Forum Romania Inedit
Romania Inedit - Resursa ta de Fun
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Inedit | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA INEDIT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
hoata20
Femeie
22 ani
Bihor
cauta Barbat
21 - 42 ani
Forum Romania Inedit / Filme Documentare / BBC - Who Killed Stalin ? - Cine l-a ucis pe Stalin ? Moderat de 80Inanna, Silva, bronson
Autor
Mesaj Pagini: 1
plumber
Moderator

Inregistrat: acum 16 ani
BBC - Who Killed Stalin ? - Cine l-a ucis pe Stalin ?



Cand a fost anuntata moartea lui Stalin in urma unei hemoragii cerebrale, in martie 1953, adevaratele detalii privind decesul sau au fost imediat innabusite: puterea Partidului Comunist al Uniunii Sovietice ar fi fost slabita daca era suspectat un joc necinstit din partea unor posibili adversari.
Reputatul istoric Simon Sebag-Montefiore intra in pielea unui detectiv, calatorind pana in Moscova pentru a cerceta acest subiect. Sunt examinate pentru prima data documente secrete ale KGB, versiunea oficiala despre moartea lui Stalin fiind denuntata ulterior ca reprezentand o minciuna.



Download:


pus acum 7 ani
   
observ
Membru Gold

Inregistrat: acum 10 ani
Nu strica putine corectii:
La 75 de ani si cu ajutorul alcoolului se moare "natural".  A fost o minune ca n-a murit mai inainte. Medicii au incercat sa-l fereasca de bautura, dar i-a ignorat si amenintat.
Toata propaganda si istoria Rusiei-URSS a fost o mare diversiune. Stalin a fost inca din tinerete agent tzarist infiltrat la comunisti, iar din 1907, in urma unei deplasari la Geneva, (unde era si Lenin), a devenit si agent in slujba englezilor.
Stalin a fost un tradator impotriva miscarii evreiesti comuniste a lui Lenin-Trotzky si contra societatii comuniste, pe care a tradat-o cu viclenie.  Era mereu inconjurat de agenti-consilieri englezi camuflati in ziaristi.  Planul englez era sabotarea si distrugerea societatii comunisto-evreiesti cu ajutorul unei interventii straine germane decisive.  Stalin (cu Beria si serviciul secret englez) a slabit si epurat partidul comunist tocmai de cei mai buni si adevarati comunisti.  A slabit intentionat puternic si armata in preajma razboiului care se prefigura clar.
Veti gasi multe "documentare" despre Stalin, dar istoria este falsificata din inalte ratiuni.  Lenin (f. bolnav) si ulterior Trotzy au avertizat lumea despre tradatorul Stalin, dar degeaba, noile servicii secrete reorganizate si purificate au castigat si au facut jocul englezilor.
Churchill si Stalin, doi alcoolici, cei mai mari criminali ai omenirii.
Deabea in secret Nikita Hrusciov l-a demascat si acuzat. NKVD si KGB, controlat de serviciile engleze, au fost paznicii lui Stalin contra multora din preajma, care ii doreau pieirea dar fara succes.
""Hrusciov il acuza pe Beria de spionaj pentru britanici, subminarea socialismului, ""
Nici sa nu va asteptati la un "documentar" englez BBC despre "Stapanii din umbra ai lui Stalin".
Despre Mica Britanie actuala, numai de bine.

Modificat de observ (acum 7 ani)


pus acum 7 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la