Forum Romania Inedit
Romania Inedit - Resursa ta de Fun
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Inedit | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA INEDIT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Elena01 din Braila
Femeie
19 ani
Braila
cauta Barbat
19 - 31 ani
Forum Romania Inedit / Tech Support / Pacanit robotic casti bluetooth Moderat de locust, maharet
Autor
Mesaj Pagini: 1
kameleonul
MEMBRU VIP

Din: trance world
Inregistrat: acum 17 ani
Bună seara. Am și eu o problema cu aceste căști: Se aude un păcănit robotic. Când opresc toate electronicele: tv, laptop, wifi - sunt conectate la aceeași priză- nu se mai aude păcănitul. Să fie de la căști problema sau de la interferențe? Îmi puteți da un sfat?

pus acum 5 ani
   
ghebala
VETERAN

Din: Baia Mare
Inregistrat: acum 17 ani
Afirmi "Când opresc toate electronicele: tv, laptop, wifi - sunt conectate la aceeași priză- nu se mai aude păcănitul." => că "păcăniturile robotice"(cum le denumeşti tu) NU sunt provocate de căşti.
Sfat: incearca prin eliminarea selectiva a "electronicelor ...conectate la aceeasi priză" sa decelezi care dintre aceste "electronice" provoaca aceste "păcănituri robotice" şi după care incearca sa analizezi fiecare dintre aceste "electronice" ce anume pot provoca acest fenomen neplăcut!
Din proprie experienta pot sa-ţi spun ca "păcăniturile" în căşti pot fi provocate de regula de nişte descărcări electrice(gen scântei)... dar pot fi generate si de anumite interferente din reteaua de curent electric!


pus acum 5 ani
   
kameleonul
MEMBRU VIP

Din: trance world
Inregistrat: acum 17 ani
Se pare că problema sunt căştile până la urmă. Le-am folosit în aer liber. Am ascultat muzică la telefon şi tot se mai auzeau. M-am pricopsit cu ele. Nu mai pot să le trimit înapoi deoarece am aruncat ambalajul şi cutia.

pus acum 5 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la