Forum Romania Inedit
Romania Inedit - Resursa ta de Fun
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Romania Inedit | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FORUM ROMANIA INEDIT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Elena01
Femeie
19 ani
Braila
cauta Barbat
19 - 31 ani
Forum Romania Inedit / Tech Support / win 7x32 Moderat de locust, maharet
Autor
Mesaj Pagini: 1
myshyk
MEMBRU VIP

Din: Fratelia B.
Inregistrat: acum 18 ani
Revin cu o problema tehnica, pe care n-o inteleg:
Dell optiplex GX 520 ) cu 2GB de memorie, HDD 250Gb,  pe care vreau sa instalez win 7x32, dar la care  se intampla urmatorul fenomen
De pe dvd, pot instala fara nici un fel de probleme win7x32 home premium N, dar pe care nu-l pot activa. Nu pot instala activatorul, iar metoda cu command prompt, desi pare ca se executa, nu rezolva problema.
De pe alte surse de instalare, in speta DVD bootabil cu win7x32 ultimate sau stick bootabil cu acelasi soft, care pe alte calculatoare functioneaza perfect, imi da mesaj de eroare, in timpul" expanding windows"-ului,  mesajul fiind"Error 0x080070570, cam cand ajunge pe la 88%
Fiind vorba de calculatorul unui copil cu posibilitati financiare limitate, ar trebui sa rezolv problema cu cheltuieli minime.
Care ar fi solutia: Se poate activa in vreun fel acel home premium N, sau exista posibilitatea de a remedia celalalt windows 7?
Mai exact,mesajul de eroare este:"Windows cannot insrtall required files. The fille may be corrupt or missing. Make sure all files required for installation are available, and restart the installation. Error code 0x080070570" Mentionez ca am incercat cu diverse dvd-uri, care merg la alte calculatoare, dar la asta nu. Am mai incercat si solutii gasite pe net pentru aceasta eroare, dar fara rezultat.
 


_______________________________________
"mintile ilustre discuta idei,inteligentele medii discuta evenimente, iar mintile reduse ii discuta pe altii"
Kaufland

pus acum 5 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la