aceste vechi populatii-(egiptenii si evreii)-erau negroizi, nu ca cei albi din ziua de azi.
In locul lor au invadat teritoriile populatiile invecinate, adica arabii.
Verificati pe internet, evreii vechi la origine veniti cu Moise din Egipt pe la anul 1200 ien erau de fapt muncitori etiopieni.
Cu "scepticism" trebuie privita toata istoria oficiala. Nu cade bine sa se stie ce imense crime a facut "civilizatia romana pagana".
Mai mult ca sigur si Iisus a fost un evreu de origine etiopiana.  Ca de altfel toti sfintii apostoli si Sfanta Maria.
Absolut toate osemintele vechi care se descopera in Israel dezvaluie o populatie de structura negroida etiopiana. Acesti etiopieni si-au lasat osemintele si in vechiul Egipt.  Dar pe acea vreme si intreaga populatie veche egipteana era tot negroida, nu ca astazi.
Desigur ca nu ma refer si la osemintele soldatilor romani sau ale grecilor de dupa Alexandru cel Mare.
(Cer scuze celor ce se vor simti eventual ofensati de cercetarile stiintifice istorice si descoperirile arheologice. Dar nu cred ca Iisus ar fi dorit sa fie vreodata considerat un alb, la fel ca si ucigasii neamului Lui.  Romanii nostri de azi se considera cu mandrie urmasii ucigasilor romani ai neamului dacic. Dar noi nu am fost niciodata si "nu mai suntem urmasii Romei".

Modificat de observ (acum 7 ani)


pus acum 7 ani
   
ioanacostinel
MEMBRU DE BAZA

Inregistrat: acum 10 ani
Multumesc frumos !

pus acum 7 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la